Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Παοκ-ΠΑΣ 2-0 Απλά περιμένουμε τη χώρα!

mikrhΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε σήμερα στην Τούμπα από την ομάδα του Παοκ με 2-0. Ο ΠΑΣ σίγουρα άξιζε κάτι παραπάνω, αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξε στα ίισα τον δικέφαλο του Βορρά, έχασε κλασσικές ευκειρίες (ειδικά του Λίλα), αλλά δεν κατάφερε να πετύχει π΄ρωτος το γκολ που λογικά θα του έδινε τους 3 βαθμούς της νίκης. Η ήητα αυτή δεν είχε κανένα ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη συνέχει των αγώνων κατάταξης. Ο Παοκ θα ξεκινήσει με 4 βθμούς, ο Αστέρας με 2, ενώ ΠΑΣ και Ατρόμητος με 0.
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Χριστόπουλος, παρέταξε την ομάδα μας χωρίς καμιά έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που έχασε τς ευκαρίες, απέναντι την ομάδα ου ΠΑΟΚ, που έδειχνε να ναι ανήμπορη και ακίνδυνη επιθετικά.
Ο ΠΑΣ από τα πλάγια κυρίως ήταν αρκετά επικίνδυνος κυρίως με τον Ίλιτς από τα αριστερά σε 2 περιπτώσεις χάθηκαν οι μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Στην πρώτη ο Λίλα, έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, ενώ στη δεύτερη ο ίλιτς, σούταρε πα΄νω από το δοκάρια. Είχε προηγηθεί μια καλή ευκαιρία σε ουτ του Ντεβισέντι που η μπάλα δεν βρήκε το στόχο.
Ο Παοκ στο πρώτο ημίχρονο δεν ενόχλησε την άμυνα της ομάδας μας που εύκολα έκοβε τις επιθετικές βλέψεις του δικαφάλου του Βορρά. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν περίπου η ίδια, μόνο που ο Παοκ, είχε μεγαλύτερη διαιτητική βοήθεια. Έτσι λοιπόν πολλές φορές οι παίκτες του Παοκ έκοβαν αντικανονικά, χωρίς να τιμωρηθούν οι παραβάσεις τους.
Ευτύχησαν να πετύχουν ένα τυχερό γκολ, μετά από αμυντικό λάθος και χω΄ρις να το καταλάβουν από το πουθενά προηγήθηκαν στο σκορ. Το δεύτερο γκολ, προήλθε από καθαρό επιθετικό φάουλ και φυσικά δεν ήταν δυνατόν πλέον να αλλάξει η ροή του αγώνα,
Ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτυ στο Γεωργίου, θεωρώντας ότι η φάση ξεκίνησε από θέση οφ-σάιντ, ενώ ο παίκτης μας καλυπτόταν απόλυτα.

stoykas

Με τέτοιες συνθήκες αγώνα δεν είναι δυνατόν να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ έχασε με 2-0 αλλά αποθεώθηκε από τους πάνω από 800 φιλάθλους του που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να τους αποθεώσουν για τη φετινή τους πορεία.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα
>>Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα η σημερινή παρουσία των οπαδών μας στη Τούμπα.
>>Ο αγώνας δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και παρόλα αυτά βρέθηκαν πάνω από 800 οπαδοί μας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήστουν την ομάδα μας για την φετινή της αγωνιστική παρουσία.
>>Μόνο βαγερεμένοι παγουράδες θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.
>>Παρουσία από όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.
>>Όταν προβλέπαμε πάνω από 500 μας έλεγαν για τρελούς… τελικά δεν είμαστε. Απλά άρρωστους θα μπορεί να μας χαρακτηρίσει κάποιος με επιτυχία…
>>Από την άλλη η τούμπα άδεια σε σημείο που σε έπιανε απελπισία. Την είχαμε συνηθίσει αλλιώς και η εικόνα μας στεναχώρησε.
>>μόνο η 7 ήταν σχεδόν γεμάτη, με πολλά κόμπλεξ όμως… κόμπλεξ που δεν περίμενε κανένας μας φυσικά, αλλά τι να κάνουμε!!!

fofhtzhdes

>>ήταν πολλοί και οι μπάσταρδοι από την Βόρεια Αφρική, που δεν μπορούν πουθενά να μας πλησιάσουν, και με την ψεύτικη ιδιότητα του οπαδού του Παοκ, ήρθαν σε απόσταση 30 μέτρων… Ρεκόρ ανδρείας για αυτούς…
>>Ο ανδρισμός τους φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όταν έξω από το γήπεδο μας πέταξαν στυλό και φωτοβολίδες. Μέχρι εκεί όμως. Μετά κρυμμένοι στα λαγούμια τους, όπως πάντα.
>>Από τα δημοσιογραφικά παρακολούθησε τον αγώνα ο κ. Βήττας. Λέτε να έχει ανταπόκριση η Γάτα??? Μπα!! Δεν το νομίζουμε.
>>Δεν πλησίασε τη μεικτή ζώνη πάντως στη Τούμπα. Κρίμα οι γνωριμίες που ευαγγελίζεται πώς έχει!!!
>>Ρε τι έπαθε ο Σκούρος!!! Του πήρανε τη μχανή την ώρα που τράβαγε ποδοσφαιριστές σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας.
>>Με δημοκρατικές διαδικασίες σβήστηκε η κάρτα μνήμης…
>>Λόγω του σκούρου χρώματος δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε αν είχε και τα απαιτούμενα από την περίπτωση μαυρίσματα… Κάλυψη απόκρυψη έλεγαν στο στρατό…
>>Ξέραμε τον Α-κάλυπτο (Καφετζόπουλος), μάθαμε και για τον Α-κάλεστο (κάποιος βήττα διαλογής ηθοποιός πήρε το ρόλο)
>>Αλήθεια γνωρίζετε τι ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν σε ένα παιδάκι, όταν οι συμμαθητές του δεν τον καλούν στα παιδικά πάρτυ???
>>Γνωρίζεται πόσες αλλαγές επέρχονται στο ψυχικό κόσμο του Α-κάλεστου?
>>όταν περάσει στην εφηβική και στην μεταεφηβική ηλικία τότε θα ψοφάει να βγει από την αφάνεια… θα ψοφάει για δημοσιότητα και προβολή. Άσχημο πράγμα, άσχημο κόμπλεξ!!!
>>Ειδικά όταν επαναλαμβάνεται και στη μεστή ηλικία το μη κάλεσμα στον απακαλούμενο Α-κάλεστο τότε το θέμα παίρνει διαστάσεις και χρήζει ψυχοπαιδαγωγικής παρακολούθησης.
>>Η επιστήμη πάντως σηκώνει τα χέρια για τον περουκάκια…
>>Ψάχνει να βρει ποιος έγραψε το δημοσίευμα!!!
>>Αν ήταν στη Γάτα θα το ήξερε με την μία, εδώ είχε ένα μικρό προβληματάκι.
>>Καλά ο βασιλιάς ούτε το φαξ δεν ξέρει να χειρίζεται πλέον. Τσικ τσικ!! Έρμα γεράματα, έρμη ανοία…
>>Εκτός και αν έκανε το συνηθισμένο κόλπο με τη λευκή σελίδα, γιατί δεν του χωρούσε η καρδιά να γράψει καλά λόγια…
>>μες στη γκρίνια και στη μιζέρια μια ζωή ο καψαρός… Έχει και τα διακστήρια. Δύσκολοι οι καιροί.
>>Ας γυρίσουε στα δικά μας όμως…
>>Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας στην Τούμπα.
>>Άψογη η κερκίδα μας και σήμερα. Ο Γιαννάκης είχε τα κέφια του σήμερα…

skamn

>>Φυσιολογικό… Μόνος του σήμερα, χωρίς να τον ζαλίζουν έδωσε ρεσιτάλ ο άνθρωπος. Στους ίδιους ρυθμούς και ο Σκάμν…
>>Φωτιά η κερκίδα, εκνεύρισε σε πολλές φάσεις τους παοκτζήδες. Δεν είχαν συνηθίσει βλέπεται να ακούγονται πιο πολλοί οι φιλοξενούμενοι στην Τούμπα.
>>Δυσκολίες αντιμετωπίσαμε για να βρούμε λεωφορεία… Κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους, αλλά τελικά την βρήκαμε την άκρη. Όσο για τα ποντικάκια θα τα πούμε τις επόμενες μέρες, Α-ναλυτικότερα.
>>τελικά ένα λεωφορείο από το ΚΤΕΛ και ένα από τον Κασσάρο, βρέθηκαν για να μας λύσουν σχετικά το πρόβλημα. Πολλά μέλη μας αναγκα΄στηκαν να πάνε με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.
>>Το πρώτο δεν έκατσε στα Μάλγαρα για τον έλεγχο…με τη συνοδία ζητάδων οδηγήθηκε στην Τούμπα…
>>Σε λάθος κερκίδα μάλιστα… Αντί για την 8 το πήγαν στα VIP…

zhtades

>>Τελικά βρέθηκε η άκρη και οι οπαδοί μας ήρθαν στην κερκίδα μας.
>>Άψογη η συμπεριφορά των υπευθύνων του ΠΑΟΚ, όπως και των συνδεσμιτών που ήταν έξω από την 8.
>>Οι σχέσεις μεταξύ των οπαδών ήταν πάντοτε άψογες και δεν μπορούν να χαλα΄σουν από κάποια μεμονωμένα περιστατικά.
>>Το θέμα ήταν με τα λεωφορεία που σταμάτησαν για έλεγχο στα Μάλγαρα.
>>Λόγω της καθυστερημένης προσέλευσης, οι αστυνομικοί επέλεξαν την τακτική του στρουθουκαλισμού για να τα οδηγήσουν στο γήπεδο, αφού είχε ξεκινήσει ο αγώνας, για να μην υπάρχουν επαφές μεταξύ των φιλάθλων.
>>Λογικά πέρσυ που περάσαμε μπροατά από την 4 θα έπρεπε να γίνει ο 3ος παγκόσμιος με αυτές τις λογικές.
>>Εμ ΚΑΖ!!! Τι τα ήθελες και τα βάζεις με δυνατότερους??? Οι οποίοι μάλιστα έχουν εκπληρώσει και το γεννετικό τους καθήκον!!!
>>Πολλά τα χαμόγελα και στην επιστροφή. Αν κάποιος δεν γνώριζε το αποτέλεσμα θα νόμιζε ότι κερδίσαμε χαλαρά…
>>Είπαμε άλλη η ποιότητα και η λογική των οργανωμένων μας. Δεν μπορούν να έχουν όλοι τη σκέψη των Blue Vayeros. Έτσι απλά.
>>Είναι ωραίο να γεμίζεις ένα λεωφορείο με την πρώτη μέρα της ανακοίνωσής του.
>>Είναι ωραίο να βλέπεις φάτσες από τα παλιά… από τις πρώτες εκδρομές του συνδέσμου.
>>Είναι ωραίο να το γεμίζεις ποιοτικά και όταν γυρνάς στα Γιάννινα να σου λένε όλοι ότι ήταν μια από τις καλύτερες εκδρομές.
>>Είναι ακόμη πιο ωραίο όταν δεν παρακαλάς κανέναν, όταν δεν γίνεσαι ανέκδοτο με τα λεγόμενά σου…
>>Εκεί που δεν είχε κάποιος να φάει έγινε και κουβαρδάς τώρα… Οι ευκαιρίες της οικονομικής κρίσης, ειδικά τώρα που έλιωσαν τα χιόνια. έτσι είναι αυτά.
>>Επ!!! Ξεχάσαμε την κομμωτηριακή? όχι βέβαια! ποτέ!
>>Απλά περιμένουμε να δείξει πρώτα μια σταθερότητα. Αυτό που ανεβάζει να το κρατάει και όχι να το κατεβάζει!! Έτσι δεν είναι κυρία STOP ή κάνουμε λάθος?
>>Το σχόλιο του Καίσαρα τα λέει όλα… Απολαύστε το.
>>Το 2005-6 οπαδοί ξεκινήσαμε να πάμε μια “άσκοπη” εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη παρόλο που ξέραμε ότι η ομάδα δε βγαίνει μόνο καΙ μόνο για να πούμε ότι είμαστε δίπλα της.
>>Αυτή την Κυριακή, πολυ περισσοτεροι ξεκιναμε για μια ακόμα “άσκοπη” εκδρομή παρόλο που η ομάδα έχει ήδη βγει, μόνο και μόνο για να της πούμε ότι την ευχαριστούμε κι ότι μαζί θα πάμε σε ακόμα πιο όμορφα ταξίδια!!!!
ΔΕ Σ’ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ
>>Είναι πολύ ωραίο να είσαι μακριά από όλα τα σενάρια και να τους βλέπεις όλους να ξεγυμνώνονται στις τελευταίες αγωνιστικές. Στο 92ο γκολ ο ένας??? Στο 93ο ο άλλος.
>>Έξοχα!!! και εσύ να πηγαίνεις στην τούμπα, απλά για να πανηγυρίσεις. Τόσο απλά.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σαλπιγγίδης (77′ Κίτσιου), Λίνο, Φωτάκης, Λώρενς (46′ Ιντζίδης), Κωνσταντινίδης, Λάζαρ (64′ Γεωργιάδης), Κάτσε, Κατσουράνης, Κουμάλο, Καμαρά
Στον πάγκο ήταν οι: Ιτάνζ, Γεωργιάδης, Πέλκας, Παπαδόπουλος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Ετό.
ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος (78′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (85′ Βίλα), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Τσουκαλάς (85′ Κεϊτά), Κολοβέτσιος, Κοροβέσης
Στον πάγκο ήταν οι: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Οικονόμου, Βίλα, Γιάκος, Κεϊτά, Νικλητσιώτης
Το φιλμ του αγώνα
21′ Ο Ντε Βινσέντι έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, προχώρησε και σούταρε από καλή θέση έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
25′ Μακρινό σουτ του Κάτσε, μπλόκαρε ο Φγεκρούς
31′ Ο Ίλιτς έφυγε μόνος σε αντεπίθεση, έκοψε πολύ ωραία στον ολομόναχο Λίλα, που πλάσαρε τον Γλύκο στέλνοντας την μπάλα χιλιοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται.
36′ Ο Ίλιτς κατέβασε υπέροχα την μπάλα και απέφυγε τον Κωνσταντινίδη, μπήκε από αριστερά στην περιοχή, θέλησε να σημαδέψει το απέναντι παραθυράκι, αλλά σούταρε ψηλά άουτ.
47΄ο Ιλιτς βρέθηκε εξω από την περιοχή σούταρε αλλα με διπλή ενέργεια μπλόκαρε ο Γλύκος
49΄ο Κατσουράνης σούταρε εξω από την περιοχή του Πας ο Φεγκρούς με ωραία εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ
68΄σε σέντρα του Κατσουράνη μέσα στην περιοχή του Πας ο Γεωργιάδης με προβολή έκανε το 1-0
79΄σε πιεση που έγινε πάνω στον Λίλα από τον Γεωργιάδη και τον Κατσουράνη ο μέσος του Παοκ κέρδισε την μπάλα εφθασε μέσα στην περιοχή πλάσαρε και έκανε το 2-0
85′ Φάουλ του Ντε Βινσέντι, κεφαλιά του Λίλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
Στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος ενώ δήλωσε πως η ομάδα του δέχτηκε δύο γκολ που δεν θα έπρεπε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΣ:
Είμαι στεναχωρημένος από το σημερινό αποτέλεσμα, όχι για την ήττα αλλά για τον τρόπο που ήρθε. Στις αντεπιθέσεις δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αλλά χάσαμε μία ευκαιρία με τον Λίλα που αν έμπαινε το γκολ θα ήταν καθοριστικό. Δεχτήκαμε δύο γκολ τα οποία θα χαρακτήριζα φτηνά και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα επιθετικά και αμυντικά για να έχουμε καλύτερη τύχη στα πλέι οφ.
Για τον στόχο του ΠΑΣ στα πλέι οφ: «Πρέπει να ηρεμήσουμε να δώσουμε μία άδεια στα παιδιά και μετά θα δούμε τι αποθέματα έχουμε και θα βάλουμε κάποιο στόχο για τα πλέι οφ».
Για τι πήγε λάθος στον αγώνα: «Χάσαμε την συγκέντρωση μας αλλά κατεβήκαμε για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα και δεν δικαιολογείται το 2-0».
Για τον Ντε Βινσέντι και αν μπορεί ο ΠΑΣ να τον κρατήσει: «Είναι δύσκολο να τον κρατήσεις αλλά έχουμε καλούς παίκτες που θα τον αναπληρώσουν».
Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με διαφορετικό σχηματισμό στο δεύτερο ημίχρονο και έγιναν κάποια λάθη από τα οποία ήρθε το πρώτο γκολ».
Αν ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για τα πλέι οφ με τον επιπλέον βαθμό: «Κάθε πόντος είναι σημαντικός αλλά σε ένα τουρνουά με παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη σε τρεις εβδομάδες μπορούν να συμβούν τα πάντα».
Σχόλια

Σχολιάστε