Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

JAKOBIA LASHA

Όνομα: LASHA

Επίθετο: JAKOBIA

Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Ημερ. Γέννησης: 28/08/1980

Γεωργιανός επιθετικός με πολύ σπουδαία προσόντα που αγωνίσθηκε ένα δίμηνο περίπου στην ομάδα μας, την περίοδο 2003-04. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Βέλγιο και έπαιξε στις ομάδες Standard, Vise, Eendracht Aalst, Club Liege και Mons. Ήταν ένας από τους παίκτες που έφερε μαζί του στις αρχές του 2004 ο Γεωργιανός Τζον Γκιγκάνι, που εκείνο τον καιρό παρουσιάστηκε ως υποψήφιος επενδυτής. Ο Λάσα Τζακόμπια ήταν σίγουρα ο καλύτερος και με διαφορά από τους παίκτες που ήρθαν τότε και στο σύντομο διάστημα της παραμονής του πρόλαβε και σκόραρε δυο φορές. Το πρώτο του γκολ τον πέτυχε την 21η αγωνιστική στο παιγνίδι Ποσειδών Νέων Πόρων – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2 και το 2ο την 24η αγωνιστική στην εντός έδρας ήττα της ομάδος μας από τον Εργοτέλη με 2-3. Το ντεμπούτο του το έκανε την 20η αγωνιστική στο παιγνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Κασσάνδρα 0-1 και συνολικά φόρεσε τα «κυανόλευκα» σε 7 παιγνίδια.

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα πήγε στην Ουκρανία για να αγωνιστεί τα υπόλοιπα χρόνια σε αρκετές ομάδες της, αρχικά στη  Metalist αλλά στη συνέχεια έπαιξε και στις FC Arsenal Kyiv, Vorskla Poltava και Zakarpattia Uzhhorod, ενώ ενδιάμεσα έκανε και ένα πέρασμα από την πατρίδα του και την Spartaki Tskhinvali.

Ο Λάσα Τζακόμπια στην καριέρα του φόρεσε και σε 14 αγώνες την φανέλα της Εθνικής ομάδος των Ανδρών της Γεωργίας, σκοράροντας και μια φορά.

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο