Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-Παο 0-0 Διακοπή του παιχνιδιού λόγω ομίχλης.

bazelos

Τα προβλήματα με την ομίχλη που είχε πέσει στους Ζωσιμάδες, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση του σημερινού αγώνα. με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο διαιτητής του αγώνα κ. Αρετόπουλος, διέκοψε γαι τρίτη φορά οριστικά τον αγώνα, στο 40′ λεπτό, και το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα, στις 3..00 το μεσημέρι, ξεκινώντας με το ίδιο φύλλο αγώνα.   Θα κρατηθούν 14 λεπτά καθυστερήσεις, μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας πρώτου ημιχρόνου. Οι φίλαθλοι θα εισέλθουν αύριο στο γήπεδο, με το απόκομμα του σημερινού εισιτηρίου τους. Ο διαιτητής  διέκοψε προσωρινά για πρώτη φορά στο 15΄λεπτό, οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αλλάεπειδή η ομίχλη έπεσε μετά από 45 λεπτά ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι. Μετά από 8 λεπτά η ομίχλη πύκνωσε και ο αγώνας διακόπηκε, αλλά  οι παίκτες έμειναν στον αγωνιστικό χώρο, περιμένοντας να φύγει και πάλι η ομίχλη.

Όντως και πάλι η ομίχλη υποχώρησε και ο αγώνας ξεκίνησε για να διακοπεί οριστικά αυτή τη φορά στο 40΄λεπτό. Από αυτό λεπτό θα συνεχιστεί και αύριο, ενώ ο διαιτητής θα δείξει και 14 λεπτά καθυστέρηση, που ήταν ο χρόνος της δεύτερης διακοπής.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο προπονητής  της ομάδας μας παρέταξε την παρακάτω ενδεκάδα:

Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες  Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Χαρίσης,, Τσουκαλάς , Ακόστα,  Κοροβέσης, Τσάβεζ και Ίλιτς.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη σε εκτέλεση φάουλ του Τσάβες , από τα μέσα αριστερά και από την μεγάλη περιοχή. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς στην δεξιά του γωνία, ενώ το νέο σουτ του Τσουκαλά, αποκρούστηκε με αρκετή δόση τύχης σε κόρνερ. Η δευτέρη μεγάλη ευκαιρία ήταν όταν σε θαυμάσια σέντρα του Ανκόστα από την γραμμή του άουτ και δεξιά, Τσάβες και Κοροβέσης δεν μπόρεσαν αν πετύχουν το γκολ.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα

>>Σχεδόν κατάμεστο το γήπεδο σήμερα….

>>Απαράδεκτες συμπεριφορές από μερίδα οπαδών του παναθηναϊκου. Με στυλό σημάδευαν τα μικρά παιδιά των ακαδημιών.

>>Προέβησαν σε καταστροφή των καθισμάτων της θύρας -7-, ενώ ολοκληρωτικά καταστράφηκαν οι τουαλέτες, για να μετατραπούν σε πολεμοφόδια…

>>Τα οποία όσο και αν φανεί περίεργο σε κάθε λογικό άνθρωπο, χρησιμοποιήθηκαν για να πεταχθούν προς την θύρα 6 κατά την έξοδο των παιδιών από τις ακαδημίες.

>>Ο ανδρισμός σε όλο του το μεγαλείο.

>>Το καλό βέβαια ήταν ότι μέλη των Blue Vayeros, είχαν φροντίσει στην αρχή του αγώνα να αλλάξουν θέση στα παιδιά των ακηδημιών, στέλνοντά τα προς το πάνω πέταλο.

>>Το ίδιο έγινε και στο τέλος του αγώνα, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι οπαδοί του παο πέταγαν τα πλακάκια από τις κατεστραμένες τουαλέτες…

>>Εκεί είναι και η μεγάλη μας οπαδική συμπεριφορά…. Δεν υπήρχε περίπτωση κανένας γιαννιώτης οπαδός, να βάλει στόχο 10χρονα, για να βγάλει τα γούστα του…

>>Οι Blue Vayeros τον αγώνα τον βλέπουν σαν γιορτή….. και για αυτό άλλωστε θυσιάστηκαν πολλές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο και μέσα στις διακοπές κόπηκαν τα χαρτάκια, που γέμισαν όλο το γήπεδο.

>>Υπήρχε βέβαια και η προνόηση, καθώς στην άκρη της 6 κάθισαν παλιά, μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη μας…

>>Τώρα βέβαια δεν θα μπορεί να παραπονεθεί κανένας, γιατί οι παναθηναϊκοί δεν έπαιρναν εισιτήρια στα Γιάννινα.

 

 

 

 

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο