Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

οφη-ΠΑΣ 1-1. Κοιτάμε μπροστά και ψηλά!

MIKRHfofhΜε την ισοπαλία γυρίζει η αγαπημένη μας ομάδα από το γεντικουλέ, χάρις σε ένα υπέροχο γκολ που πέτυχε ο Τσάβες στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε μια δύσκολη έδρα, λόγω της αρνητικής παράδοσης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τους βαθμούς της νίκης, αν οι παίκτες ήταν πιο προσεχτικοί στις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν να ανοίξουν το σκορ. Είναι ο 4ος βαθμός στα δύο ματς που δώσαμε στην Κρήτη και η βαθμολογική συγκομιδή θεωρείται καλή.
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε τους παρακάτω παίκτες για την αρχική ενδεκάδα:
Τερματοφύλακας ο Βελλίδης, Ντάσιος και Μιχαήλ στα άκρα Μπέριος και Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας μας. Τσουκαλάς και Τζημόπουλος στον άξονα με Βίλλα και Ανκόστα να εναλάσονται στο δεξιό μέρος, ενώ ο Κοροβέσης σταθερός από τα αριστερά. Στην κορυφή ο Ίλιτς. Για πρώτη φορά από την έλευση του κ. Πετράκη δεν ξεκινάει τον αγώνα ο Γιάκος.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επέλεξε να δώσει το χώρο του κέντρου στην αντίπαλη ομάδα στο πρώτο ειικοσάλεπτο, έχοντας στρέψει την προσοχή περισσότερο στην αμυντική λειτουργία. Η ομάδα του όφη,  φάνηκε ότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες να ανοίξει την άμυνα μας και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Περιορίστηκε σε γιόμες ψάνοντας τον Παπάζογλου που ήταν πολύ καλά μαρκαρισμένος από τον Μπέριο. Οι μικροευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο εικοσάλεπτο, δεν ανησύχησεαν ιδιαίτερα τον Βελίδη, που ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του όταν χρειάστηκε.

1SITEfofh624

Ο ΠΑΣ μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ισορρόπησε τον αγώνα και άρχισε να βγαίνει με αξιώσεις προς την αντίπαλη εστία. Έχασε την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 27ο λεπτό όταν σε κόρνερ του Ίλιτς από τα αριστερά ο Μπέριος δεν έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βρέθηκε καθαρά από θέμα τύχης να αποκρούεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ήταν μια πανομοιώτυπη φάση με το πρώτο γκολ στον Πλατανιά.
Το πρώτο ημίχρονο τελειώσε χωρίς η ομάδα μας να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του οφη ξεκίνησε όπως και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε πολύ πιο γρήγορα και μετά το πρώτο πεντάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι, έχοντας αυτή τις περισσότερες επιθετικές βλέψεις.
Στο 62ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Τσουκαλά, έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Στο επόμενο λεπτό ο φοη χάνει την πρώτη ουσιαστική του ευκαιρία με τον Κριτσιανικούλη να σουτάρει από πολύ πλάγια πάνω στην κλειστή γωνία του Βελλίδη που απέκρουσε.
Στο 70ο λεπτό ο κ. Πετράκης επέλεξε να κάνει την πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ρίχνοντας στον αγώνα τον Λίλα στη θέση του Ακόστα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλειδώσει τον άξονα, ενώ καθαρά στα δεξιά πλέον αγωνίζεται ο Βίλλα.

1SITEfofh774

Στο 73ο λεπτό ο ΠΑΣ  έχασε την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με τον Κοροβέση να σουτάρει εντελώς αφύλακτος από το ύψος της μικρής περιοχής και αριστερά, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Η μπαλιά ήταν του Ίλλιτς από τα αριστερά και ουσιστικά ήταν μισό γκολ…..
Ο κ. Πετράκης κάνει την δεύτερη αλλαγή στο 75ο λεπτό, βάζοντας τον Τσάβες στη θέση Κοροβέση, με σκοπό να τονώσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή με έναν ποιοτικό και ξεκούραστο παίκτη. Ο ΠΑΣ πλέον αρχίζει και χτυπάει το παιχνίδι με περισσότερες αξιώσεις από την ομάδα του οφη, η οποία φάνηκε να είναι μπλοκαρισμένη στο παιχνίδι της και ουσιαστικά δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για να πλησιάσει την περιοχή του ΠΑΣ.
Στο ποδοσφαίριο υπάρχει ο άγραφος νόμος που λέει ότι όταν χάνεις τα άχαστα τρως γκολ. Έτσι και έγινε λοιπόν στο 82ο λεπτό με έναν θαυμάσιο σε εκτέλεση γκολ του Νούνιες. Το δεξί φαλτσαριστό σουτ δεν μπόρερσε να το αποκρούσει ο Βελλίδης παρότι που φάνηκε να ακουμπάει την μπάλα.
Ο κ. Πετράκης,πραγματοποίησε την 3η και τελευταία αλλαγή στο 85ο λεπτό, με τον Στρούνα να παίρνει τη θέση του Μιχαήλ στην αριστερή πλευρά της ομάδας μας, με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, παίζοντας από το κέντρο και μπροστά. Προφανώς ο κ. Πετράκης διέβλεψε πρόβλημα στο δεξιό άκρο της αντίπαλης ομάδας και θέλησε από αυτή την μεριά να χτυπήσει την αντίπαλη ομάδα.
Ο ΠΑΣ αύξησε την πίεσή του, έκλεισε τον οφη στα καρέ του, αλλά οι ευκαιρίες που του δόθηκαν, πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ειδικά από τα κόρνερ που κέρδισε. Ο Τσάβες έχασε τις ευκαιρίες που ουσιαστικά μόνος του τις δημιούργησε και τελικά στο 93ο λεπτό ήρθε η διακίωση για την επιμονή των παικτών μας.

1SITEfofh780844

Φοβερή επιθετική ενέργεια της ομάδας από τα αριστερά στο ύψος της περιοχής. Ο Τσάβες δίνει την μπάλα στον Τσουκαλά, αυτό με υπέροχο τακουνάκι τροφοδοτεί κάτω από τα πόσια του αντιπάλου τον Στρούνα, ο οποίος ελίσσεται θαυμάσια και στρώνει  στον Τσάβες που με θαυμάσιο δεξιό σουτ με εξωτερικό φάλτσο στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.
Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα, από τον Τσάβες ο οποίος τιμωρήθηκε και με την κίτρινη κάρτα γιατί πέταξε τη φανέλα.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις ομάδες ισόπαλες, αφήνοντας μας μια πικρία, καθώς τις χαρακτηριστικές ευκαιρίες για γκολ τις είχε η ομάδα μας.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα
>>4ος βαθμός στην Κρήτη και απομένει ένας αγώνας ακόμη με τον Εργοτέλη.
>>Απλά να θυμηθούμε ότι στους Ζωσιμάδες είχαμε το 3 στα 3 με τις κρητικές ομάδες.
>>Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επέλεξε να μην επιστρέψει από τον Πλατανιά και να παραμένει στην Κρήτη για τον επόμενο αγώνα με τον οφη.
>>Μαζί με την αποστολή της ομάδας ήταν και ο κ. Χρηστοβασίλης με την συζυγό του κ. Χαρίκλεια.
>>Ευκαιρία για το ζεύγος να περάσουν ορισμένες ημέρες στην γενέτειρα της κ. Χρηστοβασίλη.
>>Βέβαια το τρελό στην υπόθεση είναι αλλού…. κάποιοι προφανώς δεν το γνώρισαν αυτό και με το δαιμόνιο της αποκλεισιτκότητας χωρίς να διασταυρώσουν, (όπως κάνουν πάντα άλλωστε), έγραψαν ότι ο κ. Χρηστοβασίλης θα μεταβεί στο νησί μαζί με τον κ. Βήττα.
>>Τώρα που μπλέκεται ο κ. Βήττας με τον κ. Χρηστοβασίλη και τον οφη, είναι άλλη μια ιστορία…..  
>>Βέβαια είναι πολύ απλό…. αρκεί κάποιος να ανατρέξει στις προηγούμενες αναμετρήσεις με τον οφη.
>>Ίσως για κάποιους δεν έχει σημασία η αξιοπιστία των γραφόμενών τους, ίσως να ακολουθούν το παράδειγμα της σχολής του βασιλιά που είναι ειδικός στις όπισθεν το τελευταίο διάστημα.
>>Αφιέρωμα είχε το sports24 στον Φώντα Βρόσγο γιατί από το 2003 δεν έχει χάσει αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.
>>Το ρεπορτάζ μάλιστα ανταποκρίνεται πλήρως στην αλήθεια.
>>Όπου και αν πηγαίναμε πάντα βρίσκαμε τον Φώντα, είτε ήμασταν στα αλώνια, είτε στα σαλόνια.
>>Βέβαια κάποια παιδάκια δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας και καλό είναι να καθήσουν και να τα διαβάζουν αυτά…..
>>Διακαιολογείται απόλυτα η νοοτροπία που υπάρχει στο σάιτ των κωλοΤΟΥΜΠΑκηδων.
>>Είναι δεδομένο κάποιος που δεν έχει μέσα στο D.N.A. του τον εθελοντισμό και την αγάπη να συλλάβει στο μυαλό του τις ενέργεις κάποιων. Ειδικά όταν αυτοί είναι χούλιγκαν του πληκτρολογίου τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά.
>>Για αυτούς που θέλουν πάντως να μάθουν την πραγματικότητα θα αναφέρουμε κάποια πράγματα.
>>Ο Φώντας δεν έχει κανένα οικονομικό νταλαβέρι με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
>>Προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρείες του στην ΠΑΕ, αγοράζει κάθε χρόνο διαρκείας, ενώ θα μπορούμε να μπαίνει μπέχο στο γήπεδο, αγοράζει κάθε Κυριακή εισιτήριο για την γυναίκα του, ενώ θα μπορούσε να την βάζει με προσκλήσεις.
>>Βάζει πινακίδα στο γήπεδο την οποία την πληρώνει κανονικά.
>>Έχει σταθεί πάντα δίπλα στους οπαδούς όταν αυτοί τον χρειάστηκαν. Απλά να θυμίσω το περιστατικό  στην Βέροια.
>>Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά με τους κωλοτουμπάκηδες. Αυτοί όχι μόνο δεν βάζουν διαφήμιση στο γήπεδο, αλλά βάζουν πινακίδες (διαφημίσεις) στο διαδικτυακό τους χώρο που χρησιμοποιούν το όνομα του ΠΑΣ.
>> Κρίνει  το δημοσίευμα και ο κ. Γκόης  των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.
>>Βέβαια δεν έχει τα ένσημα ούτε καν μετά το 2007, για να κρίνει κάτι τέτοιο.
>>Δεν έχουμε δει βέβαια καμιά διαφήμιση στο γήπεδο από εταιρία δικών του συμφερόντων.
>>Ας μας παραθέσουν μερικοί τα διαρκείας που έχουν και μετά να κρίνουν τους άλλους. Καλά για τα εκτός έδρας δεν μιλάμε καν!!!! Ιεροσυλία!!!!
>>Το γεγονός πάντως είναι ένα, Ο Φώντας  και μάτρυρας υπεράσπισης σε δικαστήρια έχει πάει. Εσείς μόνο από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια.
>>Στην κερκίδα ήταν οι παίκτες μας που είχαν αποκλειστεί από την 18άδα. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα πάντως.
>>Μόνο ένας τους φώναξε είστε τυχεροί γιατί παλιότερα δεν δεν θα μπορούσατε.
>>Αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο ο κ. Πετράκης, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Λογικότατο.
>>Φανερά συγκινημένος ανταπέδωσε…. είναι από τις καλές στιγμές του ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα με τις τεράστιες οπαδικές διαφορές. που υπάρχουν.
>>Χαλαρά και τα πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες.
>>Φυσιολογικά τα σημερινά αποτελέσματα. Ο βάζελος κέρδισε τον Άρη, ενώ η Τρίπολη πήρε το διπλό στην Ξάνθη.
>>Σημαντικός έστω και ο ένας βαθμός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θ μπορούσαμε όμως να έχουμε τους τρεις…..
>>Από τα αυριανά αποτελέσματα θα κριθεί αν θα συνεχίσουμε να είμαστε στην 6η θέση.
>>Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αυτή η θέση θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Παίζουν πολλά σενάρια με τον βάζελο και μάλλον οι κινήσεις του αλλασκούζου αυτό δείχνουν….
>>Επικοινωνιακά κολπάκια, όπως και πέρσι, με σκοπό τον εφυσηχασμό των οπαδών του. Έχει τη δύναμη στα media για να το κάνει,
>>Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο βάζελος, σε έναν αγώνα που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.
>>Κυριακή ο αγώνας. 3,00 το μεσημέρι μάλιστα.
>>Έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα.
>>Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λογικά μάλλον δεν ενδιαφέρεται να πάρει εισιτήρια για τις ανέγκες των φιλάθλων της.
>>Αν το ήθελε θα πλήρωνε την οφειλή από τις ζημιές που είχαν προκληθεί πριν από 2 χρόνια στο γήπεδο. Αρνήθηκε, όπως και πέρσυ.
>>Από την άλλη η Αστυνομία δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη και για αυτό ήταν αναμενόμενη η άρνησή της.
>>Λάθος χειρισμοί της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να δούμε τώρα τον τρόπο που θα το περάσει ο Αλασκούζος.
>>Την Δευτέρα αναμένεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα.
>>Φυσικά θα γίνει πολύ προσεκτικά και πάλι, γιατί τα μέτρα της αστυνομίας σε υποχρεώνουν να είσαι τυπικός σε όλα.
>>Αυστηρά ονομαστικά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, όπως επίσης για την θύρα 9 όσα εισιτήρια διακινηθούν από τους Blue Vayeros θα πρέπει να είναι κάτοχοι κάρτας φιλάθλου.
>>Ας μην ξεχνάμε ότι τις επόμενες μέρες είναι το δικαστήριο για τον αγώνα με τον Άρη εδώ μέσα….
>>Ας κοντεύουν πέντε χρόνια… η υπόθεση ήταν ανοιχτή, με βάση τον αθλητικό νόμο.
>>Χρειάζεται από όλους ιδιαίτερη προσοχή.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το super-fm

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπανούσης (79′ Νούνιες), Παπάζογλου, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (75′ λ.τρ. Ροβίθης), Μακρής, Μίλιαζες, Στάθης.
Στον πάγκο είναι οι: Αγριμάκης, Κουτσιανικούλης, Νούνιες, Κυζιρίδης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Μπαρέιρο.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ (86′ Στρούνα), Κοροβέσης (75′ Τσάβες), Βίλα, Ντάσιος, Ακόστα (70′ Λίλα).
Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Κίτσου, Λεάντρο, Τσάβες, Γιάκος, Στρούνα, Λίλα

Το φιλμ του αγώνα
-Ο Ακόστα ξεκίνησε επιτελικός αντί του Γιάκου, με τον Βίλα δεξιά του και τον Κοροβέση αριστερά του. Αμυντικός χαφ και σήμερα ο Τζημόπουλος.
10′ Ο Παπάζογλου ξέφυγε από δεξιά στη μεγάλη περιοχή, έκοψε στον αφύλακτο Μπανούση, που σούταρε από κοντά, με τον Βελλίδη να απλώνει σώμα και χέρι και να αποκρούει πάνω στη γραμμή σχεδόν διώχνοντας σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη απόκρουση.
12′ Κεφαλιά του Παπάζογλου, μπλόκαρε ψύχραιμα πάνω στη γραμμή ο Βελλίδης.
20′ Η κατοχή μπάλας είναι στο 58%-42%.
22′ Ο Ντουντού υπό την πίεση του Ακόστα έκανε μακρινό σουτ, η μπάλα στην αγκαλιά του Βελλίδη που ήταν σε ετοιμότητα.
27′ Ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ, με τον Μπέριο να κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι, αλλά να πιάνει “αέρα”, ο Φερνάντεζ με τη βοήθεια της τύχης απέκρουσε. Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, σε φάση που έμοιαζε με το πρώτο γκολ στα Περιβόλια.
37′ Ο Παπάζογλου πήρε την μπάλα με πλάτη στη μεγάλη περιοχή, γύρισε και έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από την εστία του ΠΑΣ.
42′ Σουτ του Ίλιτς από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής και αριστερά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο ημίχρονο η κατοχή μπάλας ήταν 56%-44% και οι τελικές προσπάθειες 6(4)-2 (1).
53′ Κίτρινη κάρτα στον Ακόστα.
62′ Αντεπίθεση του ΠΑΣ, ο Ίλιτς άνοιξε στον Τσουκαλά που ήταν έξω από την περιοχή, είχε χώρο να προχωρήσει κι άλλο, τελικά σούταρε πάνω όμως από τα δοκάρια.
63′ Ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, πλάσαρε από πλάγια θέση πάνω όμως στα πόδια του Βελλίδη που έσωσε την εστία του για δεύτερη ουσιαστικά φορά μετά τη φάση του Μπανούση στο 10′.
65′ Κίτρινη στον Μίλιαζες.
66′ Κίτρινη στον Ίλιτς.
73′ Σέντρα του Ίλιτς, στο δεύτερο δοκάρι ήταν ξεχασμένος από την άμυνα ο Κοροβέσης, που θέλησε να σουτάρει απευθείας με το αριστερό από τη γωνία της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
75′ Κίτρινη στον Μπανούση.
84′ Ο Νούνιες λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έκανε τις προσποιήσεις μπροστά από τον Ντάσιο, το σουτ από πλάγια θέση αριστερά, και γκολ για τον ΟΦΗ 1-0!
88′ Σουτ του Τσάβες από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έπεσε ο Φερνάντεζ και μπλόκαρε.
90′ 4 λεπτά καθυστερήσεων.
92′ Ασίστ του Στρούνα και μαγικό σουτ του Τσάβες με εξωτερικό φαλτσάκι και 1-1!
92′ Κίτρινη στον Τσάβες που έβγαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό.
-Στο 54%-46% η τελική κατοχή μπάλας.

Μικρά-Μικρά
-Ήσυχα κύλησε όλη η εβδομάδα για τον ΠΑΣ στην Κρήτη και μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας είχαν να λένει για την εξαιρετική φιλοξενία του Πλατανιά.
-Δίπλα στην ομάδα ήταν όλη την εβδομάδα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, που ήταν εκεί μαζί με τη σύζυγό του που έχει καταγωγή από τα Χανιά.
-Τρία χρόνια έκλεισαν από τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη που είχε γράψει και τον ύμνο του ΟΦΗ και οι παίκτες των Κρητικών άφησαν ένα λουλούδι ο καθένας μπροστά από μια μεγάλη φωτογραφία του.
-Μερικοί φοιτητές και μόνιμοι κάτοικοι Ηρακλείου, καθώς και φίλοι του Γιάννη Πετράκη πήραν προσκλήσεις από τον ΠΑΣ και βλέπουν το ματς από τα επίσημα.
Φανερή ήταν η συγκίνηση του Γιάννη Πετράκη, τόσο από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος του ΟΦΗ όσο και από το γνωστό περιβάλλον που αντίκρισε στο Ηράκλειο. Αγωνιστικά, ο κ. Πετράκης μίλησε για ισορροπημένο παιχνίδι, με την ομάδα του να είναι τυχερή και να ισοφαρίζει στο τέλος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη τύπου:
«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπεριφορά και το χειροκρότημα. Δε θα το ξεχάσω. Ήταν σπουδαίο για μένα. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και πολύ τύχη στο κύπελλο και στο τέλος να καταφέρει η ομάδα αυτό που πέτυχε το 1987» επεσήμανε αρχικά εμφανώς συγκινημένος.
Για την εικόνα του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης υπογράμμισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο ξεκίνημα ο ΟΦΗ είχε καλές στιγμές και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ. Στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαμε και εμείς μια καλή στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς φάσεις. Μπήκαν δύο πολύ ωραία γκολ που είχαν δόση τύχης. Για μας ήταν μεγαλύτερη εξαιτίας της στιγμής που ισοφαρίσαμε. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Για τα συναισθήματα του από την υποδοχή του κόσμου: «Οι στιγμές είναι στιγμές. Και να επαναληφθεί αυτό θα μου δημιουργήσει το ίδιο συναίσθημα».
Για το ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε πίσω στο σκορ: «Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα από την μια ημέρα στην άλλη. Μην ξεχνάμε που βρισκόταν η ομάδα πριν 7 αγωνιστικές. Κάθε πράγμα χρειάζεται σωστή διαχείριση».
Για την επιλογή του να δουλέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι ευχαριστημένος και περήφανος που δουλεύω σ’ αυτήν την ομάδα. Όπως και ο ΟΦΗ έτσι και ο ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσωπεί μια ολόκληρη περιοχή. Είναι τιμή που υπηρετώ αυτή την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από αυτά που έχω συναντήσει. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο:
«Είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το γκολ που δεχτήκαμε γιατί κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα που είναι στην έκτη θέση. Ήρθαν για να μην χάσουν. Περίμεναν πολύ πίσω και ήταν δύσκολο να περάσουμε μπροστά για να βάλουμε γκολ και να κερδίσουμε. Αλλάξαμε πολλές φορές την τακτική μας είτε από τα πλάγια είτε κάθετα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, δοκιμάσαμε να κάνουμε διαφορετικές ενέργειες για να φτάσουμε στο γκολ.
Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες ενώ η αντίπαλη ομάδα είχε μόνο μια ευκαιρία. Είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ ότι ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι θα είχαμε φτάσει πολύ κοντά στον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, νομίζω όμως ότι δεν ήμασταν πολύ έξυπνοι σήμερα στα τελευταία λεπτά. Σ’ αυτό επίπεδο χρειάζεται να είμαστε πιο έξυπνοι. Ειδικά μετά το καταπληκτικό γκολ του Νούνιεζ που μας έβαλε μπροστά στο σκορ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Παίξαμε με μια ομάδα που είναι μια θέση μπροστά μας. Αξίζαμε τη νίκη όμως δυστυχώς δεν την πήραμε. Τώρα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Απόλλωνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για την παρουσία του Μπανούση στην επίθεση: «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και ελλείψεις εξαιτίας καρτών. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες για να μπαίνουν στην ομάδα νεαροί παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής όπως ο Ροβίθης και ο Μπανούσης.
Ο Μπανούσης μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις όπως έχει γίνει στο παρελθόν.
Σήμερα αλλάξαμε πολλές φορές τακτική, και θέσεις των παικτών στην επίθεση και δημιουργήσαμε διαφορετικούς τρόπους για να βγούμε μπροστά.
Δε μου αρέσει να μιλάω για κανέναν παίκτη ξεχωριστά, αλλά απέναντι στον Άρη ο Μπανούσης ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα στη συγκεκριμένη θέση».

Σχόλια

Σχολιάστε