Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (1998-99)

Ολοκληρωτική ήταν η κυριαρχία του ΠΑΣ μέσα στη Λάρισα και έφθασε άνετα στη νίκη που τον κρατάει σε τροχιά ανόδου. Η ομάδα του Ν. Αναστόπουλου υπερείχε σε όλο το διάστημα του αγώνα και κατάφερε με την υπομονή και την ηρεμία τη διέκρινε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι απορροφημένοι από τα διοικητικό-οικονομικά προβλήματα, δεν μπήκαν στον κόπο να αναστρέψουν, τουλάχιστον, τις εις βάρος τους εντυπώσεις.

Τα γκολ: 39’ (Σ) Κορμαρής, 85’(Σ) Φουτσίνι.

Κάρτες: Βενέτης (κίτρινη), Αβραμούλης (κόκκινη)

Διαιτητής: Παπαπαναγιώτου (Πειραιά): Καλός

ΛΑΡΙΣΑ: (Ν. Αργυρούλης): Γκούλιος, Κατσάρας (80’ Γκέκας) Κοντοθανάσης, Ζιάγκας, Νασιάκος, Πολυζωίδης, Βενέτης, Ιωσηφίδης (68′ Μαρτσέλο), Αβραμούλης, ΒΑΛΚΑΝΗΣ, Ντικουμανί (33’ ΤΕΑΣ).

Στον πάγκο έμειναν οι Παππάς, Μύγας, Κοτάκος, Κοταρέλας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: (Ν. Αναστόπουλος): Θεοφάνους, Πάτας, Τρούπκος (87’ Καρατζιώτης), Κατερίνης, ΓΙΩΤΣΑΣ, Παπαδόπουλος, Κούτουλας, Κάκος (73’ Φουτσίνι), ΜΠΕΛΑ, Κορμαρής, Μένταν (76’ Αντωνάκος). Στον πάγκο έμειναν οι Παπαγιαννόπουλος, Θρασκιάς, Νούλης, Μπούρμπος.

Καθοριστική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΣ ο Ν. Αναστόπουλος, που στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του απέφυγε τις κάρτες που τόσο πολύ έχουν πλήξει φέτος τους Γιαννιώτες. Ο Ν. Βλαχούλης δήλωσε ότι οι παίχτες του επηρεάστηκαν από τα διοικητικά προβλήματα: «Ελέω διοίκησης δεν έπαιξε ο Καλιγάς (έχει κάνει προσφυγή), το δελτίο του οποίου χάθηκε ως διά μαγείας», τόνισε ο βοηθός τού Ν. Αργυρούλη. Μετά τον αγώνα ακολούθησε πετροπόλεμος που τερματίστηκε με την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Αναδημοσίευση από το περιοδικό «Εθνοσπόρ»

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο