Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ 2-1 Παράγκα από στλιάρια…

mikrhΤο 2009 παίζαμε με τον Ιωνικό, κερδίσαμε 2-1, αλλά τότε έγραφε η πρώτη σελίδα μας: Στ(υ)λιάρα στα χωριά μας λέμε τον άνθρωπο που μοιάζει με στλιάρ (μακρύ και λεπτό κομμάτι ξύλου www.tzedes.gr), που συνήθως το βάζουμε στο γκασμά. Μεταφορικά λοιπόν είναι ο ψηλός, λιγνός και άχρηστος….. Άχρηστος ήταν σήμερα, γιατί δεν μπόρεσε να καταφέρει να χάσει βαθμούς η ομάδα μας Αυτή είναι η σημασιολογία του ονόματος του σημερινού κορακιού, αλλά τι να περιμένει κανείς από τα πνευματικά παιδιά του Τερροβίτσα… 2012 πλέον και ο στλιάρας τα κατάφερε. Η ομάδα του Μποροβήλου, ελέω Στυλιάρα, κέρδισε τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 2-1. Οι προθέσεις των κορακιών φάνηκαν από την αρχή…. Άφησαν να εξελιχθούν 2 φάσεις που ξεκίνησαν από καθαρή θέση οφ-σάιντ… Αποτέλεσμα το πρώτο γκολ του Αστέρα και η φάση που είχε το δοκάρι. Αυτή ήταν η καθολική υπεροχή της ομάδας μοντέλου του Μποροβήλου, που κάποιοι επιμελώς προσπαθούν να μας πείσουν.

Το οργανωμένο έγκλημα όμως δεν σταματάει εκεί….. Στο 25ο λεπτό πεντακάθαρο  πέναλτυ του Αργυρόπουλου στο Ζαραδούκα….. τράβηγμα και σπρώξιμο από πίσω, αντικανονικότατο μαρκάρισμα, παράβαση που επιβάλλει κίτρινη κάρτα (ήταν η 2η για τον παίκτη του Αστέρα)…. όπως ήταν φυσικό μόνο ο Στυλιάρας δεν είδε…

 

fash1

75ο λεπτό. Ο Γεωργίου μπαίνει μόνος στην περιοχή. Ο Πουλίδο σπρώχνει εμφανώς με το χέρι τον παίκτη για να τον βγάλει εκτός πορείας, ενώ συγχρόνως εντελώς τυχαία τα πόδια του μπλέκονται με τα πόδια του Γεωργίου…. Φυσικά δεν ήταν τίποτε και αυτή η φάση για το στλιάρδύο αυτές φάσεις ήταν εμφανέστατες δια γυμνού οφθαλμού από το πέταλο που καθόμασταν…… Ακόμη πιο καραντί από τα βίντεο της συνδρομητικής τηλεόρασης…… Έπρεπε να χυθεί αίμα για να δώσει πέναλτυ…..

Ακόμη και όταν χύθηκε αίμα στις καθυστερήσεις, όταν ο Μιχαήλ δέχτηκε σκαριά την ώρα που επιχειρούσε καφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή της Τρίπολης, ο Στυλιάρας και πάλι έκλεισε τα μάτια του…. Δεν συγκινήθκε καν ούτε όταν είδε τον αιμόφυρτο παίκτη του ΠΑΣ να σφαδάζει στο χορτάρι….

 

fash4

Όταν δεν δίνεις αυτά τα πέναλτυ δείχνεις με τον τρόπο σου, δεν σε σταματάει τίποτε. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τα χειρουργικά σφυρίγματα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα οποία πλήθυναν ως δια μαγείας μετά το 70ο λεπτό για να βάλουν την ομάδα μας στην περιοχή μας. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τις ανύπαρκτες κίτρινες σε Μπεσέρα, Γεωργίου και Πάντο (στο πρώτο του μαρκάρισμα).

Ο ορισμός του Στυλιάρα (κολητός του κ. Κωστούλα στο Αγρίνιο), ήταν η απόλυτη πρόκληση από την Κ.Ε.Δ. Ας μη ξεχνάμε ότι ο εν λόγω διαιτητής δεν έδωσε το πένλτυ στην καθαρή ανατροπή του Λίλα στο Καραϊσκάκη. Ο πάικτης μάλιστα έλειψε 21 μέρες, επειδή τραυματίστηκε στην φάση εκείνη στο γόνατα.

 

fash5

Ο πρώτος βοηθός κ. Πάνου… από το σύνδεσμο Αιτ/νίας και αυτός….. Γνωστός μας από τα παλιά. Ακόμη αναρωτιόμαστε όλοι μας γιατί είχε ακυρώσει το γκολ του Λιπατίν το 2000-01, στον αγώνα με τον Πανιώνιο εδώ μέσα. Ακόμη αναρωτιέται ο σπίκερ του συνδρομητικού καναλιού, όπως αναρωτιέται ο σπήκερ του χτεσινού αγώνα.

Ο δεύτερος βοηθός Χρήστος Μαγιάννης από το σύνδεσμο Άρτας είναι αυτός που άφηνε τα οφ-σάιντ στο πρώτο ημίχρονο. Καλό φυντάνι και του λόγου του…. Καταγράφηκε και αυτός……

 

fash6

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η οποία επί προεδρίας του κ. Χριστοβασίλη έχει επιλέξει την πολιτική των χαμηλών τόνων, μάλλον και αυτή βγήκε από τα ρούχα της. Μπορεί στον πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα (ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ του Αστέρα), στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (ανύπαρκτο πέναλτυ εις βάρος μας, ακύρωση κανονικού γκολ του Μπεσέρα) και στον αγώνα με τον Παοκ στα Γιάννινα (ακύρωση κανονικού γκολ του ΠΑΣ και πεντακάθαρο πέναλτυ που δεν δόθηκε), να μην εξέδωσε ανακοίνωση….. μετά τα χτεσινά εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μαζί με τον Ηπειρώτικο λαό είναι οι τελευταίοι που θα εξέφραζαν διαμαρτυρίες για ανθρώπινα λάθη.

Όμως στα μέσα του πρωταθλήματος αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε για τα επαναλαμβανόμενα «λάθη» σε βάρος μας, προκαλώντας να μας υποδείξουν και ένα κρίσιμο λάθος διαιτητή που να ήταν ευνοϊκό για την ομάδα μας.

ΟΛΑ εναντίον μας, ούτε ΕΝΑ υπέρ μας και το εύλογο συμπέρασμα είναι ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο προγραφών. Κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι στο κατά τα άλλα «καθαρισμένο» απο στησίματα πρωτάθλημα έχουν βγάλει τα στυλιάρια κατά την ηπειρώτικη έκφραση και σπάνε τα κεφάλια όσων έχουν προγραφεί. Το δικό μας σίγουρα.

Τα εγκλήματα του διαιτητή Στυλιάρα στην Τρίπολη φάνηκαν και δια γυμνών και δια των τηλεοπτικών οφθαλμών. Γκολ απο αντικανονική θέση μέτρησε σε βάρος μας, δυο φάσεις που είναι ο ορισμός του πέναλτυ πέρασαν απαρατήρητες απο τον διαιτητή που έχει διαπράξει ξανά στο πολύ πρόσφατα παρελθόν «λάθη» σε βάρος μας.

Το να ζητήσουμε την διαγραφή του απο τους πίνακες είναι το αυτονόητο αλλά και ακριβώς αυτό που δεν θα γίνει. Διότι αν γινόταν τι σόϊ προγραφές θα ήταν;

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον Παναιτωλικό, δηλαδή απο την ιδιαίτερη πατρίδα του εν λόγω Στυλιάρα. Δεν είναι ανύποπτοι για το έγκλημα οι αρμόδιοι, ούτε για την προγραφή της ομάδας μας.

Θεωρούν αυτονόητο οτι η Δυτική Ελλάδα και η Ήπειρος είναι εκεί ως προμαχώνας συνόρων και όχι για να διεκδικεί κανόνες δίκαιης αντιμετώπισης με τα κέντρα των αποφάσεων. Το είχαμε αντιληφθεί όταν στα πρώτα χοντρά παρατράγουδα στις αρχές τους είχαμε καλέσει να τους παραδώσουμε τα κλειδιά και να μας υποδείξουν τόπο εξορίας.

Προτίμησαν να μας υποβάλλουν στο μαρτύριο του αργού, επώδυνου και δαπανηρού για τις οικονομίες μας θανάτου. Έξεστιν ασχημονείν. Και να περιμένετε σύντομα να ξεσηκωθούν και οι πέτρες στα Γιάννινα.”

fash9

Δυστυχώς για δεύτερη αγωνιστική το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, πού έπαιξαν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια. Μια ομάδα γεμάτη πάθος, αγωνιστικότητα και τεράστια διαφορά ποιότητας από την πολυδιαφημισμένη ομάδα του Μποροβήλου.

Ο χτεσινός ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα που θέλει να βλέπει να αγωνίζεται έτσι ακόμη και πιο απαιτητικός φίλαθλος της ομάδας. Παρόλες τις σημαντικές απουσίες της η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, παρέδωσε μαθήματα σύγχρονου ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Τρίπολης.

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανέναν…. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να σωθεί, όπως δηλώνει ο προπονητής μας κ. Αναστασιάδης.

ΠΑΣλιμωτά και άλλα…

>>Τα πιο πολλά από τα παραπάνω περισσότερο εδώ ταιριάζουν, αλλά τι να κάνουμε???

>>Φανερά ένοχο το βλέμα του διαιτητή, όταν περίμενε να εκτελεστεί κόρνερ μπροστά από το πέταλο μας και άκουγε τα παράπονα των φιλάθλων μας.

>>Στα παράπονα που του εξέφρασε ο κ. Βρόσγος στην ανάπαυλα, ο κ. Στυλιάρας απάντησε”σφύριξα ότι είδα”.

>>Αυτό είναι το καινούργιο παραμυθάκι τους. Δασκαλεμένοι εμφανέστατα….

>>Το χτεσινό στήσιμο του Αγρινιώτη διαιτητή, μας αφήνει να κάνουμε τα δικά μας σενάρια….

>>Φανερά απογοητευμένος από την ομάδα του ο κ. Κωστούλας. Έπρεπε να πάρει τα μέτρα του.

>>Αποκλείστηκε από τον οφη για το κύπελλο, γλύτωσε με ισοπαλία στο Αγρίνιο με την Κέρκυρα….

>>Εκτός εαυτού ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αποβλήθηκε από το στλιαρ…

>>Τα άκουσαν ο 4ος και ο πρώτος βοηθός… από τον Αγγελάρα… Ε και??? Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι στεναχωρήθηκαν???

 

adeioghpedo

>>Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουν…. Άδειες κερκίδες, χωρίς φιλάθλους για να έχουν εύκολα, χωρίς πίεση, όποιο αποτέλεσμα θέλουν….

>>Ε και για να δείξουν ότι έχουν εισπράξεις αντί για προσκλήσεις δίνουν κανονικά εισιτήρια….

>>Ο κ. Χριστοβασίλης παρακολούθησε τον αγώνα, με την γυναίκα του, το μικρό του γιο και τον πατέρα του.

>>Στην Τρίπολη ήταν ο “παραιτημένος” στην εφημερίδα γκολ, κ. Λεμονιάς.

>>Δεν ήταν ο έτερος παραιτημένος κ. Βήττας.

>>Την κερκίδα μας επέλεξε για να παρακολουθήσει τον αγώνα γνωστός γιαννιώτης επιχειρηματίας, μαζί με τον γιο του.

>>Μετά το 80ο λεπτό άρχισε να ψιλοβρέχει…. Είχαμε το κρύο μας ήρθε και η βροχή…

>>Μουδιασμένοι έφυγαν οι 3 που μπήκαν για τους δικούς τους λόγους στην κερκίδα μας προς το τέλος του αγώνα….

>>Αρχίζει και ξεφουσκώνει το πολυδιαφημιζόμενο μοντέλο του Παναιτωλικού. Λίγος ο κόσμος σήμερα στον αγώνα με την Κέρκυρα. Μ΄άλλον θα πρέπει να καταφύγει στα κόλπα του Μποροβήλου και ο κ. Κωστούλας…… Θεατές λίγοι εισιτήρια πολλά το νέο σλόγκαν…

>>Μετράνε αντίστροφα οι μέρες για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

>>Να δούμε αν θα λένε τα ίδια Τζινάμο και Κούσας…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ρεπορτάζ από το site gianninasports του κ. Γυφτόπουλου:

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ

3′: Το γκολ για τον Αστέρα με σουτ από πλάγια δεξιά θέση του Ράγιος μετά από κάθετη μπαλιά του Χούλι. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι ο σκόρερ δέχεται τη μπάλα από καθαρή θέση οφσάϊντ.

16′: Κίτρινη κάρτα στον Πάντο του ΠΑΣ.

19′:Κίτρινη κάρτα στον Αργυρόπουλο του Αστέρα.

21′: Δυνατό σουτ του Ουσέρο εξουδετέρωσε με εκτίναξη ο Κηπουρός.

22′: Σέντρα του Φορμίκα κεφαλιά του Ουσέρο στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.Ακολούθησε νέα κεφαλιά του Ράγιος άουτ.

24′: Σουτ στο δοκάρι του ΠΑΣ από τον Ουσέρο.

25′: Ο Αργυρόπουλος έσπρωξε τον Ζαραδουκα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτι.

30′: Ο Περόνε βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ αλλά το χλιαρό πλασέ στην αγκαλιά του Κηπουρού.

31′: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Βίλα μόνος του με τον Γιακόμπο σουτάρει πάνω από τα δοκάρια.

35′: Η ισοφάριση 1-1 για τον ΠΑΣ με πλασέ του Μπεσέρα μετά από μεταβιβαση του Λίλα. Στο σουτ του Μπεσέρα η μπάλα βρήκε το πόδι του Πουλίδο, αναπήδησε και κατέληξε στα δίχτυα.

36′: Κίτρινη κάρτα στο Βίλα για σκληρό μαρκάρισμα.

41′: Κίτρινη κάρτα στον Πουλίδο για φάουλ στο Μπακαγιόκο.

59′: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν με σκαφτή μπαλιά ο Γεωργίου έβγαλε μόνο του στην εστία του Αστέρα τον Μπεσέρα που έκανε κακό κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ.

64′: Σε τραβέρσα του Σκούφαλη έκανε το λάθος ο Κουρμπέλης αλλά η μπάλα έφυγε από την κατοχή του Μπακαγιόκο πριν προλάβει να πλασάρει.

72′: Κίτρινη κάρτα στον Γεωργίου.

75′: Ο Γεωργίου έφυγε από αριστερά στην περιοχή του Αστέρα και ο Πουλίδο στο ξεκίνημα της φάσης άπλωσε το χέρι και όπως φάνηκε έβγαλε τον παίκτη του ΠΑΣ από την πορεία του. Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι, διαμαρτυρήθηκε ο Αναστασιάδης και αποβλήθηκε από τον πάγκο. “Έχετε γελοιοποιήσει το άθλημα” ακούστηκε να λέει ο τεχνικός του ΠΑΣ αποχωρώντας από τον πάγκο.

79′: Σουτ του Έγκον στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

80′: Καλό σουτ του Μπεσέρα άουτ από καλή θέση μετά από καλή μπαλιά του Μιχαήλ.

81′: Κίτρινη κάρτα στον Μπεσέρα.

90′: Το 2-1 για τον ΠΑΣ με γυριστό σουτ του Σολάκη μετά από σέντρα του Ουσέρο.

93′: Κοντινή κεφαλιά του Μιχαήλ πάνω από τα δοκάρια και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Είχε προηγηθεί σέντρα του Σκούφαλη και πρώτη κεφαλιά του Λίλα προς τον Μιχαήλ.

94′: Κίτρινη κάρτα στον Πατσατζόγλου.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας. Βοηθοί του οι Γρηγόρης Πάνου (Αιτ/νίας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).  Τέταρτος διαιτητής ο Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας) και παρατηρητής ο Δημήτριος Γκρούτσης (Κορίνθου).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Φορμίκα (46′ Σολάκης), Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιος, Χούλι (57′ Μπακασέτας), Περόνε (69′ Έγκον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Βάντερσον (33′ Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Λίλα, Ζαραδούκας (74′ Μιχαήλ), Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα (67′ Τζάνης).
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής: «Μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη.

Είναι η σπουδαιότερη νίκη μέχρι την επόμενη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά η ατυχία και η επιπολαιότητα δεν μας το επέτρεψαν. Μετά το 1-1 είχαμε νευρικότητα. Βγήκαμε πιο ψηλά από όσο θα έπρεπε και θα μπορούσαμε να έχουμε πρόβλημα. Τα Γιάννινα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Έβαλα τον Έγκον για να πιέσει πιο πολύ στην περιοχή ο Σολάκης. Εύχομαι από την καρδιά μου στα Γιάννινα να κάνουν τις νίκες που πρέπει και να πετύχουν το στόχο τους».
Για τις αλλαγές στο σχήμα: «Η νευρικότητα που είχα ήταν λόγω της επιπολαιότητας. Ξέραμε ότι ο Σολάκης αν βρεθεί στη φάση θα σκοράρει. Όλες οι κινήσεις είναι μεθοδευμένες. Το 4-4-2 ήταν ο βασικός μας σχηματισμός».
Για τη διαιτησία: «Στο ξεκίνημα της καριέρας μου ασχολιόμουν πολύ με διαιτητές και βρέθηκα με χάπια. Πλέον δεν ασχολούμαι. Εγώ σχολιάζω την απόδοση. Κριτής για το διαιτητή είναι η εικόνα. Το πρώτο γκολ έγινε απέναντι από εμένα. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες».
Για τους τρεις σερί αγώνες με Δόξα, Ατρόμητο και Λεβαδειακό: «Πολύ σπουδαία νίκη η σημερινή γιατί πλέον δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Τώρα μπορούμε πιο ψύχραιμα να διαβάσουμε τα επόμενα ματς».
Αν θα γίνουν μεταγραφές: «Με τέτοιο ρόστερ είναι δύσκολο. Δεν έχουμε ανάγκη για μεταγραφές. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε».
Για τον Μπακασέτα: «Τα νέα παιδιά πρέπει να τα βάζουμε σε πιο εύκολα ματς. Ο Μπακασέτας με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο είχε καλή παρουσία».
Με τη διαιτησία τα είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης που δήλωσε τα εξής: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήθελαν μόνο τη νίκη.

Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο εικοσάλεπτο. Κάναμε πολλά λάθη και ατομικά και στην τακτική και την πειθαρχία. Ο Αστέρας θα μπορούσε να μας βάλει και δεύτερο γκολ. Από το 20 και μετά τα πράγματα ισορρόπησαν και ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα. Δεν τελειώσαμε εύκολες φάσεις αλλά ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλύτερα από τον Αστέρα. Δυστυχώς όμως χάσαμε από το πουθενά. Συνεχίζουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα περισσότερα απιδιά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και στον Τσιώλη για τη δουλειά που κάνει».

Για τον διαιτητή: «Πρέπει να αρχίζει να κερδίζει και τους διαιτητές ο ΠΑΣ. Δεν ασχολούμαι με τους διαιτητές. Σας ενημερώνω ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Αντί να βγάλει εμένα έπρεπε να βγάλει δύο παίκτες του Αστέρα. Ο ΠΑΣ δεν θα πέσει. Μην κοροϊδεύετε για την Παναγιά. Εμείς δεν κουνάμε τη χείρα μας ακόμη. Θα έρθει η ώρα».

Για το αν έχει κουράγιο να συνεχίσει: «Εγώ γιατί να μην έχω κουράγιο. Είχαμε προβλήματα. Δεν αναφέρομαι όμως σε αυτά. Δεν μας έδωσαν δύο πέναλτι. Στο 93 γίνεται σπάσιμο μύτης. Δεν θα με πτοήσουν. Κανένας από αυτούς. Γνωρίζω τι γίνεται και ξέρω που είμαι. Για αυτό είπα ότι πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Για την αλλαγή του Βάντερσον: «Καθαρά θέμα τακτικής η αλλαγή του Βάντερσον».

Για τις εσωτερικές αλλαγές που έκανε: «Το πρώτο γκολ μπορεί και να είναι οφ-σάιντ. Εσείς τα έχετε όλα εύκολα. Αν ήταν οφ-σάιντ… Δεν έχω ριπλέι. Στο πρώτο 20λεπτο γυρίσαμε πολύ πίσω με τα λάθη που κάναμε. Είχαμε καιρό να τα κάνουμε, περίπου ένα μήνα».

Σχόλια

Σχολιάστε