Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Λαμία-ΠΑΣ 1-1!!! Με εκτός έδρας ισοπαλία αποχαιρετάμε το 2022, ελπίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται…

Ισοπαλία παραχώρησε η αγαπημένη μας ομάδα στην Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Ο ΠΑΣ είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η κεφαλιά του Παντελάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 66ο λεπτό, μετά από ένα εύκολο θα λέγαμε γκολ, αλλά ισοφαρίσαμε 8 λεπτά αργότερα, όταν η κεφαλιά πάσα του Παντελάκη προς τον Σταματελόπουλο, την πρόλαβε ο αντίπαλος και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Λίγο αργότερα ο Σταματελάτος πήγε να κάνει την ολική ανατροπή βγαίνοντας τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέσε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σήμερα δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, δίνοντας δικαιώματα στην αντίπαλη ομάδα να πάρει πολλά μέτρα και να πιέζει, κύρια με σέντρες από τα πλάγια.

Η Λαμία δεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία, καθώς οι παίκτες μας ήταν πολύ καλοί στο ψηλό παιχνίδι. Μετά το 20αλεπτο ανεβήκαμε και ισορροπήσαμε τον αγώνα. Χάνουμε την ευκαιρία με την κεφαλιά του Παντελάκη στο δοκάρι (29ο λεπτό) και ουσιαστικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν απειληθήκαμε. Στα μείον του πρώτου ημιχρόνου είναι ο τραυματισμός του Ροσέρο στο 16ο λεπτό (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο). Στην θέση του μπήκε ο Σταματελάτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς η αντίπαλη ομάδα να κάνει τίποτε το σπουδαίο ευτύχησε να προηγηθεί στο 66ο λεπτό, με ένα γκολ, οριακό σαν οφ σάιντ, με τον σκόρερ να είναι ξεχασμένος στην πλάτη της άμυνάς μας.

8 λεπτά αργότερα η ομάδα μας ισοφάρισε με αυτογκολ, καθώς έπειτα από μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Σόρια, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά και την έστειλε παράλληλα και μπροστά στην εστία και ο αμυντικός της Λαμίας προσπαθώντας να προλάβει τον Σταματελόπουλο την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του

Ο Σταματελόπουλος έχασε την τεράστια ευκαιρία όταν κέρδισε στο σπριντ τους αντιπάλους τους μπήκε στην περιοχή από θέση μέσα αριστερά και πλάσαρε μόλις άουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και την βαθμολογία να διαμοργώνεται ως εξής:

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League:

1. Παναθηναϊκός153926-6
2. ΑΕΚ153530-5
3. ΠΑΟΚ152922-11
4. Ολυμπιακός152925-10
5. Βόλος ΝΠΣ152521-23
6. Άρης152522-12
7. Ατρόμητος151916-16
8. Παναιτωλικός151616-18
9. Αστέρας Τρίπολης151411-19
10. ΟΦΗ151111-23
11. ΠΑΣ Γιάννινα151115-31
12. Λεβαδειακός15119-18
13. Λαμία15107-24
14. Ιωνικός15811-26

Η σημερινή ισοπαλία είναι σίγουρα σε θετική κατεύθυνση καθώς έρχεται απέναντι σε μία ομάδα που είναι χαμηλά στην βαθμολογία και την κρατάμε με 1 βαθμό διαφορά στον πίνακα….

Από την άλλη όμως πιστεύαμε όλοι μας ότι είχαμε τα φόντα να πάρουμε την νίκη που θα μας έδινε μια μικρή διαφορά από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Στις κερκίδες του γηπέδου της Λαμίας ήταν και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Τον συνέλαβε η κάμερα αλλά ο σπήκερ δεν ήξερε γιατί είναι εκεί….

Απλά ο Γιούρκας έχει επίσημη σχέση με την κόρη του ιδιοκτήτη της Λαμίας κ. Πανουργιά….

Γυρνώντας στα αγωνιστικά θα λέγαμε ότι ο ΠΑΣ παρουσιάζεται βελτιωμένος μετά την διακοπή λόγω μουντιάλ. Οι δύο ισοπαλίες που πήρε με ολυμπιακό και Λαμία, βρισκόμενος μάλιστα πίσω στο σκορ, δείχνουν ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες. Ακολουθούν δύο αγώνες με αεκ και παο, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε…. και κανέναν,,,

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το Φως  των Σπορ:

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Εφτάψυχοι οι Γιαννιώτες

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», κατάφερε να πάρει τον βαθμό (1-1) με το αυτογκόλ του Κορνέζου στο 74’. Ο Μπεχαράνο στο 66’ το 1-0. Για δεύτερη σερί αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε να…κυνηγάει στο σκορ, ωστόσο κατάφερε και πάλι να πάρει τον βαθμό. Με τον Ολυμπιακό ήταν πίσω 2-0 και ισοφάρισε (2-2) στην επανάληψη, ενώ απόψε (29/12) στο «Αθανάσιος Διάκος» στο 66’ έμεινε πίσω με το γκολ του Μπεχαράνο αλλά οκτώ λεπτά μετά ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Κορνέζου. Σημαντικός πόντους για τους Γιαννιώτες (1-1).

Η Λαμία αν και προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και φυσικά παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Δυνατό το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει και την αναγκαστική αλλαγή του Ροσέρο στο 17ο λεπτό. Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν στο μυαλό τους περισσότερο να μην δεχθούν γκολ και από εκεί και πέρα να εκμεταλλευθούν κάποια στημένη μπάλα και να σκοράρουν.

Η Λαμία προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν εξαιρετικά στημένος και μετά το 20’-25’ πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Στο 29’ μετά το κόρνερ του Σόρια (πολύ καλά στημένα από τον δεξιό ακραίο αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα), ο Παντελάκης είχε κεφαλιά στο δοκάρι ενώ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Καραχάλιος απείλησε με δυνατό σουτ (άουτ η μπάλα). Η Λαμία στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε τη μεγάλη φάση, μπροστά από τον Σούλη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και στην επανάληψη μπήκε καλά. Κράτησε μπάλα, οι παίκτες του Στάικου ήταν σίγουροι στις μεταβιβάσεις τους ενώ η Λαμία είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη ενώ ακόμη κι όταν έφτανε κοντά στην περιοχή δεν είχαν καλές τελικές επιλογές οι γηπεδούχοι.

Μετά το 60’ βέβαια ανέβηκαν, έπαιξαν πιο γρήγορα στην επίθεση και αφού απείλησαν με τον Τζανδάρη στο 62’, κατάφεραν να ανοίξουν και το σκορ με τον Ντάνι Μπεχαράνο στο 66ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Γκοράνοφ από αριστερά και τον Γιακουμάκη να βρίσκει την μπάλα με το πόδι.

Τη στιγμή που η Λαμία είχε το μομέντουμ και το υπέρ της 1-0, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει και να ισοφαρίσει (1-1) με αυτογκόλ του Κορνέζου μετά την κεφαλιά του Παντελάκη και την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Σόρια (αναφέραμε και παραπάνω πως έχει φοβερά στημένα ο δεξιό ακραίος αμυντικός της ομάδας των Ιωαννίνων).

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε στο…καπάκι να πετύχουν και την ολική ανατροπή, αλλά ο Σταματελόπουλος αφού κέρδισε τον Αντέτζο, πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι τον Σαράνοφ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-1

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Σκόρερ: 66’ Μπεχαράνο – 74’ Κορνέζος (αυτογκόλ)

Δοκάρι: 29’ Παντελάκης

Οι συνθέσεις…

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ – Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88’ Βασιλακάκης) – Γιακουμάκης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65’ Σλίβκα)– Μανούσος (84’ Μπάμπης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος – Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος (72’ Τζίμας) – Παμλίδης, Μορέιρα, Ροσέρο (17’ λ. τρ. Σταματελόπουλος 6) (86’ Μπάλαν)

Παντελίδης: «Κακό παιχνίδι – Να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα»

Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε κακό ποιοτικά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έΑναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη στην κάμερα της Cosmote TV:

«Έγινε κακό παιχνίδι σήμερα. Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί ο ένας βαθμός, ήταν ένα ματς κακό σε ποιότητα και σε ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να φοβούνται περισσότερο να μην χάσουν. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παικτών, αλλά θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα όταν προηγηθήκαμε. Φαίνεται το πρόβλημα που έχουμε μεσοεπιθετικά και έγινε μεγαλύτερο με δύο προβλήματα τις προηγούμενες μέρες. Αν εξαιρέσω το πρώτο 25λεπτο, μετά ήταν ένα παιχνίδι κακό από πλευρά θεάματος. Κάθε μέρα που θα περνάει και με τις επιλογές που θα έχουμε θα είναι καλύτερα».

βαλε στόχο την σταδιακή βελτίωση της ομάδας του στη συνέχεια.

Στάικος: «Περιμένουμε να μας δώσουν ώθηση οι νέοι παίκτες»

Στη βελτιωμένη εικόνα που δείχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία παιχνίδια, στάθηκε ο Θανάσης Στάικος μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία. Οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου στην κάμερα της Cosmote TV:

«Έχουμε πει ότι όταν δεν κερδίζεις δεν είσαι ικανοποιημένος. Δεν είχε ποιότητα το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο τουλάχιστον σε ρυθμό. Το σκορ είναι δίκαιο, παρότι είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από την Λαμία. Συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Τα παιδιά δείχνουν διαρκώς καλύτερη εικόνα, κυνηγάμε τα παιχνίδια με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, θα μπουν και κάποια παιδιά με το νέο έτος και σίγουρα θα μας δώσουν μια ώθηση».

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο