Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Παοκ 1-3. Δεν υπάρχει τσίπα, τελικά…

mikrhΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορεί να έχασε σήμερα από το Παοκ, με 1-3, αλλά ουσιαστικά κέρδισε στις καρδιές όλων μας, γιατί με βάση το παιχνίδι η ομάδα μας άξιζε την νίκη, που ουσιαστικά τη στέρησε ο απαράδεκτος σήμερα διαιτητής του αγώνα. Ο κ. Παππάς ( ο θεός να τον κάνει κύριο) έκανε τα αδύνατα δυνατά, για να κερδίσει η ομάδα του Παοκ. Οι κατάρες που άκουσε από τους οπαδούς του ΠΑΣ, αν έχει την ελάχιστη συνείδηση που μπορεί να έχει ένα νοήμων ον, σίγουρα δεν θα του επιτρέψει να κάνει ήσυχες και χαρούμενες γιορτές. Δυστυχώς για τρίτη χρονιά η ομάδα του Παοκ έρχεται στα Γιάννινα με τις πλάτες της διαιτησίας, δείχνει ότι μάλλον μόνο αδικημένη δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται.
Είναι από τις φορές που κανένας δεν έχει το κουράγιο να ασχοληθεί με τον αγώνα, καθώς ο κύριος πρωταγωνιστής ήταν καθαρά ο διαιτητής. Έκανε τα αδύνατα δυνατά, για να κερδίσει η ομάδα του Παοκ. Ουσιαστικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα, καθώς η ομάδα μας ήταν δύο κλάσεις ανώτερη από την ομάδα του Παοκ, που έμοιζε με ομαδούλα της γειτονιάς, αμυνόμενη κάτω από το μισό του γηπέδου. Ο Παππάς λοιπόν, ανέλαβε εργολαβικά ακόμη και στα μικρά φάουλ, την απαράδεκτη στήριξη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

KAPNO

Παρόλα αυτά οι φίλαθλοί μας κράτησαν τη ψυχραιμία τους και δεν προέβησαν στην παραμικρή ακρότητα, που έθετε σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε μαθημένοι από τέτοιες διαιτησίες, αλλά δεν θα περιμέναμε με τίποτε από μια ομάδα που θεωρεί τον εαυτό της αδικημένη του βορρά να στήνει τέτοιες διαιτησίες ειδικά στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που είναι μια πονεμένη ομάδα από το κατεστημένο της Αθήνας.

STOUKAS

Το θέμα της διατησίας ήταν σχετικά αναμενόμενο, και για αυτό είχε γίνει μεγάλη κουβέντα με τα παιδιά στην κερκίδα για να κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας. Σίγουρα όμως το αίσθημα της αδικίας που βιώσαμε σήμερα δεν θα θέλαμε να το βιώσει σε καμιά περίπτωση οπαδός άλλης ομάδας.

TSE

Οι οπαδοί μας και σήμερα έκαναν το χρέος τους και ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, καθώς τα εισιτήρια στη θύρα 10 εξαντλήθηκαν και αναγκαστικά προμηθευόταν για την Θύρα 9 και μετά περνούσαν στην κερκίδα μας.

PAOK

Όπως ήταν αναμενόμενο η μάχη στην κερκίδα κερδήθηκε εύκολα, καθώς οι οπαδοί του Παοκ που επέλεξαν να έρθουν στην πόλη μας ήταν περίπου 400. Μάλιστα για του λόγου το αληθές ο Παοκ κράτησε, μόνο 109 εισιτήρια και τα υπόλοιπα τα επέστρεψε σήμερα, για να πουληθούν έξω από το γήπεδο στους κομπλεξικούς από τις γύρω περιοχές… Έτσι λοιπόν τα υβριστικά συνθήματα κατά των οπαδών μας, και μάλιστα τα συνθήματα υπέρ του οφη, έδειξαν απλά το επίπεδό τους. Μάλιστα για να δείξουν τηλεοπτικά ότι έχουν κόσμο  τα πανό τα έβαλαν στο θεό… και κάθησαν πάνω από 3ο σκαλί του γηπέδου.

LIAPHS

Σε καμιά περίπτωση οι οπαδοί μας δεν έδειξαν ότι τους επηρέασε το σκορ, και τα τραγούδια υπέρ της ομάδας μας κράτησαν και στα 90 λεπτά του αγώνα, δείχνοντας έτσι την αγάπη για την ομάδα μας και φυσικά την εμπιστοσύνη που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές μας. Η μοναδική στιγμή ξεκούρασης ήταν στο ημίχρονο του αγώνα και αν και το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 0-2 τα χαμόγελα δεν έλειπαν από την κερκίδα μας.

TSE2

Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι μόνο οι οπαδοί της και η διοίκηση της ομάδας και αυτό έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο σε όλους μας, αφού τα γεγονότα είναι τέτοια, που μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα είμαστε μόνοι μας σε αυτή τη μάχη φέτος, Τα γεγονότα είναι πολλά και μερικά αυτά θα προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε πιο κάτω.
Η πετυχημένη πορεία της ομάδας μας στον πρώτο γύρο, μας κάνει υπερήφανους σαν οπαδούς και σίγουρα είναι αυτό που θα  πρέπει κρατήσουμε. Τα διαιτητικά εγκλήματα, απλά μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς. 
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα
>>Θα περιμέναμε όλοι μας, πολύ καλύτερη συμπεριφορά από τους αντίπαλους οπαδούς. Δυστυχώς πέσαμε έξω….
>>Και εδώ τίθεται ένα ζητούμενο, κατά πόσο πρέπει η ομάδα να δείνει εισιτήρια έξω από το γήπεδο.
>>109 εισιτήρια διατέθηκαν στη Θεσσαλονίκη, τόσοι έπρεπε να μπούν στο γήπεδο. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είχε τέτοια συμπεριφορά η κερκίδα των φιλοξενούμενων.
>>Οι υπόλοιποι μάλλον για μάγκες της φακής μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει.
>>Είναι γνωστό σε όλους ότι έχουμε άριστες σχέσεεις με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάλιστα εμείς ήμασταν που επιμέναμε ότι θα πρέπει να τους δοθούν εισιτήρια και να έρθουν στην πόλη μας.

TZIMHS

>>και φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με του οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα είναι με τα κομπλεξικά από τις τριγύρω περιοχές….
>>Από την άλλη είχαμε και τους κομπλεξικούς της ομάδας της ΟΠΚΕ…. ήταν το κάτι άλλο σήμερα.
>>Μάλλον οι περισσότεροι από αυτούς να περάσουν από ψυχιατρικές εξετάσεις….
>>Ανάμεσά τους ήταν και οι μάγκες που πριν από 4 χρόνια είχαν ξυλοκοπήσει άγρια ένα δεκαπεντάχρονο στην πόλη μας.
>>Φυσικά χωρίς τη στολή και την κατάχρηση εξουσίας που προκύπτει από αυτή, περισσότερο σαν άψυχες μαριονέτες μοιάζουν.
>>Στα Γιάννινα ζούμε όλοι μας, δυστυχώς… Είμαστε αναγκασμένοι να υπομένουμε…. δυστυχώς.
>>Τώρα αν ο επικεφαλής των μέτρων φοράει παντελόνια και ζητάει συγνώμη, είναι κάτι που ναια μεν δείχνει ότι τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
>>Η αστυνομία δεν νομιμοποιείται να λειτουργεί με λογικές συμμορίας, χωρίς να υπολογίζουν τον πολίτη….
>>”Μου…..πανο, ξέρω που κάθεσαι και θα σε περιμένουμε  κάτω από το σπίτι σου και τότε θα τα πούμε καλά”….. Αυτή η πρόταση δεν βγήκε από το στόμα οπαδού….. Δυστυχώς βγήκε από το στόμα ανθρώπου που υποτίθεται ότι υπηρετεί τον πολίτη….Αυτά ας τα δει ο κ. Παπιγκιώτης…..
>>Φυσικά κανένας μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.Μάλλον αυτοί θα πρέπει να φοβούνται καθώς υπάρχουν θεσμοί και όργανα…
>>Δεν είδαμε κανένα από τους ανθρώπους του Παοκ να λένε τίποτε για το γήπεδο φέτος. Έγινε  το θαύμα φέτος.
>>Ο διαιτητής του αγώνα κ. Παππάς, μάλλον τρομαγμένος έφυγε…
>>Όταν πήγε να μπει στο ταξί, οι ευχές όλων… ήταν χαρακτηριστικότατες… καρκίνος 9 στις 10….
>>Τα ίδια μας είχε κάνει και πάλι εδώ πριν από 4 χρόνια στον αγώνα με τον Άρη….
>>Ρε Παππά, το χάλι σου με την πόλη μας είναι σίγουρο πλέον…
>>Ούτε για τουρισμό δεν σε θέλουμε στην πόλη μας.
>>Ούτε στο Ογκολογικό της πόλης μας σε θέλουμε…
>>Αλλά τι να περιμένει κανείς από τους ξένους, όταν έχουμε από εντός των τειχών πόλεμο.
>>Μάλλον μερικοί έχουν παρανοήσει το ρόλο τους σε αυτήν την πόλη.
>>Τον κ. Βασιλειάδη λίγο πολύ τον γνωρίζουμε όλοι μας στην πόλη. Μικρή η πόλη τότε, μεγαλύτερη τώρα, δεν αλλάζουν και πολλά…
>> Τον κ. Σουκοβέλο, όμως να αυθαιρετεί, μαζί με τον κ. Καχριμάνη, δεν το περίμενε κανένας μας.
>>Δεν τρέχει τίποτε όμως… Αιρετοί είναι και αναλαμβάνουν και τις ευθύνες των πράξεων τους.
>>Επιλέγουν να έχουν δίπλα τους ομοτράπεζο και συνομιλητή τους τον κ. Βασιλειάδη. Απλά επιλογή τους…
>>Επιλογή μας και εμάς να διαλέγουμε τους φίλους της ομάδας μας, στις χαρές και στις λύπες.
>>Πώς λέγεται αυτός που λέει και ξελέει, που ανεβάζει και αμέσως τα κατεβάζει, μόλις περάσει η επίρροια του αλκοόλ???? ΔΑΓΚΑΣ παιδάκι μ ΔΑΓΚΑΣ.
>>Πώς λέγεται το νούμερο που τα έβαλε με τις λάσπες στο δεύτερο γκολ του ΠΑΣ στην Κέρκυρα???
ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑΣ…. γιατί μόνο με περούκα κυκλοφορεί, μόλις πιάσει ήπειρο, ο Βαγγελάκης…
>>Βαγγέλη κράτα γερά στη ζούγκλα….. Η ευχή που δόθηκε για τον Σοσώ… στη Σάμο….
>>Ρε πάλι οι λυπημένοι κάθησαν έξω από τα δημοσιογραφικά….
Το ρεπορτάζ του αγώνα από τον κ. Γιαννάκη spuper-fm
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου (76′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά (60′ Βίλα), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης (87′ Νικλητσιώτης) και Ίλιτς.

Στον πάγκο θα κάθονται οι: Ταμπάσης, Ντάσιος, Βίλα, Αυγενικού, Νικλητσιώτης, Μπέριος, Γιάκος
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σαλπιγγίδης (89′ Κίτσιου), Άλβες, Φωτάκης, Λώρενς (77′ Γιάννου), Λαζάρ (82′ Ρομπέρ), Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Βιβιάν.
Στον πάγκο θα είναι οι: Γιακουμής, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Ρομπέρ, Ιντζίδης, Κίτσιου, Γιάννου.
Το φιλμ του αγώνα
2′ Κόρνερ του Ντε Βινσέντι, κεφαλιά του Μιχαήλ, ο Χακόμπο έδιωξε αν και με περιορισμένο οπτικό πεδίο.
4′ Φάουλ του Ντε Βινσέντι, η μπάλα αναπήδησε στη μικρή περιοχή και ο Χακόμπο έδιωξε σε κόρνερ στο αριστερό «παραθυράκι».
19′ Κίτρινη στον Φέγκρους
20′ Από εκτέλεση έμμεσου λίγο αριστερά από το σημείο του πέναλτι ο Σαλπιγγίδης πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος και έγραψε το 0-1! Οι παίκτες του ΠΑΣ αμφισβήτησαν έντονα το αν υπήρχε πρόθεση από τον Τσουκαλά να δώσει την μπάλα στον Φέγκρους.
32′ Ωραία κάθετη πάσα του Κάτσε στον Αθανασιάδη, που πρόλαβε στην έξοδο τον Φέγκρους πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 0-2!
35′ Παράλληλη σέντρα του Γεωργίου που βρήκε τον Κοροβέση, αυτός με ορθάνοιχτη εστία από τη μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ.
35′ Σουτ του Ίλιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χακόμπο.
40′ Ο Γεωργίου έπεσε στη μεγάλη περιοχή και ζήτησε πέναλτι, ο Παππάς ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
49′ Κίτρινη στον Κάτσε
54′ Κίτρινη στον Λώρενς
67′ Παράλληλη σέντρα του Λώρενς, ο Σαλπιγγίδης από τη μικρή περιοχή το 0-3!
76′ Σέντρα του Τσουκαλά, στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Ίλιτς έκανε το συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του Χακόμπο και μείωσε σε 1-3!
86′ Κίτρινη στον Αθανασιάδη

Ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος όμως ζήτησε απ’ όλους να κάνουν υπομονή, γιατί υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα για να φτάσει εκεί που εκείνος θέλει την ομάδα. Ακόμα ο κ. Δώνης είπε ότι στόχος δεν είναι η 2η θέση στο πρωτάθλημα, αλλά η 1η στα play-off.

Για την νίκη του ΠΑΟΚ: “Δείξαμε τα ίδια στοιχεία του πρώτου γύρου. Μια ομάδα δηλαδή σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες πειθαρχημένους και να μπορεί να εκμεταλλευτεί στοιχεία στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Η συγκομιδή είναι ικανοποιητική αλλά για να φτάσουμε σε αυτό που θέλω έχουμε δρόμο μακριά”.

Για το 4-3-3: “Θεωρώ πως οποιοδήποτε σύστημα έχει θετικά και αρνητικά Δεν διαφοροποιηθεί το παραμικρό. Το κάθε σύστημα έχει διαφορετικές τοποθετήσεις αλλά έχει θετικά και αρνητικά”.

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: “Δεν θεωρώ πως ήταν κάτι ιδιαίτερο η εμφάνιση. Ήταν σοβαρή. Πρέπει όλοι όσοι είναι δίπλα από την ομάδα να κάνουν περισσότερη υπομονή”.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: “Από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ ήξερα τα προβλήματα. Ήξερα τα δεδομένα. Αισθανόμαστε όλοι τυχεροί που έχουμε ιδιοκτήτη που μας λύνει πολλά προβλήματα. Η ομάδα σίγουρα έχει καταφέρει σωστά πράγματα, θα θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη γιατί είναι μια αποτυχία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κοιτάμε τα δεδομένα που έχουμε και να τα εκμεταλλευτούμε σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη. Αν τα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε, θα ανοίξουμε σαμπάνιες”.

Για τον ΠΑΣ: “Έχω παίξει μπάλα σ’ αυτήν την ομάδα και χαίρομαι γιατί επιτέλους ο ΠΑΣ κάνει πολύ καλή πορεία. Μου θύμισε το ματς με τον Πανιώνιο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή οργάνωση απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε να παίξει επιθετικά”.
Για τα μεταγραφικά: “Έχουμε θέσει μεταγραφικούς στόχους. Και ταξίδια γίνονται και παρακολουθούνται παίκτες. Πολλοί μπορεί να θέλουν την δεύτερη θέση, εμένα δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει η πρώτη θέση στα πλέι οφ”.
Για τον Χακόμπο: “Είχε πρόβλημα στον προσαγωγό, του είπαμε να βγει στο ημίχρονο, αλλά δεν ήθελε. Το πήρε πάνω του”.

Με τον παράγοντα τύχη τα έβαλε ο Γιάννης Χριστόπουλος, ένω άφησε κάποιες σαφείς αιχμές για τη διαιτησία του Παππά που σήμερα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με κρίσιμα σφυρίγματα.
«Σήμερα δεν μας πήγε το ματς από την αρχή. Το σκορ αδικεί την προσπάθεια 93 λεπτών των παιδιών. Ξεκινήσαμε δυνατά, ήμασταν επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις και με κάτω την μπάλα μπαίναμε στην αντίπαλη περιοχή. Σε μια φάση που δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε ο αντίπαλος προηγήθηκε χωρίς να έχει μπει ως τότε στην εστία και στη 2η φάση που κάνει στο ματς πετυχαίνει το 0-2. Ήταν δύσκολο τα παιδιά να πιστέψουν στην ανατροπή, αλλά προσπαθήσαμε μέχρι τέλους. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχω πει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι δεν θα ασχοληθώ με τη διαιτησία και δεν θα το κάνω ούτε σήμερα.
Δυστυχώς δεν ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας που ήρθε γήπεδο. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του».
Για το αν υπάρχει πέναλτι στην ανατροπή του Γεωργίου στο 40′ : «Θα πρέπει να ξαναδώ τη φάση, γιατί μπορεί σήμερα να τα έβλεπα ανάποδα».
Για το αν φάνηκαν οι απουσίες Πάντου και Λίλα: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Μάριο Οικονόμου και τον Πολ Κεϊτά, τα παιδιά όπως και όλοι είχαν ένταση, δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη σήμερα».
Και για τον ΠΑΟΚ και αν τον περίμενε να παίξει με 4-3-3: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, δυνατή, με βάθος και ποιοτικό ρόστερ, μια φορά μπήκε στην περιοχή μας ο Αθανασιάδης και σκόραρε,. Όπως τον περιμέναμε, έτσι παρουσιάστηκε. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ό,τι κι αν έπαιζε σήμερα ο ΠΑΟΚ, δεν κρίθηκε εκεί το ματς».
Εισιτήρια/Εισπράξεις: 3241/33.900
 
Σχόλια

Σχολιάστε