Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ανακοινώσεις της Π.Α.Ε ΠΑΣ Γιάννινα

saitiotis.jpgΔύο ανακοινώσεις εξέδωσε σήμερα το γραφείο τύπου της Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα και αφορούν, η μεν πρώτη τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Γιώργο Σαϊτιώτη (κλήση σε απολογία), ενώ η δεύτερη τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα κ. Τσαχειλίδη

 

Η ανακοίνωση που αφορά τον Γιώργο Σαϊτιώτη έχει ως:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σεβόμενη την ιστορία και το κύρος του σωματείου από το οποίο προήλθε αλλά και τη συνείδηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις στην Ελλάδα, στηλιτεύει τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαϊτιώτη, ο οποίος μη εκτιμώντας σε ποια ποδοσφαιρική ομάδα αγωνίζεται και μη ευγνωμονώντας για το γεγονός ότι επελέγη να αγωνίζεται για 5 χρόνια σ΄αυτή, απεφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά και για το λόγο αυτόν εκλήθη σε απολογία για να δικαιολογήσει τι τον οδήγησε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και με ποιο δικαίωμα απεφάσισε μόνος του ότι από το επόμενο καλοκαίρι θα αγωνίζεται σ΄ αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα.
Την ίδια συμπεριφορά θα επιδείξει η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν αγωνίζεται σε κανένα μικρό ερασιτεχνικό σωματείο αλλά σε μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εταιρίες της Ελλάδας η οποία δεν είναι προπονητήριο άλλων ομάδων αλλά έχει τα ίδια οράματα με όλες τις άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Και η ανακοίνωση για την χθεσινή διαιτησία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 συγχαίρει τον διεθνή διαιτητή κ. Τσαχειλίδη για την υπέροχη διαιτησία και ειδικά για το έμμεσο φάουλ το οποίο καταλόγισε στο 92ο λεπτό και από το οποίο επήλθε η ήττα της ομάδας μας και του ευχόμαστε να διαιτητεύσει τον τελικό του Champion League για το καλό της Ελληνικής διαιτησίας και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκ της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Σχόλια

Σχολιάστε