Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3(1999-00)

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΣ για να επιβληθεί επί του αδυνάμου Εθνικού. Η ομάδα του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, όχι μόνο δημιούργησε τρία γκολ, αλλά είχε και δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι, προβλημάτισαν και απογοήτευσαν τους οπαδούς τους που φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι μόνο με θαύμα θα ανακάμψει η ομάδα τους.
Τα γκολ: 90΄ (Π) Παπανδρέου – 44΄ (Σ) Κορμαρής, 52 (σ) Γιώτσας, 86΄ (Σ) Γήτας.
Κάρτες: Μαχαίρας, Γιώτσας, Σεντεμέντες, Κορμαρής (κίτρινες) Κομιώτης (κόκκινη)
Διαιτητής: Φωτίου (Εύβοιας). Καλός
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζ. Μπάμποβιτς): Οικονόμου, Μαχαίρας (54΄ Χαραλαμπόπουλος), Σιδέρης (87΄ Αϊβαλιώτης), Καραμάνης (57΄ Τσάνας), Βάλβης, Μένταν, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΑΛΕ, Μουράτοβιτς, Κομιώτης, Παπανδρέου.
Στον πάγκο έμειναν οι Νιαρχάκος, Παναγιωτάρας, Κωνσταντακόπουλος, Παπαδωμανωλάκης.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Α. Μιχαλόπουλος): Ράντος, Τσουλουκίδης, ΓΙΩΤΣΑΣ, Νούλης, ΣΕΝΤΕΜΕΝΤΕΣ, Πάττας, Πάνου (40΄ Κάκος – 88΄ Πόλιας), Φουτσίνι (58΄ Γήτας), ΜΠΕΛΑ, ΙΜΑΛΝΤΙ, Κορμαρής.
Στον πάγκο έμειναν οι Γιαννάκης, Ντέτσικας, Παντελής, Σεϊταρίδης.

«Αυτές είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα». Στη λυπηρή αυτή διαπίστωση, που απεικονίζει όμως την πραγματικότητα, προέβη ο Γ. Παπανδρέου, αρχηγός του Εθνικού. Παίκτες και παράγοντες του ΠΑΣ ευχαρίστησαν τους 500 οπαδούς τους που τους ενίσχυσαν.

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Σχόλια

Σχολιάστε