Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΝΕΑ

bvtayrosgfr.gifΟ κ. Κούγιας με σημερινή ανακοίνωσή του που καταχωρήθεκε στην ιστοσελίδα του super-fm, προπσαπθεί να δώσει τη δική του διάσταση στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Ο πρόεδρος του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Blue Vayeros κ. Χριστόδουλος Θεοδωρίκας απαντάει μέσω της ιστοσελίδας μας, στην προσωπική δήλωση του μετόχου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Την Τετάρτη 4/6/2008 μία μέρα πριν την εκπνοή της ημερομηνίας για την κατάθεση προσφορών για την εκδήλωση ενδιαφέροντος πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 από τον μεγαλομέτοχο αυτής κ. Αλέξιο Κούγια, μου ζήτησαν συνάντηση (η οποία και πραγματοποιήθηκε σε δημόσιο χώρο), ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Μπαράτσας και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ (επί κ. Κούγια) κ. Πρόκος.

Η συνάντηση είχε σαν σκοπό την ενημέρωση ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών από τον κ. Χρηστοβασίλη, ενώ παράλληλα είχαν ενημερωθεί, στενοί συνεργάτες του Νομάρχη, του Δήμαρχου και ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Συμμετείχα στη συνάντηση αυτή με την διπλή μου ιδιότητα (πρόεδρος του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS και μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ).

Προφανέστατα λοιπόν, οι κινήσεις όλων ήταν ξεκάθαρες, αντρίκειες, συμμετείχαν όλοι οι θεσμικοί φορείς της πόλης μας.Η μεταβίβαση των μετοχών σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια (σε δημόσια τοποθέτηση),τέθηκε σε ισχύ με συμφωνία κυρίων (αντρικός λόγος), μέχρι το πρωί της Τρίτης, όπου ανακοινώθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, η ακύρωση της μεταβίβασης.

Μπορεί η Ήπειρος να αποτελεί την φτωχό συγγενή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά είναι η πλουσιότερη περιφέρεια της, στις αρετές, στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα. Έτσι λοιπόν έχουμε μάθει να σεβόμαστε, να φιλοξενούμε τους ανθρώπους που μας τιμούν, να μην είμαστε αχάριστοι, να τηρούμε το λόγο μας και όλες τις αξίες που πηγάζουν από την πατροπαράδοτη Ηπειρώτικη οικογενειακή ανατροφή μας.

Τα γλειψίματα και τα πισωγυρίσματα (ή αλλιώς ελληνιστί χειροκυβισθήσεις), μάλλον άλλοι θα πρέπει να ψάξουν στο στενό τους περιβάλλον. Θα πρέπει λοιπόν να σας ενημερώνουν καλύτερα την επόμενη φορά, για την άποψη της πόλης και των φορέων αυτής, καθώς μάλλον οι δημοσκοπήσεις που επικαλείστε μάλλον τυχαίνει να είναι στα πλαίσια του στατιστικού λάθους, ενώ οι αριθμοί και τα πρόσωπα που ατυχώς αναφέρεστε στα πλαίσια της παραπληροφόρησης που έχετε υποστεί.

Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω μαζί σας ότι δυστυχώς χάσαμε πολύτιμο χρόνο πουλώντας ανιδιοτελώς εισιτήρια διαρκείας (όχι μόνο συνδεσμιακά όπως επιμελώς αφήνετε να εννοηθεί) και εισιτήρια αγώνων, στα 4 χρόνια της παρουσίας σας στο ΤΑΠ- ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, απλά να είστε σίγουρος ότι δεν θα επαναληφθεί ξανά.

Ψάξτε δίπλα σας, δείτε ποιοί δήλωσαν απόλυτη υποταγή στην επικείμενη αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και προπαντός μην ψάχνετε να βρείτε άλλοθι στις ξεκάθαρες απόψεις των οπαδών του ΠΑΣ και όχι μόνο. Η άποψη όλων των συνδέσμων ταυτίζεται και αυτό είναι ξεκάθαρο από τις ανακοινώσεις και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι η δήλωση σας είναι καθαρά προσωπική, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να εκφράζει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Σχόλια

Σχολιάστε