ΠΑΣ-Πανθρακικός 1-1. Άτυχοι!!!
Ισοπαλία παραχώρησε σήμερα η αγαπημένη μας ομάδα στον Πανθρακικό μέσα στους Ζωσιμάδες με 1-1. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σήμερα πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση, έκλεισε την αντίπαλη ομάδα στα καρέ της, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που θα έδινε την νίκη. Ο αγώνας διακόπηκε στο πρώτο ημίχρονο, λόγω χαλαζόπτωσης, ενώ σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, έβρεχε συνεχώς.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπήκε από την αρχή του αγώνα, δείχνοντας ότι θέλει το γρήγορο γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα για την νίκη. Πίεσε λοιπόν από τα πρώτα λεπτά την ομάδα του Πανθρακικού και προσπάθησε από τα πλάγια να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του. Ανκόστα και Ντάσιος από τα δεξιά, έβρισκαν τους χώρους να κινηθούν αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Κερδίσαμε αρκετά φάουλ και κόρνερ, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα εκμεταλλευτούμε. και να πετύχουμε το γκολ.
Ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΣ το κατάφερε ο Πανθρακικός στην πρώτη του επίσκεψη του προς τα καρέ της ομάδας μας. Οι παίκτες του εκμεταλευόμενοι και τον παράγοντα τύχη, κέρδισαν τις κόντρες και η μπάλα από το πουθενά πήγε στα πόδια του αμαρκάριστου μέσα στην περιοχή Ιγκόρ, ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1.
Οι ποδοσσφαιριστές μας , φάνηκε να σαστίζουν από το γκολ, ειδικά με τον τρόπο με το οποίο το δέχτηκαν, αλλά οι αντιδράσεις τους ήταν άμεσες. Έκλεισαν και πάλι την αντίπαλη ομάδα στα καρέ, προσπαθώντας πλέον να πετύχουν το γρήγορο γκολ για να ισοφαρίσουν.
Οι καιρικές συνθήκες φάνηκαν να είναι ενάντιες στις προσπάθειες της ομάδας μας, καθώς ο αέρας δυνάμωνε, βροχή που έπεφτε ακατάπαυστα, μετατράπηκε σε χαλάζι και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Λαμπρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα για ένα τετράλεπτο. Παίκτες και διαιτητής κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.
Ο αγώνας ξεκίνησε, χωρίς να αλλάξει και πάλι κάτι στην εικόνα του, καθώς ο ΠΑΣ συνέχεια ήταν στην επίθεση, ενώ ο Πανθρακικός στην άμυνα. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 38ο λεπτό με τον Τζημόπουλο, ο οποίος με απ΄ ευθείας πλασέ σε εκτέλεση φάουλ του Ανκόστα νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Τσουκαλάς μετά από ένα πεντάλεπτο, όταν δεν μπόρεσε μέσα από την μικρή περιοχή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Ανκόστα.
Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μας ασκεί ασφυκτική πίεση, οι παίκτες του Πανθρακικού όλοι κάτω από τη σέντρα, για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας χάνει την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, ενώ ο κ. Πετράκης για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή έβαλε τον Τσάβες στη θέση του Στρούνα. Ο ΠΑΣ χάβει απίστευτες ευκαιρίες με Ίλιτς, Λίλα, Κοροβέση, Τσάβες, Τσουκαλά, Ντάσιο, με την μπάλα να μη θέλει να μπει με τίποτε στα δίχτυα και να απομακρύνεται πολλές φορές με αρκετή δόση τύχης από τα αντίπαλα καρέ.
Παρότι οι παίκτες μας ήταν πολύ ψηλά, αφήνοντας χώρους πίσω, η ομάδα του Πανθρακικού δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, και ο Βελλίδης παρέμεινε απλός θεατής στον αγώνα. Δυστυχώς όμως η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης σε έναν αγώνα που είχαμε καιρό να δούμε τόσο καταλυτική υπεροχή. Οι παίκτες του Πανθρακικού, κέρδισαν αυτό που επιδίωκαν με ψευτοτραυματισμούς υπό της οδηγίες του κ. Μάντζιου που τους έλεγε να πέσουν κάτω για να κόψουν τον ρυθμό της ομάδας. Χαρακτηριστικότατα μάλιστα, ο κ. Μάντζιος φώναζε στους παίκτες που θα έκανε αλλαγή να πάνε προς την αντίθετη μεριά, για να κερδίσουν περισσότερο χρόνο. Ο τρόπος αντιμετώπισης του αγώνα από τον Πανθρακικό, έδειξε ότι ήθελαν με κάθε τρόπο να κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και δυστυχώς εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα με την αστοχία μας να το πετύχουν.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα.
>>Απίστευτη η σημερινή βροχή. Παρόλα αυτά ο αγωνιστικός χώρος σε πολύ καλή κατάσταση.
>>Έπιασαν τόπο οι τελευταίες βελτιωτικές επεμβάσεις της Περιφέρειας.
>>Άντε να δούμε τους φωστήρες αν θα ξαναπούνε για τον βούρκο των Ζωσιμάδων.
>>Παρ’ όλη την νεροποντή δεν κράτησε σε κανένα σημείο του γηπέδου νερό και αυτό βέβαια είναι πολύ ευχάριστο, καθώς οι σημερινές καιρικές συνθήκες ήταν το απόλυτο πετυχημένο τεστ.
>>Απίστευτες ευκαιρίες χάσαμε σήμερα…. Θα πρέπει οι παίκτες μας να είναι πιο προσεκτικοί στις τελικές του, γιατί είναι κρίμα να χάνονται τέτοιες νίκες.
>>Από την εποχή της Γ΄ Εθνικής έχουμε να δούμε τέτοια κατηφόρα στο γήπεδο, πάντως.
>>Δυστυχώς όμως η κατηφόρα στο γήπεδο δεν έφερε την νίκη.
>>Στα θετικά πάντως είναι η επανεμφάνιση του Τσάβες μετά τον τραυματισμό του.
>>Παρότι το τερέν ήταν γλυστερό, στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα, δημιουργώντας μάλιστα και πολλά ρήγματα με την άριστη τεχνική του.
>>Αν ήταν λίγο πιο τυχερός στην εκτέλεση του φάουλ και στις ευκαιρίες που είχε μέσα στην περιοχή, η επανεμφάνισή του θα συνοδευόταν και με γκολ.
>>Είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει στις 3 τελευταίες αγωνιστικές.
>>Συμπλήρωσε κάρτες ο Λίλα. Θα λείψει από 2 αγώνες.
>>Περίεργο φάνηκε σε πολλούς το υπέρμετρο πάθος και οι καθυστερήσεις του Πανθρακικού σήμερα.
>>Ίσως ήταν και η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι στην μάχη που δίνουμε έχουμε συμμάχους…
>>Μόνοι μας ήμασταν πάντα ενάντια όλων και τα τελευταία χρόνια, απλά έχουμε δυναμώσει και δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν.
>>Αναμενόμενη η προσέλευση του κόσμου, λόγω του εργάσιμου και των καιρικών συνθηκών.
>>Οι περισσότεροι επέλεξαν την μεγάλη κερκίδα.
>>Προσκεκλημένοι από τον ΟΠΑΠ ήταν οι ακαδημίες του κ. Θοδωρή και του κ. Σέμου.
>>Μάλιστα η υπεύθυνη του ΟΠΑΠ κ. Κέλλυ Γκρέσιου ( Λαρισαία στην καταγωγή και παλιά βολεϋμπολίστρια του βάζελου), τράβαγε φωτό από την μεγάλη και τον αγωνιστικό χώρο.
>>Πάντως δεν ήταν περίεργο, που οι υπόλοιποι τραβούσαν αυτή! Απόλυτα δικαιολογημένοι ήταν όλοι τους λόγω των προσόντων της.
>>Το 5ο Γυμνάσιο φιλοξένησε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην παλιά σκεπαστή στην 9β.
>>Τα παιδιά από το Ντουραχάν ήταν για μια ακόμη αγωνιστική στο γήπεδο, όπως γίνεται συνέχεια άλλωστε επί Χριστοβασίλη.
>>Το 27ο δημοτικό φιλοξενήθηκε και αυτό στην μεγάλη, συνοδεία των εκπαιδευτικών, καθώς συμμετέχει σε πρόγραμμα που έχει σαν θέμα: “Η διαχείρηση του θυμού στις αθλητικές εκδηλώσεις”.
>>Τον προηγούμενο μήνα είχαν επισκεφτεί και τις εγκαταστάσεις στο ΠΕΑΝΚΙ, όπου μίλησαν με το προπονητικό τιμ, παίκτες και τους υπαλλήλους της ομάδας για το θέμα αυτό.
>>Μετά τη σημερινή ισοπαλία δυσκόλεψε ο στόχος της 6ης θέσης.
>>Για να γίνει αυτό θα πρέπει στους υπόλοιπους 3 αγώνες να συγκεντρώσουμε 7-9 βαθμούς.
>>Έχουμε λοιπόν εκτός του Εργοτέλη, μέσα τον γάβρο και τελευταία αγωνιστική έξω τον Άρη.
>>Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα έρθει στην πόλη μας μετά από 6 συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη Κυριακή.
>>Ήδη έχει ζητήσει εισιτήρια για τους οπαδούς του.
>>Τα έργα που έπρεπε να γίνουν στη θύρα 7 έχουν ολοκληρωθεί και είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας να δώσει τη συγκατάθεσή της.
>>Έφυγε ο Σούλης από τον Άρη. Αναμενόμενο μετά τα τελευταία αποτελέσματα που δεν του δίνουν καμιά ελπίδα αγωνιστικής σωτηρίας.
>>Θα ψάξει πάντως τη λύση εξωαγωνιστικά, καθώς Πανιώνιος (για 2η χρονιά) και Πλατανιάς δεν έχουν καταθέσει ισολογισμούς.
>>Πάντως το θέμα με τον πανιώνιο έχει καταντήσει ανέκδοτο…
>>Πλαστές ενημερότητες, απλήρωτοι παίκτες, κατασχετήρια, χρέη προς το δημόσιο και παρόλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος…
>>Οι ανώνυμες εταιρίες πάντως είναι υποχρεωμένες να καταθέτουν ισολογισμό. Τώρα πώς τη γλυτώνει ο Πανιώνιος από το Υπουργείο Εμπορείου είναι και αυτό ένα θέμα που χρήζει απάντησης…. στην σημερινή Ελλάδα.
>>Κάποτε για μικρότερες παραβάσεις διαλύθηκε σε μια νύχτα ο Ηρακλής για να σωθεί ο Αστέρας Τρίπολης.
>>Το άλλο παράλογο βέβαια που διαβάσαμε είναι η μεταπώληση πακέτου μετοχών (πάνω από 33 τοις εκατό) σε οφ-σορ εταιρία.
>>Η νομοθεσία στο θέμα του μετοχολογίου όμως είναι άλλη. Επιβάλλει οι μετοχές να είναι ονομαστικές και οι μέτοχοι να είναι πρόσωπα και όχι εταιρίες… πόσο δε οφ-σορ εταιρίες.
>>Από την άλλη ο βάζελος με αυτό το λογιστικό τρυκ, θέλει να δικαιολογήσει μια ακόμη χρηματοδότηση του αέρα και των χαρτιών. Πέρσι είχε εικονική χρηματοδότηση από τον Σκάι και τον Αλαφούζο ύψους 8.000.000 €. Φέτος του λείπουν 20 μύρρια .
>>56 εκατομμύρια ήταν το άνοιγμά του μέχρι τον προηγούμενο Δεκέμβριο, και τώρα έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.
>>Προβλήματα πάντως φαίνεται να αντιμετωπίζει και ο Ατρόμητος. Πολλές οι σελίδες που πρέπει να απαντηθούν στην επιτροπή αδειοδοτήσεων.
>>Το μεγάλο αγκάθι είναι τα μετρητά που έμπαιναν στο ταμείο της Παε Ατρόμητος, για τα οποία θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι προϊόν παράνομης συναλλαγής.
>> Η δεύτερη καταλυτική ημερομηνία πάντως ( η πρώτη ήταν 31 Δεκέμβρη) λήγει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 31η Μαρτίου.
>>Ο Παοκ έχει το αγκάθι των 35.000.000 € χρέους προς την εφορία και τον Δώνη. Θα την βρει την άκρη πάντως ο Σαββίδης όπως την βρήκε και πέρσι.
>>Να δούμε αν θα είναι τυπικός και φέτος ο κ. Δημητρίου όπως ήταν πέρσι με εμάς.
.>>Στο αγωνιστικό μέρος τώρα όλα βαίνουν καλώς, όπως ακριβώς είχαν υπολογιστεί στην εκπομπή των Blue Vayeros.
>>Ο Πλατανιάς κέρδισε τον Λεβαδειακό, και η Βέροια την Ξάνθη.
>>Φυσιολογικότατα αυτά τα δύο ματς δεν μπορούσες να τα παίξεις σε ένα κουπόνι του ΟΠΑΠ μαζί. Κατά τα άλλα… αλλού είναι τα ύποπτα… πάντως δεν είναι με τίποτε το Καλλονή-οφη που ήταν κλειδωμένο δύο μέρες πριν από την τέλεσή του.
>>Έσκουζε ο Βελλής του Απόλλωνα, αλλά γύρισε το 0-3 παοκ σε 3-3… φυσιολογικό και αυτό.
>>Μένει να δούμε αν θα είναι φυσιολογικό και ο επόμενος αγώνας με τον Πανθρακικό.
>>Ισόπαλος ο Πανιώνιος με το Αγρίνιο.
>> Κέρδισε ο Εργοτέλης στον Άρη και σιγούρεψε την παραμονή του και αναλαμβάνει ρόλο ρυθμιστή πλέον…
>>Άνετη η νίκη του βάζελου επί της Καλλονής. Δεν ξέρουμε αν θα δοθεί σαν ύποπτο όπως ο πρώτος αγώνας στο Ολυμπιακό Στάδιο.
>>Έχασε ο γάβρος στην Τρίπολη με πολλά ευτράπελα σε αυτόν τον αγώνα.
>>Η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η άνετη νίκη του οφη επί του Ατρομήτου. >>Λογικά ανώδυνη βαθμολογικά για τον Ατρόμητο μετά τη σημερινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ, καθώς χρειάζεται διαφορά πάνω από 5 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα για να πάρει κάποιος 1 βαθμό παραπάνω στα πλέυ-οφ.
>>Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια πάντως των ομορφιών
>>Το έχουμε γράψει και το έχουμε πει πολλές φορές. Οι Blue Vayeros ήταν εκεί όταν τους χρειάστηκαν οι οπαδοί στις δικαστικές διαμάχες. Χωρίς να έχουν καμιά υποχρέωση από τις δικογραφίες…. Αυτό μάλιστα ας το λάβει ή ας το καταλάβει καλύτερα ο νεαρός δικηγόρος των Ιωαννίνων πριν αρχίζει να λασπολογεί…
>>Τώρα από και ως που θέλουν οι Blue Vayeros το κακό της ομάδας και την οικονομική της καταστροφή, όπως λέει ο κ. Βήτας στην προσωπική του σελίδα στο
f.b. είναι ακόμη ένα μυστήριο που χρίζει εξήγησης.
>>Πάντως διάλογος δεν έγινε, καθώς τα σχόλια σβήστηκαν από τον τοίχο του, από τον ίδιο λογικά.
>>Έτσι είναι αυτά όταν λείπουν τα επιχειρήματα για τον αντίλογο.
>>Καθαρά και ξάστερα υποστηρίξαμε και τους 2 οπαδούς στα 2 δικαστήρια, που έκανε η αστυνομία προς αυτούς, χωρίς να ψευδομαρτυρήσουμε… λέγοντας την αλήθεια και μόνο αυτή. Μάλιστα κανένας από τους 2 κατηγορούμενους δεν ήταν μέλος μας.
>>Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
>>Τελικά η κατ’ επιλογήν αποσπασμάτων της δίκης τίνος ήταν???
>>Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται ο διάλογος Δήμου – Βήτα και δεν αναρτήθηκε.
>>Μέχρι και οι κουφοί τον άκουσαν!!!! Οι αντικειμενικοί όμως όχι. Γιατί άραγε???
>>Προφανώς λειτούργησαν σαν γραφείο τύπου!!
>>Όσο για τον κ. Γκόη που μας κατηγορεί ότι έχουμε καιρό να βάψουμε σε λινάτσες διαφημιστικές Τις λινάτσες κ. Γκόη τις αφήνουμε σε εσάς και τους συν αυτώ…. Εμείς είμαστε παρόντες εκεί που μας χρειάζονται οι οπαδοί, σεμνά και ταπεινά όπως πάντα.
>> Εσάς δεν σας είδαμε πουθενά… Οι λινάτσες είναι για τους άλλους λοιπόν.
Το ρεπορτάζ του αγώνα από το super-fm.gr
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Ακόστα (84′ Γιάκος), Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα(56′ Τσάβες), Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος και Βίλα.
Στον πάγκο είναι οι: Αμπάρης, Μπέριος, Τσάβες, Μιχαήλ, Αυγενικού, Γιάκος, Κρητικός.
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου (95′ Ζδράβος-Ρίζος), Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ (92′ Σαρακατσάνος), Παπαγεωργίου, Μολίνα(74΄Χασομέρης), Μακρυδημήτρης, Τριανταφύλλου.
Στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Καθάριος, Ζδράβος-Ρίζος, Μαμούτ, Σαρακατσάνος, Χασομέρης.
Το φιλμ του αγώνα
Μικρά-Μικρά
-Με 17 παίκτες η αποστολή του Πανθρακικού.
-Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε εκτός 18άδας ο Χαρίσης.
-Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο κ. Χριστοβασίλης δεν μπόρεσε να έρθει για τον αγώνα.
-Ο Ζδράβος Ρίζος του Πανθρακικού υπήρξε μέλος της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν η επαγγελματική ομάδα έπαιζε στη Β’ Εθνική. Είχε περάσει νομική Θράκης και είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού, που στη συνέχεια τον έκανε επαγγελματία.
6’ Σέντρα από δεξιά του Βίλλα στην πορεία της μπάλας ο Ακόστα που δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα καθώς οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.
26’ Γκόλ για τον Πανθρακικό με τον Ίγκορ . Ο επιθετικός του Πανθρακικού κέρδισε της κόντρες μέσα στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα το Βελλίδη και έκανε το 0-1.
32΄Ωραία προσπάθεια του Ρομέου μέσα στην περιοχή οι αμυντικοί του ΠΑΣ διώχνουν σε κόρνερ.
35΄ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ . ΙΣΧΥΡΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ Κ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
38΄Γκολ για τον ΠΑΣ με τον Τζημόπουλο. Εκτέλεση φάουλ από τον Ακόστα μέσα στην περιοχή ο Τζημόπουλος με ωραία προβολή κάνει το 1-1.
43΄Σεντρα του Ακόστα από τα δεξιά ο Τσουκαλάς δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
56΄Κόρνερ του Ακόστα προβολή του Λίλα πάνω στη γραμμή διώχνει ο Μπαικαρά.
57′ Εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα, προβολή του Λίλα, έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός του Πανθρακικού που καιροφυλακτούσε στο δοκάρι.
70′ Ο Τσάβες πέρασε ωραία κάθετη στον Ίλιτς, αυτός τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη πλάσαρε, αλλά την τελευταία στιγμή του έβαλε κόντρα ο Χρήστου από πίσω και έδιωξε σε κόρνερ.
76′ Κεφαλιά-πάσα του Ακόστα στην περιοχή, ο Ίλιτς το σουτ υπό πίεση, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.
88′ Φάουλ του Τσάβες, η μοπάλα πέρασε πάνω από τη συμβολή των δοκών.
Άκης Μάντζιος
Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, με ποιότητα μεσοεπιθετικά. Ο ΠΑΣ ήθελε τη νίκη για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή του. Για μας έγινε δύσκολο το ματς λόγω των απουσιών που είχαμε πριν έρθουμε στα Γιάννενα και μας έλειψαν κι άλλοι 2 λίγο πριν το ματς και θα μπορούσαμε να είχαμε εκεί άλλες δύο λύσεις.
Έγινε δυνατό ματς σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Μετά τη βροχή ήρθε και το χαλάζι, μας δυσκόλεψε σίγουρα και τις δύο ομάδες να παίξουμε ποδόσφαιρο. Κάναμε γκολ, αλλά δεχτήκαμε κιόλας. Ο ΠΑΣ στο β’ ημίχρονο ήθελε το γκολ και πράγματι μας πίεσε σε κάποιες στιγμές. Πήραμε σημαντικό πόντο και στόχος μας τώρα είναι η 6η θέση, αφού σωθήκαμε πλέον και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική.
Ένα κομμάτι της ευθύνης για την ισοπαλία το έριξε και στη ρέντα ο κ. Πετράκης, καθώς το γκολ του Πανθρακικού προήλθε από σπόντες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ο Ίγκορ, ενώ η δική του ομάδα έχασε και πάλι καλές ευκαιρίες να γυρίσει το ματς. Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν θέλησε να μιλήσει για τους παίκτες που χάνουν ευκαιρίες, λέγοντας ότι είμαστε ομάδα, παίζουμε όλοι μαζί”.
Αναλυτικότερα:
«Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια. Κατά διαστήματα παίξαμε πάρα πολύ καλά, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Στην ουσία χωρίς ευκαιρία ο Πανθρακικός με κάποιες κόντρες που έγιναν στη συγκεκριμένη φάση πήρε το θετικό αποτέλεσμα.
Μας στενοχωρεί ότι δεν κερδίσαμε, αλλά από την άλλη μεριά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Η ρέντα που δεν είχαμε στο σημερινό παιχνίδι, εύχομαι να την έχουμε στα επόμενα και να κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Σήμερα το δικαιούμασταν, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε».
Για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί σε λίγες μέρες: «Όταν παίζεις σύντομα 2 ματς και μ’ αυτές τις συνθήκες, παίζει το ρόλο του. Δεν αλλάζει όμως αυτό από εμάς. Με την καλή αποκατάσταση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και οι άλλες ομάδες στον ίδιο παρονομαστή θα βρεθούν».
Για το αν φταίει η ψυχολογία ή κάτι άλλο που ο ΠΑΣ δεν γυρίζει εις βάρος του αποτελέσματα: «Δεν ξέρουμε τι συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά υπάρχει αρνητική και θετική ρέντα. Δεν συμβαίνει μόνο σ’ εμάς αυτό. Πρέπει να αξιολογούμε κάθε κατάσταση με αντικειμενικότητα και α βρίσκουμε τις αιτίες. Μόνο μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Προσπαθούμε κάθε μέρα γι’ αυτήν την αλλαγή».
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ίλιτς και άλλων παικτών και το αν παροτρύνει τους παίκτες να δουλεύουν περισσότερο τις αδυναμίες τους: «Καταρχήν δεν είναι σωστό να συγκεκριμενοποιούμε πράγματα, παίζουμε όλοι μαζί. Σήμερα έχασε κάποιες ευκαιρίες ο Μπράνα, αύριο θα χάσει κάποιος άλλος. Εμείς πιστεύουμε στα παιδιά και την αξία τους. Από πέρυσι βρίσκονται στην ομάδα οι περισσότεροι, αυτοί έκαναν πέρυσι την καλή πορεία με την ομάδα. Θα πρέπει να αξιολογούμε και να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις. Σήμερα έχασε τις ευκαιρίες ο Μπράνα, αύριο μπορεί να μας δώσει βαθμούς σε άλλο παιχνίδι. Εμπιστευόμαστε τα παιδιά και κοιτάζουμε μπροστά».
Σχόλια
Σχολιάστε