Πατήστε Enter για να δείτε τα αποτελέσματα ή Esc για ακύρωση

ΠΑΣ-αελ 4-0. και λίγα ήταν!!!

14800843_10202235471483842_852348257_n

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πραγαμτοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε σήμερα στους Ζωιμάδες την ομάδα της Λάρισας με 4-0, με σκόρερ τους Κόντε (χατ-τρικ) και Γιάκο. Η αγαπημένη μας ομάδα έχασε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει και άλλα γκολ, απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, που φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων.Ο σημερινός αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς η ομάδας μας έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι είχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλό του. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η απόδοση του ΠΑΣ κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, πέτυχε 4 γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχερός ειδικά  ο Ναδάλες (έχασε δύο άχαστα), το σκορ θα είχε πάρει μεγλύτερες διαστάσεις.

ΠΑΣλοιμωτά και άλλα…

>>Αποθέωση του Άγγελου Αναστασιάδη, από όλο το γήπεδο… Ο Άγγελος σεμνός όπως πάντα ευχαρίστησε με χαρακτηριστική κίνηση τον κόσμο…

>>Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος παρά την βροχή που έπεσε ειδικά ξημερώματα Σαββάτου στην πόλη μας…

>>Ειδικές οδηγίες ακούστηκαν από τα μεγάφωνα πριν την έναρξη του αγώνα, με θέμα φυσικά τον σεισμό..

>>Παρών στον αγώνα και ο κ. Κούγιας… μπήκε λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο γήπεδο…

>>Μάλλον απρόσωπα πέρασε από τους φιλάθλους της σκεπαστής…

>>Δεν πέρασε όμως έτσι η ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε…

>>Χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΠΑΣ κ. Χριστοβασίλη σαν τον καλύτερο πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΣ…

>>Βέβαια κάπως ξαφνιάστηκε από την τελευταία ερώτηση που αναφερόταν στον λόγο που έφυγε από τον ΠΑΣ.

>>Καθυστέρησε στην απάντησή του, πράγμα που δεν μας έχει συνηθίσει ο Αλέξης, αφού είναι γνωστή σε όλους η ετοιμότητα του…

.>> Ο λόγος λοιπόν που τον οδήγησε στην φυγή του από τα του ΠΑΣ ήταν οι Blue Vayeros, όπως χαρακτηριστικά είπε…

.>>Θα ασχοληθούμε με αυτά που είπε και αφορούσε τα των B.V.

.>>Ας τα πάρουμε από την αρχή…..

.>> ” Εκείνο που με πίκρανε απίστευτα  ήταν όταν ήρθαν οι Blue Vayeros και μου είπανε να πουλήσω τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον Χριστοβασίλη, γιατί αν μου λέγαν να πουλήσω οπουδήποτε αλλού δεν θα πουλούσα.”

.>>Εδώ κάπως μπερδεύτηκε ο κ΄Κούγιας, γιατί απλά ποτέ δεν του ζητήσαμε κάτι τέτοιο..

.>>Η πραγματικότητα είναι διαφορετική…. και για την ιστορία θα την παραθέσουμε…

.>>Μας κάλεσαν σε σύσκεψη συνδέσμων- διοίκησης ο κ. Νίκος και ο κ. Γιάννης Χήτος. Ήθελε να μιλήσει σε όλους ο κ. Κούγιας. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους αρνηθούμε και το είπαμε χαρακτηριστικά ότι πηγαίνουμε μόνο και μόνο επειδή μας το ζήτησαν και ήταν δικιά τους πρωτοβουλία. Στην σύσκεψη παρόντες ήταν οι Ταύροι και οι Απει Ρωτάν.

.>>Συναντηθήκαμε στο σύνδεσμο πριν την συνάντηση σε μια μικρή άτυπη άτυπη συνέλευση και αποφασίσαμε για το ποιοι θα παρευρεθούν,  για την στάση που θα κρατούσαμε και για το ποιος θα μιλήσει.

.>>Φτάνουμε στα γραφεία της ΠΑΕ και ήταν όλοι καθισμένοι στο τραπέζι Κούγιας, Ταύροι και Απειρωτάν. Εμείς επιλέξαμε να είμαστε όρθιοι, καθώς δεν θεωρούσαμε πρέπον να είμαστε ομοτράπεζοι με κάποιον που μας έβριζε και είχε υποβάλει μηνύσεις σε μέλη μας.

.>>Η συζήτηση μεταξύ τους ήταν σε καλό κλίμα συναίνεσης με πολλές φιλοφρονήσεις  μάλιστα. Οι Ταύροι έκαναν τα παράπονά τους γιατί δεν είχαν πάρει εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλου στην Λάρισα, οι Απειρωτάν, ότι είχαν κάποια παράπονα συμπεριφοράς από τον κ. Κούγια και όλα έδειχναν ότι τα βρήκαν μεταξύ τους και έκαναν μάλιστα κουβέντα για καινούργιο ξεκίνημα.

.>>Εμείς αμίλητοι όρθιοι ακούγαμε, με μεγάλη έκπληξη μάλιστα. Μόνο ένα παλικάρι από τους Απειρωτάν διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπος.

.>>Ο κ. Κούγιας είπε μεταξύ των άλλων ότι έκανε γκάλοπ στην πόλη και ότι το αποτέλεσμα έδειξε ότι το 90% της πόλης, και έκανε και μίνι απολογισμό για τα πεπραγμένα με διάλογο μάλιστα με τους άλλους συνδεσμίτες.

.>>Εμείς εκεί όρθιοι ακούγαμε….

.>>Σε κάποια στιγμή (μετά από  ώρα ), κληθήκαμε να πούμε την άποψή μας.Όπως είχε συμφωνηθεί τον λόγο πήρε ηγετικό μέλος του συνδέσμου μας και είπε:

.>>¨ Είμαστε το 10%  του γκάλοπ που διαφωνεί και θα είμαστε απέναντι ¨

.>>Ο κ. Κούγιας σηκώθηκε αμέσως από την θέση του και είπε ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα για συζήτηση.

.>>Φύγαμε και ενημερώσαμε και τα παιδιά που περίμενα έξω από τα γραφεία.

.>>Στην κουβέντα μας προστέθηκαν και οι αφοι Χήτου, που τους είπαμε για μια ακόμη φορά ότι πήγαμε στην συνάντηση μόνο για αυτούς, ότι τους εκτιμάμε απίστευτα όλοι μας και τους σεβόμαστε απόλυτα, αλλά δεν μπορούσαμε πλέον να συνυπάρξουμε με τον κ. Κούγια.

.>>Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και φυσικά είναι καταγεγραμμένη….

.>>Ο Αλέξης στην ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε και μια άλλη μεγάλη ανακρίβεια και αφορά την χορηγία της εταιρίας Ζαγόρι…. Είπε πως το ποσό ήταν μικρό 50.000€…

.>>Εμείς επειδή δεν είμαστε αγνώμονες θα θυμίσουμε στον κ. Κούγια ότι το ποσό ήταν φυσικά πολύ μεγαλύτερο και μαζί με τα υπόλοιπα ήταν πάνω από 150.000 €…. Αυτό φυσικά έπρεπε να το πει ο δημοσιογράφος…. Αλλά ξέρετε….

.>>Πάμε σε ένα ακόμη κομάτι που δεν πρέπι να μείνει ασχολίαστο…

.>> Λέει λοιπόν ο κ. Κούγιας…

.>>”Αυτήν την απογοήτευση από τον Χριστόδουλο από την παρέα αυτή, η οποία ήταν παρέα μου, με τους οποίους περάσαμε κακοτράχηλα χρόνια σε όλα τα χωράφια της Βορείου Ελλάδος, όλα αυτά τα χρόνια δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου φερόταν με αυτόν τον τρόπο. Εκεί αποφάσισα ότι δεν έχω ρόλο υπάρξεως.”

.>>Η αλήθεια όμως είναι ότι την παρέα την σέβεσαι κ. Αλέξη, όπως σε σεβάστηκε και αυτή. Δεν την αφήνεις μόνη της όταν φορτώνεται την ανακοίνωση της ΠΑΕ για το καλό της ομάδας και χωρίς δικηγόρο στην Θεσσαλονίκη… στα νύχια του Σημαιοφορίδη, τρώγοντας 5 μήνες έκαστος…. Δεν πληρώνει η παρέα τα 7.500€ στον Σημαιοφορίδη (υπάρχουν οι αποδείξεις), ούτε τα δικαστικά μόνοι τους.

.>>Στην παρέα αυτή δεν κάνεις μηνύσεις για κακουργήματα που δεν έκαναν…

.>>Στην παρέα κ. Αλέξη δεν φέρνεις  τον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, γιατί απλά κάποιοι από αυτήν την παρέα έχουν ματώσει εκεί κάτω στην Ρόδο και ο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ήταν ένας από τους υπαίτιους.

.>>Οι Blue Vayeros σε καμιά περίπτωση δεν είναι αχάριστοι όμως… Σε έχουν χαρακτηρίσει ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑ της αγαπημένης ομάδας μας.

.>>Μία που ήρθες και την έσωσες από την διάλυση, με κοινούς αγώνες θα λέγαμε και μία που πούλησες και ζούμε αυτά που ζούμε τώρα, τις ιστορικές στιγμές με τον κ. Χριστοβασίλη….

.>>Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν είπαμε να πουλήσει… πόσο περισσότερο στον κ. Χριστοβασίλη όπως χαρακτηριστικά αναφέρει καθώς την εποχή που ήταν στην διαδικασία πώλησης φυσικά και κανένας μας δεν είχε επαφή με τον Αλέξη…

.>>Μικροεπεισόδια στην μεγάλη κερκίδα….

.>>Μεμονωμένοι οπαδοί της Λάρισας, τοποθετήθηκαν στο δεξιό άκρο της θύρας 6.

.>>Κάποιος από αυτούς είχε κλέψει διαρκείας από φίλαθλο της ομάδας και όταν αναγνωρίστηκε, έγιναν μικροσυμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις και έγιναν προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα. Ήταν η στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ και φυσικά πολλοί οπαδοί του ΠΑΣ το έχασαν….

14813482_10202235471723848_1455976304_n

.>>Το πούλμαν της Λάρισας είχε πινακίδες Αχαΐας…  Δεν γνωρίζουμε πάντως αν είναι της Παναχαϊκής ή είναι απλά σύμπτωση…

.>>Για να επιστρέψουμε στα αγωνιστικά…. Τεράστια νίκη της ομάδας μας, νίκη που ικανοποίησαν απόλυτα αυτούς που τα έχουν με την Λάρισα από την εποχή του 84…

.>>Μπορεί το σκορ να είναι 4-0, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη η πολύ κακή διαιτησία του ρέφερι… Πολλά ανάποδα σφυρίγματα, και φυσικά η ανοχή που έδειξε στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων είναι πρωτόγνωρη….

.>>Εκνεύρισε τους πάντες στο γήπεδο…

14800820_10202235471523843_235918024_n

.>>Δεινός σκόρερ αποδεικνύεται ο Κόντε… Πέτυχε χατ τρικ σήμερα, ενώ έδειξε ότι είναι φονιάς στην περιοχή… Το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει στον Κεραμιδά περισσότερο……

.>>Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ άντε να δούμε αν θα γραφτεί και άλλη σελίδα…

.>>Το είδαμε και αυτό. Ο Κάρπετ είπε τα καλύτερα γαι την ομάδα μας και τον Κόντε στην αθλητική εκπομπή του συνδρομητικού καναλιού.

.>>Μάχη στην σούπερλιγκ για τον χορηγό της…. Νικητής ο Σαββίδης, καθώς η εταιρία του προτιμήθηκε από αυτές του Μαρινάκη και του Μελισσανίση.

.>>Ο Αστέρας Τρίπολης έχασε εύκολα στο νησί των Φαιάκων με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο…

.>>Η Ξάνθη πέρασε με 0-1 από τον Πλατανιά και ο Ατρόμητος με 1-2 από τον Ηρακλή.

.>>Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό, ενώ Αεκ και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλες 0-0.

.>>Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Παοκ που είχε προηγηθεί και απομένει ο αγώνας Βέροια-Παο για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

.>>Πολύ καλή η προσέλευση σήμερα στην μικρή σκεπαστή…. Πολύ καλή και η κερκίδα μετά από καιρό…

.>>Την Τετάρτη γίνεται ο αγώνας κυπέλου με την Ξάνθη που όπως μας είπαν είναι εδώ… Δευτέρα η ομάδα μας αγωνίζεται στο Αγρίνιο.

.>>Στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Παο είναι η ομάδα μας…

.>>Αποθεώθηκε ο Γιάκος από το σύνολο της κερκίδας… ένα παιδί που αδικήθηκε αρκετές φορές με την σημερινή εμφάνισή του κέρδισε την γενική παραδοχή όλων.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το site super-fm του κ. Γιαννάκη:

 MVP ο Πέδρο Κόντε

  Τέλος του αγώνα  Ο ΠΑΣ ηταν ασταμάτητος…..4-0 την ΑΕΛ με τρομερή εμφάνιση

2 τα έξτρα λεπτά Έπεσε ο ρυθμός

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 45ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

19:51  Αλλαγές για τον ΠΑΣ Κούτρης αντι Κοζορώνη και Δώνης αντί Γιάκου

19:48  74 λεπτό Γκολ για τον ΠΑΣ φάση διαρκείας που τελιώνει με σέντρα του Κοζορώνη και πλασέ του Κόντε στα δυχτια του Καβουσάκη…4-0…Χατ τρικ ο Ισπανός

19:46  72 λεπτό Από τα 40 μέτρα σουτ του Τζιμόπουλου…..λίγο άουτ

19:42  Αλλαγη για τον ΠΑΣ Μαμπουλού αντί Ζάιρο

19:39  66 λεπτό Σέντρα του Μπουκουβάλα….απ ευθείας βολε ο Ναδάλες….μεγάλη απόκρουση του Καβουσάκη

19:35  60 λεπτό ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Από σέντρα του Ζάιρο….ο Ναδάλες στελνει την μπάλα άουτ από τα δύο μέτρα

19:31  Αλλαγή για την ΑΕΛ Ο Κουτσιανικούλης αντί του Γιοβάνοβιτς

19:30  55 λεπτό μετά από κόρνερ….έκανε το σουτ ο Ζάιρο …προβολή του Κόντε ….λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σταματάει την πορεία της κάποιο σώμα φιλοξενούμενου

19:26  52 λεπτό Γκολ για τον ΠΑΣ

εξαιρετική ενέργεια του Ζάιρο….ασίστ στον Κόντε που πλασάρει άψογα τον Καβουσάκη για το 3-0

19:19  46 λεπτό Μακρυνό σουτ του Ουρτάδο….λίγο άουτ

19:19  Εναρξη δέυτερου μέρους

19:18  Αλλαγές για την ΑΕΛ

Αβραάμ αντι Ντέλετιτς και Κόντορ αντί του Ναβάρο

19:17  Οι δύο ομάδες επιστρέφουν

19:04  Τέλος πρώτου μέρους

19:04  43 λεπτό Κίτρινη στον Κόντε

18:49  32 λεπτό Κίτρινη στον Κοζορώνη

18:45  27 λεπτό Γκολ για τον ΠΑΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥ…..αδειάζει όλη την άμυνα της ΑΕΛ….Πλάσαρε τον Καβουσάκη και έκανε το 2-0

18:38  21 λεπτόΦάουλ που εκτελεί ο Κοζορώνης…κεφαλιά ο Τζιμόπουλος….λίγο άουτ

18:33  15 λεπτό Τελευταία στιγμή ο Μπέριος προλαβαίνει τον Ναζλίδη πριν σπρόξει την μπάλα στην εστία του Περιστερίδη

18:31 η κερκίδα γιουχάρει έντονα μια ομάδα νεαρών που ήρθε απο την θήρα 10 στην μεγάλη σκεπαστή εξέδρα με σκοπό να δημιουργήσουν ένταση

18:27  10 λεπτό Γκολ για τον ΠΑΣ

Από σέντρα του Γίάκου ο Κόντε με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0

18:24 Ο Ντέλετιτς ψηλά άουτ

18:24  7 λεπτό Φάουλ σε καλή θέση για την ΑΕΛ

18:23  6΄λεπτό Ο Κόντε προσπάθησε να εποφεληθεί από τη σύγχηση στην άμηνα της ΑΕΛ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά
Στη σέντρα ο Ναζλίδης
Αποθέωση για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Σε λίγο η έναρξη….στη φυσούνα οι δύο ομάδες

Λόγω του σεισμού της προηγούμενης εβδομάδας, από τα μεγάφωνα θα αναγνωστεί μήνυμα με οδηγίες προς τους φιλάθλους για το πως θα πρέπει να γίνει η εκκένωση του γηπέδου, αν τυχόν χρεαιστεί. Το βασικό είναι ότι ο κόσμος συντεταγμένα και με τις οδηγίες των σεκιούριτυ που εκπαιδεύτηκαν ειδικά γι’ αυτόν το λόγο, θα μπει εντός αγωνιστικού χώρου και όταν κριθεί κατάλληλη η στιγμή θα βγει και πάλι συντεταγμένα και ψύχραιμα εκτός γηπέδου.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες μπαλιές που ανταλάσσουν οι παίκτες μεταξύ τους, η μπάλα δεν αναπηδάει, οπότε και σ’ αυτό το θέμα το γήπεδο είναι σε άριστη κατάσταση.

Μπήκαν και οι παίκτες του ΠΑΣ για ζέσταμα.
Μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο πριν από 1 μήνα περίπου, το χόρτο είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση.

  Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπέριος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Κοζορώνης, Κόντε, Ζάιρο.

Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Μαμπουλού, Σκόνδρας, Δώνης.

Λάρισα: Καβουσάκης, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Ναβάρο, Ουρτάδο, Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό, Ντέλετιτς

Στον πάγκο είναι οι: Κουτογλίδης, Μονιάκης, Κόντορ, Αβραάμ, Ποτουρίδης, Κουτσιανικούλης, Μαρουκάκης.

Επιστρέφουν ως βασικοί οι Μιχαήλ και Λίλα

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, έτσι όπως την είχαμε προβλέψει και τις προηγούμενες μέρες.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Κλασικός Άγγελος στις δηλώσεις του. Κράτησε στο απυρόβλητο τους παίκτες του και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την πολύ κακή εμφάνισε που κόστισε το βαρύ 4-0 στην ομάδα του:

«Σήμερα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν πολύ μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού, αντίθετα μ’ εμάς που δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Ήμασταν πολύ κακοί και όταν έχεις έναν αντίπαλο που από την πλευρά του τις 2 πρώτες φάσεις που δημιουργεί τις μετατρέπει σε γκολ, μετά είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Ήμασταν κακοί σήμερα. Γι’ αυτήν την εικόνα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανείς άλλος. Δεν μπορεί να παρουσιαζόμαστε έτσι. Αν πω περισσότερα μάλλον κακό θα κάνουμε. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί ακολουθούν 2 ματς. Πιο βασικό του Σαββάτου με τον Πανιώνιο που είναι κομβικό και ενδιάμεσα έχουμε το κύπελλο με τον ΠΑΟΚ».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα εντός και εκτός έδρας: «Έχετε δίκιο. Μόνος υπεύθυνος να βρει τη λύση είμαι εγώ. Φταίω εγώ καθαρά, είναι απογοητευτική η εμφάνιση σήμερα».

Για το αν υπάρχει έλλειψη επιλογών ή δεν εμπιστεύεται κάποιους παίκτες για τα αριστερά μπακ κυρίως: «Έχουμε ένα ρόστερ που είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε με αυτό και τώρα που θα παίξουμε με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, έπρεπε να δούμε και κάποια άλλα παιδιά. Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Μόνο καλό δεν κάνει η κριτική αυτήν την ώρα».

Για τον Ποτουρίδη: «Ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Προσπαθούμε να τον βάλουμε στην ομάδα σιγά-σιγά. Όταν θα χρησιμοποιήσουμε κάποιον πρέπει να τον βοηθήσουμε ,όχι να του κάνουμε κακό. Ο Γιάννης δεν είναι έτοιμος, θα του δώσουμε την ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ».

Για τον Αναστασόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής: «Η εμφάνιση του Ουρτάδο είναι αυτό που κρατάμε. Ήταν ο καλύτερός μας παίκτης».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο των Ιωαννίνων: «Ρωτήστε τον κόσμο όχι εμένα γιατί με αναγνωρίζει. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να εισπράττεις κάτι τέτοιο. Μόνο πίκρα εισπράττω μετά τον ΠΑΣ από αγωνιστικής πλευράς. Από καρδιάς εύχομαι να πάνε εκεί που θέλουν».

Όπως πάντα χαμηλών τόνων στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης, ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν το ίδιο και να μη χαθεί η καλή συγκέντρωση εν όψει Τετάρτης που ο ΠΑΣ υποδέχεται την Ξάνθη για το κύπελλο Ελλάδος. Απένειμε δε τα εύσημα στον Βασίλη Αλεξίου, γυμναστή της ομάδας, που διατήρησε σε άριστη κατάσταση την ομάδα στο διάστημα 3 εβδομάδων που δεν αγωνίστηκε.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν σε καλό δρόμο με βάσει την εικόνα και τα αποτελέσματα που είχε. Έπαιξε καλά και με την ΑΕΚ, ασχέτως του αποτελέσματος. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο εξ’ αυτού του γεγονότος, αλλά κι επειδή είναι μια ομάδα με ενέργεια και τρεξίματα.

Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια σήμερα. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Μέσα από αυτά στο πλάνο μας βρίσκεμε λύσεις σε ό,τι προβλήματα μας έβαζε η Λάρισα και γείραμε το παιχνίδι υπέρ μας. Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκειά του το ματς, ήταν δίκαιο και σπουδαίο το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι αυτό για ‘μενα είναι ήδη παρελθόν, θα πρέπει και για τους παίκτες. Είμαστε στην αρχή ακόμα της σεζόν, μη νομίζουμε ότι γίναμε κάτι. Παίζουμε δύσκολο ματς την Τετάρτη και δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να προσκαλέσω να έρθει και πιο πολύς. Το δικαιούνται και το αξίζουν οι παίκτες».

Το μυστικό που η ομάδα μετά από 23 μέρες αγωνιστικής απραξίας εμφάνισε ένα τόσο καλό πρόσωπο: «Έχουμε πολύ κακό γυμναστή».

Για το αν προβληματίζει η απώλεια ρυθμού με τις συχνές διακοπές: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε υποθετικά. Πρέπει να έχουμε καλή διαχείριση σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή φυσική κατάσταση, ροτέισον στο κύπελλο, τακτική προσέγγιση ανάλογα με τον αντίπαλο. Αν δεν είσαι σε εγρήγορση δεν θα τα καταφέρεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάθε Κυριακή πρέπει να παρουσιαζόμαστε σε τοπ επίπεδο».

Για το ότι ο ΠΑΣ κράτησε το μηδέν στην άμυνα για 4ο παιχνίδι από τα 5 που έπαιξε και αν η επιτυχία ξεκινάει από εκεί: «Από την ερώτηση προκύπτει ακριβώς και η απάντηση».

Για το αν θα κάνει αλλαγές την Τετάρτη στο κύπελλο με την Ξάνθη: «Θα δώσω χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά που τα πιστεύω πολύ, δεν μου δίνεται η ευκαιρία να τους ανταποδώσω πάντα το σεβασμό και την εκτίμηση που έχω γι’ αυτούς μέσα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε άμυνα, επίθεση και να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε».

Για το αν είναι ρεαλιστικός στόχος το κύπελλο: «Βεβαίως. Προσδοκούμε τη διάκριση».

Σχόλια

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα για το συγκεκριμένο άρθρο