Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

νέστος Χρυσούπολης- ΠΑΣ 1-0…

Την ήττα γνώρισε η αγαπημένη μας ομάδα στην Χρυσούπολη από την τοπική ομάδα με 1-0, έπειτα από ένα γκολ που μπήκε στο 66ο λεπτό.

Ο αγώνας δεν είχε καμιά βαθμολογική αξία καθώς η αντίπαλη ομάδα είχε εξασφαλίσει τηνσωτηρία της όπως αναμενόταν , ενώ ο ΠΑΣ δεν έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

το ρεπορατάζ του αγώνα από τν κ. Γυφτόπουλοσ:

Ο Νέστος 1-0 τον ΠΑΣ στη Χρυσούπολη σε ένα μέτριο και αδιάφορο παιχνίδι

Σε ένα μέτριο και αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που έγινε στη Χρυσούπολη, ο τοπικός Νέστος κέρδισε με σκορ 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 2. Το γκολ που σημάδεψε το παιχνίδι και σφράγισε το αποτέλεσμα σημειώθηκε από τον Βρύζα στο 66’ με κοντινό σουτ.

Ο σκόρερ είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, στη θέση του Σταυρόπουλου και στην πρώτη επαφή με τη μπάλα πέτυχε το γκολ της νίκης!
Ήταν ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις που κούρασε τον κόσμο που το έβλεπε, χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, καθώς ο Νέστος σιγούρεψε την παραμονή στη Β’ Εθνική, ενώ ο ΠΑΣ εδώ και καιρό αποχαιρέτησε μετά από 47 χρόνια το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι δε ταπεινωτικό για τον “Άγιαξ της Ηπείρου” που στις τέσσερις αναμετρήσεις που είχε φέτος με τον νεοφώτιστο Νέστο Χρυσούπολης (πρωτάθλημα και πλέι άουτ) έχει μία ισοπαλία και 3 ήττες!
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, χωρίς να δείξει και ο Νέστος κάτι ιδιαίτερο. Ο ΠΑΣ φάνηκε απειλητικός προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σποραδικά κάποιες φορές στην επανάληψη. Ο Γιάννης Γκούμας μοίρασε και πάλι τον χρόνο, με προτεραιότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί παίκτες που ενδεχομένως να παραμείνουν και στη Γ’ Εθνική.
Η αυλαία των αγώνων πέφτει την Κυριακή όπου ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό στα Γιάννινα. Από Δευτέρα θα σταματήσει κάθε δραστηριότητα και ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του. Και μια χρονιά δεν κλείνει μόνον αγωνιστικά, αλλά εφόσον τακτοποιηθούν οι κάθε είδους εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που υπάρχουν. Είναι μια σεζόν διασυρμών σε πολλά επίπεδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τις χειρότερες της Ιστορίας του.

ΤΟ ΓΚΟΛ

66’: Ο Βρύζας που μπήκε δύο λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι, στην πρώτη επαφή με τη μπάλαάνοινε το σκορ για τον Νέστο. Σε αντεπίθεση της ομάδας του, δεχόμενος την πάσα από αριστερά του Κωστίκα δεν καθυστέρησε και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

30’: Δυνατό σουτ του Δούμτση έξω από τη μεγάλη περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ. Η μπάλα έσκασε πριν από τη γραμμή της εστίας και απομακρύνθηκε.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

45’: ο Φιόγκμπε μέσα από την περιοχή πήγε να σημαδέψει τη γωνία, αλλά το σουτ ήταν άστοχο και έφυγε άουτ.

45+1’: Ο Παναγιωτακόπουλος με καλή προσπάθεια από δεξιά απέφυγε τον Δερμιτζάκη αλλά το αειστερό σουτ δεν είχε δύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Νέστου.

54’: Καλή στιγμή για τον Νέστο όταν ο Δούμτσης από καλή θέση έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων του ΠΑΣ.

69’: Σέντρα Σελιμάι από αριστερά, ο Πατρινός εν κινήσει έπιασε την κεφαλιά στην αγκαλιά του Μούτσα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής ο Γεώργιος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που τα πήγε καλά σε ένα ήσυχο γενικά παιχνίδι. Βοηθοί του ήταν οι Ευστάθιος Τσεχελίδης, Ευστράτιος Κουντουράς (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ο Φουστανάς (Μακεδονίας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΣΤΟΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Μούτσα, Μανωλάκης, Λέλεκας, Δερμιτζάκης, Γκιώνης, Ψάλτης (64’ Μπάλλας), Γιαξής, Δούμτσης, Γκάτα (46’ Κωστίκα), Σταυρόπουλος (64’ Βρύζας), Σέα (64’ Βοντχάνελ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Γκούμας): Λαδιάς, Βιραμάκι, Τουρκοχωρίτης (70’ Ντεκουμές), Πρεκατές, Τσίρης, Κριμιτζάς (62’ Καφενζής), Σελιμάι (70’ Γκρέστας), Παναγιωτακόπουλος, Φιόγκμπε, Κασέμι (62’ Παπαδόπουλος), Πατρινός.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Καβάλα – Μακεδονικός 5-1
Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
1-0
Καμπανιακός -ΠΑΟΚ Β’
1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 18+
9 αγώνες)
ΠΑΟΚ Β’
31
Νέστος Χρυσούπολης
30
………………………………………………………………
Καβάλα 2
3
Καμπανιακός 16
ΠΑΣ Γιάννινα
10 (13)
Μακεδονικός
5 (11)
ΣΗΜ: Από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί και τον Μακεδονικό αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί με αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η)
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης
ΠΑΣ Γιάννινα – Καμπανιακός
ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο