Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ατρόμητος-ΠΑΣ 0-0 Μας χρωστάει πολλά ακόμη η τύχη

mikrhΙσόπαλος με 0-0 ήρθε ο ΠΑΣ στο Περιστέρι με αντίπαλο την ομάδα του Ατρομήτου. Ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε η αγαπημένη μας ομάδα την διατήρησε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. αυξάνοντας σε 3 τους βαθμούς που τη χωρίζουν από την ομάδα της λειβαδιάς. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με πολλές απουσίες στην ενδεκάδα του, δεν έπιασε σπουδαία απόδοση στο σημερινό αγώνα, αλλά παρόλα αυτά το τελικό 0-0 θα πρέπει να μας αφήνει όλους μας ικανοποιημένους, καθώς δείχνει πλέον τη στόμφα της μεγάλης ομάδας, που μπορεί να κερδίσει αυτό που θέλει.
Ο προπονητής, κ. Χριστόπουλος παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές. Απόντες από την τη συνηθισμένη αρχική ενδεκάδα οι Φεγκρούζ, Τζημόπουλος, Λίλα, Ντεβισέντι, Γεωργίου. Οι δύο τελευταίοι πάντως μπήκαν σαν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο.
Μπήκαμε νωθρά στον αγώνα, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του Ατρομήτου, να πιέσει στο χώρο του κέντρου και να βγαίνει με σχετική ευκολία στην επίθεση. έχασε 2 σημαντικές ευκαιρίς (δοκάρια), αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

fashA_edited-1

Μετά την πάροδο του πρώτου 20λέπτου η ομάδα μας, άρχισε να στρώνει ποδοσφαιρικά και ανέβασε την απόδοση της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κλειστούν οι επιθετικοί διάδρομοι για την ομάδα του Περιστερίου και η ομάδα μας να προσπαθεί και αυτή να βγει στην επίθεση. Είχαμε όμως πολύ κακές επιλογές στην τελική πάσα, που θα δημιουργούσε την μεγάλη ευκαιρία. Το ημίχρονο έληξε και βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.
Περίπου το ίδιο μοτίβο και στο ξεκίνημα της επανάληψης, μόνο που τώρα η ομάδα του Περιστερίου δεν χάνει τόσο κλασσικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ κράτησε με σχετική ευκολία τους παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι προσπαθούσαν με σουτ από μακρυά, ή στημένες φάσεις.
Προσπαθήσαμε να βγούμε ακόμη πιο μπροστά, ειδικά μετά τη είσοδο του Ντεβισέντι στην ομάδα. Ο Τόμας έδωσε άλλη χροιά στην απόδοση της ομάδα μας, ενώ με τις πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα, έφερε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στο γκολ που επιζητούσαν επίμονα οι 700 περίπου φίλαθλοι της ομάδας μας. που δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα σήμερα στο γήπεδο.

mpalo

Τίποτε δεν άλλαξε στην συνέχεια του αγώνα και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Βοσκάκη βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Βέβαια  ο κ. βοσκάκης, αρνήθηκε πέναλτυ όταν σε σουτ του Ίλιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει το χέρι του παίκτη του Ατρομήτου.
Ο βαθμός της ισοπαλίας, μπορεί να φανεί χρυσός στο τέλος του πρωταθλήματος, και ας μη ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος αποτελεί τον κακό μας δαίμονα τα τελευταία χρόνια στο Περιστέρι. Το σημαντικό πάντως είναι ότι παρόλο που δεν είχαμε καλή απόδοση η ομάδα πήρε με σχετική ευκολία το βαθμό, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους οπαδούς μας που ακολούθησαν τον ΠΑΣ σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα.
ΠΑΣλοιμωτά.
>>πολύ καλή η προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο σήμερα. Δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να τραγουδάνε.
>>Αποτέλεσμα ήταν να κερδίσουμε κατά κράτος την κερκίδα από τους Ατρομηταίους.
>>Αρχίζει και ξυπνάει το Ηπειρώτικο στοιχείο, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε άλλο ματς στην Αθήνα.

xeria

>>Μια φωτογραφία στάθηκε ικανή για να ξυπνήσουν οι χαμένοι πόθοι πολλών…
>>Αυτό ίσως πού μάλλον δεν ξέρουν αυτοί που ανακάλυψαν πρόσγατα την Ιερουσλήμ, είναι ότι οι Blue Vayeros, είναι ευσπρόδεκτοι παντού.
>>Σε καμιά περίπτωση δεν μπαίνουν στην διαδικασία να παρακαλέσουν για κάτι. Το αντίθετο μάλιστα.
>>Έτσι λοιπόν στην πόλη μας είναι πάντα καλεσμένοι σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο, όπως και σε πολλές άλλες που δεν έχουν σχέση με αυτό.
>>Βέβαια αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι κυνηγάμε τις κάμερες για να κερδίσουμε την αναγνωρισιμότητα, όπως επιδιώκουν μερικοί…

fotoapo_pitaSITE

>>Αγχώθηκε λοιπόν η γάτα, γιατί πήγαμε στην κοπή της πίττας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
>>Προφανώς έχει κενά στην ενημέρωση. Ο περουκάκιας δεν ήξερε πολλά επί του θέματος βλέπετε. Λίγο καιρό στην πόλη μας είχε, αλλά θα έπρεπε να είχε καταλάβει την νοοτροπία μας…
>>Μπορεί και να την κατάλαβε, αλλά να έχει έρθει σε σύγκρουση με το γατάκι!!! Λέτε?
>>Εμ!!! Οι κακές οι γλώσσες αυτές λένε. Δίοδους επικοινωνίας προσπαθεί να βρει με την πόλη μας και πάλι αλλά είναι κλειστές οι πόρτες.
>>Από την άλλη, άχρηστος είναι πλέον για τη γατούλα, δεν μπορεί να μάθει τίποτε…
>>Δεν μπορούμε τελικά να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει από την ομάδα μας ο κ. Βήττας, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση του έχει παραιτηθεί από την σχέση που είχε με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
>>Αυτήν την απορία εξέφρασε και πρόεδρος της ομάδας κ. Χριστοβασίλης.
>>Την ίδια απορία είχε και ο κ. Γιάννης Γιαννάκης, στην επικοινωνία που είχε μαζί του στην εκπομπή.
>>Απάντηση δεν πήρε πάντως. Εκτός και αν πήρε και δεν την ακούσαμε εμείς.
>>Δεν είναι σοβαρή η ΠΑΕ είπε εμμέσως, ο κ. Βήττας, γιατί αν ήταν θα είχε διαφορετική φιλοσοφία στο κάλεσμα των προσκεκλημένων στην πίττα.
>>Δεν τον ρώτησε ο κ. Γιαννάκης, σε πόσες κοπής πίττας ήταν έχει δώσει το παρών ο κ. Βήττας. Θα είχε ενδιαφέρον η απάντησή του… Εμείς γνωρίζουμε μόνο μία.
>>Από την άλλη τίθεται το ερώτημα βέβαια… με ποιά ιδιότητα θα έπρεπε να κληθεί??
>>Με την ιδιότητα του πρώην νομικού συμβούλου, και λέμε πρώην αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έχει παραιτηθεί, μπορούμε να πούμε ότι μπορούσε να κληθεί.
>>Αν είχε κληθεί με την ιδιότητα του πρώην θα είχαμε άλλα παράπονα μετά…
>>Θα πεταγόταν ο Αλέξης και θα ήθελε και αυτός πρόσκληση. Ψοφάει αυτός εξάλλου, το έχουμε γράψει και παλαιότερα…
>>Όπου σταθεί και όπου βρεθεί για τον ΠΑΣ λέει.
>>Πάντως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα κοπή πίτας με την παρουσία πρώην.
>>Η ουσία είναι άλλη πάντως και θα πρέπει να το βάλουν καλά στο μυαλό τους μερικοί. Ο ΠΑΣ είναι μια μεγάλη οικογένεια φέτος, και τα αποτελέσματα φαίνονται.

tsoykanelhs

>>Παρών στο Περιστέρι ο κ. Τσουκανέλης, της Τράπεζας Ηπείρου. Μαζί με τον ser, επέλεξαν να δούνε τον αγώνα από το πέταλο των οπαδών, πληρώνοντας μάλιστα εισιτήριο. Αρνήθηκαν και οι δύο ευγενέστατα τις προσκλήσεις που τους έδινε ο πρόεδρος και την χλιδή των επισήμων. 
>>Άντε να το εξηγήσεις αυτό στον κ. βήττα!!!! τεράστια διαφορά φιλοσοφίας…
>>μαζί στην κερκίδα μας και οι παίκτες της κ-20…

k20

>>άντε να το εξηγήσεις αυτό στο πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Τσάγκα…
>>μερικά πράγματα είναι όντως πολύ δύσκολα έως και ακατόρθωτα…
>>Σε αυτήν την οικογένεια, έχουμε επιλέξει όλοι μας ποιούς θέλουμε, ποιούς χρειαζόμαστε… για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε…
>>Κοντά στην κ-20 και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Παε κ. Καρίτσας….

karitsas

>>Το έκανε το διπλάκι η Βέροια μέσα στην Ξάνθη. Όποιος παρακολούθησε την εκπομπή του συνδέσμου μας σίγουρα θα βγήκε κερδισμένος, αν  το έπαιζε στο στοίχημα…
>>Δωράκι από τον ΟΠΑΠ ήτσν. Ας μην ξεχνάμε ότι η βέροια είχε κερδίσει και στο κύπελο.
>>Κέρδισε και ο βάζελος το παράρτημα, άλλο ένα ματσάκι που δόθηκε ξερό, όπως και αυτό του Παοκ με την Κέρκυρα.
>>Σίγουρα πονταρίσματα σίγουρα κέρδη…
>>Αναμενόμενη η κίνηση του Σπανού, για ακριβό εισιτήριο στους οπαδούς μας.
>>Γνωρίζουμε πολύ καλά τις φοβίες του Αναστό, από το πέρασμά του από την πόλη μας. Τελικά έπεσαν έξω όσοι περίμεναν, ότι δεν θα τσιμπήσει ο Σπανός.
>>Στην δεκαετία του ’80, υπήρχε πλαφόν για την ανώτερη τιμή στα εισιτήρια. 2.000 ήταν η ανώτερη, αν θυμόμαστε καλά.
>>Οι ομάδες είχαν όμως το δικαίωμα σε 5 αγώνες να έχουν 5.000 δρχ το εισιτήριο. Πολλά τα λεφτά για την εποχή.
>>Ο ένας αγώνας ήταν φυσικά, όταν έπαιζε ο ΠΑΣ… Ο κ. Σπανός σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου του επέλεξε να κάνει παρόμοιο, παρότι σύμφωνα με τους τωρινούς κανονισμούς αυτό απαγορεύεται.

proboleis

>>Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτε ήταν το άναμα των προβολέων με ντάλα ήλιο. Γιατί το έκανε αυτό???
>>Η απάντηση είναι απλή. Είδαν την εκπομπή του συνδέσμου και τσίμπησαν με την μία… Ψαράκια….
>>Ακόμη πιο δύσκολη η θέση της Κέρκυρας στην μεγάλη κατηγορία. Οι αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωτσθλήματος λιγοστεύουν και η αποφυγή του υποβιβασμού, φαντάζει αδύνατη.
>>Όχι τίποτε άλλο, γιατί είχαμε καλομάθει στα διπλά και θα μας λείψουν.
>>Χάνουμε τα πελατάκια, κρίμα…
>>Η νίκη της Βέροιας, έβαλε φωτιά στην ουρά. Όλοι την είχαν πεσμένη, πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά όπως αποδεικνύεται είναι εφτάψυχη.
>>Ζώνουν τα φίδια πολλές ομάδες…
>>Από την άλλη η ομάδα της Ξάνθης φαίνεται ότι δεν μπορεί να έχει βλέψεις προς τα επάνω. Συμβιβασμένος με το στόχο  της σωτηρίας φαίνεται ότι είναι ο Πανόπουλος.
>>Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσαν κάποια λόγια του Κάρολου Μακρή, εκ των γενικών αρχηγών των τμημάτων υποδομής.
>>Όσοι γνωρίζουν τον Κάρολο, δεν μπορούν να του κρατήσουν κακία…
>>Καλό θα ήταν πάντως να αναθεωρήσει κάποιες ιδέες του… Νέος στο χώρο θα μάθει…
>>Αγχώνονται πολλοί για το αν θα πάρει αδειοδότηση η ομάδα μας.
>>Εμ!!! Με κάτι θα έπρεπε και αυτοί να μιζεριάσουν. Η ομάδα δεν τους έχει δώσει άλλα δικαιώματα φέτος.
>>Πέτυχε το στόχο της σωτηρίας, αν πετύχει και το στόχο της Ευρώπης τότε τα στόματά τους είναι βουλωμένα.
>>Ας μη ξεχνάμε ότι από το καλοκαίρι που βλέπαμε την δουλειά που γινόταν, λέγαμε ότι η φετινή ομάδα είναι για άλλα πράγματα… Ήμασταν οι μόνοι που το είχαμε πει…
>>Τώρα βέβαια αρχίζει και αλλάζει η πολιτική κάποιων… και που είσαι ακόμη!!!

stoukas

>>Οι φάτσες μας δείχνουν την απίστευτη χαρά που έχουμε όλοι μας….

mpexlhs

>>Οι αγχωμένοι για την αδειοδότηση, καλό θα ήταν να κοιτάξουν να βοηθήσουν και λίγο την ομάδα, αφού δηλώνουν, ότι την σκέφτονται, την πονάνε και την αγαπούν!!!!
>>Οι τρόποι πολλοί και για όλα τα πορτοφόλια. Εισιτήριο, διαρκείας, μετοχές, διαφημίσεις οι πιο απλοί τρόποι.
>>Εμείς πάντως τη δουλειά μας. Προσέχουμε, ακούμε, διαβάζουμε, καταγράφουμε…
>>Πακέτο τα εισιτήρια για τους αγώνες με ολυμπιακό και Τρίπολη. Συμφέρει όσους δούνε και τους δύο αγώνες. Δεν νομίζουμε πάντως ότι ήταν ότι καλύτερο, για την εποχή…

liksi

>>Αποθεώθηκε για μια ακόμη φορά η ομάδα μας μετά τη λήξη του αγώνα…. και δικαιολογημένα φυσικά. Αυτά που βλέπουμε φέτος είναι πρωτόγνωρα
>>Ο ΠΑΣ έχει φύγει αήττητος σε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές από τις πιο δύσκολες για αυτόν έδρες σύμφωνα με την παράδοση.
>>Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό….
apo8erapeia
>>Η παράνοια των φιλάθλων μας δεν έχει όρια φυσικά.
>>η ομάδα έκανε αποθεραπεία και εμείς ακόμη καρφωμένοι πάνω τους… ήρθαν οι αστυνομικοί και μας είπαν ότι θα πρέπει να αποχωρήσουμε σιγά σιγά…
>>Κάποτε δεν μπορούσε να κουνηθούμε από την κερκίδα από τη στεναχώρια μας…
>>Άλλες εποχές φυσικά…
>>Η πολιτιστική περιήγιση έκρυβε πολλές εκπλήξεις αυτή την φορά…
>>περάσαμε από μέρη που οι πιο πολλοί δεν είχαν δει….
>>Είχαμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας, οποότε οι βόλτες ήταν άνετες….
>>περάσαμε από την ιπποκράτους, είδαμε τα μέλη του πασοκ έξω από τα γραφεία τους…
>>πήγαμε στο μέρος όπου δολοφονήθηκε ο μικρός Αλέξης…
>>περάσαμε από τα εξάρχεια όπως ήταν φυσικό….
>>Περάσαμε και από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν φεύγαμε από την Αθήνα…
>>και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο τη ζωοκτονία την κάναμε στον Σκάρο στην Καλαμπάκα.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm
Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο (46′ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν (64′ Ναπολεόνι), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάντζιος, Καραγκούνης (46′ Ουντότζι)

Στον πάγκο είναι οι: Ρέινα, Καραμάνος, Ουντότζι, Σουμπίνιο, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Λαζαρίδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (86 Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Γιάκος (50′ Γεωργίου), Ίλιτς (64′ Ντε Βινσέντι), Κεϊτά, Βίλα
Στον πάγκο είναι οι: Μπαμπανιώτης, Μπέριος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Αυγενικού
Το φιλμ του α’ ημιχρόνου
-Ασυνήθιστη διάταξη για τον ΠΑΣ που έχει δεξί εξτρέμ  τον Κοροβέση, αριστερό τον Βίλα και τον Γιάκο πίσω από τον Ίλιτς. Σε αναμενόμενες θέσεις οι υπόλοιποι.
7′ Ο Μάντζιος ένα σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.
8′ Σουτ του Μπρίτο, η μπάλα στην αγκαλιά του Ταμπάση.
10′ Ο Μάντζιος την παράλληλη σέντρα στον Μπρίτο, αυτός με έξυπνο τακουνάκι εξ’ επαφής με το τέρμα είδε τον Ταμπάση να αποκρούσει εκπληκτικά και να σώζει την εστία.
11′ Γυριστό σουτ στην κίνηση του Μάντζιου, η μπάλα στο δοκάρι του Ταμπάση.
Τραγικό το ξεκίνημα του ΠΑΣ που δεν ακουμπάει μπάλα και βλέπει τους παίκτες του Ατρομήτου να κάνουν πάρτι στη μεγάλη περιοχή.
16′ Ο Μάντζιος ξέφυγε ωραία από τον Κολοβέτσιο, πλάσαρε τον Ταμπάση και πάλι η μπάλα στο δοκάρι, αυτήν τη φορά στο δεξί κάθετο του ΠΑΣ.
Στο 72%-28% η κατοχή της μπάλας ως τώρα…!!!
25′ Ο ΠΑΣ μετά το 20λεπτο έχει αρχίσει να συνέρχεται και προσπαθεί να ισορροπήσει το ματς.
29′ Σουτ του Κοροβέση κοντά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
32′ Κίτρινη στον Βίλα που τράβηξε από τη φανέλα αντίπαλο.
Εικόνα ημιχρόνου
Μετά από ένα εφιαλτικό 20λεπτο, όπου ο Ατρόμητος δεν θα ήταν υπερβολή να προηγείται με 2-3 γκολ, το ματς πήρε πιο φυσιολογική τροπή, με τον Ατρόμητο να ελέγχει, τον ΠΑΣ να αμύνεται. Επιθετικά ο ΠΑΣ δεν έχει κάνει κάτι. 9(3)-2(1) οι τελικές προσπάθειες. Ο ΠΑΣ θέλει επειγόντως συμμάζεμα στην επανάληψη.

Το φιλμ του β’ ημιχρόνου
46′ Παράλληλη πάσα του Ουντότζι για τον Επστάιν, που δεν πλάσαρε καλά και ο Πάντος πρόλαβε να διώξει 2-3 μέτρα από τη γραμμή.
48′ Ο Αναστόπουλος σταμάτησε την μπάλα πριν βγει σε πλάγιο, ο Βοσκάκης αρχικά ζήτησε να φύγει από τον πάγκο, αλλά τα παρακαλητά έπιασαν τόπο και στο τέλος ο Αναστόπουλος ευχαρίτησε τον Βοσκάκη!
55′ Στο 67%-33% η κατοχή μπάλας.
61′ Ο Ίλιτς μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ο Ταυλαρίδης έκανε βουτιά να κοντράρει το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του, ακούσιο το θεώρησε ο Βοσκάκης.
66′ Κίτρινη στον Μιχαήλ.
67′ Φάουλ του Ουντότζι από καλή θέση δίπλα από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Ταμπάσης εξαιρετική απόκρουση με τα δύο χέρια στην αριστερή του γωνία.
69′ Κίτρινη στον Ταυλαρίδη για φάουλ στον Ντε Βινσέντι.
72′ Γυριστό σουτ του Ουντότζι, ο Ταμπάσης απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα στη συνέχεια βρήκε για τρίτη φορά το αριστερό κάθετο δοκάρι!
75′ Σουτ του Γεωργίου από αριστερά μέσα στην περιοχή, μπλόκαρε στη γωνία του ο Ράντμαν.
76′ Σουτ του Ναπολεόνι, ο Ταμπάσης έπεσε σε πρώτο χρόνο στη δεξιά του γωνία, η μπάλα όμως βρήκε σε πλάτη παίκτη του Ατρομήτου, και ο Ταμπάσης πεσμένος σε δεύτερο χρόνο τεντώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.
80′ Κίτρινη στον Οικονόμου.
90′ 3 λεπτά καθυστερήσεις
91′ Κίτρινη στον Ντάσιος
93′ Κίτρινη στον Ταμπάση

-Μετά τη λήξη κίτρινη στον Σκόνδρα.
Εικόνα β’ μέρους
Το πέρασμα του Ουντότζι έκανε ακόμα πιο κινητικό τον Ατρόμητο που συνέχισε την πίεσή του, κυρίως με στημένες φάσεις στην επανάληψη. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να πάρει κάτι ιδιαίτερο από τους Γεωργίου και Ντε Βινσέντι. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν μπήκε ποτέ. Ο Ταμπάσης μεγάλος ήρωας του ΠΑΣ και ο μόνος διασωθείς. Πάντως ο βαθμός ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει ο ΠΑΣ και αυτό είναι που μετράει με τις απουσίες που είχε.
Στο 87′ ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το 1-0 επί του Λεβαδειακού και πήρε τη νίκη, αφήνοντας στο -3 πλέον ΠΑΟ και Λεβαδειακό από τον ΠΑΣ.

Δηλώσεις στη NOVA
Γιάννης Χριστόπουλος
Δεν ανταποκριθήκαμε στο ματς ιδιαίτερα στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά απειληθήκαμε μόνο από στημένες φάσεις και καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό σε μια μέτρια μέρα
Γιάννης Σκόνδρας
Παίξαμε πολύ καλά, ήταν το καλύτερό μας ματς των τελευταίων αγωνιστικών, δεν βάλαμε όμως γκολ, αν και μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον 3 γκολ σήμερα. Μόνο από τύχη δεν σκοράραμε, δεν πειράζει κοιτάμε μπροστά

Για το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας του απ’ όταν ήρθε στον Ατρόμητο έκανε λόγο ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην αίθουσα τύπου, ωστόσο αυτή η εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε από νίκη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος από την πλευρά του αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του με τις ελλείψεις στον άξονα.

«Για μια ακόμα φορά επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει ότι δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι από τα Γιάννινα. Ξέχωρα απ’ τα δοκάρια υπήρχαν ευκαιρίες, τις οποίες δεν κάναμε γκολ και μοιραία όταν δεν κάνεις γκολ δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι.

Σαν εικόνα παιχνιδιού μπορούμε να πούμε ότι από τη μέρα που έχω έρθει σήμερα ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι που κάναμε, ιδιαίτερα στα πρώτα 20 λεπτά. Έτσι θέλει ο κόσμος να βλέπει τον Ατρόμητο, έτσι θα προσπαθήσουμε να είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε διάρκεια τέτοιου είδους.

Από την άλλη πλευρά αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, που έπαιξε κλειστά. Δεν υπάρχει φάση της και μπορώ να πω ότι ο Ράντμαν είχε ένα ευχάριστο απόγευμα. Όταν όμως δεν κάνεις γκολ, δεν κερδίζεις και το παιχνίδι.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών μου και από το ότι κάναμε ευκαιρίες. Ανησυχητικό θα ήταν να μην κάναμε ευκαιρίες. Είναι θέμα μέρας οι ευκαιρίες. Όταν δεν έχεις διάθεση δεν είναι θέμα μέρας.

Συνεχίζουμε διότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Χριστόπουλος: «Σημαντικός βαθμός σε δύσκολη έδρα»

«Σήμερα καταφέραμε να πάρουμε έναν πολύτιμο βαθμό για μας μέσα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο με ποιοτικούς παίκτες. Είχαμε πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, καθώς μας έλειπε όλη η ραχοκοκαλιά, όλος ο άξονας. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν, έδωσαν αυτό που μπορούσαν.

Με εξαίρεση τα πρώτα 20 λεπτά που είχαμε χάσει την αυτοσγκέντρωσή μας, πιστεύω ότι αμυνθήκαμε με σωστό τρόπο. Δημιουργικά δεν μπορέσαμε να γίνουμε τόσο απειλητικοί, αλλά είναι σημαντικό να έρχεσαι σε μια τέτοια έδρα, να κάνεις μια τέτοια εμφάνιση και να φεύγεις με το βαθμό».

Σχόλια

Σχολιάστε