Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα-Προοδευτική 1-0 (1984-85)

Την χειρότερη εμφάνιση του μέσα στα Γιάννινα, έκανε ο ΠΑΣ στον χθεσινό αγώνα με την Προοδευτική την οποία με δυσκολία κατάφερε να υποτάξει με 1-0.
Δυστυχώς για τον κόσμο του ΠΑΣ, άλλη μια φορά η ομάδα του τον απογοήτευσε και με την χθεσινή της εμφάνιση έσπειρε τον σπόρο της αμφιβολίας, αν και κατά πόσο είναι δυνατόν μ΄ αυτήν την ομάδα να ανεβούμε στην μεγάλη κατηγορία.
Ο χθεσινός ΠΑΣ καθόλου δεν διέφερε από μια ερασιτεχνική ομάδα. Χωρίς προγραμματισμό στο παιγνίδι του, με πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις, χωρίς καλή φυσική κατάσταση και φορτωμένοι οι παίκτες με άγχος, έκαναν τον αγώνα δύσκολο. Με αντίπαλο την χθεσινή Προοδευτική, αν ο ΠΑΣ έπιανε μια υποφερτή απόδοση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όχι μόνον θα έκανε περίπατο, αλλά θα φιλοδώριζε τους  αντιπάλους του με πολλά – πολλά γκολ.
Αν΄ αυτού ο ΠΑΣ παρουσιάσθηκε κομπλεξαρισμένος. Αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας λεπτό της συνάντησης, αφού η ομάδα κόπηκε στα δυο. Τα χαφ ανύπαρκτα πουλούσαν την μπάλα όταν τύχαινε να την κερδίσουν. Το γεγονός το αντελήφθη ο κ. Αρχοντίδης, που αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή βγάζοντας τον Οικονόμου και ρίχνοντας στον αγώνα τον Χατζηελευθερίου, μόλις στο 33΄.
Όμως η αλλαγή αυτή δεν κατάφερε να ξυπνήσει τους ήδη περιπεσώντας σε λήθαργο παίκτες του ΠΑΣ.
Η υπομονή των φιλάθλων στο β΄ ημίχρονο εξαντλήθηκε μ΄ αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί η εξέδρα και να γιουχάρει έντονα τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ.
Σαν παιγνίδι δεν μπορούμε να το κρίνουμε. Ήταν ένας αγώνας αγγαρείας, τουλάχιστον για τους παίκτες του ΠΑΣ.
Η Προοδευτική έδειξε ένα μέτριο σύνολο με ορισμένα καλά τεχνικά στοιχεία. Κατάφερε στο β΄ ημίχρονο να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όμως σε καμία περίπτωση δεν απείλησε τον Γκόλα.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
1΄ Ο Οικονόμου κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς, πασάρει στον Κατσίφα που μπαίνει και σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.
25΄ Σέντρα του Κατσίφα, μετά από ατομική προσπάθεια και κεφαλιά του Παπαδημητρίου σε κενή εστία άουτ.
44΄ Ο Χατζηελευθερίου εκτελεί φάουλ, αποκρούει ο τερματοφύλακας, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και επιστρέφοντας στον αγωνιστικό χώρο, ο Μανέφσκι με κεφαλιά γράφει το 1-0.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
26΄ Ο Μανέφσκι ξεφεύγει και από το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει στα ύψη.
29΄ Φάουλ του Χατζηελευθερίου και κεφαλιά του Παπαδημητρίου, γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
35΄ Ο Μανέφσκι κερδίζει κόντρες και από την γωνία της μικρής περιοχής σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.
Η απόδοση όλων των παικτών του ΠΑΣ ήταν από κακή μέχρι εξοργιστική. Ελπίζουμε ότι θ’ αντιληφθούν για ποιον σκοπό αγωνίζονται. Ας ευχηθούμε η χθεσινή τους εμφάνιση να είναι η τελευταία.
Από την Προοδευτική ξεχώρισαν οι Μανδρίκας, Τζαβάρας και Βογιατζής.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ: Γκόλας, Πρίσκας, Μάϊπας, Ρίζος, Παπάζογλου, Λάππας, Κατσίφας (89΄ Χατζηιωαννίδης), Οικονόμου (33΄ Χατζηελευθερίου), Παπαδημητρίου, Μπονόβας, Μανέφσκι.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Δαδίτσος, Χόρτσας, Καράμπαλης, Λιθόπουλος, Μανδρέκας, Τζαβάρας, Σουβλέρης Τζεβρετζής, Τζανετάκος, Βογιατζής, Παπαδόπουλος (62΄ Αθανασόπουλος).
Ο διαιτητής κ. Πετρίδης, κακός. Στο ίδιο επίπεδο και οι επόπτες Μπάμπαλης, Τσουκαλάς.
· Κατά τον χθεσινό αγώνα, ο ΠΑΣ κέρδισε 11 φάουλ και 5 κόρνερ, και η Προοδευτική 13 φάουλ και 2 κόρνερ.
· Κατά τον χθεσινό αγώνα κόπηκαν 4.732 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 1.120.300 δρχ.

Π. Τσάνης

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο