Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πρωτάθλημα ξανά…….

simpas2.jpgΆκαρπες κατέστησαν οι προσπάθειες των υπευθύνων των ΠΑΕ και ΤΑΠ Β΄και Γ΄Εθνικής στην υποτιθέμενη σημερινή συνάντηση με τον πρόεδρο της σούπερ-λίγκας. Με πολύ σνομπισμό ο πρόεδρος της σούπερ-λίγκας, κ. Βαρδινογιάννης, απέφυγε τη συνάντηση με τον κ.  Θεοδωρίδη, παραπέμποντάς τον στον κ. Σκόρδα. Μετά  από τις σημερινές εξελίξεις, μεγαλώνουν οι πιθανότητες  να ξεκινήσουν  τα πρωταθλήματα Β΄και Γ΄Εθνικής  κατηγορίας, καθώς στην αυριανή συνεδρίαση  της  ΕΕΠ, θα προταθούν εναλλακτικές  μορφές πίεσης. Ενδεικτικές του κλιματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις στην ΕΤ3 του πρόεδρου της ΕΕΠ κ. Θεοδωρίδη: «Είναι υποτιμητικό το να περιμένεις δύο ώρες και έπειτα να σου λένε δεν συζητάμε, χρειάζεται και λίγος σεβασμός στον θεσμό».

 

Σκληρή στάση, όπως αναμενόταν, κράτησαν οι της σούπερ-λίγκας απέναντι στην ΕΕΠ  σήμερα. Απέδειξαν με τις ενέργειές τους ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα πρωταθλήματα της Β΄και Γ΄ Εθνικής, δίνοντας προτεραιότητα μόνο στα οικονομικά τους συμφέροντα. Μετά από τα σημερινά γεγονότα, αύριο αναμένεται η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου θα γίνει η σχετική ενημέρωση από τον πρόεδρό της κ. Π. Θεοδωρίδη.

Είναι πιθανόν αύριο να αποφασιστεί να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Β΄και Γ΄Εθνικής, επειδή ουσιαστικά η αποχή δεν βοηθάει κανέναν και φυσικά δεν αποτελεί με τίποτε μέτρο πίεσης προς την σούπερ-λίγκα. Στο Δ.Σ. θα συζητηθούν τα νέα μέτρα πάλης που προτίθεται το Δ.Σ. της ΕΕΠ να πάρει, που θα πρέπει να είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και να χτυπάνε ουσιαστικά την σούπερ-λίγκα, στο μοναδικό αδύνατο σημείο της, που δεν είναι τίποτε άλλο…. από το οικονομικό. Έτσι, λοιπόν θα προσπαθήσει η ΕΕΠ να μειώσει τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της σούπερ-λίγκας, εκμεταλευόμενη σχετικές αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ.

Σχόλια

Σχολιάστε