Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Επίσκεψη σε Δημοτικά Σχολεία.

Αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας επισκέφτηκε σήμερα το 7ο και το 17ο Δημοτικό Σχολείο της πόλη μας, για να μοιράσει έντυπο υλικό του συνδέσμου και της ομάδας μας. Η χαρά όλων μας ήταν μεγάλη, καθώς τύχαμε της απόλυτης ανταπόκρισης τόσο από τους μαθητές όσο και από διδακτικό προσωπικό, αναδεικνύοντας έτσι για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Αντίστοιχες ενέργειες είχαν γίνει την προηγούμενη εβδομάδα στο Γυμνάσιο της Πάργας, προσπαθώντας έτσι να πάμε σε όσο γίνεται περισσότερα σχολεία, ακόμη και εκτός του Νομού μας. 

 

 Οι Blue Vayeros σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχουν κάνει από την αρχή της χρονιάς, ξεκίνησαν τις επισκέψεις στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, για να έρθουν σε άμεση επαφή, με τους μικρούς μαθητές. Έτσι λοιπόν σήμερα επισκεφτήκαμε το 7ο και το 17ο Δημοτικό Σχολείο, μετά από συνεννόηση που υπήρχε με τους Διευθυντές των Σχολείων.  Η χαρά των παιδιών ήταν εμφανέστατα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, μόλις μας είδαν και προθυμότατα και υπομεονετικά θα λέγαμε άκουσαν με προσοχή τον Διευθυντή τους, κο Κωστούλα, που τους εξηγούσε τους λόγους της επίσκεψής μας.

 

 

 

 Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα  στο άκουσμα του ονόματος της ομάδας και του συνδέσμου, δείχνοντας έτσι την μεγάλη τους αγάπη και χαρά για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 

 

 

 Υπομονετικά ένας ένας οι μικροί μαθητές πήραν τα δώρα του συνδέσμου μας και η χαρά τους ήταν έντονα αποτυπωμένη στα παιδικά τους πρόσωπα. Στα θετικά βέβαια ήταν ότι ήξεραν όλα τα συνθήματα που φωνάζουμε στο γήπεδο και περιμένοντας, τα τραγουδούσαν όλοι μαζί.

 

 

Όπως είναι φυσικό δεν έλειπαν οι νεαροί μαθητές που είχαν επιλέξει να φοράνε στο σχολείο φανέλες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δείχνοντας έτσι υπάρχει η νέα γενιά φιλάθλων που θα ακολουθούν την ομάδα μας. 

 

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Κωστούλα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί του, στάθηκε αρρωγός για την καλύτερη οργάνωση της σημερινής κίνησής μας.
 

 
Στην κουβέντα που κάναμε με το διδακτικό προσωπικό, γίναμε δέκτες κάποιων παραπόνων, όσον αφορά θέματα που αποσχολούν τα μικρά παιδιά, κυρίως σε θέματα υποδομών, αφού οι μικροί μαθητές είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν στις διάφορες ακαδημίες που υπάρχουν στην πόλη μας. Εκφράζοντας ακόμη έναν δίκαιο θα λέγαμε προβληματισμό τους, μας ανέφεραν ότι δεν υπήρχε ούτε ένας από τον ερασιτέχνη ή την ΠΑΕ, που να παρακολούθησε τους σχολικούς αγώνες που διεξήχθησαν, στους οποίους σίγουρα συμμετείχαν αρκετά ταλέντα. Απόλυτα δικαιολογημένοι οι προβληματισμοί τους και σίγουρα θα πρέπει να δουλεύουμε όλοι μας με περισσότερο προγραμματισμό στο μέλλον έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε ένα ταλέντο για την ομάδα μας.
Σχόλια

Σχολιάστε