Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Διαγόρας-ΠΑΣ 0-0

simpas2
Με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του, επιστρέφει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από το σμαραγδένιο νησί, μετά από έναν αγώνα που είχε αρκετές ομοιότητες με το ματς του Ευόσμου. Πολλά τα ευτράπελα, από την κρατική τηλεόραση, έδειξε για μια ακόμη φορά την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που τους διακατέχει, καθώς γνωρίζοντας την απεργία των ναυτεργατών, δεν προέβη σε εναλλακτική λύση για την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα. Όπως είναι φυσικό οι διαμαρτυρίες των φιλάθλων είναι απόλυτα δικαιολογημένες και τοα τηλέφωνα στο κρατικό κανάλι πήραν φωτιά, αλλά μάταια…. “στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα”.
Η ομάδα του Διαγόρα κατέβηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, έχοντας σαν πρώτο στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του και να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αν και δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, προσπάθησε να παίξει σωστό επιθετικό ποδοσφαιρο και να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Διαγόρα, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς δεν διέθετε την κατάλληλη ηρεμία που μας είχε συνηθίσει φέτος. Προσπάθησε κύρια με ατομικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που δεν έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντε Μολ, έκανε σχετικά γρήγορα 2 αλλαγές για να κάνει ακόμη πιο επιθετική την ομάδα μας. Ο Ανδράλας πήρε τη θέση του Τζημόπουλου (είχε κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο) και ο Κυριάκος πήρε τη θέση του Ντεβισέντι που δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση στη διάρκεια που αγωνίστηκε. Ο Φουρτάδο που μπήκε στη θέση του Σιαλμά, δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω στην επίθεση της αγαπημένης μας ομάδας.
Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο,  αλλά δεν τα κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε την νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι ο στόχος που είχε θέσει από την αρχή του αγώνα ήταν να μη δεχτεί γκολ.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει να είναι πρώτος και αήττητος, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του , έχοντας  μάλιστα την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα.
Περίπου 50 οπαδοί μας παρακολούθησαν το σημερινό αγώνα από το πέταλο, ενώ στο γήπεδο του Διαγόρα υπήρχε φετινό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την εμπορικότητα της αγαπημένης ομάδας.
Για την ιστορία……

Ο προπονητής της ομάδας μας επέλεξε την παρακάτω ενδεκάδα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΩΤΣΙΟΣ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΔΡΑΛΑΣ) ΚΕΪΤΑ ΝΤΕΒΙΣΕΝΤΙ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) ΣΙΑΛΜΑΣ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΤΖΑΝΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σχόλια

Σχολιάστε