Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1(1996-97)

«Σκόνταψε» ο Εθνικός – ελέω Κότσαρη – και παραχώρησε ισοπαλία. Αν και κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα τελευταία 6’ της συνάντησης. Ο Αργεντινός Κάστρο, που ισοφάρισε με ασύλληπτο σουτ (35 μέτρα έξω από την περιοχή), αποβλήθηκε στο 91’ με δεύτερη κίτρινη. Στο 71’ ο Γεωργαμλής είχε σουτ στο δοκάρι.
Τα γκολ: 4’ (Σ) Σταυρακάκης – 70’ (Σ) Κάστρο.
Κάρτες: Καπαγερίδης, Αθανασιάδης, Νούλης, Τάτσης, Χρυσής, Μπλιθικιώτης (κίτρινες), Κάστρο (κόκκινη).
Διαιτητής: Κότσαρης (Μεσσηνίας) Κακός
ΕΘΝΙΚΟΣ (Στ. Ασλάνογλου): Κουρκούνας, Αγγέλης, Δημόπουλος, Γεωργαμλής, Καπαγερίδης, Μπουγάς, Καψής, Πετκόφσκι, ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ (65’ Τσαμπήρας)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θ. Δημητριάδης): ΜΑΝΩΛΗΣ, Παπαβασιλείου, Νούλης, ΤΑΤΣΗΣ, ΝΤΑ ΣΙΛΒΑ, Λέκκας (90’ Τζουβάρας), Τσιατούρας (82’ Μπλιθικιώτης), Γκολφινόπουλος (60’ Χρυσής), Παπαδόπουλος, ΚΑΣΤΡΟ, Παπανικολάου

ΦΑΛΗΡΟ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η διαιτησία του Μεσσήνιου Κότσαρη, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Εθνικού. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για δυο φάσεις. Στο 28’ ο Σταυρακάκης ανατράπηκε από τον Τάτση μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής ανακάλυψε φαουλ εκτός μεγάλης περιοχής, και στο 89’ έκλεισε τα μάτια σε χέρι του Μπλιθικιώτη. Στα Γιάννινα, κατά πάσα πιθανότητα από την Τετάρτη, την προεδρία της ομάδας αναλαμβάνει ο Κώστας Γκλίναβος, κουνιάδος του Χρηστίδη. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΠΑΣ ήρθε στην Αθήνα με 15 ποδοσφαιριστές, μερικοί από τους οποίους ήταν άγνωστοι ακόμη και στον προπονητή της ομάδας, καθώς πρόκειται για ερασιτέχνες!

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

 

Σχόλια

Σχολιάστε