Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Οφη 0-0

mikrhkalhΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά από μια μέτρια εμφάνιση παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του, με αντίπαλο τον οφη. Τη νίκη περίμεναν οι οπαδοί μας για τους δικούς τους λόγους, αλλά δυστυχώς μετά από μια μέτρια εμφάνιση οι ποδοσφαιριστές μας δεν τα κατάφεραν. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη όταν στο τέλος του αγώνα ο Τζάνης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι οπαδοί μας ήταν για ακόμη φορά δίπλα στην ομάδα, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, χωρίς την παραμικρή ακρότητα, πολύ ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα. Το τεράστιο πανό ζωγραφισμένο στο χέρι, που ανέβασαν οι οπαδοί μας (πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα), έδειχαν τις προθέσεις τους, πριν ακόμη σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής.

LOTTAS1

Η παλιά σκεπαστή κατάμεστη, όπως αναμενόταν, καθόλη τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησε να ενισχύει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να πετύχουν τη νίκη.

kapno1

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ξεκίνησε τον αγώνα, έχοντας την καθολική υπεροχή, αφού η ομάδα του Αναστόπουλου όπως αναμενόταν μπήκε με πρωταρχικό σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του οφη, κυρίως από τα πλάγια. Η μία πλευρά του γηπέδου (προς την μεγάλη σκεπαστή), ήταν παγωμένη και αυτό σίγουρα πρόσθεσε ακόμη μια δυσκολία για την ομάδα μας που προσπαθήσει να δημιουργήσει και όχι να καταστρέψει.

kapno2

Στο 36ο λεπτό χάθηκε η σημαντικότερη ευκαιρία, όταν σε κεφαλιά του Κώτσιου, η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό του οφη, πάνω στη γραμμή, ενώ ο τερματοφύλακας, ήταν εκτός θέσης.

HMIXRONO

Στο δεύτερο ημίχρονο ο οφη προσπάθησε να μπει πιο δυνατά στον αγώνα για να ισορροπήσει το παιχνίδι και δειλά δειλά, έκανε τις πρώτες επισκέψεις προς τα καρέ του ΠΑΣ. Ο Φεγκρούζ σταθερότατος δεν άφησε περιθώρια στους παίκτες του οφη για να σκοράρουν. Δύο σημαντικές ευκαρίες χάνει ο Μπάκα, όταν τα σουτ που επιχείρησε δεν βρήκαν το στόχο.

KAPNOskotadi

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, έκανε τις τρεις αλλαγές που δικαιούταν προσπαθώντας να τονώσει την επίθεση της ομάδας για να φτάσει στο γκολ. Ο Bίλα παίρνει θέση στο κέντρο της επίθεσης, ο Τζάνης με το Ζαϊρί προσπαθούσαν να διεμβολήσουν την άμυνα του οφη κυρίως από τα δεξιά.

ORGH1

Η ομάδα παλγιοκοπούσε συνεχώς, αλλά οι σέντρες πότε από τα αριστερά και πότε από τα δεξιά, δεν έβρισκαν το στόχο τους και εύκολα ή δύσκολα απέκρουαν οι αμυντικοί του οφη.

PLATES

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 90ο λεπτό, όταν ο διαμόνιος και ακούραστος Γεωργίου μπήκε από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή προσπάθησε να αποφύγει το εμπόδιο του  Κάρολ, κάνοντας παράλληλη μπαλιά, στην πορεία της μπάλας, βρέθηκε ο Τζάνης ο οποίος με δεξιό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάριο του ανύμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα του οφη.

SALONIKA

Ήταν η μεγαλύτερη και κλασσικότερη ευκαιρία του αγώνα, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο…. Η μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι έστω στο τέλος του αγώνα.
Ο βαθμός της ισοπαλίας, φυσικά δεν κάνει κανένα μας ευτυχισμένος, καθώς όλοι μας είχαμε την απαίτηση η ομάδα μας να κερδίσει, δίνοντας μια ηχηρή απάντηση στα περσινά καραγκιοζιλίκια της ομάδας του οφη.
ΠΑΣλιμωτά και άλλα.
>>Προκλητικότατος για μια ακόμη χρονιά ο Βεζυρίδης. πολύ φαγούρα είχε και σήμερα.
>>Στα χνάρια του το δικό μας παιδί… ο Μπούρμπος. Έκανε το ψόφιο κοριό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
>>Πρωτοποριακό το πανό που ανέβηκε σαν κουρτίνα πριν από την έβαρξη του αγώνα.

PanoX

>>Επιστρατεύτηκε υπόγειο, το οποίο κρατήθηκε μυστικό, για να έχουν την ησυχία τους οι δημιουργοί.
>>Ζωγραφισμένο όλο στο χέρι, καμιά σχέση με τα βιομηχανοποιημένα που βλέπουμε σε άλλα γήπεδα.
>>Οι Αφοί Σαραλιώτη, προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να το ράψουν και όπως είναι φυσικό τους ευχαριστούμε θερμά. Και στο παρελθόν όταν τους ζητήσαμε την βοήθειά τους μας την προσέφεραν απλόχερα.
>>Στο γήπεδο και στο παρκάκι φτιάχτηκε το πανό με την….οργή

orgh2

>>Ρεκόρ φετινής προσέλευσης των φιλάθλων μας στους Ζωσιμάδες.
>>Ικανοποιητικός ο αριθμός των εισιτηρίων, αν συνυπολογίσουμε ότι ήταν η αγορά σήμερα ήταν ανοιχτή.
>>Τα εισιτήρια για την 10 είχαν τελειώσει από την Παρασκευή.
>>Sold aout και η 9 σήμερα.
>>Αρκετά καλή και η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο.
>>Οι οπαδοί δεν σκύβουν το κεφάλι. Έτσι λοιπόν ε΄χουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές για την πολιτιστική μας περιήγηση στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.
>> Αρκετά στεναχωρημένος ο Ντάσιος. Ήθελε πολύ την νίκη στο σημερινό παιχνίδι.
>>Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το καλύτερό του παιχνίδι πέρσι ήταν με αντίπαλο τον οφη στους Ζωσιμάδες.
>>Αρκετά τα τηλέφωνα από τους οφιτζήδες στο σύνδεσμο πριν από την έναρξη του αγώνα.
>>Μετά από “συζήτηση” παραδέχτηκαν ευθαρσώς το θέατρο του Βεζυρίδη, πέρσυ.

apostolh1

>>Χωρίς κανένα πρόβλημα έφτασε η αποστολή του οφη στο γήπεδο.
>>Άψογη η στάση των οπαδών μας, όπως αναμενόταν άλλωστε.
>>Να δούμε τι θα βρούνε να πούνε τώρα!!!
>>Αρνητικότατος ο κ. Σιδηρόπουλος στον ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα όμως ήταν αρκετά καλός. Το μόνο λάθος του ήταν ότι ανέχτηκε τους θεατρινισμούς του Μπούρμπου.
>>Έχανε συχνά την ευθεία ο δεύτερος βοηθός. Άφησε 2 οφ-σαϊντ στους επιθετικούς του οφη στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς επενέβησαν οι αμυντικοί μας.
>>Αποθεώθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γεωργίου. Διακαιωματικά. Κατέθεσε ψυχή ο άνθρωπος!!!!!!
>>Δυναμικό το παρόν από τους Blue Vayeros της Αθήνας. Γεμάτο το πούλμαν της πολιτιστικής περιήγησης….
Ρεπορτάζ από το site gianninasports του κ. Γυφτόπουλου
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ

10′: Καλό σουτ του Μπακαγιόκο από δεξιά πλάγια θέση μέσα στην περιοχή μπλόκαρε ο Κάρολ.
17′: Σε αντεπίθεση του ΟΦΗ ο Μπούρμπος βγήκε σε καλή θέση αλλά το χλιαρό πλασέ μπλόκαρε π Φεγκρούς.
19′: Καλό σουτ του Μάντζιου πάνω από τα δοκάρια.
22′: Δυνατό σουτ του Σίσιτς μπλόκαρε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ.
25′: Επέλαση του Γεωργίου στα καρέ του ΟΦΗ αλλά το μακρινό σουτ έφυγε άουτ.
36′: Κόρνερ του Μπεσέρα από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Κώτσιου απέκρουσε στη γραμμή ο Βερόν και απέκρουσε ο Κάρολ, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φουλ του Βίλα πάνω στον Κάρολ.
40′: Μονοκόματο σουτ του Πατσατζόγλου έξω από την περιοχή έφυγε άουτ χωρίς  να ανησυχήσει τον Κάρολ.

47′: Ο Λόπεζ μπήκε επικίνδυνα στα καρέ του ΠΑΣ αλλά το συρτό σουτ έφυγε άουτ.
48′: Βολίδα του Καλάϊζιτς έφυγε άουτ αφού προηγήθηκε καλός συνδυασμός με τους Σίσιτς και Μάντζιο.
50′: Κίτρινη κάρτα στο Γεωργίου του ΟΦΗ που πήγε να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.
53′: Σουτ του Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο και έφυγε άουτ.
55′: Κίτρινη κάρτα στο Τζημόπουλο για φάουλ στον Σίσιτς.
57′: Κίτρινη κάρτα στον Πατσατζόγλου.
58′: Καλό σουτ του Μάντζιου στη γωνία και εξίσου καλή επέμβαση από τον Φεγκρούς που μπλόκαρε τη μπάλα.
61′: Καταπληκτική απόκρουση του Φεγκρούς σε δυνατό σουτ του Σίσιτς στη γωνία.
63′: Κώτσιος και Φέγκρους μπερδεύτηκαν, μπήκε ενδιάμεσα και πήρε τη μπάλα ο Μάντζιος αλλά εμποδίστηκε από τον Φέγκρους με συνέπεια να καταλογιστεί φάουλ και κίτρινη κάρτα στο γκολκίπερ του ΠΑΣ. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μπουλούτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
78′: Κίτρινη κάρτα στον Ταυλαρίδη για φάουλ στο Γεωργίου. Το φάουλ εκτέλεσε ο Κώτσιος άουτ.
85′: Κίτρινη κάρτα στον Καλάϊζιτς για φάουλ στο Γεωργίου.
90′: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να πάρει τη νίκη όταν ο Γεωργίου έφυγε από αριστερά έδωσε τη μπάλα στο Τζάνη που από κοντά έκανε το σουτ που τράνταξε το κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Λάζαρο Δημητριάδη (Δωδεκανήσου). Τέταρτος διαιτητής ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πατσατζόγλου, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Βίλα, Μπεσέρα (76′ Μιχαήλ), Σκούφαλης (65′ Τζάνης), Τζημόπουλος, Γεωργίου, Μπακαγιόκο (76′ Ζαϊρί).
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Καλάϊζιτς (86′ Μπόντορ), Γεωργίου, Μπούρμπος, Σίσιτς (92′ Βάντο), Ζόρντι Λόπεζ (65′ Παπουλής).

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΣ: Κηπουρός, Τζάνης, Ανδράλας, Ζαϊρί, Κυριάκος, Μιχαήλ, Ντάσιος.
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Πίτσος, Βάντο, Καπάνταης, Μποντόρ, Σόουζα, Παπουλής.
Στο τέλος του αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων Άγγελος Αναστασιάδης και Νίκος Αναστόπουλος δήλωσαν τα εξής:

Νίκος Αναστόπουλος: «Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή  ήταν ο ΟΦΗ. Μπορούσε να βάλει δύο γκολ. Είχαμε την ευκαιρία  να κερδίσουμε το παιχνίδι αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε, αλλά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του ΟΦΗ. Κινδυνέψαμε μόνο στο δοκάρι του ΠΑΣ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, βγάλαμε ένα  πολύ δύσκολο πρώτο γύρο, οι 20 βαθμοί είναι καλοί αλλά μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με Ατρόμητο. Καλή χρονιά και όλοι να ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος».

Άγγελος Αναστασιάδης: «Καλή χρονιά και ευλογημένη σε όλους. Έγινε ένα παιχνίδι σε πολύ άσχημο τερέν, δύσκολο για τους παίκτες των δύο ομάδων. Προσπαθούσαν να σταθεροποιηθούν πάνω στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ήταν δύσκολο σε μια ομάδα να φτιάξει παιχνίδι και αυτή ήταν ο ΠΑΣ που είχε περισσότερο ανάγκη τους πόντους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, Η ομάδα παρόλα τα προβλήματα που έχει, λειτούργησε σε ικανοποιητικό βαθμό και αφήνει θετικά μηνύματα. Το  αποτέλεσμα μας στενοχωρεί, αλλά αν λειτουργήσουμε καλύτερα σε κάποια πράγματα, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε αλλά θα τα καταφέραμε, Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ μπορούσε να μας βάλει γκολ αλλά εμείς μπορούσαμε να κλέψουμε τη νίκη στο 90’ στην πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα. Είδα καλή διάθεση από τα παιδιά να περάσουν αυτά που λέμε στις προπονήσεις. Στην πορεία θα διορθώσουμε πολλά πράγματα και είμαι ευχαριστημένος από τους περισσότερους παίκτες».
Σε ερώτηση για τις μεταγραφές ανέφερε: «Είναι το χειρότερο να μιλάμε για μεταγραφές και να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια που κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Να περάσουμε την ψυχολογία του νικητή στα παιδιά. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές αλλά αποτελέσματα. Και η πιο μεγάλη ομάδα στον κόσμο κάνει μεταγραφές, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Έχουμε κάποια προβλήματα για την αγωνιστική συμπεριφορά αλλά πρέπει να φτιάξουμε ομάδα. Τώρα δεν είμαστε ομάδα και αυτό ευθύνομαι εγώ. Να δουλέψουμε πολύ και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Θα μας ταλαιπωρήσει η Παναγιά αλλά στο τέλος θα μας δώσει αυτό που θέλουμε. Το ζητούμενο είναι να γίνουμε ομάδα και να ξέρουμε τι ζητούμε μέσα στο γήπεδο. Να τρέχουν και οι έντεκα και όχι λίγοι. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, γιατί μπορεί να κερδίζαμε σήμερα και την άλλη Κυριακή να είμαστε άσχημοι. Κάναμε σήμερα πλαγιοκοπήσεις, αλλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. Θα διορθώσουμε τα πράγματα εκεί που πονάμε, Εγώ έχω την υπομονή να δουλέψω».
Για τη μεταγραφολογία των ημερών ανέφερε: «Ακούω πολλά ονόματα, παίζετε το παιχνίδι των μάνατζερ σταματήστε να το κάνετε αυτό. Διάβαζα ότι ο Μάντζιος έρχεται σε εμάς και κόντεψε να μας κερδίσει σήμερα. Σταματήστε αυτό. Ότι υπάρχει θα το μάθετε από εμάς. Εγώ έχω άριστες σχέσεις με τους μάνατζερ, αλλά δεν ωφελεί η μεταγραφολογία»

Σχόλια

Σχολιάστε