Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Συμπαράσταση στον λαό της Παλαιστίνης

 Ο σύνδεσμός μας συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών Ζωοδόχου για τη συγκέντρωση τροφίμων  και φαρμακευτικού υλικού για το δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης. Το υλικό και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν από την οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου”.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

 

Μετά από επικοινωνία του Συλλόγου με την οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου” και ανταποκρινόμενοι στο δράμα του Παλαιστινιακού λαού και στις ανάγκες που υπάρχουν, ο Σύλλογος Γυναικών Ζωοδόχου ανέλαβε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης συκγεκριμένων ειδών πρώτης ανάγκης, όπως:

Ρύζι
Αλεύρι
Γάλα εβαπορέ
Ζάχαρη
Παιδικές πάνες μιας χρήσης

Οι “Γιατροί του Κόσμου” θα παραδώσουν οι ίδιοι όλο το υλικό στον άμαχο πληθυσμό, στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας της Γάζας.

Επίσης, ζητούμε από τους συμπολίτες μας την οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών, αντιδιαρροϊκών φαρμάκων, καθώς και αναλώσιμων ( γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, βελόνες), μέσω των κάτωθι τραπεζικών λογαριασμών.
Marfin Egnatia Bank 0061274407
Alpha Bank 199-00-2002-002401
Εθνική Τράπεζα 141/29611217

Από αυτήν την μάχη της καρδιάς δεν πρέπει να λείψει κανείς. Ο άμαχος πληθυσμός της Γάζας έχει ανάγκη την βοήθειά μας. Ας τη μοιράσουμε απλόχερα.

Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Σχόλια

Σχολιάστε