Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2009

Διατίθεται από τα γραφεία του συνδέσμου μας, το ημερολόγιο των Blue Vayeros για το 2009. Πρόκειται για μια καταπληκτική δουλειά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του συνδέσμου, που συντέλεσαν για τη δημιουργία του. Το ημερολόγιο έχει συλλεκτική αξία, καθώς μέσα αναφέρονται τα ονόματα όσων συμμετείχαν στον τηλεμαραθώνιο που έγινε για να σωθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τα χρέη. Η τιμή διάθεσης έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να το προμηθευτούν.

 

Η καταγραφή των ονομάτων ήταν πολύ δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν τα επίσημα έγγραφα από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Έτσι λοιπόν μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΗΡΤ, πήραμε το D.V.D και κάναμε την καταγραφή, γιατί θεωρήσαμε υποχρέωσή μας ότι έπρεπε αυτά τα ονόματα να μείνουν χαραγμένα στις μνήμες όλων μας για πάντα, καθώς αυτό που έγινε εκείνο το καλοκαίρι δεν μπορεί να ξαναγίνει για καμιά ομάδα.

Οι μήνες του ημερολογίου έχουν φωτογραφίες από κερκίδες, πορείες, και μορφές διαμαρτυρίας για τις άδικες αποφάσεις που είχαν παρθεί για την ομάδα μας. Οι φωτογραφίες στο μήνα Ιανουάριο είναι από τον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας στο Καραϊσκάκη , που μας έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς του ημερολογίου, οι οποίοι υπερκάλυψαν το κόστος έκδοσης, αφήνοντας επιπλέον ένα σεβαστότατο ποσό για ταμεία του συνδέσμου μας, που φυσικά θα χρησιμοποιηθεί για την επιχορήγηση των εκδρομών μας και για τη νομική προστασία των μελών μας.

Ένα δείγμα του περιεχομένου του ημερολογίου μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια

Σχολιάστε