Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Προβίδας Γιάννης

Όνομα: ΙΩΑΝΝΗΣ

Επίθετο: ΠΡΟΒΙΔΑΣ

Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Ημερ. Γέννησης: 19/11/1975

Επιθετικός που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δευκαλίων Ελασσόνας και στη συνέχεια πήγε στην ομάδα της Λάρισας, με την φανέλα της οποίας είχε μια αξιόλογη και πολύχρονη παρουσία. Στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 1998-99 πήγε στην Βέροια, για ν’ ακολουθήσουν ο Αθηναϊκός, η Προοδευτική, η Κέρκυρα και ο Πανηλειακός, πριν έρθει στα Γιάννινα.

Στον ΠΑΣ ήρθε το καλοκαίρι του 2005 και έμεινε μόνο για λίγους μήνες, αφού στην επόμενη μεταγραφική περίοδο έφυγε από τα Γιάννινα. Στο διάσημα αυτό αγωνίσθηκε σε 12 παιγνίδια πρωταθλήματος και σκόραρε 3 φορές. Έπαιξε επίσης και στα τρία παιγνίδια κυπέλλου που έδωσε τότε η ομάδα μας όπου και σκόραρε 1 φορά.

Μετά το σύντομο του αυτό πέρασμα από την ομάδα μας συνέχισε την καριέρα του αγωνιζόμενος στην Καστοριά, στον Βύζαντα, την Δόξα Δρ., στον Ασπρόπυργο, τον Εορδαϊκό, τον Άγιο Δημήτριο, τον Πυργετό και την Κοζάνη.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ακολουθεί το επάγγελμα του προπονητή, έχοντας θητεύσει στην ως τώρα πορεία του στους πάγκους των ομάδων της Κοζάνη, και της Φαρκαδόνας ως πρώτος προπονητής και της Λάρισας, της Λαμίας και του Λεβαδειακού ως βοηθός του Σωτήρη Αντωνίου.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο