Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Συνάντηση BLUE VAYEROS-Κούγια

bluevayeros_sima.gifΣυνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας κ. Kούγια είχε πολυμελής αντιπροσωπεία μελών του συνδέσμου μας στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE. Στην συνάντηση αυτή τέθηκαν πολλά ερωτήματα που αφορούν την ομάδα μας τόσο για θέματα αγωνιστικά όσο και για εξωαγωνιστικά.

 

Στην αρχή, ζητήθηκε από τον κ. Κούγια να διευκρινήσει κάποιες δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και φάνηκε να αφορούν το σύνδεσμο. Ο κ. Kούγιας απάντησε ότι κατά την παρουσίαση του κ. Αμανατίδη είχε ξεκαθαρίσει ότι οι δηλώσεις για "πρεζόνια" δεν αφορούσαν σε καμία περίπτωση μέλη του συνδέσμου αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός αυτού. Ανέφερε ότι εκτιμάει όσα έχει προσφέρει ο σύνδεσμος Blue Vayeros στην ομάδα τόσο κατά το διάστημα που αυτός έχει τον έλεγχο, όσο και πριν την ελευσή του στα Γιάννινα. Διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση η έλευση του 31 στην ομάδα μας δεν αποτελούσε για εκείνον προσπάθεια "πικαρίσματος" του συνδέσμου. Αυτά τα λένε κάποιοι που θέλουν τις δύο πλευρές να είναι σε διαμάχη, έχοντας σαν στόχο το κακό της ομάδας μας.

Έπειτα από διεξοδική συζήτηση καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να εκλείψουν στο μέλλον οι "αντιπαραθέσεις" μεταξύ διοίκησης και φιλάθλων στον χώρο της κερκίδας. Όλοι μας κάναμε λάθη και μέσα από αυτά πρέπει να καταλήξουμε σε συμπεριφορές, οι οποίες δεν θα πλήττουν το κύρος της ομάδας μας.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο δεν αρέσει σε καμία από τις δύο πλευρές και θα πρέπει να προσπαθήσουν όλοι μαζί να αλλάξει με μοναδικό κοινό στόχο την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα. Από την πλευρά μας ενημερώσαμε τον μεγαλομέτοχο ότι έχουμε επιλέξει την πιο ανώδυνη -για την ομάδα- στάση και προσπαθήσαμε να περιοριστούν τα υβριστικά συνθήματα για τον 31, κάτι που καταφέραμε. Αποσαφηνίσαμε ότι οι απόψεις μας για τον 31 δεν αλλάζουν, κάτι που έγινε σεβαστό απ' τον μεγαλομέτοχο. Το θέμα θα συζητηθεί στο σύνδεσμο και μέσω δημοκρατικών διαδικασιών θα αποφασίσουμε την περαιτέρω στάση μας.

Ζητήσαμε από τον κ. Κούγια να προσεχθεί και να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα η τιμή του εισιτηρίου τη παλιάς σκεπαστής, καθώς στην συγκεκριμένη κερκίδα προσέρχονται άτομα νεαρής ηλικίας με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Ο κ. Κούγιας μας απάντησε ότι είχε ζητήσει στα κρίσιμα ματς να ανεβαίνει η τιμή μόνο στα εισιτήρια της σκεπαστής και στις υπόλοιπες θύρες να παραμένουν σταθερές. Δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και να αλλάξει από τα προσεχή παιχνίδια η τιμολογιακή πολιτική της ΠΑΕ για τα εισιτήρια της παλιάς. Μας είπε επίσης ότι θα γίνουν προσπάθειες να σκεπαστεί η συγκεκριμένη κερκίδα, καθώς οι προσπάθειες χρηματοδότησης μέσω χορηγού εταιρίας δεν καρποφόρησαν.

Σχόλια

Σχολιάστε