Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

οφη-ΠΑΣ 4-1 Απλά ανεβήκαμε….

fofhMIKRHΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχυσε την “καρδάρα με το γάλα”, αφού κατόρθωσε να δεχτεί 4 γκολ, από μια ομάδα που ουσιαστικά δεν έδειξε τίποτε το ιδιαίτερο. Οι παίκτες της ομάδας μας δεν υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Για τα γκολ δώρα που πήραν οι αντίπαλοί μας, μάλλον κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά και να πάρουν τις απαιτούμενες αποφάσεις. 
Σε ένα γήπεδο που θύμιζε περισσότερο εκκλησία, οι παίκτες μας δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, καθώς παρουσιάστηκαν σχεδόν αδιάφοροι στον αγωνιστικό χώρο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μέλη μας που ήταν παρόντες στον αγώνα, μας μετέφεραν ότι δεν έγινε το παραμικρό, ενώ οι φίλαθλοι του οφη δεν έδειξαν τίποτε το ιδιαίτερο. Ουσιαστικά ήταν μια χαλαρή έδρα.

eisithrioFOFH

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προηγήθηκε στο σκορ με τον Πάτσα μετά από πάσα του Μπάκα. Ο Παμπορίδης έκανε το συνηθισμένο δωράκι στην ομάδα του οφη, δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτυ που ούτε στο μπάσκετ δεν σφυρίζεται. Φυσικά κανένας μας δεν έχει την απαίτηση να το δείξει η ΕΤ3, αναμενόμενο να τα καλύψει η κρατική τηλεόραση.  Έτσι λοιπόν στο 45ο λεπτό έγινε το 1-1 και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

fofhMEGALH

Στο δεύτερο ημίχρονο σειρά του Ηλία Κώτσιου να κάνει το δωράκι του στην αντίπαλη ομάδα. Έδωσε καθαρή πάσα στον αντίπαλο παίκτη και φυσικά το 2-1 έγινε με εύκολο τρόπο…  Από εκεί και πέρα το χάος. Δυστυχώς τα δύο επόμενα γκολ ήταν το κερασάκι πάνω στην τούρτα.
Μάλλον θα πρέπει να καταλάβουν οι φετινοί ποδοσφαιριστές ότι όταν δεν μπορείς να δεθείς με την ιστορία της ομάδας που αγωνίζεσαι και με τους φιλάθλους σου, καλύτερα είναι να παίρνεις τα πράγματά σου και να πηγαίνεις αλλού και τότε ίσως καταλάβεις τη διαφορά. Οι οπαδοί μας έχει δείξει ότι έχουν το χάρισμα να συγχωρούν, το δείξανε περίτρανα στον τελευταίο αγώνα όταν πέσαμε από την σούπερ-λιγκ. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν οι οπαδοί την απάθεια και την έλλειψη σεβασμού στη φανέλα. 
ΠΑΣλιμωτά και άλλα.
>>Με την απογευματική πτήση από τη Θεσσαλονίκη έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Η αποστολή έφυγε για λόγους ασφαλείας από το διάδρομο με ισχυρή αστυνομική δύναμη.
>>Δεν υπήρχαν ούτε δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο. μόνο μερικοί φίλοι του ΠΑΣ που περίμεναν την ομάδα.
>>Στο ξενοδοχείο “Ρινέλα” κατέλυσε η αποστολή, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.
>>Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε το πούλμαν της ομάδας στο γεντικουλέ. 4 διμοιρίες πράσινοι, είχαν ανοίξει τον δρόμο.
>>Πολύ χαλαρή η εξέδρα στο γεντικουλέ…. 
>>Χωρίς κανένα πρόβλημα και οι φίλαθλοί μας που ταξίδεψαν στην κρήτη για να δούνε τον αγώνα.
>>Έχτρα πριμ 100.000€ για νίκη ή ισοπαλία, έδωσε πριν από τον αγώνα ο κ. Χριστοβασίλης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
>>Γκρίνια μεταξύ των φιλάθλων μετά το γκολ του Πάτσα, έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους στην κερκίδα οι φίλαθλοι του οφη.
>>Τα μέτρα της είχε πάρει η ομάδα μας στα αποδυτήρια. Η “μαμά πατρίδα” ήταν άψογη στο ρόλο της.
>>Πέσιμο από τον κ. Αγγελή έφαγαν οι παίκτες της ομάδας μας στο αεροδρόμιο. Ο κ. Αγγελής δεν μπορούσε να χωνέψει τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας.  Οι κουβέντες που τους είπε ήταν βαριές αλλά δικαιολογημένες. Ορισμένοι δεν αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας.
>>Ανεπιθύμητος είναι ο Κώτσιος για τους οπαδούς της ομάδας μας.  Αδικαιολόγητες οι δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα.
>>Αν ήταν τόσο πιεσμένος, ας μην έπαιζε σε αυτόν τον αγώνα.
>>Πάντος, Πάτσα, Μιχαήλ, Τζάνης, Φουρτάδο οι μόνοι αρσενικοί για τον αγώνα αυτό, σύμφωνα με τα μέλη μας που παρακολούθησαν τον αγώνα.
>>Ο Παμπορίδης έβαλε χέρι στον Τάτση που τόλμησε να πανηγυρίσει το γκολ….. ” Τι κάνεις θες να μας φάνε!!!”, του είπε. Οπότε καταλαβαίνεται γιατί έδωσε το ανύπαρκτο πέναλτυ.
>>Όπως είναι φυσικό όλοι οι οπαδοί είναι ξενερωμένοι και φυσικά δεν έχουν το κουράγιο να πανηγυρίσουν την άνοδο.
>>Στην εκπομπή του συνδέσμου μας θα δείξουμε τα βιντεάκια από την πολιτιστική περιήγηση των μελών μας.
Ρεπορτάζ του αγώνα από το site του κ. Γυφτόπουλου gianninasports:
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
8′: Σουτ του Βερόν εξουδετέρωσε ο Κηπουρός.
10′: Τρία απανωτά κόρνερ κέρδισε ο ΟΦΗ, αλλά στο τρίτο η κεφαλιά του Γεωργίου έφυγε άουτ.
12′: Κίτρινη κάρτα στον Ανδράλα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπερτίν.
23′: Ο Πατσατζόγλου βγήκε θαυμάσια στην αντεπίθεση, πήγε να βρει το κεφάλι του Κυριάκου αλλά πρόλαβε και απέκρουσε ο Μπούρμπος.
29′: Καλό σουτ του Αγρίτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Κηπουρός με εκτίναξη στην αριστερή γωνία. Καλή φάση και καλή επέμβαση από τον έμπειρο γκολκίπερ του ΠΑΣ.
39′: Το γκολ για τον ΠΑΣ με τον Πατσατζόγλου μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μπακαγιόκο. Η φάση ξεκίνησε από τον Κώτσιο που κέρδισε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, την έδωσε στον Μπακαγιόκο, αυτός μπήκε θαυμάσια στα καρέ του ΟΦΗ έδωσε τη μπάλα στον Πατσατζόγλου που βγήκε σφήνα ανάμεσα από αμυντικούς και με έξυπνο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη.
44′: Πέναλτι σε βάρος του ΠΑΣ σε μαρκάρισμα του Πάντου πάνω στον Καπάνταη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Αγρίτης και ισοφάρισε σε 1-1. Οι παίκτες του ΠΑΣ αμφισβήτησαν την απόφαση του διαιτητή και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Παμπορίδη. Η μετάδοση του αγώνα είναι απαράδεκτη από την ΕΤ3 και δεν έδειξε ούτε καν το ριπλέι της φάσης.
46′: Στην πρώτη επίθεση του ΟΦΗ στη σέντρα του Αγρίτη απέκρουσε με το κεφάλι προ του Παπουλή ο Ανδράλας.
54′: Κίτρινη κάρτα στον Καπάνταη.
57′: Το 2-1 για τον ΟΦΗ με πλασέ του Καπάνταη μετά από λάθος του Κώτσιου. Ο αμυντικός του ΠΑΣ πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον Κηπουρό, δεν τη σιγούρεψε, ο Καπάνταης βγήκε στον κενό χώρο πρόλαβε στην έξοδο τον Κηπουρό και έκανε το 2-1.
61′: Ένταση στον αγωνιστικό χώρο όταν βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος ο Γαλανόπουλος και υπήρξε αψιμαχία Σκούφαλη και Παπουλή. Ο Παμπορίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο και τον Σκούφαλη. Παράλληλα ο ρέφερι απέβαλε από τον πάγκο του ΟΦΗ τον Ανδρέα Σκέντζο, βοηθό του Νίκου Αναστόπουλου για ανάρμοστη συμπεριφορά.
68′: Το 3-1 για τον ΟΦΗ με γκολ του Γιακούμπου με κοντινό σουτ. Ο Μπούρμπος μπήκε στα καρέ του ΠΑΣ έκοψε τη μπάλα στον Γιακούμπου που με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα ενώ η άμυνα του ΠΑΣ κόπηκε στα δύο.
72′: Το 4-1 για τον ΟΦΗ με σουτ του Αγρίτη μετά από κάθετη μπαλιά του Παπουλή. Οι αμυντικοί του ΠΑΣ ολιγώρησαν σηκώνοντας τα χέρια για οφσάιντ, δεν μπήκαν στη φάση και ο Αγρίτης με δυνατό σουτ έκανε το 4-1. Κατέρρευσε στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ.
77′: Ο Μπακαγιόκο με ατομική προσπάθεια προσπάθησε να μπει στα καρέ του ΟΦΗ και ανακόπηκε από τον Γεωργίου.
80′: Σε μπαλιά του Πάντου, το κοντινό σουτ του Τζάνη δεν βρήκε στόχο αφού βρήκε τον Γεωργίου που άπλωσε το πόδι και έφυγε κόρνερ.
91′: Αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Γαλανόπουλου

Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Νίκο Αναστόπουλο και τον ΟΦΗ για τη νίκη του. Νομίζω ότι μέχρι το 44ο λεπτό είδαμε ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της παρουσίας των δύο ομάδων. Δεν θέλω να είμαι κακός “χαμένος” αλλά οι συνθήκες που επικράτησαν και όσο οι δύο ομάδες έπαιζαν μαζί, ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα και δεν χρειάζεται την βοήθεια του διαιτητή. Παίξαμε καλά μόνο  στο πρώτο ημίχρονο και όταν παίζουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο μόνο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Η νικη του ΟΦΗ ήταν φυσιολογική. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για όλη την χρονιά Η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά ευελπιστούσαμε σε κάτι παραπάνω. Θέλω να πω στον συνάδελφο μου, το Νίκο Αναστόπουλο καλή τύχη στα πλέι – οφ και είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα είναι του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ».
Για τη διαιτησία ο κ. Ντεμόλ ανέφερε: «Ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γκολ και ο διαιτητής τους έδωσε άλλα δύο. Αλλά και με το 2-1 ο ΟΦΗ θα κέρδιζε. Παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε στην κόντρα επίθεση. Σκοράραμε, δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά δεν παίξαμε καλά. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ  έχει πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλύτερη από τον πρώτο γύρο. Με τις προσθήκες του Καμπάνταη και του Γεωργίου έγινε ακόμα καλύτερος».

Νίκος Αναστόπουλος (προπονητής ΟΦΗ): «Κατ’ αρχάς την σημερινή νίκη την αφιερώνουμε στους φιλάθλους που την ήθελαν τόσο πολύ. Πρώτα ο Θεός, θα πάρουμε το χαρτί και έπεται συνέχεια. Θα συμφωνήσω με τον κύριο Ντεμόλ ότι το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποτελεσματικοί, γρήγοροι και το 4-1 τα λέει όλα. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και παίρνοντας την αδειοδότηση θα προχωρήσουμε για την συνέχεια. Επίσης θα ήθελα να πω μπράβο στα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό που πήραν την άνοδο που εμείς χάσαμε από μικρολεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι εμείς το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι. Είναι μοιραίο για μια ομάδα να μην εκπληρώσει το αγωνιστικό κομμάτι όταν δεν έχει κίνητρα. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Και με τον Πιερικό ακόμα γκολ χάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα βρεθήκαμε στην μέρα μας και πετύχαμε τα γκολ. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη και ο διαιτητής δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να ξαναπάρουμε τον βαθμό που χάσαμε στην Κατερίνη. Για εμάς θα είναι αύριο Πάσχα και να πάρουμε το χαρτί. Εμείς ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Ο κόσμος επιζητούσε τη νίκη και για αυτό του την αφιερώσαμε».

Ηλίας Κώτσιος (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που πέτυχαν τον στόχο της ανόδου. Πετύχαμε τον στόχο δίχως να μας βοηθήσει κανένας. Δυστυχώς, ένα ημίχρονο ήταν καταστροφικό και φεύγουμε με ένα βαρύ σκορ. Σήμερα ήρθα εδώ γιατί πολλοί από εδώ μέσα γνωρίζουν ότι έξι μήνες μετά το παιχνίδι των Ιωαννίνων έγινε ένας πόλεμος προς το πρόσωπο μου…». Στο σημείο αυτό δάκρυσε ο Ηλίας Κώτσιος και κατάφερε να πει μόνο τα εξής: Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου είναι ένα απλό παιχνίδι. Όταν μπαίνουν στην μέση παιδιά… Συγνώμη δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο».

Άρης Γαλανόπουλος (ποδοσφαιριστής ΟΦΗ): «Στο πρώτο ημίχρονο το γεγονός ότι η ομάδα των Ιωαννινων μας έπαιξε κόντρα στην επίθεση και αυτό μας ελαχιστοποίησε την επίθεση μας. Η ομάδα κράτησε αήττητη την έδρα της και ευελπιστούμε ότι αύριο θα πάρουμε την αδειοδότησηση ώστε να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει».

Σχόλια

Σχολιάστε