Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του λευκώματος

de_faria.jpgΜε απόλυτη επιτυχία έγινε η επίσημη παρουσίαση του λευκώματος «40+1 χρόνια ΠΑΣ Γιάννινα, Ταξίδι στον χρόνο με τον Ajax της Ηπείρου», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τον σύνδεσμο μας. Σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα τελετών της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών παραβρέθηκαν άνθρωποι που συνέδεσαν τον όνομα τους με την πορεία της ομάδας μας, προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, καθώς και πλήθος κόσμου…

Στο «πάνελ» της εκδήλωσης βρέθηκαν και μίλησαν για το βιβλίο αλλά και την πορεία τους στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο πρόεδρος που ουσιαστικά δημιούργησε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο Αθανάσιος Τσουκανέλης, ο Γκόμεζ Ντε Φαρία (ο προπονητής που έφερε στην Ελλάδα τους έξι Αργεντινούς), ο Αλφρέδος Γκλασμάνης, ο Εδουάρδος Κοντογεωργάκης, ο Νίκος Λιάκος και ο νυν αρχηγός της ομάδας μας ο Γιώργος Ντάσιος. Της εκδήλωση συντόνισε με ξεχωριστή επιτυχία ο Αλέκος Καρύτσας.
Παράλληλα έγινε και τιμητική βράβευση ανθρώπων, που μέσα και από τα στοιχεία του λευκώματος προέκυπτε η σημαντικότατη προσφορά τους στην ομάδα μας.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ και σχόλια από την εκδήλωση

bluevayeros.jpg

Σχόλια

Σχολιάστε