Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ Γιάννινα-ΗΛΤΕΞ Λύκοι 1-0 (1998-99)

Στις 17-1-1999 έγινε το παιγνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και τους Λύκους στα Γιάννινα.
Ο αγώνας τελείωσε με νικητή τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 1-0.
Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατάφερε να πάρει τη νίκη με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ΜΕΝΤΑΝ στο 49΄. Προηγούμενος ο ίδιος παίχτης θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμη γκολ στο 29΄ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο ΝΙΤΣΑΣ από τη Λάρισα και έδειξε τη κίτρινη κάρτα στους ΜΕΝΤΑΝ και ΓΗΤΤΑ από τον ΠΑΣ και στους Χαλδογερίδη και Χρυσοστομίδη από την ομάδα των ΛΥΚΩΝ.
Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε τους:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ,ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗ, ΚΟΥΤΟΥΛΑ, ΤΡΟΥΠΚΟ, ΠΑΤΤΑ, ΦΟΥΤΣΙΝΙ, ΜΠΕΛΑ, ΓΙΩΤΣΑΣ, ΓΗΤΤΑΣ, ΜΕΝΤΑΝ. Οι ΚΑΚΟΣ στο 64΄ , ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο 71΄ και ΚΟΡΜΑΡΗΣ στο 76΄ πέρασαν στις θέσεις των ΜΠΕΛΑ, ΜΕΝΤΑΝ και ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ αντίστοιχα.
Στη διάθεση του Αναστόπουλου ήταν και οι ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΙΩΤΗΣ, ΝΟΥΛΗΣ και ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ Καλύτεροι παίκτες από την ομάδα μας οι ΓΙΩΤΣΑΣ και ΦΟΥΤΣΙΝΙ.
Οι ομάδα των ΛΥΚΩΝ έπαιξε με τους: ΓΚΙΖΕΛΗ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ, ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ, ΠΟΝΤΟΥΝΑΒΑΤΣ, ΖΕΚΕΡΙΔΗΣ, ΚΡΟΥΝΙΤΣ(62΄ ΠΑΝΤΕΛΗΣ), ΚΑΤΗΚΑΡΙΔΗΣ (79΄ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ), ΝΤΑΜΠΙΤΣ.
Καλύτερος παίχτης των ΛΥΚΩΝ ο ΝΤΑΜΠΙΤΣ..
Ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε μετά το παιγνίδι ότι περίμενε ο αγώνας να ήταν δύσκολος και επικίνδυνος για τον ΠΑΣ και δικαιώθηκε. Ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι κυνηγάμε την άνοδο. Ο προπονητής των αντίπαλων Τσεβρετζής μας είπε ότι πίστευε στην ισοπαλία αν και είχε αντίπαλο μια από τις πιο «οργανωμένες ομάδες του πρωταθλήματος».
Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ παρέμεινε αήττητος για όγδοο συνεχόμενο αγώνα.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο