Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Παο 0-1 Το -ακης δηλώνει τόπο καταγωγής???

mikrhΗ αγαπημένη μας ομάδα πραγματοποίησε χτες την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, με αντίπαλο  την ομάδα του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς η καταλυτική υπεροχή του ΠΑΣ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν συνοδεύτηκε από την επίτευξη των γκολ που δικαιούταν. Ο παο με ένα αρκετά τυχερό γκολ προς το τέλος του αγώνα πήρε την νίκη που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιούταν. Τεράστιο ενδιαφέρον, πάντως παρουσιάζουν οι ομορφιές του κ. Τσακνάκη……
Δυστυχώς όλοι μας χτες διαπιστώσαμε ότι όποιος έχει την εξουσία στα χέρια του, μπορεί να αποφασίζει κατά το δοκούν, και σύμφωνα με τα συμφέροντα που θέλει να εξυπηρετήσει. Έτσι λοιπόν ο κ. Τσακνάκης, προσπαθούσε να βρει τρόπο να βάλει στο γήπεδο τους οπαδούς του παο, που είχαν έρθει στην πόλη μας, χωρίς να έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους.
Οι υπεύθυνοι για την τήρηση των μέτρων κ.κ. Θεοχάρης, Κοτσάφτης, Μοσχοβίτης, Ντόντης, οι οποίοι σύμφωνα με τον νόμο είναι επιφορτισμένοι για την ομαλή διεξαγωγή  του αγώνα, τηρώντας τις αποφάσεις της αστυνομίας στις δύο συσκέψεις που έγιναν, ήταν ενημερωμένοι για την κατάσταση που επικρατούσε.
Μάλιστα μέσα από το σύστημα της πώλησης των εισιτηρίων είχαν διαμορφώσει την άποψη για τα εισιτήρια του αγώνα. Έτσι λοιπόν πήραν την απόφαση να μην επιτρέψουν ομαδική μετακίνηση των φιλάθλων του παο από τα ΙΚΕΑ, όπου ήταν συγκεντρωμένοι, προς το γήπεδο, αφού τα άτομα δεν κατείχαν νόμιμα και κανονικά εισιτήρια.
Ο κ. Τσακνάκης αδειάζοντας τους συνεργάτες του,  προφανέστατα επηρεασμένος από την προσωπική του φιλία με τον κ. Ζαβραδινό, παίρνει την απόφαση να φέρει τους οπαδούς στο γήπεδο, χωρίς εισιτήρια, με οργανωμένη μετακίνηση, και φυσικά με ευθύνη της Αστυνομίας.
Τρανή απόδειξη ότι οι οπαδοί του παο δεν είχαν εισιτήρια στα χέρια τους, είναι ότι το σύνολο των εισιτηρίων που είχαν εκδοθεί, έχουν περάσει από τα τουρνικέ του γηπέδου.

Smegalh

Η παραπάνω φωτό δείχνει την μεγάλη εξέδρα να είναι γεμάτη από φιλάθλους, οπότε ο ισχυρισμός του κ. Τσακνάκη ότι κατείχαν εισιτήρια, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, δείχνει ότι είναι  απολύτως ψευδής.
Ο κ. Τσακνάκης, όμως έχοντας συνέχεια δίπλα του τον υπεύθυνο ασφαλείας του παο κ. Τεντζέρη, έδειχνε εμφανώς ότι προσπάθησε και κατάφερε να βρει τον τρόπο να καταπατήσει όσα είχαν αποφασιστεί από τους συναδέλφους του. Οι δικαιολογίες ότι δέχτηκε πιέσεις από τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και από τον Γ.Γ. Αθλητισμού, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του τον έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο και του ζητούσαν να μπούνε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, μάλλον μειώνουν τον ίδιο προσωπικά.
Δεν είναι δυνατόν να υποκύπτει σε πιέσεις για να προβεί σε αναίρεση των μέτρων που αποφασίστηκαν στις συσκέψεις. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τις νόμιμες διαδικασίες.
Απλά για να θυμίσουμε στον εν λόγω κύριο κάποια βασικά σημεία του αθλητικού νόμου, σε σχέση πάντα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
1. Στο ηλεκτρονικό εισιτήριο αναγράφεται το όνομα και ο μοναδικός κωδικός του, που δίνεται όταν συμπληρώνεις την “φόρμα”, όπου απαιτείται αριθμός ταυτότητας, ή αριθμός διαβατηρίου  ή αριθμός πράσινης κάρτας ή Αριθμός φορολογικού μητρώου.
2. Το εισιτήριο δεν μεταβιβάζεται.
3. Στην θύρα εισόδου στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ο κάτοχος του εισιτηρίου την αστυνομική ταυτότητα ή την κάρτα φιλάθλου και να την επιδείξει αν του ζητηθεί.
4. Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από το τουρνικέ της θύρας που αναγράφεται επάνω.
Όταν λοιπόν, δεν υπάρχει κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις το εισιτήριο θεωρείται άκυρο. Επιπροσθέτως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο κ. Χριστοβασίλης δήλωσε στον κ. Τσακνάκη, ότι επιστρέφει το αντίτιμο των εισιτηρίων που δεν θα χρησιμοποιηθούν νόμιμα, στους  κατόχους.
Δυστυχώς όμως αναγκαστήκαμε να αφιερώσουμε ένα μεγάλο μέρος της πρώτης μας σελίδας για εξωαγωνιστικά θέματα που θα έπρεπε κάποιοι να είναι πιο τυπικοί και να τα έχουν επιλύσει μόνοι τους.

palia1

Η ομάδα μας έδειξε τα δείγματα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο, νίκησε κατά κράτος την αντίπαλη ομάδα. Δυστυχώς το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα μας δεν συνοδεύτηκε με την επίτευξη γκολ. Αρκετά άτυχοι οι ποδοσφαιριστές μας, και αρκετά καλός ο τερματοφύλακας του παο, ο οποίος μάλιστα πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη. Δυστυχώς αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Η απόδοση της ομάδας μας έδωσε σε όλους μας απίστευτη χαρά και φυσικά όλοι μας πιστέυουμε ότι η αθλητική τύχη που χρειαζόμαστε δεν θα μας γυρνάει την πλάτη συνέχεια. Οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες και η ομάδα θα πρέπει να πάρει και τα απαιτούμενα αποτελέσματα.
ΠΑΣλιμωτά και άλλα
>> Μάλλον κάποιοι δεν έχουν πάρει σοβαρά το σύνθημα “ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ”.
>>Η πόλη μας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ φιλόξενη σε αυτούς που τους αξίζει η φιλοξενία.
>>Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να είμαστε φιλόξενοι στα αγνά παιδιά του Πατέρα, που έκαναν την απρόκλητη επίθεση πριν από δύο χρόνια στο ΟΑΚΑ.
>>Πιστεύουμε να κατάλαβαν τι εννοούμε όταν προσπάθησαν να μπούνε στο γήπεδο από τη θύρα 1.
>>Τα βιντεάκια, πολλά και σκωπτικά μέσα στο διαδίκτυο, για μια ακόμη φορά.
>>2002-03, 2011-12, δύο σεζόν που θα μείνουν σε πολλούς βαθιά χαραγμένες.
>>Ο σύνδεσμός μας από την ίδρυσή του έχει δηλώσει ξεκάθαρα, ότι είναι κατά της βίας. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να το εκλαμβάνουν μερικοί σαν αδυναμία, γιατί παίρνουν τα μαθηματά τους.

Palia2

>> Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι γιορτή και σε κάθε περίπτωση έτσι το βλέπουμε…
>>Περαστικά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Πάνω από όλα θα πρέπει να βάζουμε την σωματική ακαιρεότητα όλων. Είπαμε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όχι πόλεμος, για να διακιολογούνται παράπλευρες απώλειες.
>>Παραιτήθηκε ο κ. Βήττας μάθαμε από τις εφημερίδες.
>>Δεν μάθαμε όμως από τι παραιτήθηκε….. Ρωτήσαμε παντού, κανένας δεν ήξερε αν ο κ. Βήττας κατείχε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
>>Τίθεται βέβαια το εύλογο ερώτημα….. Ο νομικός εκπρόσωπος μιας εταιρίας έχει το δικαίωμα να λέει ότι παραιτείται????
>>Αν ναι τότε θα έπρεπε να έχουν παραιτηθεί στις εφημερίδες όλοι όσοι έχουν αναλάβει νομικές υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
>>Έκλεισε προσωρινά η Αθλητική Γνώμη. Δυστυχώς οι πωλήσεις της εφημερίδας είχαν πιάσει πάτο. Έτσι λοιπόν όπως είναι φυσικό το μάρμαρο το πλήρωσαν οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι.
>>Πληροφορίες λένε ότι η εφημερίδα θα ανοίξει πάλι, αλλά τα πρόσωπα που θα εργάζονται θα είναι διαφορετικά.
>>Ανέβηκε μια ανακοίνωση  στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Κατέβηκε μετά από λίγο, γιατί απλά κάποιοι επέλεξαν να παραπληροφορήσουν τον πρόεδρο. Άλλα του διάβασαν και άλλα ανέβασαν.
>>Πιθανότατα μπορεί να δούμε ακόμη έναν άνεργο.
>>Λογικά όμως μπορεί να δούμε έναν άνεργο να βρίσκει δουλειά.
>>Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει μονιμότητα… Εδώ τείνει να καταργηθεί και στο δημόσιο τομέα…. 
>>Παραιτήθηκε ο κ. Λεμονιάς ανέφερε σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα “γκολ”. Συνήθως οι παραιτήσεις πηγαίνουν στα γραφεία της εταιρίας, που εργάζεται κάποιος . Στα γραφεία της ΠΑΕ πάντως δεν υπάρχει τίποτε.
>>Παραπληροφορημένος και ο κ. Μπραουδάκης. Όταν λάβει τα e-mail θα καταλάβει….
>>Ο κ. Τσκνάκης έλεγε συνεχώς ότι δε μπορεί να αφήσει να γίνει ότι έγινε στο Αγρίνιο…..
>>Μάλλον δεν ξέρει σε πια πόλη βρίσκεται….
>>Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη…. λέει ο πάνσοφος λαός μας.
>>Ηγετικό στέλεχος του συνδέσμου μας έχει συγγενική σχέση με τον κ. Ζαβραδινό του παο. Έτσι λοιπόν ήταν εύκολο να μαθευτούν πικάντικες λεπτομέρειες για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του παο.
>>Αυτό που δεν καταλάβαμε πάντως είναι γιατί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν αστυνομική προστασία.
>>Δεν μπορούσαν να έρθουν μόνοι τους???
>>Φοβόταν κάτι και ήθελαν και τους αστυνομικούς στο πλάι τους για προστασία??
>>Βέβαια εκ των υστέρων αποδείχτηκαν δικαιολογημένοι οι φόβοι τους….
>>Η αστυνομία δεν μπόρεσε πάντως να τους προστατεύσει… και σε αυτό φυσικά έχει ευθύνη ο κ. Τσακνάκης.
>>Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η Α/Δ Ιωαννίνων, στην οποία αναφέρεται ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.
>>Απόλυτα σωστή η ανακοίνωση. Τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι 14 άτομα, τα οποία είτε έπεσαν με το ποδήλατο, είτε έπεσαν με μηχανάκι, είτε έπεσαν από την σκάλα, είτε κάηκαν από την σόμπα που πήγαν να ανάψουν.
>>Απλά…. έτυχαν πολλά ατυχήματα μαζεμένα, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα…
>>Άψογες οι δηλώσεις του προπονητή μας.
>>Ελπίζουμε όλοι μας ότι οι παίκτες θα συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και σίγουρα θα έρθουν και οι βαθμοί, ξεκινώντας από το σαββατιάτικο αγώνα στην Τρίπολη.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site giannina sports του κ. Γυφτόπουλου.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ
9′: Φάουλ του Μπεσέρα από καλή θέση πάνω στο τείχος.
12′: Κίτρινη κάρτα στον Κλέιτον γιατί έκανε θέτρο για να κερδίσει φάουλ.
14′: Σε μπαλιά του Βίλα ο Γεωργίου σούταρε απευθείας από αριστερή πλάγια θέση και μπλόκαρε ο Καρνέζης/
15′: Οι Παναθηναϊκοί έθεσαν και πάλι στο διαιτητή θέμα διακοπής του αγώνα και το παιχνίδι διακόπηκε με νέες διαβουλεύσεις του Σπάθα. Οι αναπληρωματικοί των πράσινων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος φωνάζει ρυθμικά “έξω έξω”. Απ’ ότι φαίνεται οι Παναθηναϊκοί θέλουν με κάθε τρόπο να διακοπεί το παιχνίδι και να συνεχιστεί αύριο! Μετά από έξι λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής έδειξε κίτρινες κάρτες σε Λέτο, Σπυρόπουλο γιατί πήγαν στον πάγκο του ΠΑΣ να διαμαρτυρηθούν.
24′:Δυνατλο βολέ του Μπεσέρα εξουδετέρωσε ο Καρνέζης/
25′: Σε μπαλιά του Ζαραδούκα ο Βίλα βρέθηκε προ του Καρνέζη και σούταρε πάνω του. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όπως και η προηγούμενη με τον Μπεσέρα.
26′: Κίτρινη κάρτα στον Πάντο που πήγε να σηκώσει παίκτη του Παναθηναϊκού που έκανε θέατρο για να δείξει ότι γλιστρά το γήπεδο.
28′: Ο Κλέϊτον έκλεψε τη μπάλα από τον Ντε Βισέντι έδωσε τη μπάλα στον ακάλυπτο Τοτσέ αλλά το συρτό σουτ απέκρουσε ο Κηπουρός.
31′: Κίτρινη κάρτα στο Σιμάο
37′: Σουτ του Τοτσέ στην αγκαλιά του Κηπουρού.
44′: Σε αντεπίθεση του ΠΑΣ ο Μπεσέρα έβγαλε την πάσα στον Γεωργίου που σούταρε πάνω στον Καρνέζη. Ταυτόχρονα ο επόπτης Καρσιώτης σήκωσε τη σημαία για οφσάϊντ.
45+2΄: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε κάθετη μπαλιά του Ζαραδούκα ο Βίλα εντελώς μόνος του σούταρε πάλι πάνω στον Καρνέζη.
45+5: Σε σέντρα του Σκούφαλη ο Ζαραδούκας έκανε το σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.
49′: Συρτό σουτ του Γεωργίου απέκρουσε ο Καρνέζης. Η φάση είχε και συνέχεια, από αριστερά ο Γεωργίου μπήκε στα καρέ του ΠΑΣ αλλά βγήκε ο Καρνέζγς και απέκρουσε.
50′: Σουτ του Κουίνσι άουτ.
54′: Ο Κουίνσι μπήκε στα καρέ του ΠΑΣ αλλά το σουτ στη γωνία εξουδετέρωσε ο Κηπουρός.
59′: Σέντρα του Τζανη από αριστερά δεν πρόλαβε να πλασάρει ο Μπεσέρα.
63′ Ο Γεωργίου έκλεψε έξυπνα τη μπάλα από τον Κατσουράνη και κακώς έδωσε φάουλ ο Σπάθας. Αν άφηνε τη φάση ο Γεωργίου θα έμπαινε μόνος του στην περιοχή του Παναθηναϊκού.
66′: Κίτρινη κάρτα στον Ντε Βισέντι γιατί τράβηξε από τη φανέλα τον Κλέϊτον.
70′: Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Γεωργίου έφυγε από αριστερά έκοψε τη μπάλα στο Σκούφαλη που σούταρε μόνος του απο πολύ κοντά πάνω από τα δοκάρια.
75′: Σέντρα του Λέτο κοντινή κεφαλιά του Κατσουράνη απέκρουσε δύσκολα ο Κηπουρός σε κόρνερ.
85′: Το 0-1 με ανάποδο αουτ του Κλέϊτον. Προηγήθηκε σουτ του Τοτσέ απέκρουσε με το πόδι ο Κηπουρός, η μπάλα έφτασε στον Κλέϊτον που με γυριστό σουτ έκανε το 0-1.
89′: Καλό γυριστό σουτ του Σκούφαλη απέκρουσε ο Καρνέζης, η μπάλα έφτασε στο Γεωργίου που την έδωσε στον Μπεσέρα που δεν μπόρεσε να κάνει το σοτ από κοντά.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής είναι ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιώς με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας), Μιχαήλ Καρσιώτη (Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής ο Μανώλης Γιανναδάκης (Λασηθίου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Ζαραδούκας (86′ Μπακαγιόκο), Ντε Βισέντι, Γεωργίου (90′ Μιχαήλ), Μπεσέρα, Σκούφαλης, Βίλα (58′ Τζάνης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέϊρα): Καρνέζης, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Βιτόλο (61′ Λέτο), Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι (78′ Φουρλάνο), Μαυρίας (46′ Μαρίνος), Κλέϊτον, Τοτσέ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΣ: Ταμπάσης, Γιάκος, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Κυριάκος, Μιχαήλ, Ντάσιος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνο, Λέτο, Ζέκα, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Φουρλάνος.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε τα εξής: «Δεν πρέπει να πούμε πολλά πράγματα για το παιχνίδι.

Κάναμε καλή εμφάνιση, κυρίως στο α’ ημίχρονο, έτσι όπως θέλω εγώ να παίζει η ομάδα αλλά και τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το α’ ημίχρονο και στην επανάληψη να κάνουμε οικονομία δυνάμεων και ηρεμίας. Είπα στα παιδιά η μπάλα δεν μπήκε με τις ευκαιρίες που κάναμε και στην επανάληψη θα βρούμε δυσκολίες. Στενοχωριέμαι γιατί τα παιδιά δουλεύουν πολύ και κάνουμε καταπληκτική προσπάθεια με θετικά μηνύματα. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι στενοχωρημένα γιατί δεν ανταμείβονται αγωνιστικά, αλλά στο τέλος θα γίνει αυτό. Δεν μας βοηθά και το γήπεδο που είναι τροχοπέδη για εμάς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Είναι θέμα να γυρίσει η Παναγιά το κουμπί, δεν ξέρω τι φταίει. Για μένα δεν υπάρχει τύχη. Ο κόσμος βοηθά την ομάδα ακόμα και όταν βρίζει για καλό μας είναι. Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε. Να γίνεται ένα και αυτή η ομάδα θα διεκδικεί κάθε χρόνο το ΟΥΕΦΑ, Η ομάδα έχει δυναμική. Χρειάζεται μόνο αγάπη, ομόνοια και να είναι όλοι μαζί στα Γιάννινα. Δική μου δουλειά ήταν να φτιάξω τα αποδυτήρια. Αν δεν μαζευτούμε όλοι δεν κάνουμε τίποτα. Πάντως μέσα στα αποδυτήρια είναι μεγάλη αγάπη μεταξύ μας και στο τέλος θα μας τα δώσει η Παναγιά. Η ομάδα το τελευταίο που χρειάζεται είναι οι μεταγραφές. Ήθελε ο πρόεδρος να ανακοινώσει πριμ από την αρχή και του είπα όχι, δεν έχουν δουλειά τα χρήματα. Πριν δεν υπήρχε ομάδα, δεν υπήρχε τίποτα. Ο καθένας πήγαινε ότι ώρα ήθελε στην προπόνηση και έφευγε όταν ήθελε. Θα γίνουμε ομάδα, τελείωσε. Όποιος δεν αγαπά την ομάδα δεν έχει θέση. Σήμερα αντί για νίκη με 5-0 χάσαμε με 0-1. Είμαι στενοχωρημένος αλλά και χαρούμενος. Η ομάδα θα πάρει αποτελέσματα».
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Φερέϊρα και αν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι ανέφερε: «Μα τι λέτε τώρα, για δικαιολογίες ψάχνετε; Ο διαιτητής είπε να γίνει το παιχνίδι, τι να πω εγώ; Εμείς πως παίξαμε με τον Αστέρα και τον ΟΦΗ; Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που παίζουμε συνέχεια σ’ αυτό το γήπεδο και όχι ο Παναθηναϊκός που έπαιξε μόνο και φορά».

Σχόλια

Σχολιάστε