Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου 0-0 (2006-07)

gnomi_07.jpgΜετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ στην επανάληψη ήταν καλύτερος, πίεσε τους ουραγούς αντιπάλους, αλλά στα πλαίσια των κακών γενικότερα εμφανίσεων του τελευταίου διαστήματος δεν κατάφερε να κερδίσει τη Νίκη Βόλου που έφυγε από τα Γιάννινα με τον βαθμό τις ισοπαλίας.
H ομάδα του ΠΑΣ συνεχίζει την πτωτική της πορεία, χωρίς προσανατολισμούς και στο γήπεδο δείχνει ότι ο κάθε παίκτης αυτοσχεδιάζει, ξεχνώντας τους αυτοματισμούς που είχε στον πρώτο γύρο.
Ο κ. Παπακώστας στην επανάληψη του αγώνα προσπάθησε να κάνει διορθωτικές κινήσεις και με τις αλλαγές βελτίωσε την εικόνα, χωρίς ωστόσο ο ΠΑΣ να καταφέρει να φτάσει και στη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δικαιολόγησε απόλυτα τη θέση που κατέχει.

Α΄ΗΜIΧΡΟΝΟ
Ο ΠΑΣ ξεκίνησε υποτονικά τον αγώνα έχοντας όμως τον πλήρη έλεγχο της μπάλας και παίζοντας την αντίπαλό του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο μισό γήπεδο.
Ωστόσο παρά τις περισσότερες φάσεις που είχε ο ΠΑΣ, η Νίκη Βόλου ήταν αυτή που έκανε την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, το οποίο πέρασε χωρίς καμιά απολύτως συγκίνηση με συνέπεια να βαρεθούν όσοι προτίμησαν από τον υπέροχο ήλιο να περάσουν ένα δίωρο στο γήπεδο όπου η είσοδος ήταν δωρεάν, όμως αυτό δεν αποτέλεσε και ιδιαίτερο κίνητρο για τους φιλάθλους της πόλης μετά τις τελευταίες ψυχρολουσίες.

ΦΑΣΕΙΣ
Στο 11΄ ο ΠΑΣ είχε την πρώτη καλή φάση όταν Σαιτιώτης και Μιχαλόπουλος συνδυάστηκαν περίτεχνα η μπάλα έφτασε στον Τάτση που όμως έστειλε την μπάλα ψηλά στον ουρανό.
Στο 14΄ ο Γεωργιάδης κάνει βαθιά μπαλιά στον Σαϊτιώτη που έπιασε μεν βολίδα, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
Στο 34΄ σέντρα του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Σαϊτιώτη ακίνδυνη για τον Γκίτκο.
Στο 37΄ μετά από κόρνερ του Μιχαλόπουλου σε κενή εστία ο Σαιτιώτης από μισό μέτρο έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 39΄ Μιχαλόπουλος και Κατερίνης συνδυάζονται και τροφοδοτούν τον Σαϊτιώτη που σουτάρει χλιαρά και ανώδυνα.
Στο 44΄ ή καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους από πλευράς Νίκης όταν μετά από συνδυασμό που αφήνει σταματημένη την άμυνα του ΠΑΣ ο Μουρατίδης από το ύψος του πέναλτι κατάφερε να σουτάρει απελπιστικά άουτ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου και ειδικότερα στο πρώτο δεκάλεπτο με την είσοδο του Γιάννη Μπελλά ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε να ξυπνά από το λήθαργο του α΄ μέρους και πίεσε έντονα την εστία του Γκίτκου. Όμως στη συνέχεια και ειδικότερα στο τρίλεπτο 59΄-62΄ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ανύπαρκτο κέντρο και την εν συγχύσει άμυνα του ΠΑΣ, έφτασαν κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το καταφέρουν. Οι μηχανές του ΠΑΣ πήραν μπροστά μετά το 70΄, περιόρισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους. Η πίεση δε αυτή έγινε αφόρητη μετά το 80ʼ όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, αλλά όχι και καρποφόρα για τον ΠΑΣ.

ΦΑΣΕΙΣ
Στο 46΄ σουτ του ΜΙχαλόπουλου από το ύψος του πέναλτι απελπιστικά άουτ.
Στο 48΄ σέντρα ακριβείας από τον Μπελά, σουτ εν κινήσει του Τζάννη δεξιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έφυγε λίγο άουτ.
Στο 54΄ σέντρα από δεξιά του Γεωργιάδη, κεφαλιά του Τάτση από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο Γκίτκος σε κόρνερ.
Στο 59΄ ατομική προσπάθεια του Χώνου και το ωραίο συρτό σουτ, λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 60΄ σχεδόν πανομοιότυπη φάση αλλά αυτή τη φορά ήταν ο Καρβάλιο.
Στο 61΄ αντεπίθεση της Νίκης με τον Γκάγκα, που πιάνει το συρτό σουτ, διώχνει προσωρινά σωτήρια ο Τόλιος και στη συνέχεια ο Κατερίνης απομακρύνει σε κόρνερ.
Στο 66΄ μέσα από την περιοχή σουτ του Γήτα αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 70΄ εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Σαϊτιώτη, μπλόκαρε ο Γκίτκος.
Στο 74΄ σέντρα σουτ του Μιχαλόπουλου από αριστερά, η μπάλα πέρασε από συμπαίκτες και αντιπάλους και έφυγε άουτ.
Στο 75΄ σέντρα από αριστερά του Κατερίνη, κεφαλιά από θέση μέσα δεξιά του Κοντογουλίδη απέκρουσε ο Γκίτκος.
Στο 76΄ μόνος του ο Σαιτιώτης από αριστερά απέναντι από τον Γκίτκο, το σουτ απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Νίκης.
Στο 79΄ μόνος του ο Καρβάλιο απέναντι από τον Τόλιο έχασε το βηματισμό και τη φάση φυσικά.
Στο 83΄ σέντρα του Μπελλά από δεξιά κεφαλιά του Τάτση άουτ.
Στο 89΄ σέντρα του Γεωργιάδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή βρίσκει το Σαιτιώτη στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ έδιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί της Νίκης.
Στο 90+ σέντρα του Τάτση ο Κατερίνης βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα, όμως είχε σημειωθεί έγκαιρα οσφάϊντ και λογικά ακυρώθηκε.

Στην εκπνοή μόνος του ο Πιτάκας μπαίνει στην περιοχή μόνος με τον Τόλιο, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ ανέκοψε, ο Πιτάκας έκανε θέατρο και δέχτηκε κάρτα.
Διαιτητής ο κ. Ιωαννίδης Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Φαντόπουλο Πειραιά και Μαγιάννης Αρτας, δεν είχε δύσκολο παιγνίδι.
Κίτρινες κάρτες: Μπόλος 44΄ Σαιτιώτης 47΄, Ρίκα 60΄ και στο 80΄ (2η=κόκκινη), Αρκε 67΄, Παυλίδης 86΄, Πιττάκας 90+
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τόλιος, Γεωργιάδης, Κατερίνης, Κούσας, Ντεκάμπς, Αντάντο (46΄ Μπελλά), Τάτσης, Τζάνης (61΄ Κοντογουλίδης), Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης (62΄ Γήτας), Μιχαλόπουλος, Σαιτιώτης
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Μπόλος, Καρβάλιο (82΄ Πιτάκας), Τζουλιάνο (22΄ Παλάσκας), Ρουμελιώτης, Ρίκκα, Μουρατίδης (72΄ Παυλίδης)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
: Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιγνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που παίζει καλή μπάλα στο γήπεδό της. Εμείς προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Προσπαθήσαμε, το πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς, το ίδιο όμως θα μπορούσε να κάνει και ο ΠΑΣ. Εγώ λέω ότι πάντα μέσα από τα παιγνίδια πρέπει να κερδίζει το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος του ΠΑΣ είναι κοντά στην ομάδα του, που πρέπει να είναι μονίμως στην Α΄ Εθνική, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Εμείς σήμερα πετύχαμε το στόχο μας και βλέπουμε μπροστά ώστε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ: Δεν καταφέραμε δυστυχώς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά την κούραση της Τετάρτης είχαμε χαμένες ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πολλά κλασικές που μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Ολα ήταν καλά εκτός από την αποτελεσματικότητα αν και κινδυνεύσαμε σε δύο τρεις φάσεις να δεχτούμε γκολ. Δεν μπορέσαμε για μία ακόμα φορά να εκμεταλλευτούμε την έδρα, αλλά όταν χάνονται τόσες ευκαιρίες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η ομάδα είχε διάθεση, δεν πανικοβλήθηκε, αλλά δυστυχώς δεν βρήκε τον τρόπο για το γκολ. Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου. Εχω παράπονο από μια μικρή μερίδα φιλάθλων που δεν στηρίζει τα νέα παιδιά. Ο Τζάνης έκανε το δικό του αγώνα να κερδίσει η ομάδα. Ο Αντάντο ζήτησε αλλαγή από κούραση. Είχαμε Κάσερες και Ντομορό τραυματίες. Ο Κοντογουλίδης μας είπαν να αγωνίζεται μόνο είκοσι λεπτά, αυτός δέχτηκε να παίξει παραπάνω και έκανε και αυτός τον αγώνα του. Η υπόθεση ανόδου δεν μπορεί να σταματήσει. Πρέπει να ματώσουμε στα οκτώ παιγνίδια που απομένουν.
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ: Μετά από μίά δύσκολη εβδομάδα, έπρεπε να βρούμε την ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε και να σταθούμε όρθιοι. Ο βαθμός είναι θετικό αποτέλεσμα για μας, σε ένα παιγνίδι που είχε πάρα πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Εύχομαι στην ομάδα των Ιωαννίνων να υλοποιήσει το στόχο της και σε εμάς να σώσουμε την κατηγορία.
ΤΑΤΣΗΣ: Για μας σήμερα ήταν ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα. Θέλαμε να επιβληθούμε και να κερδίσουμε, όμως αν δεν μπορείς να κάνεις γκολ, δεν μπορεί να κερδίσεις το παιγνίδι. Πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που παίζω μπάλα με τόσες ευκαιρίες βλέπω ένα ματς να λήγει 0-0. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Προοδευτική και Λάρισα θέλαμε να ανατρέψουμε το κλίμα. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, είχαμε αλλαγή της μπάλας και αν ερχόταν το γρήγορο γκολ θα ρολάραμε καλύτερα το παιγνίδι. Οταν ανοιχτήκαμε όμως μπορούσε και η Νίκη να πετύχει ένα γκολ. Το “Χ” είναι αποτυχία. Πρέπει να συνεχίσουμε έχοντας επίγνωση της κατάστασης και παραδειγματιζόμενοι από τα λάθη να συνεχίσουμε στο μέλλον. Αυτό ισχύει και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχηθώ και να εκθειάσω δημόσια σαν προπονητή και άνθρωπο τον Σταύρο Διαμαντόπουλο που σε ηλικία 17 ετών με έκανε επαγγελματία και από τον οποίο έχω μόνο καλές αναμνήσεις.

ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ
@Μπορεί να λένε στα Γιάννινα “όπου μπέχο τρέχω”, αλλά αυτό χθες δεν το επιβεβαίωσαν οι φίλαθλοι που δεν προσήλθαν στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη. Φοβήθηκαν φαίνεται την έξοδο, μήπως έχει εισιτήριο!
@Στο ημίχρονο έναν μεσήλικα του υποδείκνυαν να περάσει στο γήπεδο, αφού η είσοδος ήταν δωρεάν. “Όχι παιδιά τους είπε, αν κατουρήσω θέλω, αλλά έχει κόσμο”.
@ Δεν φρόντισε η ΠΑΕ να διασφαλίσει τις θέσεις των κατόχων διαρκείας, όπως όφειλε και έτσι είχαμε καταλήψεις και καβγαδάκια από τους νεοφερμένους της δωρεάν εισόδου.
@Με ένα πούλμαν ήρθαν φίλαθλοι της Νίκης Βόλου του συνδέσμου Blue Club και τους περίμεναν για καφεδάκι στο Τaj Mahal oο Bluevayeros με τους οποίους στο ημίχρονο του αγώνα αντάλλαξαν αναμνηστικά.
@Έγραψε: “Μια ερώτηση. Ο κύριος από τη Βέροια είναι;”
@Ο Τάκης Γραμμενιάτης ανέλαβε υπεύθυνα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τη συντήρηση των γηπέδων του Πανηπειρωτικού και όχι μόνο.
@Ερώτημα. Οι Βολιώτες πλήρωσαν εισιτήριο;
@Το δώρο πάντως στους τζαμπατζήδες, κατέδειξε ότι όσοι προπλήρωσαν διαρκείας πιάστηκαν κώτσοι, αφού δεν τους επεστράφη το αντίτιμο.
@Δύο στόπερ που είχε ο ΠΑΣ, τους Λιαπάκη και Μιχαήλ, ο πρώτος τραυματίστηκε, ο άλλος πήρε μεταγραφή και διαμαρτύρεται σήμερα ο Παπακώστας.
@Με τους Γεωργιάδης, Τόλιο, Τάτση ξεκίνησε το παιγνίδι με τη Νίκη ο κ. Παπακώστας που στον αγώνα του κυπέλλου τους είχε στον πάγκο. Εκεί έμειναν οι Μπελά, Γήτας, Καραβελίδης και Ντάσιος.
@Ο Μιχάλης Μπόλος με τη φανέλα με το Νο 8 (φωτογραφία) έπαιξε αριστερό χαφ και ήταν εκτελεστής των κόρνερ της Νίκης. Στις επικίνδυνες για ο ΠΑΣ φάσεις, κρατούσε διακριτές αποστάσεις. Η οικογένειά του πάντως τον καμάρωνε έστω και με τη φανέλα της Νίκης, αφού είπαμε ο ΠΑΣ τρώει τα παιδιά του.
@Χωρίς κόσμο και κυρίως χωρίς παλμό ήταν χθες η παλιά σκεπαστή.
@Στο σύνδεσμο των bluevayeros ήταν ο κ. Κούγιας και ανέφερε ότι αν τους πιάσει τους χασικλήδες, θα τους “δώσει” κανονικά στην Αστυνομία. Μάλιστα ζήτησε τη συνδρομή του Χριστόδουλου, ανεξάρτητα αν, όπως είναι γνωστό, ο Χριστόδουλος δεν συνεργάζεται.
@Στα γραφεία του συνδέσμου πήγε και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Τσάγκας και τα “φρικιά” δεν έχασαν την ευκαιρία να τους φωτογραφίσουν στην καρέκλα του βρικόλακα. Για τον οποίο βρικόλακα ο κ. Κούγιας ήθελε να ενημερωθεί από που προέκυψε.
@“Άντε να έχετε τον Μπέο του χρόνου στη θέση μου” είπε στον πρόεδρος του ερασιτέχνη ο κ. Κούγιας και μας άφησε μαλάκες. Χειρότερο θα πάρουμε; Κάτι άλλο;
@Δαπανηρή εκτίμησαν την γεώτρηση για την οποία είχαν αφήσει ελπίδες ότι θα συμβάλουν να γίνει ώστε να ποτίζονται καλύτερα τα γήπεδα του ερασιτέχνη στο Σταυράκι για τα παιδιά της πόλης.
@Μάλιστα όταν βοήθησε ο κ. Κούγιας αναφέροντας ότι πρέπει να γίνει οι αδελφοί Χήτου του ανταπάντησαν ότι θα τα κρατήσουν από τη χορηγία της ΠΑΕ, κάτι για το οποίο συμφώνησε ο κ. Κούγιας, ανεξάρτητα αν οι του ερασιτέχνη μάλλον θα πρέπει να μαζεύουν το μυαλό τους.
@Αρμονική …συναυλία των φιλάθλων του ΠΑΣ με αυτούς της Νίκης Βόλου. Αποφάνθηκαν από κοινού ότι οι μάνες των Λαρισαίων είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες!
@Εκατόν πενήντα μαθητές σχολείων της Κορίνθου ανήγγειλε ο Λάκης Στεργίου, ότι βρίσκονται στο γήπεδο. Να τους προσκάλεσε ο κ. Κούγιας, λόγω καταγωγής, γιατί όχι και για συμπαράσταση;
@Πάντως παρά την παρουσία των συν 150 ο κόσμος δεν ξεπέρασε τις 2000 και το μήνυμα είναι σαφές για τη νέα περίοδο.
@Από 15 Ιουνίου ο κ. Κούγιας κλείνει το γραφείο του και θα εγκατασταθεί με το σκάφος στο Ιόνιο. Θα τον έχουμε συχνά εδώ για να φέρνει πράγμα.
@Το σκάφος του το έβαψε λευκό και ζήτηση ένα ανεξίτηλο από τον Χριστόδουλο για την πρύμνη. Είχε ένα τέτοιο ο βρυκόλαξ στο σύνδεσμο, αλλά δεν κατάφερε να το πάρει ο πρόεδρος, παρά την προτροπή όλων.
@Πάντως ένα ζευγάρι γυαλιά συνδεσμίτη, τα δοκίμαζε και του φάνηκαν υπέροχα. Προσφέρθηκε το παιδί να του τα χαρίσει.
@Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ αποδοκίμασαν τον κ. Παπακώστα όταν στο 62ʼ αντικατέστησε τον Καζναφέρη.
@Και το DΙAMONT είχε αναβαθμισθεί για κρουαζιέρες, αλλά και αυτό δεν απέφυγε το ναυάγιο, έγραψε κάποιος στο διαδίκτυο.
@ Aνεβασμένος λέει ότι είναι ο Xριστόδουλος παρά τις επικρίσεις που δέχτηκε τελευταία. Γιατί όλα λειτούργησαν συσπειρωτικά στις τάξεις των μελών του, που εδώ και δύο μήνες δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση. Oι επιθέσεις που δέχτηκε ο αρχιεπίσκοπος, μπορεί να ήταν άσχημες, ωστόσο κάνοντας ταμείο, όπως έκαναν οι οργανωτικοί την Παρασκευή το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι είχε κέρδη.
@Hλεκτρονικά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα για ευχές το Πάσχα έστειλαν οι bluevayeros στα μέλη τους και όχι μόνο, αφού μεταξύ των αποδεκτών είμαστε και εμείς.
@Ο μηδενισμός που επιχειρήθηκε στους παίκτες, δεν μπορεί να πει κανείς ότι άφησε κάποιον ευχαριστημένο, σε μια εποχή που όλοι κάνουν λόγο για ψυχολογική υποστήριξη και όχι για το αντίθετο όπως συνέβη με τους παίκτες του ΠΑΣ και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στο γήπεδο πλέον.
@Η 18άδα του αγώνα του ΠΑΣ την Τετάρτη με τη Λάρισα ανακοινώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας και όχι από την προηγούμενη όπως συνηθίζεται και κυρίως όπως έπρεπε να γίνει. Το γιατί αποτελεί ένα ακόμα μυστήριο.
@Πρώτο θέμα έπαιξε στα κανάλια, τα μικρής έκτασης επεισόδια των οπαδών, και δεύτερο η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα με τη Λάρισα. Αυτό είναι ένα κακό σημάδι.
@Συνήγορος υπεράσπισης για τα επεισόδια του Αγρινίου, όσον αφορά τα διοικητικά στελέχη της ομάδας που συνεπλάκησαν είναι ο κ. Αλέξης Κούγιας. Οι σχέσεις των δύο πλευρών περνούν μια καλή περίοδο και αυτό φάνηκε και από το φιλικό που έδωσαν τη Μεγάλη Εβδαμάδα οι δύο ομάδες. Τώρα αν είναι καλό η κακό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ να εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις, είναι μια άλλη ιστορία.
@Τι συμβαίνει στο προπονητικό τημ του ΠΑΣ και οι βοηθοί δεν μιλάνε μεταξύ τους; Καλά να μην μιλάνε οι διοικητικοί το καταλαβαίνουμε (λόγω παλιών αμαρτιών), αλλά και στο τεχνικό τημ προβλήματα επικοινωνίας;
@Μας το μετέφεραν, αλλά δεν μπορεί παρά να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Κάποιοι λέει πουλούσαν προσκλήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Καλά γίνονται τέτοια πράγματα κάτω από τη μύτη μας;
@Να κλωνοποιήσουμε τον Μπελλά μας προτείνεται ή εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε καλά την τάξη των πραγμάτων;
@Τώρα από τη στιγμή που ο Σιακούφης ανέλαβε την Αναγέννηση Αρτας, αφού είχε θητεία και στον ΠΑΣ, μην την ψάχνεις τη δουλειά.
@Γενική συνέλευση έχουν στις 6 Μαίου οι διαιτητές του τοπικού συνδέσμου. Ωι! Θα ασχοληθούν και με την αξιοπιστία των διαιτητών Ωι, Ωι. Και με τον αρχιδιαιτητή κ. Τζήμα που τον τιμωρούν και τον ξετιμωρούν. Ωι, Ωι, Ωι!!!

Σχόλια

Σχολιάστε