Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Άρης-ΠΑΣ 0-0. Δεν πήραμε την νίκη που θέλαμε!

siteMIKRH19_copyΛευκή ισοπαλία απέσπασε στο Χαριλάου, ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τον Άρη, σεν έναν αγώνα που το ενδιαφέρον υπήρχε μόνο από την ομάδα μας, καθώς ο Άρης είχε ήδη υποβιβαστεί. Η αγαπημένη μας ομάδα τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, του φετινού πρωταθλήματος, συνεχίζοντας για 4η συνεχή χρονιά στην σούπερ-λίγκ. Όλα αυτά βέβαια περνάνε σε δεύτερη μοίρα, όταν υπάρχει νεαρός οπαδός νοσηλευόμενος στην εντατική, και φυσικά έχει την ανάγκη της θετικής ενέργειας όλων μας στην μάχη που δίνει.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα να ξεκινήσει τον Αυγενικού στη θέση του Τζημόπυλου και τον Λίλα στη θέση του Ντάσιου. Οι υπόλοιποι παίκτες που επιλέχθηκαν ήταν οι αναμενόμεοι. Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια, Μπέριος και Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας, Στρούνα από τα αριστερά, Τσουκαλάς, Βίλλα, Τσάβες  και Κρητικός στο κέντρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Ίλλιτς.

 

siteORKOS_1022_copy

Ο ΠΑΣ από την αρχή του αγώνα, προσπάθησε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, προσπαθώντας να πάρει τη νίκη που θα του επέτρεπε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γινόταν στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη οι παίκτες του Άρη έπαιζαν για να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους καθώς η ομάδα τους είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά. Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο με τους παίκτες του Άρη να προσπαθούν να πετύχουν γκολ, με μακρυνά σουτ (κυρίως με τον Τάντο).

Η ομάδα μας έχοντας καλή κυκλοφορία, προσπάθησαν από  τα πλάγια, έχοντας δύο πολύ ποιοτικούς παίκτες τον τσάβες και τον Κρητικό, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ.

 

siteTSABES_1041_copy

 

Κερδίσαμε πολλά στημένα, αλλά η εκτέλεσή τους δεν έφερε το ποθητό αποτέλεσμα που ήταν το γκολ.

 

siteDIOYDHS_1048_copy

 

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει και πάλι την πρόθεση να πετύχει ένα γκολ. Ο κ. Πετράκης επέλεξε να κάνει την πρώτη αλλαγή σχετικά γρήγορα στο 56ο λεπτό, καθώς πιθανώς διέκρινε προβλήματα ανάπτυξης από τον άξονα.

 

TZHMOPOY_1053_copy

 

Η ομάδα μας πάντως επέλεξε τον κύριο όγκο των επιθέσεων να τις πραγματοποιήσει από τα πλάγια, με τσάβες και Κρητικό, αλλά δεν υπήρχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα ειδικά στην τελική πάσα. Ίλλιτς και Τσάβες έχασαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, αλλά τα σουτ που πραγματοποίησαν δεν βρήκαν τον στόχο τους, που ήταν τα αντίπαλα δίχτυα. 

Στο 70ο λεπτό ο νεαρός Νάκος μπήκε στη θέση του ίλλιτς που αποθεώθηκε από τους οπαδούς μας.

 

 

siteNAKOS_1063_copy

 

και 6 λεπτά αργότερα ο Χαρίσης πήρε τη θέση του Τσάβες στην ενδεκάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας πήρε θέση στον άινα και ο Βίλλα, πήγε στο αριστερό άκρο της ομάδας μας.

 

siteXARISHS_1066_copy

Η ομάδα μας παρουσίασε περισσότερο φρεσκάδα, καθώς υπήρχαν 3 πιο ξεκούραστοι παίκτες στην ενδεκάδα μας, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που πιθανότατα θα μας έδινε την νίκη. Χάθηκαν οι ευκαιρίες, αλλά και πάλι δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική πάσα.

siteFAOYL_1073_copy

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες και τους οαδούς και των δύο ομάδων να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές τους.

 

siteTELOS_1082_copy

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

>>Τελευταίος αγώνας και οι Blue Vayeros ήταν εκεί για να πανηγυρίσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

>>Λεωφορείο και ΙΧ επιλέχτηκαν για την πολιτιστική μας περιήγιση.

>>Ξεκινήσαμε το μεσημεράκι από την Νομαρχία, χωρίς καμιά απώλεια της τελευταίας στιγμής, λόγω ύπνου.

>>Το αρνητικόήταν βέβαια, ότι αφήσαμε παιδιά πίσω, καθώς τόσο το προηγούμενο βράδυ, όσο και το μεσημέρι υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλα άτομα.

>>Χαλαρά φτάσαμε στο Χαριλάου, προς έκπληξη των αστυνομικών…. Τα πειράγματα ήταν αμοιβαία, καθώς δεν μας περίμενανα.

>>Ευγενέστατα μας ζήτησαν ένα δεκάλεπτο να αναπτυχθούν οι δυνάμεις και ματά να κατεβούμε από το λεωφορείο.

>>Έξω από τη θύρα μας περίμεναν τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και φυσικά οι μετακινούμενοι με τα Ι.Χ.

>>Φυσικά κανένας τους δεν περίμενε σε ένα τέτοιο αγώνα να υπήρχαν μετακινούμενοι οπαδοί.

>>Παρά την πίκρα τους από τον υποβιβασμό και οι οπαδοί του Άρη πήγαν στο γήπεδο για να δηλώσουν ότι θα είναι δίπλα από την ομάδα τους.

>>Δεν ανταλάχτηκε ούτε ένα υβριστικό ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

>>Βέβαια αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ είναι η νοοτροπία κάποιων γραφικών στην διπλανή θύρα…. Σταθερή αξία….

 

siteKATSAPLIAS_1014_copy

>>Οι ενδυματολικές επιλογές του συγκεριμένουν φυσικά τα λένε όλα….

>>Απίστευτο το γέλιο, όταν του φώναξε ο Γιαννάκης αν είναι βάζελος και φοράει πράσινα… Εξαφανίστηκε με την μία ο κατσαπλιάς.

>>Αγώνας στην Θεσσαλονίκη, και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει η ουρά.

 

siteBHTTAS

>>Αύριο πάντως στην εκπομπή του συνδέσμου θα έχουμε αφιέρωμα στην φώκια μονάχους μονάχους.

>>Στον αγώνα ήρθε και Κολοβέτσιος συνοδευόμενος απότον ξάδελφό του.

>>Επέλεξε να καθίσει στην κερκίδα μαζί με τον πρόεδρο και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε τα τηλεφωνικά πειράγματα από τον Περού…

 

siteKOLO_1004_copy

>>Ήταν εκτός αποστολής, για να εκτίσει την ποινή του, έχει πάρει μετεγγραφή στην Αεκ και παρόλα αυτά ήταν και αυτό εκεί. Δύο χρόνια στην ομάδα μας, αλλά σίγουρα έχει αποκτήσει την λογική των Blue Vayeros.

>>Αυτά να τα βλέπουν οι καμένοι… που μας είχαν ζαλίσει για τη στήριξη που δώσαμε στον ποδοσφαιριστή, ειδικά μετά από το σπάσιμο της ρήτρας από την Αεκ.

>>Απάντησε με νοήματα στην ερώτηση για το πόσο ήρθε η κ-20 ο Γιαννης Τάτσης.

 

tatsis_1003

>>Με τα δάχτυλα έδειξε το 1-1 που ήταν το σκορ του αγώνα της κ-20

>>Συνέχεια των ομορφιών και σήμερα….

>>Μόνο που μετά από χρόνια την πάτησε μερικώς ο μίστερ Πανόπουλος, καθώς η ομάδα του είναι αυτή που πάει στο μπαράζ.

>>Παρότι κέρδισε τον βάζελο μάλιστα…. χαχαχα δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση για τον Σπάθα πάντως.

>>Κατά τα άλλα όλα φυσιολογικά.

>>Η Μπάρτσα κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

>>Ήρθε το πελώριο Χ του 1,20 μεταξύ του πανιωνίου και του πλατανιά.

>>Ο Λεβαδειακός κέρδισε τον Παοκ, με 3-2… 3-0 στο πρώτο ημίχρονο….

>>Μέχρι τα τελευταία λεπτά κράτησε η αγωνία των Απολλωνιστών. τελικά ο γάβρος τους κέρδισε με 1-0….

>>Για τα άλλα δεν λέμε τίποτε άλλο.

>>Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που είχε αμφισβητηθεί ήταν ο Βελλίδης…

>>Απόλυτα δικαιωμένος από την απόδοσή του όμως, τράβηξε το ενδιαφέρον των μάνατζερ από την Ιταλία, για έναν ακόμη αγώνα, μετά από αυτον της τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Από το super-fm.gr το ρεπορτάζ  του αγώνα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League, μεταξύ Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Τριανταφυλλάκος (76′ Σουνάς), Τάτος, Γκόλιας, Μπακασέτας, Καμινιώτης (64′ Καραγιάννης), Βαγγέλι, Μανιάς, Βλάχος (89′ Καραγκούνης), Μπουγαΐδης,
Στον πάγκο είναι οι: Γουναρίδης, Κύργιας, Σουνάς, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Αυγενικού (56′ Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ίλιτς (71′ Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες (77′ Χαρίσης), Βίλα
Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Νάκος, Τζημόπουλος, Χαρίσης, Σκόνδρας, Γιάκος, Κοροβέσης.
Το φιλμ του αγώνα
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν υπάρχει ακόμα αξιόλογη φάση.
Η διάταξη του ΠΑΣ στο γήπεδο είναι 4-1-4-1: Βελλίδης στο τέρμα, Λίλα δεξιά και Στρούνα αριστερά, Μπέριος και Μιχαήλ οι στόπερ, ο Αυγενικού μπροστά τους και στη δεύτερη τετράδα ο Κρητικός δεξιά, ο Τσάβες αριστερά και οι Τσουκαλάς και Βίλα εσωτερικοί χαφ. Στην επίθεση είναι ο Ίλιτς.

11′ Ο Ίλιτς έσπασε το τεχνικό οφσάιντ, έκοψε στον Τσουκαλά που από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε πάνω στα σώματα.
15′ Μακρινό σουτ του Τάτου, η μπάλα έσκασε 2 φορές μπροστά από τον Βελλίδη που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα με την πρώτη, αλλά μπροστά από τον Μανιά με δεύτερη επέμβαση πρόλαβε πριν πλασάρει ο επιθετικός του Άρη.
22′ Λάθος γύρισμα προς τον Διούδη, ο Τσάβες έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να περάσει και τον Βαγγέλι για να κάνει ευκολότερα το γκολ, αλλά ο Βαγγέλι του πήρε την κόντρα αποσοβόντας το μεγάλο κίνδυνο.
26′ Σέντρα του Λίλα, στο δεύτερο δοκάρι με ψαλιδάκι ο Βίλα έπιασε το σουτ, αλλά σημάδεψε πάνω σε αμυντικό στη μικρή περιοχή.
32′ Σουτ του Τάτου έπεσε στην αριστερή του γωνία ο Βελλίδης και μπλόκαρε.

Στο ημίχρονο η κατοχή μπάλας ήταν 56%-44% και οι τελικές προσπάθειες 6(4) και 3(1).
51′-52′ Ο Τσάβες δοκίμασε δύο σουτ από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, ένα κατέληξε στην αγκαλιά του Διούδη κι ένα έφυγε άουτ.
67′ Σουτ του Μανιά, μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία ο Βελλίδης.
68′ Ο Τάτος σουτ από καλή θέση η μπάλα λίγο άουτ.
69′ Μακρινό σουτ του Τάτου, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Βελλίδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
71′ Σουτ του Ίλιτς, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
77′ Σουτ του Τάτου από μακριά, ο Βελλίδης αναγκάστηκε να διώξει σε κόρνερ.
78′ Με διπλή προσπάθεια στη μικρή περιοχή έκανε το σουτ, ο Βελλίδης με διπλή επέμβαση μπλόκαρε.
87′ Εκτέλεση φάουλ του Λίλα από τον άξονα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
88′ Κίτρινη στον Γιαννίτση.
Η τελική κατοχή μπάλας ήταν 55%-45% και οι τελικές προσπάθειες 17(12)-7(2).

Η εξέλιξη των άλλων αγώνων
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-1 (Σολάρι πεν. 18′, 22′ με 10 ο ΠΑΟ λόγω αποβολής του Κουτρουμπή, Κλωναρίδης 31′, Μάνταλος 51′)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2 (Βαρέλα 14, Μιλοσάβλιεφ 17′, Κονέ 29′, Ολίσε 47′, Βούκιτς 91′)
Πανθρακικός-Ατρόμητος 1-3 (Ούμπιδες 19′, Ζδράβος 65′, Παπαδόπουλος 70′, Ούμπιδες 78′)
Εργοτέλης-Καλλονή 3-0 (Μπουχαλάκης 29′, Κούμπικ 37′, Διαμαντάκος 64′)
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (80′ Βεργώνης)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-0 (Σαβιόλα 88′)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-0 (Γκάλο 63′)
Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0
ΕΠΕΣΑΝ: Άρης και Απόλλωνας Σμύρνης
ΣΕ ΜΠΑΡΑΖ: ΞΑΝΘΗ

Σχόλια

Σχολιάστε