Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Παοκ 0-1

mikrh0183Είναι μερικές φορές που αναρωτιέται κανείς, πόσο υπομονή θα πρέπει να έχει ένας φίλαθλος, για να μην υποπέσει σε παραβατικές συμπεριφορές, που μπορεί να σπιλώσουν τον ίδιο ή να τιμωρηθεί η ομάδα τους. Σήμερα για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας πολύ κακής διαιτησίας, που έκανε τα αδύνατα δυνατά να εκνευρίσει τους πάντες και τα πάντα. Έτσι η αγαπημένη μας ομάδα έχασε με 0-1, και φυσικά ο προβληματισμός όλων μας είναι πλέον δεδομένος. Καθαρίζω και κάνω ότι θέλω, εγώ είμαι το αφεντικό, σκέφτεται ο διαιτητής και φυσικά το μετουσιώνει μέσα στο γήπεδο.
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τέτοιου είδους διαιτησίες ευχαριστούν τους οπαδούς των ομάδων του Βορρά, καθώς μετά τον Άρη, είδαμε σήμερα την ομάδα του Παοκ να ευννοείται οφθαλμοφανέστατα από την διαιτησία. Ίσως τελικά να βγάζουν τα απωθημένα τους, από τις αδικίες που κατά καιρούς γίνονται από άλλες ομάδες, αλλά σίγουρα δεν νομιμοποιούνται ειδικά αυτοί που ήταν στα επίσημα να προβαίνουν σε χειρονομίες, απέναντι σε οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που την αδικία την έχουν νοιώσει βαθιά στο πετσί τους. 
Ο σημερινός αγώνας δεν είχε καμιά σχέση με τον αγώνα του κυπέλου. Τότε η ομάδα μας είχε τα κότσια και ξεπέρασε την αρνητικότατη διαιτησία, του Παμπορίδη. Σήμερα δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρει. Για να κερδίσεις Παοκ και διαιτησία θα πρέπει να πιάσεις την μέγιστη απόδοση και εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έτσι λοιπόν το 0-1 ήρθε φυσιολογικά, όπως το σχεδίασαν επί χάρτου οι ειδήμονες του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
Το φιλμ του αγώνα:
Οι συνθέσεις των ομάδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος(62΄Καζναφέρης ) , Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μαιστόροβιτς, Μιχαλόπουλος,( 25΄Ρόβας ) Μενδρινός,(73΄Μπακαγιόκο ) Σίσιτς, Ντιμπαλά, Σαιτιώτης  ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σαβίνι, Μαλεζάς, Σνάουτσερ , Λίνο, Φωτάκης, Βειρίνια,(93΄παπάζογλου) Ιβιτς, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς,(73΄ Εντίνιο ) Κριστιάνο
Στον πάγκο κάθονται: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπακαγιόκο, Ανδράλας, Κανακούδης, Ρόβας, Καζναφέρης, Κοντογουλίδης ΠΑΟΚ : Κρέσιτς , Μούν, Εντίνιο, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Βερόν, Αραμπατζής.
Το φίλμ του αγώνα :
6΄μπροστινή μπαλία του Φωτάκη για τον Μουσλίμοβιτς μπλόκαρε ο Ελευθερόπουλος
9΄δυνατό σούτ του Φωτάκη απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος
16΄σέντρα του Λίνο απόκρουση του Κώτσιου η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ
36΄κτύπημα φάουλ του Σαιτιώτη απέκρουσε ο Χαλκιάς
39΄σέντρα από αριστερά του Κριστιάνο κεφαλιά του Φωτάκη απέκρουσε ο Ελευθερόπουλος
43΄ΓΚΟΛ δυνατό σούτ του Φωτάκη και 0-1
53΄ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μουσλίμοβιτς που πλάσαρε άουτ
56΄σέντρα του Κριστιάνο πλασέ του Μουσλίμοβιτς μπλόκαρε ο Ελευθερόπουλος
57΄φάουλ με τον Σίσιτς μπλόκαρε ο Χαλκιάς
63΄δεύτερη κίτρινη στον Αραμπατζή κόκινη
64΄φάουλ από τον Σαιτιώτη απέκρουσε ο Χαλκιάς και με δεύτερη προσπάθεια ο Σίσιτς δεν έκανε το γκόλ
83΄ευκαιρία του ΠΑΣ με τον Ρόβα που πέρασε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και το τελικό σούτ του Σίσιτς πέρασε έξω  
Σχόλια

Σχολιάστε