Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Στη Βέροια το Σάββατο η ομάδα Νέων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

1.jpgΤο γαλάζιο πούλμαν στη Βόρεια Ελλάδα
Τον πρώτο της αγώνα ελπίζεται ότι θα δώσει το Σάββατο 4-11-06 στις 15.00 η ομάδα Νέων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων ΠΑΕ Β’ και Γ’ Εθνικής που θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Βέροια. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας….

Στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές η ομάδα Νέων του ΠΑΣ, πήρε χωρίς αγώνα τους βαθμούς από Αναγέννηση Καρδίτσας και Νίκη Βόλου οι οποίες αποχώρησαν από τη διοργάνωση, ενώ εκκρεμεί ο αγώνας με την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Τρίκαλα, ο οποίος θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία από την ΕΠΑΕ.
Μετά από εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Κούγια, η ομάδα Νέων θα μεταβεί στη Βέροια με το πούλμαν της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας αυτό θα γίνεται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις για να διαφημίζεται κάθε Κυριακή σε όλη την Ελλάδα το όνομα του ΠΑΣ, τόσο με τις μετακινήσεις της ΠΑΕ, όσο και με αυτές της ομάδας Νέων.
Οι ερασιτέχνες του ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη στο Σταυράκι και η μόνη απουσία που υπάρχει στο σημειωματάριο του τεχνικού κ. Λάκη Παπαγγέλη, είναι του τιμωρημένου από την περυσινή περίοδο Γιαννακού.

Εκ του Δ.Σ.

Σχόλια

Σχολιάστε