Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

mikrhΈγινε σήμερα η επίσημη πρώτη της αγαπημένης ομάδας  στο πανηπειρωτικό. Παρών και ο κ. Χριστοβασίλης, προς μεγάλη στεναχώρια του κ. Κρανά μετά από τα χτεσινά κατάπτυστα γεγονότα. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο πανηπειρωτικό δημιούργησαν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα, παρόλες τις δυσκολίες λόγω της ημέρας και φυσικά του καύσωνα.  Ήταν παρόντες αυτοί που έπρεπε και φυσικά αυτοί που αγαπάνε την ομάδα. Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας λέει το γνωστό τραγούδι από τις Τρύπες και αυτό ταίριαζε απόλυτα στον σημερινό αγιασμό. Καλύτερα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Είναι γνωστό σε όλους στην πόλη μας ότι υπήρχαν οφειλές προηγούμενων διοικήσεων προς την εφορία Σταδίου. Το θέμα μάλιστα είχε πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της εφορίας σταδίου κ. Κρανάς είχε την άποψη ότι θα έπρεπε να βεβαιώσει τις οφειλές στην Εφορία, πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση στα δικαστήρια.

Το θέμα είχε απασχολήσει και τον κ. Μπιτακτσή, και σε προ μηνών μηνών συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών είχε αποφασισθεί να γίνει συμψηφισμός με τα χρήματα που είχε βάλει ο κ. Χριστοβασίλης στα γήπεδα. Μάλιστα υπάρχει και σχετικό έγγραφο της Γ.Γ.Α..

Έτσι λοιπόν όλοι πίστευαν ότι είχε βρεθεί λύση στο θέμα, είχαν δοθεί τα χέρια μεταξύ των ανδρών της Παε και της Εφορίας Σταδίου, παρουσία του Γ.Γ.Α

Κάποιος όμως, για προφανείς λόγους, επανεκκίνησε το θέμα μια μέρα πριν από την πρώτη της ομάδας. Το παιχνιδάκι σε βάρος της ομάδας μας δεν πέρασε δυστυχώς για αυτούς.
Απλά να θυμίσουμε σε όλου ότι η θητεία του ευαισθητοποιημένου πολίτη κ. Κρανά τελειώνει στις 28 Ιουλίου.

PAIKTESkapno

Έτσι λοιπόν ο κ. Χριστοβασίλης ήταν στο σημερινό αγιασμό της ομάδας, ενώ οι φίλαθλοι στην εξέδρα ήταν φανερά επηρεασμένοι από τα γεγονότα, καθώς για μια ακόμη φορά έβλεπαν την ανηλέητη επίθεση που δέχεται η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Ο Πρόεδρος χειροκροτήθκε από τους φιλάθλους κατά της είσοδό του στο γήπεδο, ενώ δεχόταν τις παροτρύνσεις όλων να μην πληρώσει κανέναν και τίποτε. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε πρωτοφανή συσπείρωση απαιτούσε δικαιοσύνη για τον συνεχή και ανηλέητο πόλεμο που δέχεται η ομάδα.

KAPNO

Ο κ. Κρανάς παρότι δηλώνει ότι είναι φίλαθλος του ΠΑΣ και παρότι είχε προσκληθεί δεν ήταν σήμερα στο Πανηπειρωτικό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λέι ο πάνσοφος λαός μας.Το ίδιο και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, που ακόμη δεν έχει πάρει θέση για το θέμα του συμψηφισμού. παρότι πλήττονται τα συμφέροντα της ΠΑΕ, που θεωρείται ότι είναι ιδρυτικό σωματείο.Το είχαμε επισημάνει αυτό από πέρσυ  και μάλιστα σήμερα δυστυχώς είμαστε απόλυτα δικαιωμένοι.

Αναμενόμενη βάβαια ήταν και η απουσία όσων κατάλαβαν ότι πλέον η οικογένεια του ΠΑΣ τους έχει αποβάλλει. Τα άκουσαν και αυτοί από τους οπαδούς του ΠΑΣ.

Παρών στην πρώτη της ομάδας και ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, ο οποίος και αυτός έλεγε σε όλους ότι αυτό που έγινε σε βάρος του πρόεδρου του ΠΑΣ είναι ανεπίτρεπτο.

Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να αφιεωρώσουμε μεγάλο κομάτι από την πρώτη σελίδα, για γεγονότα που δεν έχουν έχουν σχέση με τον επίσημο αγιασμό της ομάδας μας…..

oloi3

Όπως προείπαμε όλοι μας ήμασταν εκεί….. Η ομάδα παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη μη αδειοδότηση ψάνηκε ότι έχει σχεδόν πλήρες ρόστερ, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου θα γίνουν και μερικές ακόμη προσθήκες έτσι ώστε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.

treksimo

Οι παίκτες μετά από τον καθιερωμένο αγιασμό έκαναν την πρώτη επίσημη προπόνηση για τη φετινή χρονιά, που περιελάμβανε και οικογενειακό δίτερμα.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η  ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  πιστεύοντας  ότι μόνο συμπτωματική δεν ήταν η σημερινή αναστάτωση, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιοι, με αφορμή την απαίτηση  οφειλών της ομάδας προς την επιτροπή σταδίων, δηλώνει τα εξής:
Για την διευθέτηση της οφειλής, που αφορά κυρίως παλαιότερες διοικήσεις της ομάδας, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη,  όμως η υπόθεση, λόγω αναβολών (η τελευταία στις 3-5-2012 λόγω εκλογών)  δεν έχει ακόμη εκδικασθεί,  κάτι το οποίο είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Παρ όλα αυτά, «κάποιοι», θεώρησαν σκόπιμο και προφανέστατα για τη δημιουργία  αρνητικών εντυπώσεων,  να προσφύγουν ακόμα και στη μέθοδο της διαπόμπευσης, στο πρόσωπο του  προέδρου μας,  ώστε να επιτύχουν την  «αναγκαστική» τακτοποίηση  της όποιας  οφειλής Η δικαιοσύνη  βέβαια στάθηκε στο ύψος της κι έτσι η όποια τακτοποίηση  του ζητήματος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο ο κ. Χριστοβασίλης με τα  υπόλοιπα μέλη της  διοίκησης  της ομάδας, θα παραστούν στην τελετή αγιασμού,  που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ στις 18:30».
Ρεπορτάζ και οι δηλώσεις από το site gianninasports του κ. Γυφτόπουλου:
Έγινε σήμερα ο Αγιασμός και επίσημα άνοιξε το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΣ για τη νέα σαιζόν.
Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης με τους συνεργάτες του, ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος με τους συνεργάτες του Θωμά Γιαννιτόπουλο, Κώστα Παγανιά, ενώ στις εξέδρες 300 περίπου φίλοι της ομάδας έδωσε το δικό τους παρόν παρακολουθώντας και την προπόνηση.
Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε: «Ξεκινά μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντα στη ζωή μας υπάρχει η λογική αλλά υπάρχει και το συναίσθημα. Φέτος πρέπει όλοι εμείς που είμαστε μέσα αλλά και γύρω από την ομάδα να λειτουργήσουμε με το συναίσθημα. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η ομάδα μας έχει μια πολύ μεγάλη δυναμική, οι παίκτες που έχουμε εδώ έχουν μεγάλη αξία, η διοίκηση είναι δίπλα μας και στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές σ’ αυτό τον αγώνα που θα κάνουμε».

Τι είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης
Στους δημοσιογράφους μίλησε και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμα δεν μας έχουν πει γιατί δεν μας έδωσαν την άδεια. Έτσι παίρνουμε νέα παιδιά και σε συνδυασμό με τους παλιούς θα κάνουμε καλή ομάδα που θα ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες». Για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπογράμμισε: «Έχουμε το δικαίωμα να πάρουμε ακόμα έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή. Αλλά πολύ καλές μεταγραφές μπορούν να γίνουν και με παίκτες κάτω των 24 ετών. Κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει, ώστε σύντομα να έχουμε πλήρες το ρόστερ».

Για το νέο πρωτάθλημα και τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν ο Γιώργος Χριστοβασίλης ανέφερε ότι θα είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων λέγοντας χαρακτηριστικά «θα έχουμε δύο πρωταθλήματα σε ένα». Τέλος για τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων άφησε αιχμές κατά της διοίκησης του σταδίου τονίζοντας: «Αυτά τα θέματα συζητήσαμε και πέρυσι αλλά δεν υπάρχει συνεργασία με τους ανθρώπους της εφορίας σταδίου. Εύχομαι σύντομα να έρθουν οι αλλαγές ώστε να μπορούμε να διαπραγματευτούμε καλύτερα». Για το αν τον πτοούν τα τελευταία γεγονότα ο πρόεδρος του ΠΑΣ υπογράμμισε: «Μέσα από τις δυσκολίες βγαίνεις περισσότερο σκληρός και δυνατός». Ο Χριστοβασίλης απηύθυνε και χαιρετισμό στους φιλάθλους ζητώντας όλοι να βρεθούν στο πλευρό του ΠΑΣ.
Σχόλια

Σχολιάστε