Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Ολυμπιακός 2-0 τώρα κοιτάμε να δούμε τον ΤΑΥΡΟ πιο ψηλά

Μεγάλη νίκη πέτυχε η αγαπημένη μας ομάδα επί του Ολυμπιακού με 2-0, χάρις δύο γκολ που πέτυχαν Μιχαήλ και Βίλλα, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με αυτή την νίκη του όχι μόνο κλείδωσε την παραμονή του και μαθηματικά, αλλά έχει και βλέψεις για παραπάνω, αν κερδίσει και την τελευταία αγωνιστική στο Χαριλάου.
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης παρέταξε την ομάδα μας με αλλαγές λόγω των αναγκαστικών απουσιών. Έτσι λοιπόν:
Ο Βελλίδης κάθισε κάτω από τα δοκάρια. Ντάσιος Στρούνα στα πλάγια και Μπέριος, Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας.
Στο άξονα του κέντρου Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, με τους Κρητικό και Βίλλα στα πλάγια.
Κορυφή στην επίθεση ο Ίλλιτς.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπήγε δυνατά στον αγώνα και κέρδισε κόρνερ στην πρώτη φάση του αγώνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ίλλιτς ο Μιχαήλ  κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό..
Η ομάδα μας συνέχισε να είναι πιο ουσιαστική στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ίλλιτς από τον άξονα κάνει την κάθτη μπαλιά στον ντάσιο που έμπαινε από τα δεξιά, συγκλίνει προς την περιοχή από την θέση του μέσα δεξιά και πριν από την μικρή περιοχή πασάσει προς το σημείο του πέναλτυ που ερχόταν ο Κρητικός. Ο τελευταίας με την μία δίνει στον Βίλλα ο οποίος από κοντά πετυχαίνει το γκολ και τρέχει να το πανηγυρίσιε στην παλιά σκεπαστή ενώ οι υπόλοιποι πάικτες γίνονταια ένα κουβάρι μπροστά από την μεγάλη.
Η συνέχεια του αγώνα έγινε πιο εύκολη για την ομάδα μας, που μπλόκαρε επιθετικά τους αντιπάλους. Έδωσε τον χώρο, στο χώρο του κέντρου, αλλά από εκεί και πέρα τα πράγματα γινόταν δύσκολα για τους επιθετικούς του ολυμπιακού που έβλεπαν τους διαδρόμους προς την περιοχή μας κλειστούς, και δεν μπορούσαν να κάνουν τις αναγκαίες κάθετες πάσες. Έτσι λοιπόν πραγματοποίησαν κάποια άστοχα μακρυνά σουτ, ενώ έχασαν 2-3 μικροευακαιρίες που πήγαν να δημιουργήσουν.
Ντάσιος και Κρητικός από τα δεξιά έδειξαν ότι δύσκολα μπορούσαν να νικηθούν, όπως και Στρούνα Βίλλα από τα αριστερά. Τσουκαλάς και Αυγενικού βοηθούσαν και αυτοί στην αμυντική λειτουργία στα πλάγια όταν χρειαζόταν, κάνοντας έτσι απροσπέλαστη την άμυνά μας.
Από την άλλη η ομάδα μας ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ.
Η ομάδα μας πήγε με το 2-0 στα αποδυτήρια, έχοντας επιτύχει απόλυτα στο θέμα του αιφνιδιασμού του αντιπάλου.
Στο ίδιο περίπου μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι δεν μπορούσε να βρει τους τρόπους να ξεκλειδώσει την άμυνα μας. Προσπάθησε πολλές φορές από τα πλάγια, έβγαλε κάποιες σέντρες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Τα μακρυνά σουτ που επεδίωξε, τα απέκρουσε με ευκολία ο Βέλλιδης όταν χρειάστηκε.
Ο ΠΑΣ προσπάθησε να χτυπήσει κύρια με τον Κρητικό και τον Ντάσιο από τα δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Την μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως την έχασε στο πρώτο εικοσάλεπτο, όταν ο Ίλλιτς κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλλα κατέληξε στον Τσουκαλά, ο οποίος προτίμησε να πλασσάρει μόλις άουτ, ενώ είχε την εναλλακτική να πασάρει προς τη θέση του μέσα δεξιά στην περιοχή που ερχόταν αφύλακτοι κρητικός και Ντάσιος.
Ο προπονητής της ομάδας μας προχώρησε στην αλλαγή του Ίλλιτς (αποθεώθηκε από τους οπαδούς μας στην θύρα -9-)  με τον Τσάβες στο 73ο λεπτό. Ο ΠΑΣ διαχειρίστηκε άριστα τον αγώνα, κρατώντας τους αντιπάλους μακρυά από τα καρέ μας, ενώ ο Τσάβες πήγε να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής όταν πήγε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σούτ έξω από την περιοχή.
Χαρίσης και Γιάκος μπήκαν στη θέση του Αυγενικού και του Κρητικού, ολοκληρώνοντας έτσι τις αλλαγές της ομάδας μας.
Μετά το 80ο λεπτό, πάντως είχε αρχίσει το πανηγύρι στην θύρα -9-, που αποθέωνε τον Κολοβέτσιο στην τελευταία του εμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας μας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο διαιτητής της συνάντησης σφύριξε την λήξη και είναι από τις σπάνιες φορές που πέρσε διαιτητής απαρατήρητος σε αγώνα με τον ολυμπιακό. Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο κ. Παπαπέτρου, ήτνα πολύ καλός σήμερα, ενώ ο πρώτος βοηθός, ευθύνεται για την φάση του πρώτου ημιχρόνου που έκοψε τον Ίλλιτς μετά το 2-0, ενώ ο Σέρβος έβγαινε τετ-α-τετ.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα.
>>Λίγος ο κόσμος στο πέταλο των φιλοξενουμένων.Προφανέστατα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένοι, μετά από τα τλευταία αποτελέσματα της ομάδας τους.
>>Μας είχαν συνηθίσει σε μαζικότερες παρουσίες. Σήμερα πάντως δεν ξεπέρασαν τα 250 άτομα και ήταν από τις γύρω περιοχές, με την συνηθισμένη νοοτροπία που έχουν οι γείτονες μας για τους παγουράδες.
>>Προσπάθησαν να φωνάξουν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ακούστηκαν, και στο δεύτερο, απλώς παρακολούθησαν τον αγώνα.
>>Μάλιστα άρχισαν να αποχωρούν πολλοί μετά το 80ο λεπτό.
>>Μετά το τέλος του αγώνα. Οι άνδρες των ΜΑΤ τους συνόδευσαν μέχρι την καλούτσιανη, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
>>Όπως γίνεται φέτος η 9Α είχε την ολική πληρότητα καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα. Ακολούθησε η 9Β.
>>Γεμάτη η επισήμων, και σχεδόν γεμάτη η μεγάλη. Πολύ λίγα τα εισιτήρια στην θύρα 10 (περίπου 50 στον αριθμό).
>>Στο γήπεδο και ο Μανόλης Σκούφαλης που έχει μετακομίσιε και ζει μόνμα στην πόλη μας.
>>Πάντως αναμενόταν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, αλλά προφανώς ο καιρός ήταν ανασταλτικός παράγοντας.
>>Χωρίς να γίνει το παραμικρό τελείωσε ο αγώνας.
>>Η αποθέωση του Κολοβέτσιου από τους Blue Vayeros στην θύρα -9- ήταν απλά η επιβράβευση του χαρακτήρα και της προσφαράς του πάικτη στην ομάδα μας. Έχουμε πει ότι ξέρουμε να εκτιμάμε τις προσπάθειες των ποδοσσφαιριστών την ώρα που κάποιο άλλοι προσπαθούν να τις σπιλώσουν.
>>Την ίδια αποθέωση γνώρισε και ο Ίλλιτς κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.
>>Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να πάρουν την φανέλα του Κολοβέτσιου που πήγε στην παλιά για να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας. Φυσικά η φανέλα ήταν ταγμένη στον Γιάννη που την πήρε φυσικά…
>>Είανι πολύ ωραίο πάντως να παρακολουθείς τους άλλους αγώνες με τις ομάδες που κινδυνεύουν να πέσουν χωρίς άγχος.
>>Πολλά τα κλειδώματα πάντως σε ξένες εταιρίες….
>>Πρώτα η Βέροια Παρασκευή, το οποίο ξανάνοιξε μετά μερικές ώρες.
>>Κλειδωμένο το οφη-Ξάνθη από το Σάββατο.
>>Τρελές ορισμένες αποδόσεις….. Μπάρτσα και πάλι μεταμορφώθηκαν οι Βέροια, Πλατανιάς, Καλλονή, Απόλλωνας και Ξάνθη.
>>Τελικά έσπασε μόνο η Ξάνθη που έχασε από  τον οφη. Ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε με τίποτε εμείς, καθώς ο οφη καπάρωσε την 6η θέση.
>>Πανικός πάντως στην ουρά. Αν η Ξάνθη δεν κερδίσει τον βάζελο την τελευταία αγωνιστική μάλλον θα πέσει και θα σωθεί ο Απόλλωνας.
>>Άντε να δούμε τι θα δούμε την τελευταία αγωνσιτική…
>>Ο Παοκ κέρδισε τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο Άρης πήρε ισοπαλία στην Τρίπολη, ενώ ο βάζελος κέρδισε με οβεράκι (φορτωμένο μάλιστα) τον Λεβαδειακό.
>>Ολόκληρη η τελευταία αγωνσιτική των ομορφιών……
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΒΕΡΟΙΑ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Ο.Φ.Η.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
>>Θεός ο Μιχάλης. Είχε βρει τον Σαβιόλα στους Ολυμπιακούς το 2004, είχε φωταγραφηθεί μαζί του, του είχε δώσει αναμνηστικά του ΠΑΣ και του είχε πει τότε να έρθει στον ΠΑΣ.
>>Σήμερα πάντως του έδωσε την φωτό που βλέπετε που είναι από το 2004….
>>Χωρίς πρόβλημα ήρθε και έφυγε η αποστολή του Ολυμπιακού. Τα μέτρα της αστυνομίας, δρακόντεια για μια ακόμη φορά, αλλά και διακριτικά συνάμα. Απόλυτα πετυχημένα, αφού δεν συνέβη το παραμικρό.
>>Χολή έβγαλαν πολλοί όλη την εβδομάδα γαι την ομάδα μας…
>>Ακόμη και η Sportday πήγε να πάρει τη δόξα της γκολ….
>>τελικά όλοι στο μπαούλο….
>>Συζήτηση είχε το ηγετικό στέλεχος των Blue Vayeros με τον Κώστα Καραπαπά… Χαριτολογώντας του είπε ότι από τότε που έφυγε από τον Μπραουδάκη, ο Βαγγέλης έχασε την θετική ενέργεια….
>>Έτσι μόνο δικαιολογούνται αυτά που ο γράφει ο Βαγγέλης για τον ΠΑΣ…
>>Κακιές παρέες….
>>Πολύ ξυνισμένα τα μούτρα της κομμωτηριακής… πάντως μετά το 2-0…
>>Αύριο η ξινίλα θα είναι πολύ μεγαλύτερη πάντως….
>>Η παρουσάι του κ. Δημητρίου στην Αθλητική Κυριακή είχε αρκετό ανδιαφέρον. Άφησε αιχμές ότι δεν είναι σίγουρο ότι οι 4 που θα πάνε στα πλαυ-οφ ότι θα πάρουν αδειοδότηση. Πάντως τα χαμόγελα των παρουσιαστών πριν για την νίκη του οφη που πιθανώς θα τον οδηγήσουν στα play-ofφs μας είχαν προετοιμάσει για τα λεγόμενα του κ. Δημητρίου.
>>Ξέχασε πολλές αλήθειες πάντως όταν αναφέρθηκε για τον ΠΑΣ. Αναμενόμενο.
>>Στην αποστολή του ολυμπιακού και ο Ράντος. Κουβαντούλα δημιουγικότατη για τον αγώνα με τον οφη εδώ μέσα το 2001
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Το ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αυγενικού, Κολοβέτσιος, Κρητικός, Ίλιτς( 73΄Τσάβεζ ) , Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα.
Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Κυβελίδης, Τσάβες, Χαρίσης, Σκόνδρας, Γιάκος, Σονγκό.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Πελέ, Τόρες, Σαβιόλα( 65΄Φουστέρ ) , Μανωλάς, Κάμπελ, Βούρος 46΄Ιμπαγάσα ), Σάλιακας, Σκέποβιτς,( 46΄Βαλτεζ ) Μπονγκ
Στον πάγκο είναι οι: Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Βαλντές, Φουστέρ, Σιόβας, Μαρκάνο, Παπασάβας.
Το φιλμ του αγώνα
-1΄ΓΚΟΛ κόρνερ από τον Ιλιτς κεφαλιά ο Μιχαήλ και 1-0
-14΄ΓΚΟΛ από δεξιά εφυγε στην αντεπίθεση ο Ντάσιος και με προβολή ο Βίλα
το 2-0
-20΄σέντρα του Κάμπελ σουτ του Σαβιόλα η μπάλα μετα από κόντρα μπλόκαρε ο Βελίδης
-21΄σουτ του Σιάλαγκα εξω από την περιοχή περν αουτ
-31΄σέντρα του Μανιάτη, απευθείας σουτ του Σάλιαγκα η μπάλα περνά αουτ
-38΄μακρινό σουτ του Κάμπελ περνα ψηλά αουτ
-53΄πάσα του Κάμπελ στον Μανιάτη αυτός σουτάρει ψηλά αουτ
-56΄Ιμπαγάσα με Μανιάτη αλαξαν την μπάλα ο Σιάλαγκας σουταρε αλλά ο Βελίδης εδιωξε σε κόρνερ
-63΄καλό σουτ του Σαβιόλα στην αγκαλιά του Βελίδη
-71΄καλό σουτ του Φουστέρ μα διπλή προσπάθεια ο Βελίδης μπλοκάρει
-80΄ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσάβεζ η μπάλα περνά αουτ
Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Μίτσελ, καθώς δεν έβγαλαν την ίδια ψυχή και πάθος με αυτούς του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και με αλλα παιχνίδια μέσα στη σεζόν, ενώ για μία ακόμα φορά τόνισε ότι δεν του αξίζει η κριτική που του γίνεται.
Για το αν παρουσιάστηκε αδιάφορος ο Ολυμπιακός ή τον επηρέασαν τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε: «Αν θέλουμε να ψάξουμε δικαιολογίες θα χρησιμοποιήσουμε το δεύτερο που αναφέρατε, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, τον πρώτο. Για να παίζεις σε όλη τη ζωή σου ποδόσφαιρο χρειάζεται πάθος, αν δεν έχεις πάθος δεν κάνεις τίποτα. Αν ο προπονητής χρειάζεται να υπενθυμίζει σε κάθε λεπτό ή σε κάθε προπόνηση σε ποια ομάδα παίζουμε, αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πάθος. Όμως αν πραγματικά λείπει το πάθος, δεν γνωρίζουμε που βρισκόμαστε».
Είχε ο ΠΑΣ πάθος(;) , ρωτήθηκε στη συνέχεια και απάντησε: «Φυσικά και γι’ αυτό μας κέρδισε. Αυτό το άθλημα γι’ αυτό είναι τόσο όμορφο. Όση κι αν είναι η διαφορά μεταξύ κάποιων ομάδων, μια μικρή ομάδα μπορεί να κερδίζει μια μεγάλη. Μας λυπεί ότι μας ξεπέρασαν στην ψυχή».
Για το ότι ένα πόδι Σαβιόλα αξίζει όσο όλος ο ΠΑΣ: «Η ομάδα έχασε το ενδιαφέρον της, έπεσε το επίπεδο είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα πριν αυτές τις ήττες με Γιάννενα και Τρίπολη . Όμως το να μιλάς για χρήματα είναι το εύκολο. Εμείς μιλάμε εδώ για ψυχή. Την ψυχή που δείξαμε με ΠΑΟΚ και πολλές άλλες φορές μέσα στη σεζόν. Γι’ αυτό το πράγμα μιλάω και όχι για τα μπάτζετ. Ακόμα πιστεύουμε ότι σαν ομάδα είμαστε πολύ καλοί. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, τότε πρέπει να τα δίνουμε και να παίζουμε σαν ομάδα, αλλιώς ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Εμείς πολλές φορές κάνουμε ότι φταίει ο διπλανός μας».
Αν τον αιφνιδίασε ο ΠΑΣ με τον τρόπο παιχνιδιού: «Όχι. Επίσης γνωρίζαμε την ανάγκη που είχε για βαθμό. Εκείνος μπήκε στο παιχνίδι, ενώ εμείς όχι. Παραδεχόμαστε την ήττα, συγχαίρουμε τον αντίπαλο, εμείς δεν μπήκαμε και στα 90 λεπτά στο ματς. Δεν δείχνει η εμφάνιση τη δουλειά μου».
Για τον Σάλιακα που έκανε ντεμπούτο: «Μας έδειξε ότι ενδιαφέρεται. Δεν κρίνω από την επιτυχία ή την αποτυχία, αλλά από το ενδιαφέρον που έδειξε, θα συνεχίσει μαζί μας».
Για την κριτική που δέχεται: «Δεν την αξίζω αυτήν την κριτική. Δεν με ενοχλεί να δουλεύω με πίεση. Όταν μια ομάδα παίζει άσχημα φταίει και ο προπονητής, όμως πρέπει να είσαι τρελός για να ζητήσεις να παίξουν οι παίκτες σου όπως σήμερα».
Για την τύχη που επέστρεψε απλόχερα όσα είχε στερήσει στην ομάδα του εδώ και πολλές αγωνιστικές, έκανε λόγο ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την παραμονή του, απαντώντας ότι αυτά θα γίνουν στην ώρα τους. Το ίδιο ανέφερε στη μικτή ζώνη και ο κ. Χριστοβασίλης που δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.
«Ήταν μια σημαντική μέρα σήμερα για μας. Γιατί καταφέραμε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πετύχαμε σπουδαία νίκη επί της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ο κυριότερος λόγος ήταν η θέληση που είχαμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα που κατοχυρώθηκε η παραμονή, να πούμε ότι ήταν δύσκολη η χρονιά, μετά την περσινή πολύ καλή πορεία. Υπήρξαν πολλές αλλαγές με προπονητές και παίκτες. Η ομάδα πέρασε από δύσκολες συγκυρίες, όμως έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όσους ενεπλάκησαν, παίκτες διοίκηση, προπονητές και κόσμο. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ σήμερα. Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα».
Για την πίστη και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες και πως προετοιμάστηκαν γι’ αυτό ψυχολογικά: «Ο πρώτος παράγοντας ήταν η πίστη και η θέληση και στη διάρκεια της εβδομάδα επικεντρωθήκαμε σ’ αυτό. Είχαμε και καλή αμυντική οργάνωση την οποία τη δουλέψαμε».
Για τον αν θα πίστευε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να είναι 2-0 στο 15λεπτο: «Θα με λέγατε τρελό αν το πίστευα. Δεν περίμενα τα γρήγορα γκολ και το να προηγούμαστε. Στα προηγούμενα ματς όμως που κάναμε πολύ καλή προσπάθεια η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Σήμερα μας επιστράφηκε με τον καλύτερο τρόπο».
Για το πάθος που δεν υπήρχε στα προηγούμενα ματς: «Το πιο δύσκολο είναι να δίνεις κάθε μέρα κίνητρα στους παίκτες. Σας αντιστρέφω την ερώτηση, γιατί ο Ολυμπιακός, που πρέπει να παίζει παντού σαν Ολυμπιακός, είχε λιγότερο κίνητρο σήμερα; Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είναι το δυσκολότερο πράγμα της δουλειάς μας να κρατάς την ομάδα με κίνητρο».
Για το αν του γίνει πρόταση παραμονής στον πάγκο του ΠΑΣ, τι θα βάλει ως προϋπόθεση: «Δεν μ’ αρέσει να τοποθετούμαι με προχειρότητα ή επιπολαιότητα. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Τώρα είναι ώρα χαράς. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε».
Για την οπισθοχώρηση του β’ ημιχρόνου: «Ήταν συνειδητή επιλογή».
mikrh792Μεγάλη νίκη πέτυχε η αγαπημένη μας ομάδα επί του Ολυμπιακού με 2-0, χάρις δύο γκολ που πέτυχαν Μιχαήλ και Βίλλα, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με αυτή την νίκη του όχι μόνο κλείδωσε την παραμονή του και μαθηματικά, αλλά έχει και βλέψεις για παραπάνω, αν κερδίσει και την τελευταία αγωνιστική στο Χαριλάου.   Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Παπαπέτρου….
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης παρέταξε την ομάδα μας με αλλαγές λόγω των αναγκαστικών απουσιών. Έτσι λοιπόν:Ο Βελλίδης κάθισε κάτω από τα δοκάρια. Ντάσιος Στρούνα στα πλάγια και Μπέριος, Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας.Στο άξονα του κέντρου Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, με τους Κρητικό και Βίλλα στα πλάγια.Κορυφή στην επίθεση ο Ίλλιτς.
AGOAL793_copy
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπήkε δυνατά στον αγώνα και κέρδισε κόρνερ στην πρώτη φάση του αγώνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ίλλιτς ο Μιχαήλ  κέρδισε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό..
Η ομάδα μας συνέχισε να είναι πιο ουσιαστική στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Ίλλιτς από τον άξονα κάνει την κάθτη μπαλιά στον ντάσιο που έμπαινε από τα δεξιά, συγκλίνει προς την περιοχή από την θέση του μέσα δεξιά και πριν από την μικρή περιοχή πασάσει προς το σημείο του πέναλτυ που ερχόταν ο Κρητικός. Ο τελευταίoς με την μία δίνει στον Βίλλα ο οποίος από κοντά πετυχαίνει το γκολ και τρέχει να το πανηγυρίσει στην παλιά σκεπαστή ενώ οι υπόλοιποι πάικτες γίνονταια ένα κουβάρι μπροστά από την μεγάλη.
BGOAL795_copy
Η συνέχεια του αγώνα έγινε πιο εύκολη για την ομάδα μας, που μπλόκαρε επιθετικά τους αντιπάλους. Έδωσε τον χώρο, στο χώρο του κέντρου, αλλά από εκεί και πέρα τα πράγματα γινόταν δύσκολα για τους επιθετικούς του ολυμπιακού που έβλεπαν τους διαδρόμους προς την περιοχή μας κλειστούς, και δεν μπορούσαν να κάνουν τις αναγκαίες κάθετες πάσες. Έτσι λοιπόν πραγματοποίησαν κάποια άστοχα μακρυνά σουτ, ενώ έχασαν 2-3 μικροευακαιρίες που πήγαν να δημιουργήσουν.
Ντάσιος και Κρητικός από τα δεξιά έδειξαν ότι δύσκολα μπορούσαν να νικηθούν, όπως και Στρούνα Βίλλα από τα αριστερά. Τσουκαλάς και Αυγενικού βοηθούσαν και αυτοί στην αμυντική λειτουργία στα πλάγια όταν χρειαζόταν, κάνοντας έτσι απροσπέλαστη την άμυνά μας.

Από την άλλη η ομάδα μας ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να πετύχουν ακόμη ένα γκολ. Η ομάδα μας πήγε με το 2-0 στα αποδυτήρια, έχοντας επιτύχει απόλυτα στο θέμα του αιφνιδιασμού του αντιπάλου.Στο ίδιο περίπου μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι δεν μπορούσε να βρει τους τρόπους να ξεκλειδώσει την άμυνα μας. Προσπάθησε πολλές φορές από τα πλάγια, έβγαλε κάποιες σέντρες οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Τα μακρυνά σουτ που επεδίωξε, τα απέκρουσε με ευκολία ο Βέλλιδης όταν χρειάστηκε.
 Ο ΠΑΣ προσπάθησε να χτυπήσει κύρια με τον Κρητικό και τον Ντάσιο από τα δεξιά, αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Την μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως την έχασε στο πρώτο εικοσάλεπτο, όταν ο Ίλλιτς κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή, η μπάλλα κατέληξε στον Τσουκαλά, ο οποίος προτίμησε να πλασσάρει μόλις άουτ, ενώ είχε την εναλλακτική να πασάρει προς τη θέση του μέσα δεξιά στην περιοχή που ερχόταν αφύλακτοι κρητικός και Ντάσιος.
PROTHALLAGH
Ο προπονητής της ομάδας μας προχώρησε στην αλλαγή του Ίλλιτς (αποθεώθηκε από τους οπαδούς μας στην θύρα -9-)  με τον Τσάβες στο 73ο λεπτό. Ο ΠΑΣ διαχειρίστηκε άριστα τον αγώνα, κρατώντας τους αντιπάλους μακρυά από τα καρέ μας, ενώ ο Τσάβες πήγε να πετύχει το γκολ της αγωνιστικής όταν πήγε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σούτ έξω από την περιοχή. 

Ballagh
Χαρίσης και Γιάκος μπήκαν στη θέση του Αυγενικού και του Κρητικού, ολοκληρώνοντας έτσι τις αλλαγές της ομάδας μας.Μετά το 80ο λεπτό, πάντως είχε αρχίσει το πανηγύρι στην θύρα -9-, που αποθέωνε τον Κολοβέτσιο στην τελευταία του εμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας μας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο διαιτητής της συνάντησης σφύριξε την λήξη και είναι από τις σπάνιες φορές που πέρασε διαιτητής απαρατήρητος σε αγώνα με τον ολυμπιακό. Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο κ. Παπαπέτρου, ήτνα πολύ καλός σήμερα, ενώ ο πρώτος βοηθός, ευθύνεται για την φάση του πρώτου ημιχρόνου που έκοψε τον Ίλλιτς μετά το 2-0, ενώ ο Σέρβος έβγαινε τετ-α-τετ.
ΠΑΣλοιμωτά και άλλα.
>>Λίγος ο κόσμος στο πέταλο των φιλοξενουμένων.Προφανέστατα οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι απογοητευμένοι, μετά από τα τλευταία αποτελέσματα της ομάδας τους.
>>Μας είχαν συνηθίσει σε μαζικότερες παρουσίες. Σήμερα πάντως δεν ξεπέρασαν τα 250 άτομα και ήταν από τις γύρω περιοχές, με την συνηθισμένη νοοτροπία που έχουν οι γείτονες μας για τους παγουράδες.
>>Προσπάθησαν να φωνάξουν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ακούστηκαν, και στο δεύτερο, απλώς παρακολούθησαν τον αγώνα.
>>Μάλιστα άρχισαν να αποχωρούν πολλοί μετά το 80ο λεπτό.

gabroi791_copy

>>Μετά το τέλος του αγώνα. Οι άνδρες των ΜΑΤ τους συνόδευσαν μέχρι την καλούτσιανη, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
>>Όπως γίνεται φέτος η 9Α είχε την ολική πληρότητα καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ πριν από την έναρξη του αγώνα. Ακολούθησε η 9Β. 
>>Γεμάτη η επισήμων, και σχεδόν γεμάτη η μεγάλη. Πολύ λίγα τα εισιτήρια στην θύρα 10 (περίπου 50 στον αριθμό).
skoyfalhs
>>Στο γήπεδο και ο Μανόλης Σκούφαλης που έχει μετακομίσιε και ζει μόνμα στην πόλη μας.
>>Πάντως αναμενόταν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, αλλά προφανώς ο καιρός ήταν ανασταλτικός παράγοντας.
>>Χωρίς να γίνει το παραμικρό τελείωσε ο αγώνας. 
>>Η αποθέωση του Κολοβέτσιου από τους Blue Vayeros στην θύρα -9- ήταν απλά η επιβράβευση του χαρακτήρα και της προσφαράς του πάικτη στην ομάδα μας. Έχουμε πει ότι ξέρουμε να εκτιμάμε τις προσπάθειες των ποδοσσφαιριστών την ώρα που κάποιο άλλοι προσπαθούν να τις σπιλώσουν.
>>Την ίδια αποθέωση γνώρισε και ο Ίλλιτς κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.
>>Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να πάρουν την φανέλα του Κολοβέτσιου που πήγε στην παλιά για να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας. Φυσικά η φανέλα ήταν ταγμένη στον Γιάννη που την πήρε φυσικά… 
>>Είναι πολύ ωραίο πάντως να παρακολουθείς τους άλλους αγώνες με τις ομάδες που κινδυνεύουν να πέσουν χωρίς άγχος.
>>Πολλά τα κλειδώματα πάντως σε ξένες εταιρίες….
>>Πρώτα η Βέροια Παρασκευή, το οποίο ξανάνοιξε μετά μερικές ώρες.
>>Κλειδωμένο το οφη-Ξάνθη από το Σάββατο.
>>Τρελές ορισμένες αποδόσεις….. Μπάρτσα και πάλι μεταμορφώθηκαν οι Βέροια, Πλατανιάς, Καλλονή, Απόλλωνας και Ξάνθη.
>>Τελικά έσπασε μόνο η Ξάνθη που έχασε από  τον οφη. Ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε με τίποτε εμείς, καθώς ο οφη καπάρωσε την 6η θέση.
>>Πανικός πάντως στην ουρά. Αν η Ξάνθη δεν κερδίσει τον βάζελο την τελευταία αγωνιστική μάλλον θα πέσει και θα σωθεί ο Απόλλωνας. 
>>Άντε να δούμε τι θα δούμε την τελευταία αγωνσιτική…
>>Ο Παοκ κέρδισε τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο Άρης πήρε ισοπαλία στην Τρίπολη, ενώ ο βάζελος κέρδισε με οβεράκι (φορτωμένο μάλιστα) τον Λεβαδειακό.
>>Ολόκληρη η τελευταία αγωνσιτική των ομορφιών……
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΒΕΡΟΙΑ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Ο.Φ.Η.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΑΘ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
KOYLOYRASpy

>>Θεός ο Μιχάλης. Είχε βρει τον Σαβιόλα στους Ολυμπιακούς το 2004, είχε φωταγραφηθεί μαζί του, του είχε δώσει αναμνηστικά του ΠΑΣ και του είχε πει τότε να έρθει στον ΠΑΣ.
>>Σήμερα πάντως του έδωσε την φωτό που βλέπετε που είναι από το 2004….
 >>Χωρίς πρόβλημα ήρθε και έφυγε η αποστολή του Ολυμπιακού. Τα μέτρα της αστυνομίας, δρακόντεια για μια ακόμη φορά, αλλά και διακριτικά συνάμα. Απόλυτα πετυχημένα, αφού δεν συνέβη το παραμικρό
>>Ο ΠΑΣ είναι η μοναδική που έβαλε 4 γκολ συνολικά στον ολυμπιακό φέτος για τους αγώνες του πρωταθλήματος.
.>>Χολή έβγαλαν πολλοί όλη την εβδομάδα γαι την ομάδα μας…
>>Ακόμη και η Sportday πήγε να πάρει τη δόξα της γκολ….
>>τελικά όλοι στο μπαούλο….
>>Συζήτηση είχε το ηγετικό στέλεχος των Blue Vayeros με τον Κώστα Καραπαπά… Χαριτολογώντας του είπε ότι από τότε που έφυγε από τον Μπραουδάκη, ο Βαγγέλης έχασε την θετική ενέργεια…. 
>>Έτσι μόνο δικαιολογούνται αυτά που ο γράφει ο Βαγγέλης για τον ΠΑΣ…
>>Κακιές παρέες….
>>Πολύ ξυνισμένα τα μούτρα της κομμωτηριακής… πάντως μετά το 2-0…>>Αύριο η ξινίλα θα είναι πολύ μεγαλύτερη πάντως…. 
>>Η παρουσάι του κ. Δημητρίου στην Αθλητική Κυριακή είχε αρκετό ανδιαφέρον. Άφησε αιχμές ότι δεν είναι σίγουρο ότι οι 4 που θα πάνε στα πλαυ-οφ ότι θα πάρουν αδειοδότηση. Πάντως τα χαμόγελα των παρουσιαστών πριν για την νίκη του οφη που πιθανώς θα τον οδηγήσουν στα play-ofφs μας είχαν προετοιμάσει για τα λεγόμενα του κ. Δημητρίου.
>>Ξέχασε πολλές αλήθειες πάντως όταν αναφέρθηκε για τον ΠΑΣ. Αναμενόμενο.
rantos

>>Στην αποστολή του ολυμπιακού και ο Ράντος. Κουβαντούλα δημιουγικότατη για τον αγώνα με τον οφη εδώ μέσα το 2001  
Το ρεπορτάζ του αγώνα από τον super-fm
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αυγενικού, Κολοβέτσιος, Κρητικός, Ίλιτς( 73΄Τσάβεζ ) , Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα.Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Κυβελίδης, Τσάβες, Χαρίσης, Σκόνδρας, Γιάκος, Σονγκό.Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Πελέ, Τόρες, Σαβιόλα( 65΄Φουστέρ ) , Μανωλάς, Κάμπελ, Βούρος 46΄Ιμπαγάσα ), Σάλιακας, Σκέποβιτς,( 46΄Βαλτεζ ) ΜπονγκΣτον πάγκο είναι οι: Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Βαλντές, Φουστέρ, Σιόβας, Μαρκάνο, Παπασάβας. Το φιλμ του αγώνα
-1΄ΓΚΟΛ κόρνερ από τον Ιλιτς κεφαλιά ο Μιχαήλ και 1-0 
-14΄ΓΚΟΛ από δεξιά εφυγε στην αντεπίθεση ο Ντάσιος και με προβολή ο Βίλατο 2-0 
-20΄σέντρα του Κάμπελ σουτ του Σαβιόλα η μπάλα μετα από κόντρα μπλόκαρε ο Βελίδης
-21΄σουτ του Σιάλαγκα εξω από την περιοχή περν αουτ
-31΄σέντρα του Μανιάτη, απευθείας σουτ του Σάλιαγκα η μπάλα περνά αουτ
-38΄μακρινό σουτ του Κάμπελ περνα ψηλά αουτ
-53΄πάσα του Κάμπελ στον Μανιάτη αυτός σουτάρει ψηλά αουτ
-56΄Ιμπαγάσα με Μανιάτη αλαξαν την μπάλα ο Σιάλαγκας σουταρε αλλά ο Βελίδης εδιωξε σε κόρνερ
-63΄καλό σουτ του Σαβιόλα στην αγκαλιά του Βελίδη
-71΄καλό σουτ του Φουστέρ μα διπλή προσπάθεια ο Βελίδης μπλοκάρει
-80΄ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσάβεζ η μπάλα περνά αουτ
Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Μίτσελ, καθώς δεν έβγαλαν την ίδια ψυχή και πάθος με αυτούς του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και με αλλα παιχνίδια μέσα στη σεζόν, ενώ για μία ακόμα φορά τόνισε ότι δεν του αξίζει η κριτική που του γίνεται.Για το αν παρουσιάστηκε αδιάφορος ο Ολυμπιακός ή τον επηρέασαν τα γρήγορα γκολ που δέχτηκε: «Αν θέλουμε να ψάξουμε δικαιολογίες θα χρησιμοποιήσουμε το δεύτερο που αναφέρατε, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, τον πρώτο. Για να παίζεις σε όλη τη ζωή σου ποδόσφαιρο χρειάζεται πάθος, αν δεν έχεις πάθος δεν κάνεις τίποτα. Αν ο προπονητής χρειάζεται να υπενθυμίζει σε κάθε λεπτό ή σε κάθε προπόνηση σε ποια ομάδα παίζουμε, αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει πάθος. Όμως αν πραγματικά λείπει το πάθος, δεν γνωρίζουμε που βρισκόμαστε».Είχε ο ΠΑΣ πάθος(;) , ρωτήθηκε στη συνέχεια και απάντησε: «Φυσικά και γι’ αυτό μας κέρδισε. Αυτό το άθλημα γι’ αυτό είναι τόσο όμορφο. Όση κι αν είναι η διαφορά μεταξύ κάποιων ομάδων, μια μικρή ομάδα μπορεί να κερδίζει μια μεγάλη. Μας λυπεί ότι μας ξεπέρασαν στην ψυχή».Για το ότι ένα πόδι Σαβιόλα αξίζει όσο όλος ο ΠΑΣ: «Η ομάδα έχασε το ενδιαφέρον της, έπεσε το επίπεδο είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα πριν αυτές τις ήττες με Γιάννενα και Τρίπολη . Όμως το να μιλάς για χρήματα είναι το εύκολο. Εμείς μιλάμε εδώ για ψυχή. Την ψυχή που δείξαμε με ΠΑΟΚ και πολλές άλλες φορές μέσα στη σεζόν. Γι’ αυτό το πράγμα μιλάω και όχι για τα μπάτζετ. Ακόμα πιστεύουμε ότι σαν ομάδα είμαστε πολύ καλοί. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, τότε πρέπει να τα δίνουμε και να παίζουμε σαν ομάδα, αλλιώς ο καθένας κάνει ότι νομίζει. Εμείς πολλές φορές κάνουμε ότι φταίει ο διπλανός μας».Αν τον αιφνιδίασε ο ΠΑΣ με τον τρόπο παιχνιδιού: «Όχι. Επίσης γνωρίζαμε την ανάγκη που είχε για βαθμό. Εκείνος μπήκε στο παιχνίδι, ενώ εμείς όχι. Παραδεχόμαστε την ήττα, συγχαίρουμε τον αντίπαλο, εμείς δεν μπήκαμε και στα 90 λεπτά στο ματς. Δεν δείχνει η εμφάνιση τη δουλειά μου».Για τον Σάλιακα που έκανε ντεμπούτο: «Μας έδειξε ότι ενδιαφέρεται. Δεν κρίνω από την επιτυχία ή την αποτυχία, αλλά από το ενδιαφέρον που έδειξε, θα συνεχίσει μαζί μας».Για την κριτική που δέχεται: «Δεν την αξίζω αυτήν την κριτική. Δεν με ενοχλεί να δουλεύω με πίεση. Όταν μια ομάδα παίζει άσχημα φταίει και ο προπονητής, όμως πρέπει να είσαι τρελός για να ζητήσεις να παίξουν οι παίκτες σου όπως σήμερα».
Για την τύχη που επέστρεψε απλόχερα όσα είχε στερήσει στην ομάδα του εδώ και πολλές αγωνιστικές, έκανε λόγο ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση για την παραμονή του, απαντώντας ότι αυτά θα γίνουν στην ώρα τους.
Το ίδιο ανέφερε στη μικτή ζώνη και ο κ. Χριστοβασίλης που δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το αν θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.«Ήταν μια σημαντική μέρα σήμερα για μας. Γιατί καταφέραμε να οριστικοποιήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Πετύχαμε σπουδαία νίκη επί της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ο κυριότερος λόγος ήταν η θέληση που είχαμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα που κατοχυρώθηκε η παραμονή, να πούμε ότι ήταν δύσκολη η χρονιά, μετά την περσινή πολύ καλή πορεία. Υπήρξαν πολλές αλλαγές με προπονητές και παίκτες. Η ομάδα πέρασε από δύσκολες συγκυρίες, όμως έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όσους ενεπλάκησαν, παίκτες διοίκηση, προπονητές και κόσμο. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ σήμερα. Η ομάδα πρέπει να κοιτάζει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα».Για την πίστη και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες και πως προετοιμάστηκαν γι’ αυτό ψυχολογικά: «Ο πρώτος παράγοντας ήταν η πίστη και η θέληση και στη διάρκεια της εβδομάδα επικεντρωθήκαμε σ’ αυτό. Είχαμε και καλή αμυντική οργάνωση την οποία τη δουλέψαμε».Για τον αν θα πίστευε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να είναι 2-0 στο 15λεπτο: «Θα με λέγατε τρελό αν το πίστευα. Δεν περίμενα τα γρήγορα γκολ και το να προηγούμαστε. Στα προηγούμενα ματς όμως που κάναμε πολύ καλή προσπάθεια η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Σήμερα μας επιστράφηκε με τον καλύτερο τρόπο».Για το πάθος που δεν υπήρχε στα προηγούμενα ματς: «Το πιο δύσκολο είναι να δίνεις κάθε μέρα κίνητρα στους παίκτες. Σας αντιστρέφω την ερώτηση, γιατί ο Ολυμπιακός, που πρέπει να παίζει παντού σαν Ολυμπιακός, είχε λιγότερο κίνητρο σήμερα; Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, είναι το δυσκολότερο πράγμα της δουλειάς μας να κρατάς την ομάδα με κίνητρο».Για το αν του γίνει πρόταση παραμονής στον πάγκο του ΠΑΣ, τι θα βάλει ως προϋπόθεση: «Δεν μ’ αρέσει να τοποθετούμαι με προχειρότητα ή επιπολαιότητα. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Τώρα είναι ώρα χαράς. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε».Για την οπισθοχώρηση του β’ ημιχρόνου: «Ήταν συνειδητή επιλογή».
Σχόλια

Σχολιάστε