Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ισοπαλία με ξύλο και πρωταγωνιστή …Χιώτη

simpas2.jpgΜόνο το αγωνιστικό κομμάτι δε θα θυμούνται όσοι παρακολούθησαν τον επεισοδιακό αγώνα της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο της Καισαριανής. Σ'ένα μέτριο παιχνίδι ο Εθνικός Αστέρας και ο Π.Α.Σ. Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες και για τους δύο αντιπάλους.Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναμφίβολα αναδείχθηκε ο διαιτητής Ντάτης που για ακόμη μία φορά απέδειξε σε όλους το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας.

 Λόγω του ότι ο αγώνας της Κυριακής δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας θα σταθούμε και σε άλλους παράγοντες μη αμιγώς ποδοσφαιρικούς.

Για ακόμη μία φορά (μετά την πρώτη στον αγώνα κυπέλου με τον Φωστήρα) ο εκ Χίου ορμώμενος διαιτητής Ντάτης κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής με τα σφυρίγματα και την εν γένει συμπεριφορά του.

Χαρακτηριστική είναι η μη καταλογή του πέναλτυ μετά από καταφανέστατη ανατροπή του Σαϊτιώτη μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς του Αστέρα.

Επίσης προκλητική ήταν και η στάση της αστυνομίας που για έναν ασήμαντο λόγο προκάλεσε αναταραχή στην κερκίδα των φιλάθλων του ΠΑΣ με τον Ντάτη να μη χάνει την ευκαιρία και να διακόπτει το ματς.

Θα πρέπει να τονίσουμε και τον τραυματισμό φιλάθλου του ΠΑΣ έξω από το γήπεδο με την αστυνομία μάλλον να θεωρεί μεγαλύτερο καθήκον να προστατέψει τις μπάλες των γηπεδούχων…

Στα αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι κέντρου με τον Π.Α.Σ. να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο και να δημιουργήσει φάσεις χωρίς επιτυχία όμως.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Χατζάρας έριξε στον αγώνα τον Λουίς Σαρμιέντο θέλοντας να κάνει την ομάδα πιο ποιοτική επιθετικά.

Ο ρυθμός παρ'όλ'αυτά παρέμεινε αργός στο μοτίβο του πρώτου ημιχρόνου.

Η χαριστική βολή δόθηκε στη φάση της αδικαιολόγητης αποβολής του Κοντογουλίδη με τον Φερεκίδη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο '24 σέντρα του Αντάντο στην περιοχή πέρασε ανεκμετάλευτο.

Στο ΄32 κίτρινη κάρτα στον Αντάντο.'43 – ' 44 κίτρινη κάρτα σε Σιλά και Κοντογουλίδη.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

'49 ανατροπή του Σαϊτιώτη μέσα στην περιοχή. Κίτρινη για δήθεν θέατρο.

'61 ο Ζαφειρόπουλος αποσωβεί τον κίνδυνο σε τετ-α-τετ.

'70 κίτρινη κάρτα στον Σαμαρά

'75 αδικαιολόγητη απόφαση του διατητή να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Κοντογουλίδη μετά από προκλητική συμπεριφορά του Φερεκίδη.

΄90+ κίτρινη κάρτα στον Σαρμιέντο

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

 

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Ζαφειρόπουλος, Σαμαράς, Κούσας, Ζαπρόπουλος, Μιχαήλ, Γεωργιάδης (46' Σαρμιέντο), Αντάντο, Καζναφέρης, Σιλά (66' Σανχούρχο, Σαϊτιώτης(89' Σολάκης), Κοντογουλίδης.

Σχόλια

Σχολιάστε