Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Κυρίες…. η ντροπή των οπαδών…

pas_serres_2.jpgΕικόνες ντροπής και αίσχους εξελήχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τις Σέρρες. Ορισμένοι όψιμοι "οπαδοί" κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία (είχαν φροντίσει για αλλαγή οπαδικής περιβολής), προφανώς μη γνωρίζοντας την ιστορία των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, προέβησαν σε αποδοκιμασίες εναντίον ποδοσφαιριστών της αγαπημένης μας ομάδας. Να θυμίσουμε σε αυτά τα νούμερα ότι ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης είναι αυτός που μας έστειλε στους 12 ουρανούς με το γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη, ενώ τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας λόγω του προβλήματος του τραυματισμού που έχει στο γόνατο.

 

Τα πρότυπα των άλλων ομάδων με τα κορνέ και τα καμένα αυτοκίνητα, φαίνεται ότι έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να τα ακολουθήσουν και στην πόλη μας, δίνοντας έτσι απροκάλυπτα το στίγμα του χαρακτήρα τους και φυσικά τον τρόπο σκέψης τους για την αγαπημένη μας ομάδα.

Φυσικά είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που επιτρέψαμε να γίνει κάτι τέτοιο και την επόμενη φορά όποιος τολμήσει να προβεί σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες θα μας βρει κάθετα απεναντί του, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Φυσικά οι παραπάνω "κυρίες" δεν έχουν σχέση με τους Blue Vayeros, ούτε με τους φιλάθλους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας. Ότι έχουμε να πούμε το λέμε φάτσα κάρτα και όχι πίσω από τις πλάτες άλλων και κρυμμένοι πίσω από τα αυτοκίνητα και τον όχλο…..

 

Σχόλια

Σχολιάστε