Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (1966-67)

Κακή τακτική εφαρμοσθείσα κατά το β΄ ημίχρονον, πταίει δια την ήτταν εις το Αγρίνιον, υποστηρίζουν οι παρακολουθήσαντες το ματς φίλαθλοι. Συγκεκριμένως οι Γιαννιώτες ενώ είχαν πολλές πιθανότητες να εξέλθουν νικηταί, απεδύθησαν εις το β΄ημίχρονον εις αμυντικόν παιγνίδι άνευ λόγου και εδέχθησαν ένα τυχαίον τέρμα από κεφαλιά επιτιθέμενου.

Η Γιαννιώτικη ομάς έπαιξε καλύτερα και μάλιστα τεχνικό συνδυασμένο παιγνίδι, υπερέχουσα ολόκληρον το α΄ημίχρονον το οποίον κι έληξεν 0-0, διότι η επίθεσις μας (το ετονίσαμε κι άλλοτε) χωλαίνει εις τας τελικάς φάσεις.

Οι ίδιοι οι Αγρινιώτες φίλαθλοι ανεγνώρισαν κατάπληκτοι το έξοχον παιγνίδι των Γιαννιωτών.

Το σκορ 1-0 υπέρ του Αγρινίου αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος υπήρξεν ανώτερος από πάσης πλευράς.

Αντιθέτως υπό των φιλάθλων επεσημάνθησαν …. αντιαθλητικαί ενέργειαι των Αγρινιωτών και κυρίως το σκληρότατο παιγνίδι εις το οποίον απεδύθησαν.

Γενική εικών ήτο η εξής: Ο αγών ήτο θαυμάσιος, το παιγνίδι των Γιαννιωτών εξοχόν με κενά όμως εις την επίθεσιν. Επ’ ευκαιρία φίλαθλοι μας ερωτούν; Που έφθασαν αι ενέργειαι του Διηκητικού Συμβουλίουδια την επαναφορά εκ Κύπρου του έξοχου ποδοσφαιριστού στρατιώτου Οικονομίδη, η παρουσία του οποίου θα εκάλυπτε το υπάρχον μέγα κενόν εις την επίθεσιν;

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Πρωινός Λόγος»

Το γκολ της ομάδος του Αγρινίου σ’ αυτόν τον αγώνα, το σημείωσε ο Γιαννόπουλος στο 78΄με κεφαλιά. Ο Παναιτωλικός στο 2ο ημίχρονο είχε και 2 δοκάρια με τους Σταμούλη και Μπαχραμπά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Ντόκας, Μπαχραμπάς, Μπάθας, Ζαρκαβέλης, Δρόσος, Γιαννόπουλος, Κουτσογιάννης, Σταμούλης, Μαυρίδης, Τζανέρας, Νικολάου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσώλης, Τσίλης, Αναστασίου, Παπακοσμάς, Παπλιάκος, Τζαμάκος, Τσιούρης, Καραμανωλάκης, Γραμμενιάτης,Τσόμπας, Τσουρλίδας.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο