Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα-Προοδευτική 2-1 (1992-93)

Ξαφνικά, από αδιάφοροι και μετά την νέα τους ήττα από τον Εορδαϊκό, βλέπουν απειλητικά να τους πλησιάζει η… διαχωριστική γραμμή, αλλά και οι Πτολεμαίοι με τους Γιαννιώτες….

Οι μεν πρώτοι θα ξεκαθαρίσουν πολλά με το ντέρμπι μέσα στην Βέροια την άλλη αγωνιστική, όταν θα υπάρξει και η επιστροφή του Στέφανου Γαϊτάνου στο γήπεδο που προπονούσε πριν από λίγους μήνες.
Οι δεύτεροι, όμως, το έχουν πάρει «επί προσωπικού» το ζήτημα και λένε ότι θα σωθούν, για να αποδείξουν στον Ρουμπή ότι δεν θα τα καταφέρει τα… «υποχθόνια» σχέδια του.


Αυτά έγραφαν και τα πάρα πολλά πανό που παρουσιάσθηκαν στον αγώνα του ΠΑΣ με την Προοδευτική, όπου τα νεύρα ήταν τεντωμένα και ο αγώνας διακόπηκε πολλές φορές.
Βέβαια, την επόμενη αγωνιστική τους περιμένει ταξίδι στη.. Νάουσα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σκόρερ: Τζιάλας (22΄), Μπελά (72΄ πεν.), Δρακωνάκης (80΄).
Διαιτητής: Βεργής (Τρικάλων), καλώς.
Κάρτες: Καρυπίδης, Οικονόμου (κόκκινες), Ξανθόπουλος, Μπελά, Βογιατζής, Σκέντος, Μπονόβας, Θεολόγου, Αλμανίδης (κίτρινες).
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Μανώλης, Σκέντος, Τσιάβος, Ζώης, Οικονόμου, Λάππας, ΣΚΟΥΤΑΣ, Τζιάλας (83΄ Τζούμπα), ΜΠΟΝΟΒΑΣ, ΜΠΕΛΑ, Κακανούλιας (50΄ Μπουτσουρής).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Παπαμιχαήλ, Τζανετουλάκος, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ, Ξανθόπουλος, Γιανιός, Μπαλάς, Παπαδόπουλο, Καρυπίδης, Γιόκισιτς (46΄ Αλμανίδης), Βογιατζής (Πάτσιο).
Η απόφαση μηδενισμού σε βάρος του ΠΑΣ, φαίνεται πως ντόπαρε τους παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας, που μπήκαν αποφασιστικά στον αγώνα και διατήρησαν τον έλεγχο και στα 90΄. Από την άλλη πλευρά οι Κορυδαλλιώτες, με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Βαραμέντη, παρουσιάσθηκαν χωρίς πίστη στις δυνάμεις τους.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο