Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Κυκλοφόρησε το Λεύκωμα του Συνδέσμου

lefkomam.jpgΜε αφορμή την συμπλήρωση των 41 εξαιρετικά σημαντικών χρόνων από την ίδρυση της αγαπημένης μας ομάδας, ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Blue Vayeros θεώρησε υποχρέωση του να προχωρήσει στην έκδοση ενός λευκώματος, σε μια προσπάθεια να δημοσιεύσει για πρώτη φορά ένα ιστορικό αρχείο με φωτογραφικό υλικό αλλά και στοιχεία που σχετίζονται με την πορεία της. Το λεύκωμα παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Olympic με την παρουσία δημοσιογράφων της πόλης μας. 

Ο σύνδεσμος διαθέτοντας ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που συμπληρώνεται συνεχώς με νέα αποκτήματα και απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός πλήρους ιστορικού αρχείου, προχώρησε στην παρούσα έκδοση συμπεριλαμβάνοντας ένα μέρος από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Και δεν είναι σημαντική, μόνο η ανεπανάληπτη φωτογραφική συλλογή, που καταξιώνει τον σύνδεσμο, αλλά και τα αξιόπιστα στοιχεία που παρατίθενται στις σελίδες αυτού του λευκώματος . Για να εκδοθεί αυτό το λεύκωμα χρειάστηκαν πολλές φροντίδες και κόποι ενώ υπήρξαν πάμπολες δυσκολίες. Όμως όλα αυτά τα παραμέρισε η πίστη στο έργο η οποία ενισχύθηκε από την ανιδιοτελή αγάπη στην ομάδα μας και από την μεγάλη και συγκινητική προθυμία των φίλων και μελών του συνδέσμου που προσέφεραν ο καθένας ότι περισσότερο μπορούσε, είτε στις ατέλειωτες ώρες που χρειάσθηκε να δαπανήσουν για να στηθεί , είτε στην ευγενή παραχώρηση υλικού.
Η διάθεση λοιπόν αυτού του λευκώματος είναι ίσως μια μοναδική προσφορά του συνδέσμου μας σε όλους του Ηπειρώτες οπαδούς και υποσχόμαστε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου σημαντικές εκδόσεις και ενέργειες που θα αναδεικνύουν το μεγαλείο του ιστορικού μας συλλόγου. Αφορμή για την έκδοση είναι η ολοκλήρωση των πρώτων 41 χρόνων ζωής του ΠΑΣ και είναι η πρώτη και μοναδική καταγραφή όλων των ιστορικών λεπτομερειών της πορείας του , με αποτελέσματα αγώνων και στατιστικές, και συνάμα ένα εύχρηστο ευρετήριο για το φίλαθλο με πολλές όμως προεκτάσεις ταυτόχρονα ώστε να μπορεί να κατανοηθεί γιατί ο ΠΑΣ έγινε η ομάδα της πόλης, και τα Γιάννινα να αναδειχθούν σε ομάδα του AJAX.

Το λεύκωμα κοστίζει 30 ευρώ και διατίθεται από τα γραφεία του Συνδέσμου μας (Τζαβέλλα 17) απογευματινές ώρες. 

Σχόλια

Σχολιάστε