Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Θρασύβουλος-ΠΑΣ 0-1 Πάμε για το νέο σερί μας…

simpas2Περάσαμε νικηφόρα από το γήπεδο της Φυλής, κερδίζοντας με 0-1, με ένα πολύ ωραίο γκολ του Σιαλμά, έπειτα από φανταστική κάθετη πάσα του Βαγγελή. Στο δεύτερο σερί εκτός έδρας αγώνα με άσχημη παράδοση, η ομάδα μας αυτήξ τη φορά ξεπέρασε τις επιπλέον δυσκολίες, που δημιουργήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την πλήρη ανικανότητα των διαιτητών. 

Ξορκίσαμε λοιπόν την έδρα της ομάδας του Θρασύβουλου, κάνοντας το τρία στα τρία στους αγώνες που έδωσε η ομάδα μας φέτος στο λεκανοπέδιο. Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικά και από τις δύο ομάδες και όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του θρασύβουλου έδειξε τις αμυντικές διαθέσεις που είχε επιλέξει για τον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε με φρενήρη ρυθμό και έκλεισε την αντίπαλο ομάδα στο μισό γήπεδο, ήταν θέμα χρόνου να έμπαινε το γκολ που θα έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Η ομάδα μας πάντως έδειξε αρκετά αγχωμένη και αυτό είναι ίσως που θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα. Δεν είχαμε την ηρεμία και την κυκλοφορία της μπάλας, που ήταν το βασικό μας ατού στην αρχή του πρωταθλήματος, ενώ εμφανέστατη ήταν η απουσία των Μπακαγιόκο και Ντε Βισέντι στο σημερινό αγώνα. Ο Βαγγελής που έκανε την πρώτη εμφάνιση του μετά από την πολύμηνη απουσία του λόγω του τραυματισμού του, ξεκλείδωσε στην πολυπρόσωπη άμυνα του Θρασύβουλου και έβγαλε τον Σιαλμά τεα-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον οποίο πλάσσαρε υποδειγματικά.

Έλλειψη σοβαρότητας έδειξε η χαμένη ευκαιρία της ομάδας μας, όταν σε αντεπίθεσή μας 4 παίκτες της ομάδας μας δεν κατάφεραν να τελειώσουν την φάση, έχοντας μοναδικό εμπόδιο τον τερματοφύλακα του θρασύβουλου.

Για την διαιτησία, ότι και να πούμε είναι λίγο. θα πρέπει ο πρώτος βοηθός να πάει στο σπίτι του, γιατί ο άνθρωπος σήμερα έδειξε ότι ή είναι ανίκανος ή είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Δεν είναι δυνατόν να δίνεις οφ-σάιντ παίκτη που ξεκινάει τουλάχιστον 3 μέτρα πίσω από το κέντρο.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς,   Στάθης, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον,  Κειτά, Ανδράλας, (Βαγγελής),  Κυριάκος,  Σιαλμάς,(Τζημόπουλος), Τζάνης, Φουρτάδο, (Κουτσοσπύρος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

       

Σχόλια

Σχολιάστε