Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Σάββατο 01/10/2005

 

 ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

1.jpg

 SPORTIME

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Υπομονή και προσπάθεια»

Η διάρκεια στην απόδοση είναι, κατά τον Βασίλη Ξανθόπουλο, το βασικό ζητούμενο που πρέπει να έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη φετινή περίοδο ώστε να βαδίσει στο δρόμο της επιτυχίας.

Δεδομένο που θα προκύψει «εφόσον έχουμε υπομονή και προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ελληνας τεχνικός, για να προσθέσει:

«Για μεγάλα χρονικά διαστήματα πέρυσι ο ΠΑΣ ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του και δεν μπόρεσε να μείνει εκεί. Ξεκινήσαμε καλά και έχουμε τη δυνατότητα, διαθέτοντας καλούς σε ποιότητα και χαρακτήρα παίκτες αλλά και τη στήριξη του κόσμου μας, να προχωρήσουμε με ανάλογο τρόπο. Θεωρώ ότι ύστερα από τρεις τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη, όπως επίσης και ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με κάμψη στην παρουσία μας στην πορεία των υποχρεώσεών μας».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος στάθηκε με έμφαση στο ότι «τα πάντα στην ομάδα λειτουργούν άψογα. Μοναδικό μας πρόβλημα αποτελεί η έλλειψη βοηθητικού χώρου για προπόνηση. Καθημερινά ένας άνθρωπος, ο γενικός αρχηγός μας κ. Κατσιόγλου, ασχολείται με το γήπεδο που θα μας φιλοξενήσει για τη διεξαγωγή του προγράμματός μας. Είναι αναγκαίο να λυθεί το ζήτημα».

«Προσοχή στην Καβάλα»

Στο αγωνιστικό μέρος, τώρα, ο ΠΑΣ υποδέχεται αύριο την Καβάλα. Η σκέψη του προπονητή του για τη μάχη είναι ξεκάθαρη.
«Μπορεί οι δυνατότητες της Καβάλας για φέτος να φαίνονται περιορισμένες, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν μας παραπλανά. Χρειάζεται προσοχή, συνειδητοποίηση ότι το έργο μας μόνον εύκολο δεν θα είναι για να καταφέρουμε έτσι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», επισήμανε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος δεν υπολογίζει στα πλάνα του για το παιχνίδι τον τραυματία Ντιόγκο Κρόνχαρντ.
Νέο με αυξημένες αποδοχές συμβόλαιο τριετούς διάρκειας υπέγραψε, στο μεταξύ, με τους Γιαννιώτες ο Φελισιέν Σίγκμπο (έχει ισχύ μέχρι τις 30/6/2008).

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΚΚΟΣ

ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ

  Με πάθος για την νίκη
     Εντυπωσιακή θα επιδιώξει να είναι η πρώτη εμφάνισή του για το πρωτάθλημα παρουσία των φίλων του ο ΠΑΣ Γιάννινα αύριο (5 μ.μ.) κόντρα στην Καβάλα – Με την ενδεκάδα της πρεμιέρας ο Βασίλης Ξανθόπουλος


 

     Εντυπωσιακή σε όλα θα επιδιώξει να είναι η πρώτη του εμφάνιση για το πρωτάθλημα παρουσία των φίλων του ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος αύριο στις 5 το απόγευμα θα φιλοξενήσει την δυνατή και έμπειρη Καβάλα. Η τοπική μας ομάδα με τον… αέρα της εκτός έδρας νίκης που πέτυχε στην πρεμιέρα επί του Πιερικού φιλοδοξεί να διπλασιάσει τις επιτυχίες της προσφέροντας παράλληλα και ένα καλό θέαμα στους χιλιάδες φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν το Εθνικό Στάδιο. Βέβαια κανένας από το «κυανόλευκο» στρατόπεδο δεν… πετάει στα σύννεφα υπό την έννοια της ανωτερότητας ή υποτίμησης των δυνατοτήτων της Καβάλας, και περιμένουν τον αντίπαλό τους με ψυχραιμία αλλά και με διάθεση και πάθος στοιχεία που είναι απαραίτητα για να προσθέσουν τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργετετικό τους. Κάτι που συνεχώς επαναλάμβανε στους παίκτες του ο προπονητής Βασίλης Ξανθόπουλος του οποίου πάγια άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι αλλά ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και στόχους πόσο μάλλον η Καβάλα που είναι ένας σύλλογος με… βαριά φανέλα.
     Στον αγωνιστικό τομέα ο 44χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα (εκτός βέβαια με τον τραυματισμό του Κρόνχαρντ και του Κουμεντάρη) και αναμένεται να χρησιμοποιήσει αύριο την ομάδα που κατέβασε στο παιχνίδι με τον Πιερικό ίσως δε με μια αλλαγή στον χώρο του κέντρου.


 

     ΦΛΑΣ
     Χρειάστηκαν 89 λεπτά για να κερδίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την Καβάλα στο περσινό πρωτάθλημα. Ήταν την 22η αγωνιστική με σκόρερ τον Άγγελο Βιλανάκη που είχε μπει στο παιχνίδι δύο λεπτά πριν χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Ουσιαστικά το τι είχε κάνει ντεμπούτο και ο προπονητής Πέτρος Μίχος που παρέλαβε τον ΠΑΣ πρώτο με +2 βαθμούς και ύστερα από πέντε αγωνιστικές τον άφησε με -7 πίσω από την Βέροια. Και κάτι ακόμα. Η φετινή ομάδα της Καβάλας δεν έχει καμία σχέση με την περσινή αρκεί να σας πούμε ότι την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα στην ενδεκάδα της ήταν μόνο ο Τσαλίκης, ο Τόμας Ναγιέφσκι και ο Παπαδημητρίου, που αγωνίζονταν και στο προηγούμενο πρωτάθλημα.


 

     Ελεύθερα και ότι κάτσει…
     Στην δράμα η ΑΕ Γιάννενα
     Δύσκολη και πολύ επικίνδυνη είναι η παρθενική έξοδος της ΑΕ Γιάννενα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που θα αντιμετωπίσει αύριο στην Δράμα την ισχυρή Δόξα. Εν τούτοις η ομάδα του Μανόλη Παπαδόπουλου θα πάει στην Ακριτική πόλη χωρίς άγχος και θα παίξει ελεύθερα με στόχο την έκπληξη, αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα, η ΑΕ Γιάννενα θα μετρήσει αύριο τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και αυτό θα είναι ιδιαίτερα οφέλημο για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική της ηγεσία. Σημειωτέων ότι η ΑΕ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τραυματισμούς ή τιμωρίες, και αναμένεται να ξεκινήσουν οι «11» που έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο στην πρεμιέρα με το Πολύκαστρο.


 

     Τα άλλα παιχνίδια
     Αναγέννηση Άρτας – Πιερικός
     Τρίκαλα – Θερμαϊκός
     Πανθρακικός – Κοζάνη
     Αγροτικός Αστ. – Πτολεμαϊδα
     Ένωση Θράκης – Λαμία
     Αναγεν. Καρδίτσας – Πολύκαστρο


 

     Δ’ Εθνική
     Στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας με τον Πυρσό θα παίξει αύριο ο Σταυραετός Συρράκου σε ένα παιχνίδι που θέλει να βγάλει τα «σπασμένα» από το ατυχές αποτέλεσμα που είχε την περασμένη αγωνιστική με την Πρέβεζα. Κατά τα άλλα δύσκολη θεωρείται και η έξοδος της Ανατολής στην Πάργα με τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ η Κρανούλα υποδέχεται την πάντοτε υπολογίσιμη ομάδα του Ελαιόφυτου.
     Στα άλλα παιχνίδια ο Ναυπακτιακός υποδέχεται την Πρέβεζα, ο Κρόνος το Μεσολόγγι , ο Τηλυκράτης την Σελεύκεια ο Ακαρνανικός τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ ρεπό έχει ο Διάσελλο.


 

     Τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς τίμησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα
     Φιλικό με το «Σούλι» και επικράτηση στα πέναλτυ


 

     Τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς 49 προκρίτους της Παραμυθιάς τίμησε με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις στη γειτονική κωμόπολη, η ομάδα Νέων του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.
     Στις εκδηλώσεις στις οποίες παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Παραμυθιάς, μετείχε η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ η οποία το απόγευμα έδωσε φιλικό αγώνα με την τοπική ομάδα «Σούλι» που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία και διεκδικεί άνοδο στην Α’ Εθνική.
     Ο αγώνας έγινε σε γήπεδο της Ένωσης Θεσπρωτίας με πλαστικό χλοοτάπητα 4η γενιάς και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΣ βρέθηκε να χάνει 1-0 ισορρόπησε τον αγώνα, τον έφερε στα ίσια με ένα γκολ του Γιώτη μετά από συνδυασμένη ενέργεια των επιθετικών και στα πένελτι που ακολούθησαν, πήρε τη νίκη 5-4.
     Εύστοχα χτύπησαν πέναλτι οι Τζούμας, Βραζιτούλης, Τζίμας Απ. Μάρκου, και Τζίμας Παν. Ενώ την εκτέλεση του Νάτσικα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν μια άστοχη εκτέλεση και μια εξαιρετική απόκρουση από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Μίσσα.
     Διαιτητής της συνάντησης έπαιξε ο διαιτητής του συνδέσμου Θεσπρωτίας Κούλιας ο οποίος σφυρίζει στη Β’ Εθνική κατηγορία.
     Το κύπελλο στους παίκτες και την αναμνηστική πλακέτα στη διοίκηση παρέδωσε ο Δήμαρχος Παραμυθιάς κ. Βασίλειος Λώλος, ενώ σύσσωμη παρέστη η δημοτική αρχή, εκπρόσωποι της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και πάρα πολλοί φίλαθλοι.
     Για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Νούτσος, Τζούμας, Λώλης, Τραγουδάρας, Κορδιάς, Καχάλης, Νάτσικας, Γιαννακός, Παπαγεωργίου, Δάσκαλος, Νιτσιάκος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν: Γιώτης, Τζίμας Παν. Τζίμας Απ.. Μάρκου, Ζήκος, Αναγνώστου, Βραζιτούλης, Κωνσταντινίδης, Μίσσας.
     Να σημειωθεί ότι την αποστολή της ομάδας Νέων, ακολούθησαν και δέκα παίκτες της ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννινα, για να έχουν έτσι μια πρώτη γεύση από το επόμενο σκαλοπάτι της εξέλιξής τους, μέσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχόλια

Σχολιάστε