Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-οφη 1-0 Πρωταθλητές χειμώνα.. Σας χαλάει???

mikrh1238Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κέρδισε με 1-0 την ανύπαρκτη ομάδα του οφη, χωρίς φυσικά το σκορ να αντικατροπίζει σε καμμιά περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε σε κιαμιά περίπτωση του αγώνα να κοιτάξει την ομάδα μας στα ίσια, και προσπάθησε από την προθέρμανση ακόμη να δυναμιτίσει το κλίμα, αφού γνώριζε ότι στα ίσια τον αγώνα δεν μπορούσε να τον πάρει με τίποτε. Προκλητικές συμπεριφορές την προηγούμενη μέρα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο, ψευτομαγκιές από τον υπεύθυνο ασφαλείας στους επικεφαλής της Αστυνομίας, απειλές του Μαχλά στο ξενοδοχείο, συνθέτουν μερικά από τα κομμάτια του παζλ, για το πόσο χαμηλά έχουν ρίξει την ομάδα που υποτίθεται ότι υπηρετούν…. 
Για να προλάβουμε τα κοπέλια που σίγουρα θα χρεωθούν για να ξαναπάρουν τηλέφωνο, καθώς σίγουρα θα τους παραπληροφορήσουν και πάλι παραθέτουμε τις παρακάτω φωτό από την άφιξη της αποστολής της ομάδας τους….
leoforeio1
leoforeio2
leoforeio3

leoforieo5

Απλά για να δούνε με τα μάτια τους ότι δεν τους την έπεσε κανένας όπως θα περίμεναν ή όπως τυχόν θα τους πούνε….
Χωρίς κανένα πρόπβλημα λοιπόν η αποστολή του όφη έφτασε στους Ζωσιμάδες. Τα χαμογελάκια του κυρίου μ΄’εσα στο λεωφορείο, ήταν μάλλον για αυτούς που τους κορόϊδεψε και δεν τους πήρε εισιτήρια.
Το ίδιο κόσμια η συμπεριφορά μας όλων μας μέσα στο γήπεδο. Ο κ. Βεζυρίδης προσπάθησε με έμμεσο τρόπο να κερδίσει τον αγώνα, αλλά σίγουρα βρήκε την παλιά σκεπαστή, αρκετά παλιά και έμπειρη σαν κερκίδα και μάλιστα πολύ δασκαλεμένη. Τις τελευταίες μέρες στον σύνδεσμο όλοι μας συζητάγαμε και λέγαμε για τον τρόπο σκέψης ορισμένων, αφού τους γνωρίζαμε πολύ καλά….. Έτσι λοιπόν δεν υπήρχε περίπτωση κανένας μας να “τσιμπήσει”. 
Εμείς την κερκίδα μας…. και ήταν πολύ καλή…
bIMG_1229
Όλοι μας στον αέρα όπως ταίριαζε σε αυτόν τον αγώνα.
IMG_1231
Ο ένας πάνω στον άλλον όπως πάντα….
IMG_1243
Χωρίς ακρότητητες, χωρίς να πεταχθεί τίποτε στον αγωνιστικό χώρο….
IMG_1250
Έτσι απλά για να γουστάρουμε….
Ο Κυριάκος ήταν ο επόμενος που μας ξεσήκωσε με την θαυμάσια ενέγεια του και την επίτευξη του γκολ…..
IMG_1318   IMG_1319
Η μάλλα κατέληξε στα δίχτυα

IMG_1320

και τότε άρχισε ο τρελός πανηγυρισμός του Κυριάκου

IMG_1321

προς την παλιά σκεπαστή όπως άλλωστε μας είχαν υποσχεθεί οι παίκτες μας πριν από τον αγώνα.

IMG_1339

Φυσικά το γήπεδο για μια ακόμη φορά πήρε φωτιά, κάτι που φυσικά δεν πολυάρεσε σε μερικούς και πρώτα από όλα στον κ.κ. Λαμπρόπουλο.  Είχε φροντίσει από πιο πριν να μας φορτώσει με μία διακοπή, χωρίς να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος. Δεν είχε κινδυνέψει σε καμμιά περίπτωση σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή διαιτητή…. 
Μέχρι που ήρθε η στιγμή που ένας φίλαθλος εισβάλλει από την απένατι κερκίδα με ένα αυτοκόλλητο στο χέρι για να πικάρει τον Βεζυρίδη. Μια εικόνα που στο εξωτερικό συμβαίνει πολλές φορές ειδικά στα ισπανικά και στα αγγλικά γήπεδα.Ο εισβολέας έδειξε από την πρώτη στιγμήότι δεν είχε καμιά διάθεση να χειροδικήσει κατά του ποδοσφαιριστή. Το αντίθετο έγινε και φαίνεται καθάρα από τις φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα.
IMG_1422
Ο Βεζυρίδης κινείται εναντίον του και προσπαθεί να τον χτυπήσει.

IMG_1424

Προφανώς ο Βεζυρίδης την προηγούμενη ζωή του ήταν αστυνομικός δεν εξηγείται διαφορετικά…. Ο ποδοσφαιριστής με βάση τον κανονισμό απαγορεύεται να χτυπήσει φίλαθλο. Ο Βεζυρίδης δεν το ήξερε και σίγουρα δεν ήταν τόσο καλά δασκαλεμένος, γιατί απλά επισύρετε η ποινή της αποβολής…
Προφανώς ούτε ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου τον ήξερε γιατί και αυτός τον χτύπησε.

IMG_1428

Ο κ.κ. Λαμπρόπουλος που σίγουρα το ήξερε, εφάρμοσε τον κανονισμό κατά το δοκούν… Έβγαλε κόκκινη στον έναν παίκτη, αφήνοντας τον άλλον ατιμώρητο.
Ο κ.κ. Λαμπρόπουλος φυσικά δεν έχει δει παρόμοια περιστατικά στα ευρωπαϊκά γήπεδα….. όπου συνήθως βγάζουν εκτός αγωνιστικού χώρου τον εισβολέα και συνχίζεται κανονικά ο αγώνας…. Προτίμησε να τον διακόψει για μια ακόμη φορά και να πάει τις ομάδες στα αποδυτήρια. Γιατί άραγε????? Ο Βεζυρίδης τρυαματίστηκε στο στήθος και ζήτησε να πάει στο Νοσοκομείο…. Τώρα από πού και πώς τραυματίστηκε είναι ένα άλλο θέμα που χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης.
Στη διακοπή παίχτηκε ακόμη ένα θέατρο του παραλόγου. Οι παίκτες του οφη, φοβισμένοι (φοβούνται ορέ τα παλλικάρια???), δεν ήθελαν να ξανβγούνε στο γήπεδο. Ο διαιτητής τους παρακαλούσε και καλά να πάθει…. αυτός τους πήγε εκεί άλλωστε χωρίς λόγο. Στο τέλος ο κ. Λαμπρόπουλος τους απείλησε ότι θα διακόψει τον αγώνα για να τους αναγκάσει να βγούνε από το καβούκι τους που ήταν κρυμμένοι. Τελικά βγήκαν, αφού έτσι και αλλιώς δεν συνέτρεχε κανένας απολύτως κίνδυνος….
Ο Α/Δ και ο εισαγγελέας κ. Λογοθέτης που είχε καλέσει η ΠΑΕ οφη στο γήπεδο τους διαβεβαίωναν ότι όλα είναι ομαλά….
IMG_1383
Το ίδιο διαβεβαιώνει και ο υπεύθυνος των ΜΑΤ τον κ. Χρηστοβασίλη, λέγοντάς του ότι  καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, όλη η παλιά σκεπαστή, είναι απόλυτα συνεργάσιμη και δεν υπήρχε καμιά απολύτως παραβατική συμπεριφορά.

IMG_1451

Μια κερκίδα που για πρώτη φορά φιλοξένησε οργανωμένη εκδρομή από την Αθήνα, με γιαννιώτες πασολέδες που ήρθαν για τον αγώνα…

IMG_1548

Μια κερκίδα που η παραπάνω φωτό τα λέει όλα…..
ΠΑΣΛΙΜΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ…..
>Αποδοκιμάστηκαν στο αεροδρόμιο αναστόπουλος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, και Μπόυρμπος. Οι υπόλοιποι πέρασεαν απαρατήρητοι.
>Ο Αγρίτης απορημένος ρώτησε σε κάποια φάση τον 31….”τι τους έχεις κάνει???” Φυσικά δεν πήρε καμιά απάντηση. Ο τύπος ήταν μέσα στο μπουφάν…. Γιατί άραγε????
>Έδινε και έπαιρναν τα τηλεφωνήματα στο σύνδεμσο από συνδεσμίτες του οφη, που έψαχναν να βρούνε την αλήθεια για όσα προσπαθούσαν να τους πλασσάρουν για μια άλλη φορά. Η αλήθεια έλαμψε…. οι οπαδοί δεν μπορούν να τρώνε πάντα κουτόχορτο…. Έμαθαν μάλιστα τι ακριβώς έγινε και δεν πήραν εισιτήρια.
> Συμφωνία κυρίων (έτσι νομίζαμε), έγινε την Πέμπτη το βράδυ μεταξύ του συνδέσμου μας και και της αστυνομίας. Τελικά αποδείχτηκε συμφωνία κυριών…. εκ των υστέρων…. κανένας μας δεν υπολογιζε τοθς ρουφιάνους….
>Το πρωί της Δευτέρας έφτασε το πούλμαν με τους Αθηναίους βαγερεμένους. Άντε μάγκες πάντα τέτοια… Μια ενέργεια που σίγουρα τάραξε τα συνδεσμικά νερά της Αθήμνας, αφού για πρώτη φορά καθημερινή ταξιδεύει πούλμαν από την Αθήνα για να δει την ομάδα μας.
>Μάλλον ο κ. Βαγγέλης Λέκος υπέπεσε θύμα παραπληροφόρησης….. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα σημερινά γραφόμενα. Κάποιος του έκανε πλάκα και μάλιστα χάρηκε τζάμπα….. Ο εισβολέας όχι μόνο δεν μπήκε από την παλιά, αλλά απεναντίας μάλιστα ήταν αγαπημένος… αγαπημένου του…. Ρε πώς τα φέρνει η ζωή… Χάθηκε κάθε πατριαρχικός σεβασμός. Καλά για τα λεγόμενα των άλλλων άστα να πάνε… Πιπέρι…
>Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Ας μας ξαναπούνε τώρα που είναι αυτά τα εκτροφεία βίας…. Στην Τζαβέλλα πάντως δεν είναι….
>15 άτομα του συνδέσμου με εντολή της Αστυνομίας ήταν παρεταγμένα μπροστά από την παλιά.
>Τα ίδια 15 άτομα με εντολή και πάλι της Αστυνομίας φόρεσαν διακριτικά για να τους ξεχωρίζει ο παρατηρητής.
>Τα ίδια 15 επιλεγμένα άτομα με εντολή του παρατηρητή ανέβηκαν στην κερκίδα….
>Στη συνάντηση της Πέμπτης με την Αστυνομία, τους είχαμε επιστήσει την προσοχή ότι υπήρχε κίνδυνος εισβολής στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά όχι από την κερκίδα των οργανωμένων. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε.
>δεν μπορεί κανένας να καταλάβει το θράσσος του κ. Κολόκα…. Ήρθε μπροστά στην παλιά για να εκνευρίσει την κερκίδα…. ΧΧΑΧΑΧ ούτε και εκεί τσιμπήσαμε…Παλιά σκεπαστή, παλιές καραβάνες, είπαμε.
>Η αστυνομία κατά τη προσφιλή τακτική της άφησε τον εισβολέα, χωρίς να κάνει επί τόπου τη σύλληψη. Τον στοχοποίησε όμως και ανμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες, μετά το πέρας του αυτόφωρου…
>Το ταξιδιωτικό γραφείο δημοσιογράφου του super-fm, επέλεξε να διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά της ομάδας του οφη.
>Από τον ίδιο σταθμό έγιναν και οι παραίτητες επαφές τηλεφωνικές και μη σε εκπομπές…. από άλλο δημοσιογράφο όμως… μην καρφωνόμαστε κιόλας…. Τίποτε στη ζωή δεν είναι τυχαίο….
>Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο ουδείς. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε δημοσιογράφο.
>Μαγικά χαρτάκια αποδείχτηκαν τα εισιτήρια. Φιλέτο όπως πάντα η παλιά σκεπαστή. Μας αγαπάει ο κόσμος παραπάνω φαίνεται. Τέλεισαν από το απόγευμα της Παρασκευής.
>Παλμός μετά από πολύ καιρό στην μεγάλη. Άντε να ετοιμαζόμαστε όλοι σιγά σιγά.
>Τρελλός ο πανηγυρισμός του Κυριάκου… Φώναζε συνέχεια το γνωσό σύνθημα….
Σχόλια

Σχολιάστε