Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

Ξάνθη-ΠΑΣ 1-1. ΚαλογερόΠΟΥΛΟΣ και με τις υγείες μας

mikrh

 

Ισοπαλία 1-1  παραχώρησε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, σήμερα στην Ξάνθη, έπειτα από μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο ΠΑΣ σήμερα είχε να αντιμετωπίσει τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και για μαι ακόμη φορά έναν απαράδεκτο ΚαλογεροΠΟΥΛΟ. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα και ισοφάρισε με κεφαλιά του Τσάβες. Κοντά στην ομάδα μας βρέθηκαν οι Blue Vayeros που ταξίδεψαν από τα Γιάννινα και από τις γύρω περιοχές

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης επέλεξε την παρακάτω ενδεκάδα για τον αγώνα.

Βελλίδης, κάτω από τα δοκάρια, Ντάσιος, Στρούνα , στα πλάγια της άμυνας,  Μιχαήλ, Μπέριος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο,  Τζημόπουλος, Τσουκαλάς,  Γιάκος στον άξονα, Ακόστα, Τσάβες , στα πλάγια του κέντρου και  Μανιάς στην επίθεση.

zestama

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι πολύ προσεχτική, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα. Η ομάδα της Ξάνθης, προσπάθησε με μακρινά σουτ να αιφνιδιάσει την ομάδα μας και να πετύχει γκολ. Ο Βελίδης δήλωσε παρών όταν χρειάστηκε Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα μας βρήκε τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο και άρχισε να γίνεται πιο δημιουργική και επικίνδυνη στην αντίπαλη περιοχή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. ΚαλογερόΠΟΥΛΟΣ,  έδειξε από την αρχή του αγώνα τις προθέσεις του, που ήταν να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα της Ξάνθης. Έδωσε 2 κίτρινες κάρτες στους Μπέριο και Ντάσιο, ενώ σε κάθε ευκαιρία σφύριζε φάουλ εις βάρος της ομάδας μας. Φυσικά δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να δώσει το πέναλτυ επάνω στον Ακόστα, που κέρδισε την μπάλα μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σουτ του Τσάβες.

Η ομάδα μας έχασε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, καθώς μετά το τριακοστό λεπτό της αναμέτρησης, η Ξάνθη έδειχνε να τα έχει χαμένα, μετά από το επιθετικό κρεσσέντο της ομάδας μας. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έδειξε να ξεκινάει καλύτερα από ότι στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, προσπαθώντας να πετύχει το γκολ. Πίεσε, έχασε 2 ευκαιρίες, και τελικά η ομάδα της Ξάνθης ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, μετά από μια αντεπίθεση στο 54΄λεπτό.

Παρόλη την ψυχρολουσία οι παίκτες μας έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και τον στόμφο μεγάλης ομάδας. Διαχειρίστηκαν άψογα, τον ενθουσιασμό της Ξάνθης, και προσπάθησαν να βγαίνουν με απιτήσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης, στην προσπάθειά του να κάνει πιο επιθετική την ομάδα μας έβαλε τον Ίλιτς στην θέση του Γιάκου στο 65΄λεπτό και 7 λεπτά αργότερα τον Ναδάλες στην θέση του Στρούνα. Η ομάδα μας προσπαθεί να δημιουργήσει, οι παίκτες της Ξάνθης με σκληρά μαρκαρίσματα, ειδικά πάνω στον Τσάβες, προσπαθούν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, ενώ με την πρώτη ευκαιρία, πέφτουν κάτω, για να πάρουν τα φάουλ από τον ΚαλογερόΠΟΥΛΟ και τις ανάσες που έχουν ανάγκη.

Ο ΠΑΣ με την προσθήκη του Ναδάλες, φέρνει τις επιθέσεις κύρια από τα αριστερά, προσπαθώντας να πλαγιοκοπήσει την αντίπαλη άμυνα. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του ο Ισπανός, κάνει την προσπάθεια από τα αριστερά, σταματάει, αλλάζει πόδι, και με το δεξί κάνει μια υπέροχη σέντρα στην καδιά της αντίπαλης περιοχής, όπου ήταν Μανιάς και Τσάβες. Ο αργεντίνος πετάγεται και με θαυμάσια κεφαλιά πετυχαίνει το γκολ της ομάδας μας στο 75΄λεπτό, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα, από τους οπαδούς μας.

TSABES

Στην σκακιέρα των προπονητών, φαίνεται ότι δικαιώθηκε ο κ. Πετράκης, καθώς επέλεξε με την είσοδο του Ναδάλες, να χτυπήσει στην δεξιά πτέρυγα της ομάδας της Ξάνθης, ενώ ο αντίπαλος προπονητής με την είσοδο του Γουάλας, προσπαθεί και αυτός με την σειρά του να χτυπήσει από την δεξιά πτέρυγα της ομάδας μας  Η αντίδραση του προπονητή μας ήταν η είσοδος του Σαπαλίδη, στη θέση του κουρασμένου Τσάβες, για να προσφέρει τις απιτούμενες βοήθειες στο δεξιό άκρο της ομάδας μας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ισοφάριση, πάντως δεν φάνηκε να είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία και φαινόταν ότι ήθελε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Οι παίκτες μας, έδειξαν ότι είχαν καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερη φρεσκάδα σαν ομάδα. Εκεί φυσικά παίρνει και πάλι την σκυτάλη ο ΚαλογερόΠΟΥΛΟΣ. Ανύπαρκτα φάουλ, πολλές φορές και ανάποδα, στην προσπάθειά του να βγάλει την ομάδα της Ξάνθης από τα καρέ της και να κλείσει την δική μας.

BELIDIS

Το αποκορύφωμα όλων ήταν το φάουλ που σφύριξε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων… Ουσιαστικά δεν υπήρχε ούτε επαφή, μεταξύ των ποδοσφαιριστών… Το ανύπαρκτο φάουλ εκτελέστηκε, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα και οι καθυστερήσεις (3 λεπτά), που είχε υποδείξει ο τέταρτος είχαν συμπληρωθεί, αλλά ο Βαλίδης είπε διπλό όχι στις ορέξεις για γκολ των παικτών της Ξάνθης. Το κόρνερ εκτελέστηκε στο ΠΕΜΠΤΟ λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά και παλι η μπάλα δεν έκανε το χατήρι του ΚαλογερόΠΟΥΛΟΥ και οι παίκτες μας απέκρουσαν.

Δεν μπορούσε άλλο να κρατήσει καθυστερήσεις, έκανε τα αδύνατα δυνατά και τελικά σφύριξε την λήξη του αγώνα, στο 95΄λεπτό.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

>>Έβρεξε το πρωί στην Ξάνθη…. χωράφι το γήπεδο…. δικαιολογημένα για τους δημοσιογράφους….

>>Εδώ που βρέχει για ένα μήνα συνέχεια, και ο αγωνιστικός χώρος είναι μια χαρά, οι δημοσιογράφοι, φοβούνται αν θα γίνει ο αγώνας…

>>Φυσικά κουβέντα για τον βούρκο…. αβαβά θα το κάνουν όλοι, αύριο….

>>Αντίστοιχα σε εμάς παλιότερα είχαμε πρωτοσέλιδα για τον βούρκο των Ιωαννίνων…

>>Έτσι είναι αυτά….

>>Παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες, οι Blue Vayeros επέλεξαν να κάνουν την πολιτιστική τους περιήγηση στην ακριτική πόλη…

eisitirio

>>Καλή επιστροφή στα παιδιά, που επέλεξαν την σερί μετακίνηση…

>>Υπήρχε το ενδιαφέρον από τις προηγούμενες ημέρες, ζητήθηκε από την ΠΑΕ Ξάνθη να ανοίξει το πέταλο, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

>>Έτσι λοιπόν τα παιδιά από τα Γιάννινα και οι οπαδοί μας από την Ξάνθη και την γύρω περιοχή, πήραν θέση στο άκρο της κερκίδας, πίσω από τον πάγκο της Ξάνθης.

>>Από τα περίεργα φέτος….. Ισόπαλοι όλοι οι αγώνες που έδωσε ο ΠΑΣ εκτός και παίχτηκαν Σάββατο. Το παρατήρησε ο στρατηγός μας και το μεταφέρουμε…

>>Ενδιαφέροντα και πιπεράτα αυτά που αναφέρει το sentragoal…. για τον κ. Πάτση!!!

>>Βέβαια εμείς ήμασταν οι πρώτοι που αναφέραμε τον ρόλο του μη εκτελιστικού προέδρου…..

>>Πάμε να τα δούμε ένα ένα λοιπόν, για τον αόρατο, όπως χαρακτηρίζεται ο κ. Πάτσης..

>>Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές ο Ανδρέας Πάτσης. Σαν… αόρατος ήταν ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου και όποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας (όλοι κατέθεσαν προσφυγές) θελήσει να κινηθεί δικαστικά κατά φυσικών προσώπων, δεν μπορεί να βάλει εύκολα στο κάδρο των ευθυνών τον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ (μη εκτελεστικό όπως διευκρίνιζε το σάιτ των «κυανόλευκων).

>>Βλέπετε, ο δικηγόρος και εξυγιαντής παράγοντας δεν έχει υπογράψει κανένα από τα συμβόλαια του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πουθενά δεν φαίνεται η τζίφρα του. Εξ ου και το… αόρατος που προαναφέραμε. Ποιον μπορούν να σύρουν στα δικαστήρια όσοι παίκτες διεκδικούν τα χρήματά τους (ανάμεσά τους και οι δανεικοί από τον Παναθηναϊκό); Θεωρητικά τον Ακη Κουντούρη που υπέγραψε τα συμβόλαια.

>>Και εδώ πάντως υπάρχει ένα νομικό θεματάκι. Από πού βγαίνει το Ακης; Γιατί έτσι υπέγραφε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ (τον Δεκέμβριο διετέλεσε για λίγες μέρες και πρόεδρος) ο οποίος τυγχάνει και στέλεχος (γραμματεία διοίκησης) της εταιρείας andreas patsis and associates.

>>Πώς γίνεται να µην µπορούσε να αντεπεξέλθει οικονοµικά µία οµάδα µε διακανονισµένο χρέος, έσοδα κοντά στο 1 εκατ. ευρώ (πληρώθηκε για όσους αγώνες της µετέδωσε η Nova, ενώ είχε και τη χορηγία του ΟΠΑΠ) και έξοδα µόλις 342.500. Πώς προκύπτει ο τελευταίος αριθµός; Με απλά µαθηµατικά. Η εγγυητική που κατατέθηκε στην ΕΕΑ και αντιστοιχεί στο 1/10 του µπάτζετ ήταν 34.250 (παρεµπιπτόντως οι 4.000 τραβήχτηκαν από τις 30/10, άγνωστο για ποιο λόγο).

>>Κι υπάρχει µία ακόµη σηµαντική παράµετρος. Η ΠΑΕ δεν αποπλήρωσε αυτές τις 342.000, αφού από ένα σηµείο και µετά έπαψε να πληρώνει, µε συνέπεια να ακολουθήσουν τον δρόµο της προσφυγής οι ποδοσφαιριστές. Κατά τ’ άλλα κάποιοι άνθρωποι σήκωσαν τα χέρια ψηλά..

>>Αυτά πρέπει να τα βλέπουν εδώ στην πόλη μας…. Έτσι δεν είναι κ. Καχριμάνη???

>>Από τις αρχές Δεκμβρίου οι Blue Vayeros του το είχαν επισημάνει…. Ο φίλαθλος Καχριμάνης δεν το καταλάβαινε, όμως…

>>Περιμένουμε και απαιτούμε άμεση διόρθωση των κακών κείμενων…

>>Καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο ο Τσάβες… Μπορεί ο διαιτητής κ. ΚαλογερόΠΟΥΛΟΣ να μην αναγνώρισε την αξία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού άφηνε ατιμώρητα τα σκληρά μαρκαρίσματα επάνων του… Πρώτη φορά είδαμε τον αργεντίνο να εκνευρίζεται πάντως.

tsabesxeirokrotima

>>Φυσικά ο Τσάβες ανταπέδωσε το χειροκρότημα, ευγενέστατος…

 Φάσεις ρεπορτάζ του αγώνα από το super-fm:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσουκαλάς, Τσάβεζ, Στρούνα, Μανιάς.
Skoda Ξάνθη: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας.
4′ Ο Τσάβες έπαιξε ωραία την μπάλα για τον Μανιά, αλλά τον πρόλαβε ο Λισγάρας στη γραμμή της περιοχής και το έβαλε την κόντρα.
6′ Ο Καπετάνος στροφογύρισε στην περιοχή του ΠΑΣ, με τον Στρούνα να δυσκολεύεται να κρατηθεί όρθιος, λόγω γηπέδου, το σουτ όμως του Καπετάνου ήταν απογοητευτικό.
9′ Φοβερό σουτ του Γκόμσι έξω από την περιοχή, απίθανη απόκρουση του Βελλίδη στο αριστερό του “παραθυράκι”. Καταπληκτική φάση και στο σουτ και στην απόκρουση.
10′ Κίτρινη στον Μπέριο.
11′ Εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον, ο Βελλίδης με τις γροθιές σε κόρνερ. Πιέζει η Ξάνθη, ήδη οι τελικές είναι 4(2)-0(0).
13′ Σουτ εκτός περιοχής, ο Βελλίδης απέκρουσε ασθενώς, ο Καπετάνος προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, ευτυχώς για τον ΠΑΣ, γιατί ο Καπετάνος ανατράπηκε από τον Βελλίδη και ζήτησε πέναλτι, αλλά η φάση είχε σταματήσει.
16′ Σε εκτέλεση κόρνερ με πάσα του Σολτάνι στον Λουσέρο, η άμυνα του ΠΑΣ κοιμήθηκε, ευτυχώς το σουτ κόντραρε στα σώματα.
18′ Ο Μπέρτος κινήθηκε εκτός περιοχής, τους πέρασε όλους, αλλά έκανε κακό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 22′ η κατοχή μπάλας είναι 60%-40%
26′ Κίτρινη στον Ντάσιο.
28′ Αντεπίθεση για τον ΠΑΣ ο Τσάβεζ πίεσε, ο Γιάκος επωφελήθηκε από λάθος των αμυντικών και έκλεψε, αμέσως έβγαλε τη σέντρα στον Ακόστα στο σημείο του πέναλτι, κεφαλιά του Ισπανού, η μπάλα λίγο άουτ. Πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΣ.
29′ Δυνατό σουτ του Τσάβεζ πίσω από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Κυριακίδης έβγαλε δύσκολα, η μπάλα πέρασε δίπλα από τον Μανιά που θα ήταν μόνος για να σουτάρει με 2η προσπάθεια. Στην εξέλιξη της φάσης και νέο σουτ του Τσάβεζ, αυτήν τη φορά μπλόκαρε εύκολα ο Κυριακίδης.
31′ Ο Σολτάνι πήρε τις κόντρες από δεξιά, έκανε την παράλληλη πασα στον Καπετάνο, αυτός έβαλε την προβολή στη μικρή περιοχή, αλλά έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων την μπάλα.
33′ Μπαλιά τρύπα του Τσάβεζ στον Μανιά, ο Κυριακίδης έκανε έγκαιρα την έξοδο πρόλαβε ακριβώς πάνω στο πλασέ τον Μανιά και έπεσε στα πόδια του σώζοντας την εστία του. Άνοιξε το ματς με συνεχείς ευκαιρίες και από τους δύο πλέον.
41′ Συρτό σουτ του Λουσέρο, δεν ήταν πολύ δυνατό, μπλόκαρε ο Βελλίδης.
42′ Ο Ακόστα από δεξιά γύρισε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, έκανε το σουτ ο Μανιάς, αλλά ο Κυριακίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην κλειστή του γωνία.
Λήξη ημιχρόνου στο 0-0
Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα με πανό των Blue Vayeros είναι στο γήπεδο.
48′ Ποδαράκια του Μανιά και σουτ από μακριά, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κυριακίδη, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης.
54′ Κόντρα επίθεση της Ξάνθης μετά από κόρνερ του ΠΑΣ, ο Σολτάνι στον Λουσέρο, αυτός πέρασε τρομερή ασίστ με τη μία στον Κλέϊτον καο ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ το 1-0!
60′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, ο Ομπόντο στη θέση του Βασιλακάκη.
65′ Πρώτη αλλαγή και για τον ΠΑΣ, ο Ίλιτς στη θέση του Γιάκου.
68′ Στη θέση του Σολτάνι ο Μπέλιτς
71′ Κίτρινη στον Κλέιτον
72′ Στη θέση του Στρούνα ο Ναδάλες
73′ Ο Λουσέρο εκτέλεσε φάουλ, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα όμως κατέληξε στα χέρια του Βελλίδη.
74′ Κίτρινη στον Ναδάλες που έπιασε την μπάλα με τα χέρια μετά από πλάγια της Ξάνθης, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε βγει.
75′ Ο Ναδάλες τη σέντρα με το δεξί πόδι, η μπάλα πήγε στη μικρή περιοχή, εκεί πετάχτηκαν Μανιάς και Τσάβεζ και ο Αργεντίνος βρήκε την μπάλα με το κεφάλι ισοφαρίζοντας σε 1-1!
78′ Κίτρινη στον Ακόστα που είχε αψιμαχία, με τον Καλογερόπουλο να μη δείχνει και στον παίκτη της Ξάνθης.
80′ Σέντρα του Ίλιτς, κεφαλιά του Ακόστα στη μικρή περιοχή άουτ. Είχε σημειωθεί όμως επιθετικό φάουλ του Ακόστα.
Φάση πίεσης του ΠΑΣ στην περιοχή της Ξάνθης, κλείστηκαν έγκαιρα οι κυανόλευκοι επιθετικοί.
82′ Ο Γουάλας στη θέση του Γκόμσι.
83′ Σέντρα-σουτ του Γουάλας σε ετοιμότητα ο Βελλίδης απέκρουσε.
86′ Ο Σαπαλίδης στη θέση του Τσάβεζ.
“Πάμε-πάμε” η τελευταία προτροπή του Τσάβεζ στους συμπαίκτες του, λίγο πριν αφήσει τη θέση του στον Σαπαλίδη.
Αρκετή αγωνία και στο φινάλε.
3′ λεπτά καθυστερήσεων θα έχουμε, καθώς μπήκαμε στο 90′.
Τελευταία φάση με φάουλ για την Ξάνθη σε καλή θέση έξω από την περιοχή.
94′ Ο Γουάλας πήρε την κεφαλιά μετά το φάουλ, μεγάλη απόκρουση του Βελίδη, ο Ομπόντο από κοντά νέο σουτ και νέα επέμβαση του Βελλίδη με τα πόδια σε κόρνερ. Στην εκτέλεση κεφαλιά του Ομόντο η μπάλα λίγο άουτ.

Οι δηλώσεις των προπονητών από το sportsioannina:

Ικανοποιημένος δήλωσε από τον βαθμός της ισοπαλίας ο Γιάννης Πετράκης την στιγμή όπου ο Λουτσέσκου στάθηκε στην ατυχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο τεχνικό στην συνέντευξη τύπου

Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ): «Σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο κι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα καταφέραμε και πήραμε ένα πολύ σπουδαίο βαθμό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ότι αφορά το παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά στο πνεύμα του αγώνα. Ο αντίπαλος ήταν απειλητικός στο ξεκίνημα όμως μετά αλλάζοντας την τακτική και την διάταξή μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο α’ μέρος δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στο β’ μέρος ήταν μία αναμέτρηση χωρίς φάσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε καθώς η φάση ξεκίνησε από δικό μας φάουλ, ισοφαρίσαμε όμως και το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν δύσκολο για μας γιατί η SKODA ΞΑΝΘΗ έγινε πολύ απειλητική και μετέφερε το παιχνίδι στην εστία μας. Μας ικανοποιεί ο βαθμός, κοιτάζουμε τη συνέχεια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία.»

Ραζβάν Λουτσέσκου (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος όσο αφορά την τύχη για μας. Μας αναστάτωσε το γεγονός ότι τελειώσαμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να έχουμε πάρει τους βαθμούς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο γήπεδο για μας μετά από 2 μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά πάρα πολύ δύσκολο για τους παίκτες να παλέψουν και να έχουν τις τέλειες επιλογές. Πιθανόν να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες αν η κατάσταση ήταν διαφορετική. Σε όλες τις περιπτώσεις, είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι από τις 6-7 ευκαιρίες που κάναμε, σκοράραμε μία φορά και ταυτόχρονα στην μία ευκαιρία του ΠΑΣ ήρθε η ισοπαλία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε. Αυτά τα ματς μέσα στον Γενάρη ήταν εναντίον μας. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου. Μπήκαν καλά στο παιχνίδι, πάλεψαν, έκαναν ευκαιρίες. Μετά τα 30 λεπτά του αγώνα αρχίσαμε να παίζουμε πιο ανοιχτά γιατί όταν δεν σκοράρεις μετά τις ευκαιρίες πιθανόν να έρχονται και λάθος επιλογές. Αυτές οι αποφάσεις έδωσαν στον αντίπαλο δύο μεγάλες ευκαιρίες. Μετά το α’ μέρος επιστρέψαμε με πολύ καλή ισορροπία, σκοράραμε αλλά δεν «κλειδώσαμε» το παιχνίδι, δεχθήκαμε το 1-1 και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεύτερη φορά γιατί πιθανόν και η μπάλα να μην ήθελε να μπει στο τέρμα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να παλέψουμε για τη συνέχεια. Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο της ατυχίας.»

Εισιτήρια: 1.176
Εισπράξεις: 5.935 €

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο