Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Μερική κατάπτωση της εγγυητικής

gitkos.jpgΜε χτεσινή της απόφαση η ΕΑΑ, προβαίνει σε μερική κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για χρέη της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προς τον ποδοσφαιριστή Γκίτκο. Η αποφάση προκαλεί κάποια ερωτηματικά, γιατί ουσιαστικά δεν είναι σύμφωνη με τον Νόμο η καταβολή χρημάτων στον ποδοσφαιριστή, καθώς το ποσό των 30.000€ το χρωστούσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και όχι η σημερινή ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966…

Η υπόθεση με τον Γκίτκο είναι κάπως μπερδεμένη, καθώς πρωτόδικα κέρδισε την προσφυγή (ερήμην), ενώ στην επιτροπή εφέσεων ο δικηγόρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γρηγορίου δεν πήγε και στην θέση του έστειλε έναν δικηγόρο του γραφείου του, ο οποίος είχε άγνοια για τον νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή για τα χρέη του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έτσι μοιραία χάθηκε η υπόθεση της έφεσης και ο κ. Κούγιας είχε πει τότε ότι θα προβεί στην ανακοπή της εκτέλεσης της ποινής.
Όλα αυτά έγιναν πέρσι και ήρθε τώρα η απόφαση της ΕΑΑ για την κατάπτωση της εγγυητικής.
Η τωρινή ΕΑΑ προφανέστατα δε θέλησε να πάρει θέση, επί της ουσίας του προβλήματος, απλά διεκπεραίωσε… την περσινή απόφαση.
Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα με την ομάδα, γιατί σε περίπτωση προσφυγής άλλων δεν θα ξαναγίνει δύο φορές το ίδιο λάθος (Ερήμην, ανημέρωτος δικηγόρος).
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα πρέπει να καλύψει το ποσό των 30.000 € της εγγυητικής, εκτός και αν προσβάλει την απόφαση και αλλάξει την απόφαση η ΕΑΑ, πράγμα που πιθανότατα είναι πολύ δύσκολο.
Το πιθανότερο είναι να δοθεί συνέχεια στα πολιτικά δικαστήρια με αγωγή κατά του Γκίτκου και της ΕΑΑ.
Σχόλια

Σχολιάστε