NEA
Ανησυχία έχει προκαλέσει η κλήρωση των διαιτητών για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πιερικό. Δεν υπάρχουν οι καλύτερες των αναμνήσεων από την διαιτησία του στον αγώνα κυπέλου της ομάδας μας στην Κέρκυρα. Οι Blue Vayeros επικοινώνησαν με την ΠΑΕ Πιερικός και εξασφάλισαν 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων μας στην Κατερίνη. Στις 9.30 π.μ. έχει καθοριστεί η ώρα έναρξης της πολιτιστικής μας περιήγησης, από την Νομαρχία όπως πάντα.Η «κληρωτίδα» έβγαλε τους παρακάτω για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πιερικό:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής Γ. ΣΔΠ Δυτ.Αττικής
ΒΟΗΘΟΣ: Ταρανάς Α. ΣΔΠ Αθήνας
ΒΟΗΘΟΣ: Τουμπακάρης Ι. ΣΔΠ Αθήνας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζοβάρας Γ. ΣΔΠ Φθιώτιδας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μποζατζίδης Π. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
ΑΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γκούντας Ι. ΣΔΠ Κοζάνης
1η αγωνιστική 09/14/08 17:00 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ 0-1
8η αγωνιστική 11/02/08 15:00 ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ 0-1
10η αγωνιστική 11/16/08 15:00 ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1
Επικοινωνήσαμε με τους κ. κ. Ελευθεριάδη και Τσεκούρα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την καλύτερη οργάνωση της πολιτιστικής μας περιήγησης. Ευγενέστατοι και δύο προθυμοποιήθηκαν να λύσουν τις όποιες λεπτομέρειες χρειάστηκαν. Έτσι λοιπόν τα εισιτήρια που θα διατεθούν για τους φιλάθλους μας είναι 800 (με προοπτική να αυξηθούν αν χρειαστεί) και η θύρα εισόδου για τους φιλάθλους μας θα είναι η ΘΥΡΑ 1. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 15€ .Θα πρέπει να τονίσουμε και πάλι την άψογη στάση των υπεύθυνων της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και φυσικά του προέδρου ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην πόλη μας, λόγω της γιαννιώτικης καταγωγής της γυναίκας του.
Όσοι φίλαθλοι ταξιδέψουν με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα στην Κατερίνη θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα, από τα εκδοτήρια που θα υπάρχουν έξω από την κερκίδα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η θύρα 1 που θα φιλοξενήσει είναι στην ευθεία, καθώς στο γήπεδο του Πιερικού δεν υπάρχουν πέταλα.
Σχόλια
Σχολιάστε