Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ

simpas2.jpgΣυζητήθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και πέρασε κατά πλειοψηφία, η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ "μέσω" ΣΔΙΤ. Η συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου μεταδόθηκε απ' ευθείας από το T.V. 1, δείνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να κατανοήσουν και να αξιολογήσουν πλήρως τις θέσεις των Νομαρχιακών παρατάξεων. Στη συζήτση παρευρέθηκαν τα ερασιτεχνικά σωματεία που ασχολούνται με το στίβο, καθότι το θέμα του γηπέδου τους ενδιαφέρει άμεσα. Δεν παρευρέθηκε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ κάτι βέβαια που εξέπληξε πολλούς. Το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου αναμένεται να συζητηθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο τις επόμενες μέρες.

Χωρίς πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η αποχή συνεχίζεται.

Μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση πέρασε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, κατά πλειοψηφία, η κατασκευή του νέου γηπέδου που θα καλύπτει τις ανάγκες του Πας Γιάννινα. Η αντιπολίτευση πρότεινε να συσταθεί επιτροπή που θα αναλάβει να μελετήσει το θέμα, κάτι που θα ήταν αρκετά χρονοβόρο και ουσιαστικά θα αποτελούσε τροχοπέδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Στη συζήτηση παρέστησαν και τα σωματεία του στίβου, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία για τους χώρους άθλησης των αθλητών τους. Η κατασκευή του νέου γηπέδου που θα καλύψει και τις ανάγκες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα γίνει στο Πανηπειρωτικό, ενώ προτάθηκαν και άλλες περιοχές για την κάλυψη των αναγκών των στιβικών και ειδικά για την κλειστή αίθουσα που θα χρειαστούν στην περίπτωση που κατεδαφιστούν οι Ζωσιμάδες και στη θέση τους γίνει πάρκο και υπόγειο πάρκιγκ, όπως προβλέπεται από τις σχετικές μελέτες. Η παράταξη του κ. Χατζηεφραιμίδη διαφώνησε και ως προς το χώρο του Πανηπειρωτικού, για την κατασκευή του νέου γηπέδου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει ως χώρος για Μαζικό Λαϊκό Αθλητισμό. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η κατασκευή του νέου γηπέδου μέσω ΣΔΙΤ, στο χώρο του Πανηπειρωτικού. Μειοψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

 

Χωρίς αγώνες και αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί λύση για τα χρήματα που οφείλει η Σούπερ Λίγκα, στις ΠΑΕ και τα ΤΑΠ της Β' και Γ΄ Εθνικής. Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών μετά από πρωτοβουλία του κ. Ιωαννίδη, αλλά μάλλον θα πρέπει να διατηρήσουμε πολλές επιφυλάξεις για την επιτυχία της.

Σχόλια

Σχολιάστε