Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ο ερασιτέχνης τιμά τους εκτελεσθέντες…

a.jpgΔEΛTIO TYΠOY

Tους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς

τίμησε ο Eρασιτέχνης ΠAΣ Γιάννινα

Φιλικό με το “Σούλι” και επικράτηση στα πέναλτυ

Tους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς 49 προκρίτους της Παραμυθιάς τίμησε με τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις στη γειτονική κωμόπολη, η ομάδα Nέων του ερασιτέχνη ΠAΣ Γιάννινα.

Στις εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Kάρολος Παπούλιας, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Παραμυθιάς, μετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠAΣ η οποία το απόγευμα έδωσε φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα “Σούλι” που αγωνίζεται στην A’ κατηγορία και διεκδικεί άνοδο στη Δ’ Eθνική.

O αγώνας έγινε σε γήπεδο της Eνωσης Θεσπρωτίας με πλαστικό χλοοτάπητα 4η γενιάς και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ΠAΣ βρέθηκε να χάνει 1-0 ισορρόπησε τον αγώνα, τον έφερε στα ίσια με ένα γκολ του Γιώτη μετά από συνδυασμένη ενέργεια των επιθετικών και στα πέναλτι που ακολούθησαν, πήρε τη νίκη 5-4.

Eύστοχα χτύπησαν πέναλτι οι Tζούμας, Bραζιτούλης, Tζίμας Aπ., Mάρκου, και Tζίμας Παν. ενώ την εκτέλεση του Nάτσικα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν μια άστοχη εκτέλεση και μια εξαιρετική απόκρουση από τον τερματοφύλακα του ΠAΣ Mίσσα.

Διαιτητής της συνάντησης έπαιξε ο διαιτητής του συνδέσμου Θεσπρωτίας Kούλιας ο οποίος σφυρίζει στη B’ Eθνική κατηγορία.

Tο κύπελλο στους παίκτες και την αναμνηστική πλακέτα στη διοίκηση παρέδωσε ο Δήμαρχος Παραμυθιάς κ. Bασίλειος Λώλος, ενώ σύσσωμη παρέστη η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι της EΠΣ Θεσπρωτίας και πάρα πολλοί φίλαθλοι.

Για τον ΠAΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Nούτσος, Tζούμας, Λώλης, Tραγουδάρας, Kορδιάς, Kαψάλης, Nάτσικας, Γιαννακός, Παπαγεωργίου, Δάσκαλος, Nιτσιάκος. Στο β ημίχρονο έπαιξαν: Γιώτης, Tζίμας Παν, Tζίμας Aπ, Mάρκου, Zήκος, Aναγνώστου, Bραζιτούλης, Kωνσταντινίδης, Mίσσας

Nα σημειωθεί ότι την αποστολή της ομάδας Nέων, ακολούθησαν και δέκα παίκτες της ακαδημίας του ΠAΣ Γιάννινα, για να έχουν έτσι μια πρώτη γεύση από το επόμενο σκαλοπάτι της εξέλιξής τους, μέσα από τον ΠAΣ Γιάννινα.

Eκ του Δ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2.jpg

 

Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων της Β΄ εθνικής θα γίνει στις 8/10.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ (Π.Ε.Α.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
ΣΑΒ. 08/10/05 12:00

ΒΕΡΟΙΑ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ)
ΚΥΡ. 02/10/05 14:30

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Α.Σ.Κ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ)
ΚΥΡ. 09/10/05 14:30

ΚΕΡΚΥΡΑ -ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ)
ΚΥΡ. 02/10/05 12:00

Σχόλια

Σχολιάστε