Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

simpas2.jpgΣυμφώνησαν πριν από λίγο σε όλα ο κ. Κούγιας και ο κ. Χρηστοβασίλης για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, για περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Ανοίγει νέα σελίδα λοιπόν, από σήμερα για την αγαπημένη μας ομάδα. Πριν από λίγο εκδόθηκαν τα παρακάτω δελτία τύπου του κ. Κούγια και του κ. Χρηστοβασίλη που επισημοποιούν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Αναλυτικά αναφέρουν…..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, 3-7-2008, υπεγράφη μεταξύ εμού και του επιχειρηματία Γιώργου ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, σύμβαση πωλήσεως του 87,12% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 από εμέ προς αυτόν. Εύχομαι, στο νέο ιδιοκτήτη της ιστορικής ΠΑΕ να μετουσιώσει σε πράξη όλα τα όνειρα και τις προσδοκίες όλης της οικογένειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας μου στο τιμόνι της λατρεμένης μας ομάδας και ελπίζω ο νέος ιδιοκτήτης να κατορθώσει να πραγματοποίησει περισσότερα από όσα εγώ κατάφερα να πραγματοποιήσω.

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε η αγοραπωλησία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 από τον κ. ΚΟΥΓΙΑ προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. ΚΟΥΓΙΑ για το αίσιο τέλος που είχε αυτή και θα προσπαθήσω να συνεχίσω το έργο που αυτός ξεκίνησε και να επαναφέρουμε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ εκεί που όλοι πιστεύουμε ότι αξίζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

Σχόλια

Σχολιάστε