Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Παοκ 3-0. Μεγάλη εμφάνιση μεγάλη νίκη!!!

FASH

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, κέρδισε σήμερα με 3-0 την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αγαπημένη μας ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε 13 τελικές, έναντι 6 του Παοκ, προηγήθηκε με 1-0 με τον Λίλα στο πρώτο μίχρονο, ενώ Κοροβέσης και Μανιάς πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο. Η σημερινή νίκη είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν την φετινή ομάδα και το καλύτερο δώρο (μέχρι το επόμενο), στους οπαδούς του ΠΑΣ που πίστευαν και πιστέυουν σε αυτή.

Ο προπονητής της ομάδας κατέβασε την αρχική ενδεκάδα με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Λίλα, Στρούνα, Κοροβέσης, πήραν τις  θέσεις των Ανκόστα, Ντάσιου, Γιάκου.

Βελλίδης,  κάτω από τα δοκάρια, Στρούνα και  Ναδάλες στα άκρα της άμυνας , Τζημόπουλος και Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας, , Χαρίσης και Τσουκαλάς στον άξονα , Κοροβέσης και Λίλα  στα άκρα του κέντρου, Τσάβες ελεύθερος πιο μπροστά, και ο Ίλιτς, στην κορυφή της επίθςσης.

Ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο από την αρχή και με συνεχείς επιθετικές προσπάθειες, προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα άνοιγε το σκορ. η ομάδα μας παίζοντας έξυπνα, άφηνε χώρους στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσε να διατηρίσει την κατοχή της μπάλας, χωρίς να καταφέρνει να δημιουργήσει επιθετικά. Η δεξιά μας πτέρυγα, Λίλα και Στρούνα, όπως και η αριστερή με Κοροβέσης και Ναδάλες, έδειχναν απροσπέλαστες, μπλοκάροντας έτσι τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του ΠΑΟΚ, που κυρίως φέτος αναπτύσσεται από τα πλάγια. Το πρέσσιγκ των παικτών μας, οδηγούσε σε λάθη τους αντιπάλους και φυσικά αυτό το εκμεταλλευόταν άψογα οι ποδοσφαιριστές μας, για να βγούνε μπροστά, βρίσκοντας ανοιχτούς χώρους. Χάθηκαν  μεγάλες ευκαιρίες από τους  Ίλιτς, Λίλα, και Τσάβες. Θα σταθούμε λίγο στην ευκαιρία του Τσάβες γιατί είναι από τα πιο σπάνια που έχουμε δει…. Ο Ίλιτς σπάει την μπάλα στον Τσάβες, ο τελευταίος με την μία πάει να πλασσάρει τον Γλύκο με σουτ έξω από την περιοχή. Ο τερματοφύλακας του Παοκ, έδειξε να αιφνιδιάζεται στην αρχή, αλλά τελικά αποκρούει με υπερπροσπάθεια την μπάλα σε κόρνερ. Ο Ίλιτς πάει να το εκτελέσει, ο Γλύκος φτιάχνει την άμυνα του και ξαφνικά ο διαιτητής δίνει άουτ, προς έκπληξη όλων ακόμη και των παικτών του ΠΑΟΚ.

LILA

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα να μπει το πρώτο γκολ. και συγκεκριμένα στο 26΄λεπτό. Ο Τσάβες πασάρει στον Λίλα λίγο έξω από  την περιοχή από τα πλάγια δεξιά, ο τελευταίος πιάνει ξερό σουτ και η μπάλα καρφώνεται στην δεξιά γωνία του ανύμπορου να αντιδράσει Γλύκου. Το γκολ πανηγυρίζεται έξαλλα από τον Λίλα, που βγάζει την φανέλα του και παίρνει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Βοσκάκη.

GLYKOS

Η κερκίδα παίρνει φωτιά, ενώ ο Γλύκος μένει κάτω στο χορτάρι λόγω τραυματισμού του. Ο τρυαματισμός του αποδείχτηκε σοβαρός, αποχωρεί με το φορείο και φυσικά γίνεται αλλαγή.

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος ο κ. Πετράκης έδωσε εντολή στους παίκτες μας για εσωτερικές αλλαγές. Ο Λίλα φεύγει από το δεξιό άκρο του κέντρου, παίρνοντας θέση στον άξονα, δίπλα στον Χαρίση, ο Τσάβες πάει στα δεξιά και ο Τσουκαλάς ανεβαίνει πιο ψηλά στο κέντρο. Πλέον ο ΠΑΣ παίζει με δύο παίκτες σαν καθαρά αμυντικά χαφ, ενώ ο Τσουκαλάς, ανεβαίνει πιο μπροστά για να πρεσσάρει.

Το παιχνίδι του Παοκ, μπλοκάρεται ακόμη καλύτερα, καθώς δεν υπάρχουν κενοί χώροι. Η πίεση των παικτών ξεκινάει πιο ψηλά και οι αντίπαλοι δείχνουν να αιφνιδιάζονται. Πλέον, άξονας και πλάγια είναι δύσκολα να διασπαστούν. Χάσαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ με μεγαλύτερη αυτή του Κοροβέση από την θέση μέσα αριστερά, αλλά το σουτ που επιχέιρησε αποκρούστηκε από τάκλιν αυτοθυσίας του αντιπάλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα είναι ακριβώς η ίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ενώ ο ΠΑΣ ήταν φωτιά όταν έβγαινε μπροστά. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Λίλα, ενώ τα στημένα που κέρδισε δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί η ομάδα μας.

Στο 62΄λεπτό ο κ. Πετράκης κάνει την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας, μπερδεύοντας ακόμη πιο περισσότερο την τράπουλα στο γήπεδο. Ο Ανκόστα μπαίνει στην θέση του Ίλιτς. Παίρνει θέση στο δεξιό άκρο του κέντρου, ενώ ο Τσάβες, αγωνίζεται στην κορυφή σαν σέντερ φορ. Ο ΠΑΣ γίνεται ακόμη πιο ευέλικτος στην επίθεση, απέναντι στους αργούς αμυντικούς της αντιπάλου ομάδας. Ανκόστα και Κοροβέσης από τα πλάγια κάνουν πάρτυ, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν και τόσο προσεχτικοί στην τελική πάσα. Το γκολ για την ομάδα μας ήταν θέμα χρόνου να έρθει, σε αντίθεση με τον Παοκ, που ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά.

KORO

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας είναι από τα γκολ που θα πρέπει να διδάσκονται σε προπονητικά σεμινάρια… Στο 73΄ ο Τσουκαλάς παίρνει την μπάλα λίγω έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, ανοίγει στον Τσάβες που ήταν στα πλάγια αριστερά του κέντρου, ο τελευταίος βγάζει κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παοκ, όπου ο Κοροβέσης σε θέση σέντερ-φορ, κερδίζει στο σπρίντ τον αντίπαλο, και πλασάρει με την μία, με το δεξί μάλιστα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Κοροβέσης πανηγυρίζει έξαλλα, το γκολ, βγάζει την φανέλα και δέχεται και αυτός την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Βοσκάκη.

Ο κ. Πετράκης, κάνει την δεύτερη αλλαγή, στο 84΄βάζοντας τον Ντάσιο στην θέση του Κοροβέση. Ο Ντάσιος παίρνει θέσει στο δεξιό άκρο του κέντρου, ο Ανκόστα πάει από τα αριστερά. Δύο λεπτά αργότερα ο Μανιάς παίρνει τη θέση του Τσάβες, που αποθεώνεται από την κερκίδα.

Το τρίτο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Μανιάς στο τέλος του αγώνα. με δεξιό σουτ μέσα από τα πλάγια αριστερά της περιοχής του Παοκ.

manias

Και ο Μανιάς πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ, βγάζοντας την φανέλα, αλλά κλωτσώντας και το σημαιάκι του κόρνερ, που μάλιστα έσπασε. Ο διαιτητής το θεωρεί δύο διαφορετικές παραβάσεις στον ίδιο πανηγυρισμό και τον τιμωρεί με  2 κίτρινες κάρτες, αποβάλλοντας τον Μανιά.

TELOS

Το τελικό σκορ 3-0, αποτυπώνει με ακρίβεια την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΣ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν καλύτερος, προσπάθησε περισσότερο είχε τις ευκαιρίες, είχε το πάθος και φυσικά την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα.

>>Επιστροφή του Άγγελου στους Ζωσιμάδες, στον αντίπαλο πα΄γκο βέβαιο.

>>Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο του ΠΑΟΚ, είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κ. Βρόσγο.

>>Προχώρησε προς τα αποδυτήρια, με αρκετή αμηχανία θα λέγαμε.

AGGELOS

>>Καταχειροκροτήθηκε από όλους κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι να πάρει την θέση του στον πάγκο του Παοκ.

>>Εγκάρδια συνομιλία είχε μετά το τέλος του αγώνα, με ηγετικά στελέχη των Blue Vayeros.

>>Οι Blue Vayeros, δεν ξεχνούν και ξέρουν να αναγνωρίζουν…. Το είπαν και στον Άγγελο αυτό….

>>Μάλιστα του είπαν ότι όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας είναι δημιούργημα δικό του, καθώς ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ για όλους μας. Είναι αυτός που μας έδειξε τον δρόμο.

AGGELOSPAGKO

>>Είναι αυτός που άνοιξε το αυλάκι και οι υπόλοιποι απλά βάζουμε το νερό μέσα πλέον. Όταν του το είπαμε αυτό με φανερή εκδήκωση μετριοφροσύνης έσκυψε το κεφάλι, μας αποχαιρέτησε και πήγε προς το λεωφορείο.

>>Στο γήπεδο ήταν και οπαδοί του Παοκ, οι οποίοι πήραν εισιτήρια στην θύρα -7-, η οποία για πρώτη φορά φέτος φιλοξένησε με κανονικά εισιτήρια οπαδούς….

PAOK

>>Για να γίνει αυτό υπήρξε αρκετό παρασκήνιο πάντως.

>>Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Χριστοβασίλης, είχε φροντίσει να παραγγείλει καθίσματα για την θύρα -7-, με δικά του έξοδα μάλιστα.

>>Η πρώτη σύσκεψη της αστυνομίας έγινε πριν έρθουν τα καθίσματα, οπότε δεν εγκρίθηκε η παρουσία φιλάθλων στην θύρα -7-

>>Τα καθίσματα έρχισαν να τοποθετούνται το πρωί της Τρίτης.

>>Τα δεδομένα αλλάξαν και προς τιμή της η Α/Δ Ιωαννίνων προκάλεσε και νέα σύσκεψη, παρά τις αντιρρήσεις της σούπερ-λίγκ την Τετάρτη.

>>Τελικά στη σύσκεψη αποφασίστηκε να δοθούν 550 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Παοκ, όσα και τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί.

>>Όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς να γίνει το παραμικρό στην πόλη.

>>Το κακό βέβαια ήταν ότι μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκαν 130 καθίσματα σπασμένα στην -7-…

>>Βοσκάκης…. απλά θεός…. στην φάση του κόρνερ τον κοιτούσαν όλοι απορημένοι. Πρέπει να είναι από τις μεγαλύτερες διαιτητικές γκάφες που έχουμε δει.

>>Μετά το τέλος του αγώνα χαιρέτησαν τον Άγγελο Αναστασιάδη ο περιφερειάρχης κ. Καχριμάχης και ο κ. Νικόλαος Χήτος.

>>Περνώντας από τον σύνδεσμο είχαμε και μια μικρή κουβέντα, μέσα στα χαμόγελα και την τρελή χαρά όλοι, όπως ήταν φυσικό.

>>Μεγάλη η νίκη σήμερα με τον Παοκ…. Κερδίσαμε μέχρι τώρα τις 3 ομάδες που ήταν στην πεντάδα πέρσι (Αστέρα, Ατρόμητο, Παοκ), μας έκλεψαν την νίκη στο Καραϊσκάκη από τον περσινό πρωταθλητή και τελικά πήραμε ισοπαλία. Απομένη ο 5ος της πεντάδας παο, στις 4 γενάρη, για να ολοκληρώσουμε τις επιτυχίες.

>>Σολντ άουτ στην 9Α και στην 9Β. Φαινόταν εξάλου από την προπώληση, των προηγούμενων ημερών…

>>Αρκετός ο κόσμος στην μεγάλη και αρκετά ένθερμος θα λέγαμε. Είναι από τις πιο ζωντανές κερκίδες φέτος…

>>Ο φίλαθλος και ο οπαδός του ΠΑΣ δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχει κρίση και συνείδηση. Όπως έχουν και κάτι που λείπει σε κάποιους. Έχουν υγειή σκέψη. Αυτό όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν μερικοί τόσο το καλύτερο θα είναι για αυτούς….

>>Γιατί απλά η ομάδα με τις φετινές της επιτυχίες και τα αποτελέσματα, τους αποστομώνει εντελώς. Η απαξίωση πλέον είναι εμφανής…..

>>Με αφορμή την αγορά των εισιτηρίων, μιλήσαμε με αρκετούς επώνυμους. Το πλαίσιο  της συζήτησης είναι το ίδιο με όλους, όπως και τα συμπεράσματα.

>>Η φετινή ομάδα του ΠΑΣ είναι όπως την ονειρευόμαστε όλοι μας. Με πάθος, με σύμπνοια, με γιαννωτόπουλα μέσα, και πάνω από όλα ικανή να χτυπάει όλους τους αγώνες μέσα έξω.

>>Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό, μάλλον θα πρέπει να στραφούν αλλού οι προβληματισμοί του.

>>130 σπασμένα καθίσματα ο απολογισμός στην -7-

>>Κρίμα γιατί όλοι μας κάναμε αγώνα για να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Παοκ, που φυσικά δεν μας χωρίζει τίποτε…

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη

 7΄πάσα του Μιχαήλ στον Ιλιτς πρόλαβε ο Σκόνδρας και έδιωξε

8΄δυνατό σουτ του Λίλα λίγο πάνω από τα δοκάρι του ΠΑΟΚ

10΄ο Χαρίσης πολύ ωραία στον Τσάβεζ και αυτός στον Λίλα που σουτάρει ο Γλύκος διώχνει με τα πόδια

17΄ διπλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ με Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη τα σουτ όμως εξουδετερώνει ο Βελλίδης

24΄ πάσα του Ιλιτς σουτ του Τσάβεζ αποκρούει ο Γλύκος

 26΄ ΓΚΟΛ  πάσα του Τσάβεζ σουτ του Λίλα κάνει το 1-0

31΄Αλλαγή στην θέση του Γλύκου ο Ιτανζ

33΄ προσπάθεια του Αθανασιάδη να κάνει το πλασέ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ μπλοκάρει ο Βελλίδης

44΄ σουτ του Κοροβέση  μέσα στην περιοχή απομακρύνει με αυτοθυσία ο Κίτσιου

 52′ Σουτ του Λίλα εκτός περιοχής με το αριστερό, η μπάλα μισό μέτρο από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ιτάνζ.

60′ Άκαρπη υπεροχή για τον ΠΑΟΚ, που αδυνατεί να μεταφράσει την κατοχή μπάλας σε ευκαιρίες για γκολ.

 62′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΣ: Ο Ακόστα στη θέση του Ίλιτς.

 66′ Φάουλ για τον ΠΑΣ, 10 περίπου μέτρα εκτός περιοχής. Εκτέλεσε απευθείας ο Τσάβες, πάνω στο τείχος

67′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Παπαδόπουλος μπαίνει στη θέση του Κίτσιου.

69′ Σέντρα του Τζανδάρη από αριστερά, ο Ναδάλες προλαβαίνει τον Περέιρα προ κενής εστίας και βγάζει την μπάλα κόρνερ.

73′ Γκολ ο ΠΑΣ με σουτ του Κοροβέση, στην κόντρα ο ΠΑΣ σκοράρει δεύτερη φορά. Τρομερή κάθετη του Τσάβες στον Έλληνα επιθετικό που δεν λαθεύει απέναντι στον Ιτάνζ. 

76′ Κίτρινη κάρτα στον Τζανδάρη

84′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Ντάσιος αντικαθηστά τον Κοροβέση

86΄ Άλλη μια αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Μανιάς στην θέση του Τσάβες

90+4′ Γκολ γα τον ΠΑΣ με τον Μανιά ο οποίος βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον έξαλο πανηγυρισμό του

Σεμνός και ταπεινός ο Γιάννης Πετράκης, ξεκινάει απ’ ό,τι φαίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ, γιατί ακολουθεί η έξοδος στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη, που μπορεί να ξαναφέρει πίσω την ομάδα, αν δεν υπάρξει σωστή διαχείριση. Ο κ. Πετράκης τόνισε ότι η ομάδα δεν άλλαξε αποτέλεσμα από 2-3 αποτελέσματα, συνεχάρη πάντως τους παίκτες, γιατί τα έδωσαν όλα και ακολούθησαν το πλάνο του.

“Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, την καλή οργάνωση, την πειθαρχία και το πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ σπουδαίο παιχνίδι, όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο αυτό το αποτέλεσμα δίνει αξία στη νίκη μας. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο και θα είναι ένα καλό δείγμα ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αν κρατήσουμε τη συγκέντρωση και την πειθαρχία. Δυστυχώς το χάσαμε αυτό κάποια στιγμή, αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν σημαντικό. Στο τέλος θέλω να είμαστε καλά και θα πάμε βήμα-βήμα.

Στο παιχνίδι τώρα, τακτικά το χειριστήκαμε καλά και το αποτέλεσμα βγήκε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Αν βλέπει στόχο Ευρώπης: «Για ‘μενα δεν υπάρχει, υπάρχει πάντα το επόμενο ματς. Αν χάσουμε στα επόμενα παιχνίδια, το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έχει νόημα. Είμαστε ακόμα στον α’ γύρο, θα ήταν ανώριμο εκ μέρους μου να πω τέτοιο πράγμα. Να μη χάσουμε τα χαρακτηριστικά μας ως ομάδα μ’ ενδιαφέρει μόνο».

Για το αν τα αποτελέσματα με Τρίπολη, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ δείχνουν αλλαγή επιπέδου της ομάδας: «Όχι δεν σημαίνει ότι άλλαξε επίπεδο η ομάδα. Και στον ΠΑΟΚ πρώτη φορά καλούνται τα παιδιά να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είναι εύκολα από τη μια μέρα στην άλλη να γίνεις Μπαρτσελόνα. Τη μια μέρα κερδίζεις και είσαι σπουδαίος την άλλη χάνεις και είσαι τίποτα. Εμείς είμαστε μικρομεσαία ομάδα, μια κερδίζουμε, μια χάνουμε, με 2 αποτελέσματα δεν γίναμε τίποτα σπουδαίο. Πως προκύπτει αυτό για πεντάδα δεν ξέρω. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση τέτοιας κατάστασης».

Για την κόκκινη του Μανιά: «Είναι εξαιρετικό παιδί, το συναίσθημα βγήκε γιατί ήταν το πρώτο του γκολ, ήταν άγχος, του βγήκε στα νεύρα, δεν ήξερε ότι είναι αποβολή αυτό που έκανε, ήταν κακή στιγμή και μόνο».

Για το στόχο στο ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εργοτέλη: «Όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε και σ’ αυτό. Υπάρχει σίγουρα συναίσθημα γιατί δούλεψα σ’ αυτήν την ομάδα, αλλά ο καθένας δουλεύει για την ομάδα του».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέστρεψε, αλλά η παλιά του ομάδα τον πρίκρανε άσχημα. Το 3-0 για τον Άγγελο θεωρήθηκε σκορ που δεν το άξιζε η ομάδα του, γιατί “πλήρωσε” 3 ατομικά λάθη που έγιναν όλα γκολ.

Αναλυτικά:

«Αν παίζεις καλά κερδίζεις, εμείς δεν παίξαμε καλά, αλλά δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Κάναμε πολλά λάθη που τα πληρώσαμε. Πιστεύω ότι μας λείπει η εμπειρία. Τα προβλήματα απουσιών μας στοίχισαν. Φάνηκε ότι κάποια παιδιά είναι βαρόμετρο αν δεν τα έχουμε στην ενδεκάδα. Σήμερα δεν μπορώ να πω ότι δεν τα έδωσαν όλα. Παίξαμε άσκοπα σήμερα και λάθος και σε κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού δεχτήκαμε τα γκολ. Είχαμε κάνει ευκαιρία για ισοφάριση μετά το 1-0 και γίνεται το 2-0 στην αντεπίθεση. Ήταν μια κακή μέρα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ καλά στημένος, ξέραμε ότι παίζει με αντεπιθέσεις, το ίδιο έκανε με Ολυμπιακό και Ατρόμητο, το ίδιο και μ’ εμάς. Δεν μας ξάφνιασε, το είχαμε συζητήσει και ξαφνικά γίνονται 3 λάθη και δεχόμαστε 3 γκολ».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν, κι αν αυτό ήταν ένα ανησυχητικό μήνυμα: «Όλα τα μηνύματα ήταν ανησυχητικά σήμερα. Φτάνουν οι αντίπαλοι στην περιοχή μας κι αυτό σημαίνει απειθαρχία. Εγώ είμαι υπεύθυνος, δεν το συζητάμε. Ελαφρυντικό είναι ότι παίζουν νέα παιδιά και ίσως ξεχνιούνται. Δεν είναι δικαιολογία είναι πραγματικότητα».

Γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τέτοιους αντιπάλους σαν τον ΠΑΣ: «Είναι εύκολο να το κρίνουμε, αλλά είναι εύκολη η αντιμετώπιση, ανάλογα πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Δεν είναι ομαδική η συμπεριφορά, αλλά είναι ατομικά λάθη, μας δοκιμάζει η Παναγιά. Στενοχωριέμαι γιατί τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Ήμασταν φρέσκοι και καλά για να τρέξουμε σήμερα».

Για την επιλογή απουσίας του Ρατς: «Είχε ‘να πρόβλημα στο γόνατο. Είναι και τραυματίας στον προσαγωγό. Ίσως του κάναμε κακό αν έπαιζε. Σήμερα δεν στοίχισε μόνο η απουσία του. Δεν έγινε το σκορ επειδή έλειπε αυτός. Αλίμονο αν θες να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα και λες μας έλειπε ο τάδε. Εμάς είναι πολλά τα παιδιά που λείπουν».

Μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό αν έδωσε μεγάλη σημασία η ομάδα και χαλάρωσε: «Θα φανεί στο δρόμο τι ψυχικά αποθέματα έχει ο ΠΑΟΚ.

Δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Υπάρχει μία ομάδα που δεν κάνει αυτά που μπορεί».

Για το αν πάει πίσω την ομάδα το αποτέλεσμα: «Εδώ κι ένα μήνα έχουμε ταιλαιπώρια, δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Παίζεις με μια ομάδα που θέλει να σε κερδίσει, έχει καλό προπονητή και ρόστερ, αν κάνεις λάθη θα τα πληρώσεις. Τα πληρώσαμε 100% εμείς σε κρίσιμα σημεία. Μπορούσαμε να προηγηθούμε και να είναι άλλο το αποτέλεσμα».

Για το χειροκρότημα του κόσμου των Ιωαννίνων: «Εγώ όπου πάω να δουλέψω προσπαθώ να κάνω φίλους και έχω πολλούς. Εκτός από τους συνεργάτες, παίκτες, συμβούλιο και πολλούς άλλους, με τον κόσμο έχω τη σχέση που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Είναι αμοιβαία η συμπάθεια. Δεν αλλάζει αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό. Δεν θα αλλάξει και τώρα. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά, στη διοίκηση καλές γιορτές και καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για το αν δέχτηκε πρόταση για την Εθνική: «Κοιτάξτε γίνεται προσπάθεια να αποπροσανατολίσουμε τον Αναστασιάδη, τον κόσμο του ΠΑΟΚ με πράγματα που δεν έχουν σχέση. Σε όλη την ποδοσφαιρική και προπονητική καριέρα με διώχναν, ποτέ δεν έφευγα. Είναι κατανοητό αυτό από εμένα. Ποτέ δεν έκανα τίποτα που θα δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλους. Τώρα μου συμβαίνει το αντίθετο.

Όταν ήμουν στην Εθνική Κύπρου και μου έκανα ομάδες προτάσεις τους έστελνα στην Ομοσπονδία, τους έλεγα δεν φεύγω από την Κύπρο. Τώρα είναι ανάποδα.

Έχει γίνει να είσαι προπονητής και να σε προσεγγίζουν, αλλά στο εξωτερικό όμως. Δεν ξέρω από που προέρχονται όλα αυτά. Το να είσαι προπονητής στην Εθνική είναι τιμή. Εγώ είμαι Έλληνας. Δεν μπορεί να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ και να συζητάω με άλλη ομάδα. Με κάλεσε ο ΠΑΟΚ παλιότερα όταν ήμουν στον Εδεσσαϊκό και δεν έφυγα και πήρε τον Αρχοντίδη. Μετά από μία εβδομάδα εμένα με έδιωξαν από τον Εδδεσαϊκό».

Για τον Κατσικά και αν θα πουληθεί: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στη Λιβαδειά. Μετά απ’ αυτό θα συζητήσουμε. Εγώ συζήτησα με τον Κατσικά. Ήταν διαφορετική η κουβέντα μας πριν μια εβδομάδα. Αλλάζουν τα δεδομένα αν δεν θέλει το παιδί να μείνει. Εσείς τα γνωρίζετε αυτά για τις μεταγραφές, όχι εγώ».

*Κάκωση στη λεκάνη η πρώτη διάγνωση για τον Γλύκο, επιστρέφει με ΙΧ στην Θεσσαλονίκη

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο